Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
λοιπόν...καληνύχτα...πάω να θρέψω το ανοσοποιητικό μου σύστημα...χαχαχαχαχα
με την υστερία που σε πιάνει στο επιβεβαιώνω εγώ πως ΔΕΝ θα βρεις άντρα....χαλάρωσε....
τα έγραψα από πάνω..πες τι επαθε πως το καταλαβε τι συμπτωματα ειχε;;; παιδια νιωθω ενα τσουξιμο απο την ωρα που αρχισα να διαβαζω το θρεντ
δεν μπορουν να το κανουν ολες.... εστω και μια φορα να το εχεις κανει χωρις δεν πιανει μου εχει πει γιατρος... αλλα το χειροτερο ειναι οτι το προφυλακτικο δεν σε προστατευει απο αυτο......
αυτό ισχύει για τους άντρες φίλτατε...καλα αυτο δεν παιζει!!! κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος μ αυτα!!!!
ουτε το ρισκαρεις!!! επειδη με χει ταλαιπωρησει παρα πολυ αυτο το θεμα, εχω διαβασει και εχω παει σε πολλους γιατρους. εχω κανει κατι σαν διατριβη
εχω ακουσει παρα πολλα και εχω καταλαβει οτι ουτε οι ιδιοι οι γιατροι δεν ειναι 100% σιγουροι για την θεραπεια!!!!
Σε αλλους μπορει να θεραπευτει σ ενα με 2 μηνες και να μην τα ξαναβγαλουν ποτε, και σ αλλους να κανει συνεχεια υποτροπες μεχρι και 2 μιση χρονια. Εγω ανηκω στη δευτερη κατηγορια των ταλαιπορων!!!
Και απ οτι εχω καταλαβει προληψη στο να μην σου ξαναβγουν απ τη στιγμη που κολλησες τον ιο δεν υπαρχει. Αν ειναι να βγουν θα βγουν τιποτα δεν τα εμποδιζει!!! ουτε η aldara ουτε το wartec. Αυτα ειναι ουσιαστικα κατι σαν χημικος καυτηριασμος. Μονο οταν εξασθενισει ο ιος στο οργανισμο μας με τη βοηθεια του ανοσοποιητικου μας θα αρχιζουμε να ξεμπερδεψουμε σιγα σιγα.
Και οσο για το πως ειναι... ξεκινανε απο πολυ μικρα κεφαλακια καρφιτσας στο χρωμα του δερματος και οσο μεγαλωνουν μοιαζουν σαν κουνουπιδακια!!!
καμια φορα πολλοι μπερδευονται και νομιζουν οτι ειναι ελιες!!!
Και οσο για το πως ειναι... ξεκινανε απο πολυ μικρα κεφαλακια καρφιτσας στο χρωμα του δερματος και οσο μεγαλωνουν μοιαζουν σαν κουνουπιδακια!!!
καμια φορα πολλοι μπερδευονται και νομιζουν οτι ειναι ελιες!!!
τα έγραψα από πάνω..
Τσούξιμο και μικρή αιμορραγία....
Καλά μη γίνεις και κατά φαντασίαν ασθενής........
Υ.Γ.
Ευούλα διαβλέπω το τέλος στα χρόνια τηα αθωότητας με τις κούνιες;
ναι,σωστος!!!αυτό ισχύει για τους άντρες φίλτατε...
στις γυναίκες είναι ενδοκολπικά και μπορεί να μη φαίνονται.....
παιδια ειμαι σιγουρη οτι εχω.... αμα τεντωνω πολυ το δερμα βλεπω και ασπρακια στα μεγαλη χειλη απο μεσα. παει αυτο ηταν
η περίπτωσις της αδερφής μου που ήταν και παρθένα όταν έγινε αυτό....ναι,σωστος!!!
οπως και σωστα εγραψες πιο πανω οτι μπορει να μην εχουν εμφανιστει συμπτωματα και να τα μεταδοσεις!!!!
Οπου αυτο ειναι και το χειροτερο και ειδικα για τις γυναικες που δεν κανουν συχνα τεστ παπ.
αντε να τα χεις μεσα σου και να μην εχεις παρει χαμπαρι. μετα θα πρπει να σου αφαιρεσουν ολοκληρα κομματια απο μεσα σου.
αυτα μου λεει και η δικια μου και μου πριζει τ αρχιδια (με το συμπαθιο ε)παιδια ειμαι σιγουρη οτι εχω.... αμα τεντωνω πολυ το δερμα βλεπω και ασπρακια στα μεγαλη χειλη απο μεσα. παει αυτο ηταν
πολυτεχνιτη ασε τις αλχημειες και πηγαινε σε ενα γιατρο!!!!
Σταματώ να διαβάζω αυτό το θέμα, άρχισα μηχανικά να ξύνομαι παντού. Αηδία.
Ευάκι μωρό μου πριν στηθείς στα τέσσερα, βγές και ένα χρονικό διάστημα (ακόμη και μήνα) με τον τύπο που γουστάρεις και παρατήρησε τον. Τι τύπος είναι, τι σου λέει, πως κάνει σεχ, μήπως γουστάρει κανα δάχτυλο από πίσω; κρίνε αν αξίζει, και όταν προχωρήσεις με το καλό βάλτου εσύ την καπότα (αυτό θα τον φτιάξει τρελά) και ρίξε και μια ματιά στην γύρω περιοχή και αυτό μέτρο πρόληψης είναι.
αυτα μου λεει και η δικια μου και μου πριζει τ αρχιδια (με το συμπαθιο ε)
και συνεχεια τρεχει στο δερματολογο και τελικα δεν εχει τιποτα.
ειναι θυλακες!!! και ειδικα οταν ειναι ερεθισμενοι...
της εχει γινει εμμονη
τα τραβηξα με μενα τωρα τα τραβαω και μ αυτην (που δεν εχει και τιποτα)
το κουφο!!!η περίπτωσις της αδερφής μου που ήταν και παρθένα όταν έγινε αυτό....
Γάματα.......
ρε παιδια έχετε φοβίσει όλον τον κόσμο, ενημέρωση και πρόληψη ναι αλλά όχι υστερία