ε μην υπερβαλεις,το aids σκοτωνει,αυτο αντιμετωπιζεται..
απλα ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΟΛΕΣ..
αν με ακουγαν κιαλλες,τωρα θα ηταν υγιεις..
τουλαχιστον εισαι ωραιο πτωμα αμα εχεις ειτζ... παει αυτο ηταν δεν ξαναγαμιεμαι ποτε και με κανεναν. θα παω να γινω μοναχη
ε μην υπερβαλεις,το aids σκοτωνει,αυτο αντιμετωπιζεται..
απλα ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΟΛΕΣ..
αν με ακουγαν κιαλλες,τωρα θα ηταν υγιεις..
ρε παιδια κοντευω να πεσω κατω απο τον φοβο. θα γδυθω και θα αρχισω να κοιταζομαι
Χρειάζεται και κολποσκόπηση απαραιτήτως
Έυα μωρό μου μην σκήβεις το κεφαλάκι σου, θα σε βοηθησω εγώ
Φιλαρακο μακαρι σε σενα να λειτουργησει αυτη η μεθοδος.
Αν θυμασαι σου χα γραψει γι αυτα τα σκευασματα!!!
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε μενα δεν καναν δουλεια αυτα τα φαρμακα και πιστεψε με τα βαζα για πολυ καιρο!!!
Σκετη ταλαιπωρια!!!
Οπως σου γραψα και σε προηγουμενο ποστ μου, καθε γιατρος εχει διαφορετικη αποψη επι του θεματος.
Και οσο για τα τσαμπα λεφτα που σου πε μονο η aldara εχει 90Ε (εκτος αν στο γραψε στο βιβλιαριο).
Προσεχε με την aldara να μην την αφηνεις παραπανω ωρες απ οσο γραφει στις οδηγιες χρησης γιατι προκαλει εγκαυματα!!
Περαστικα σου οσο το δυνατο συντομοτερα!!!
καλά που είσαι και απ τις ψαγμένες.......τι ειναι αυτο ρε συ; το υπερηχογραφημα;
τι ειναι αυτο ρε συ; το υπερηχογραφημα;
καλά που είσαι και απ τις ψαγμένες.......
τουλαχιστον εισαι ωραιο πτωμα αμα εχεις ειτζ... παει αυτο ηταν δεν ξαναγαμιεμαι ποτε και με κανεναν. θα παω να γινω μοναχη
καλα μην το λες...χάλια ίνεσαι άμα έχεις και έιτζ. Αν και τώρα ποια, αν το πιάσεις στην αρχή και αυτό...μια χαρά γίνεσαι...τουλαχιστον εισαι ωραιο πτωμα αμα εχεις ειτζ... παει αυτο ηταν δεν ξαναγαμιεμαι ποτε και με κανεναν. θα παω να γινω μοναχη
είσαι προσεκτική και αυτό είναι ωραίο.....τι κανουμε ρε περσονα την κωλονοσκοπηση ξερω αυτο δεν το ξερω.... 20 χρονων ειμαι ποτε δεν ειχα τπτ για να τρεχω ολη την ωρα στον γυναικολογο περα απο μια ψευτομολυνση που την παθαινεις σαν αυτες που κολλας απο την θαλασσα
Όχι αυτό.
Κοιτάζει ο γιατρός τον κόλπο από μέσα με ειδικό πράγμα. Διάβασε αυτό το κομμάτι:
στις φωτογραφιες ειναι πολυ προχωρημενες ππεριπτωσεις!!!μα ποσο προχωρημενο πρεπει να ειναι πια για να γινει ετσι; :S :S :S :S :S
το είπαμε όμως και πιο πάνω. Δεν είναι το πρόβλημα μόνο πως δεν ξέρουνε οι Έλληνες.Απλα θελει προσοχη.
Εδω ειμαστε για να προλαβουμε αυτους που δεν εχουν κολλησει.
Ο ιος HPV που προκαλει τα κονδυλωματα κανει θραυση παιδια αυτες τις μερες και οχι μονο στην Ελλαδα.
Στο Δερματολογικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης μου ειχαν κλεισει ραντεβου 3 μηνες νωριτερα.
Και την μερα που πηγα ειχε 20 νεαρους/νεαρες πριν απο εμενα για το ιδιο προβλημα!
Προληψη παντα και για ολους.
Μια φορα την παθαινεις...
στις φωτογραφιες ειναι πολυ προχωρημενες ππεριπτωσεις!!!
Εμενα δεν φτασανε ποτε σ αυτο το σημειο!!!
Αααα και για τις γυναικες καλο ειναι να κανουν το εμβολιο κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο και πληρωνεται και απ τα ταμεια!!!
Χρειαζεται τετοιου ειδους προληψη αν εισαι σεξουαλικα ενεργος και μιας ο ιος ειναι πολυ μεταδοτικος.
Κοίτα μην αγχώνεσαι. Αν είσαι προσεκτική, με ποιον πας και τι κάνεις, λογικά δεν πρέπει να φοβάσαι. Απλά είναι καλύτερο για σένα να είσαι ενημερωμένη. Μόνο αυτό.οχια πηγα και εκανα τεστ παπ αλλα δεν μου εκαναν αυτο το πραμα που λες... 3 φορες εχω κανει ολες κι ολες και δεν μου το εχουν κανει ποτε... μια περυσι και δυο φετος γτ η πρωτη δεν βγηκε κι επρεπε να το ξανακανω.... υπερηχογραφημα μου εκανε....
αποκλείεται να μην εχει κολποσκόπιο ρε συ. Ζήτα το! Ενδοσκόπιο είναι όπως και το κωλονοσκόπιο, μόνο που είναι προφανές πως δεν μπορεί να έχει το ίδιο μάκρος και το ίδιο σχήμα, έτσι;οχια πηγα και εκανα τεστ παπ αλλα δεν μου εκαναν αυτο το πραμα που λες... 3 φορες εχω κανει ολες κι ολες και δεν μου το εχουν κανει ποτε... μια περυσι και δυο φετος γτ η πρωτη δεν βγηκε κι επρεπε να το ξανακανω.... υπερηχογραφημα μου εκανε....