Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λοιπόν...καληνύχτα...πάω να θρέψω το ανοσοποιητικό μου σύστημα...χαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες τι επαθε πως το καταλαβε τι συμπτωματα ειχε;;; παιδια νιωθω ενα τσουξιμο απο την ωρα που αρχισα να διαβαζω το θρεντ
τα έγραψα από πάνω..
Τσούξιμο και μικρή αιμορραγία....
Καλά μη γίνεις και κατά φαντασίαν ασθενής........

Υ.Γ.
Ευούλα διαβλέπω το τέλος στα χρόνια τηα αθωότητας με τις κούνιες;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
δεν μπορουν να το κανουν ολες.... εστω και μια φορα να το εχεις κανει χωρις δεν πιανει μου εχει πει γιατρος... αλλα το χειροτερο ειναι οτι το προφυλακτικο δεν σε προστατευει απο αυτο...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

καλα αυτο δεν παιζει!!! κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος μ αυτα!!!!
ουτε το ρισκαρεις!!! επειδη με χει ταλαιπωρησει παρα πολυ αυτο το θεμα, εχω διαβασει  και εχω παει σε πολλους γιατρους. εχω κανει κατι σαν διατριβη :)
εχω ακουσει παρα πολλα και εχω καταλαβει οτι ουτε οι ιδιοι οι γιατροι δεν ειναι 100% σιγουροι για την θεραπεια!!!!
Σε αλλους μπορει να θεραπευτει σ ενα με 2 μηνες και να μην τα ξαναβγαλουν ποτε, και σ αλλους να κανει συνεχεια υποτροπες μεχρι και 2 μιση χρονια. Εγω ανηκω στη δευτερη κατηγορια των ταλαιπορων!!!
Και απ οτι εχω καταλαβει προληψη στο να μην σου ξαναβγουν απ τη στιγμη που κολλησες τον ιο δεν υπαρχει. Αν ειναι να βγουν θα βγουν τιποτα δεν τα εμποδιζει!!! ουτε η aldara ουτε το wartec. Αυτα ειναι ουσιαστικα κατι σαν χημικος καυτηριασμος. Μονο οταν εξασθενισει ο ιος στο οργανισμο μας με τη βοηθεια του ανοσοποιητικου μας θα αρχιζουμε να ξεμπερδεψουμε σιγα σιγα.
Και οσο για το πως ειναι... ξεκινανε απο πολυ μικρα κεφαλακια καρφιτσας στο χρωμα του δερματος και οσο μεγαλωνουν μοιαζουν σαν κουνουπιδακια!!!
καμια φορα πολλοι μπερδευονται και νομιζουν οτι ειναι ελιες!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα αυτο δεν παιζει!!! κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτος μ αυτα!!!!
ουτε το ρισκαρεις!!! επειδη με χει ταλαιπωρησει παρα πολυ αυτο το θεμα, εχω διαβασει  και εχω παει σε πολλους γιατρους. εχω κανει κατι σαν διατριβη :)
εχω ακουσει παρα πολλα και εχω καταλαβει οτι ουτε οι ιδιοι οι γιατροι δεν ειναι 100% σιγουροι για την θεραπεια!!!!
Σε αλλους μπορει να θεραπευτει σ ενα με 2 μηνες και να μην τα ξαναβγαλουν ποτε, και σ αλλους να κανει συνεχεια υποτροπες μεχρι και 2 μιση χρονια. Εγω ανηκω στη δευτερη κατηγορια των ταλαιπορων!!!
Και απ οτι εχω καταλαβει προληψη στο να μην σου ξαναβγουν απ τη στιγμη που κολλησες τον ιο δεν υπαρχει. Αν ειναι να βγουν θα βγουν τιποτα δεν τα εμποδιζει!!! ουτε η aldara ουτε το wartec. Αυτα ειναι ουσιαστικα κατι σαν χημικος καυτηριασμος. Μονο οταν εξασθενισει ο ιος στο οργανισμο μας με τη βοηθεια του ανοσοποιητικου μας θα αρχιζουμε να ξεμπερδεψουμε σιγα σιγα.
Και οσο για το πως ειναι... ξεκινανε απο πολυ μικρα κεφαλακια καρφιτσας στο χρωμα του δερματος και οσο μεγαλωνουν μοιαζουν σαν κουνουπιδακια!!!
αυτό ισχύει για τους άντρες φίλτατε...
στις γυναίκες είναι ενδοκολπικά και μπορεί να μη φαίνονται.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: μην μου λες τετοια..... εφυγα παω να κοιταχτω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα έγραψα από πάνω..
Τσούξιμο και μικρή αιμορραγία....
Καλά μη γίνεις και κατά φαντασίαν ασθενής........

Υ.Γ.
Ευούλα διαβλέπω το τέλος στα χρόνια τηα αθωότητας με τις κούνιες;

ποιες κουνιες μου λες πανε αυτες απο την ωρα που ειδα τις φοτος

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
το θεμα ειναι ενα:προσοχη με ποιους-ες παμε.αν δεν τον ξερουμε καιρο σκουφακι απαραιτητα!!!εχω φιλαρακι που κολλησε ενα μικροβιο και τραβιεται κατι χρονια συνεχεια!!γεμιζει σπυρια βγαζει πυον και ξυνεται.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παιδια ειμαι σιγουρη οτι εχω.... αμα τεντωνω πολυ το δερμα βλεπω και ασπρακια στα μεγαλη χειλη απο μεσα. παει αυτο ηταν

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αυτό ισχύει για τους άντρες φίλτατε...
στις γυναίκες είναι ενδοκολπικά και μπορεί να μη φαίνονται.....
ναι,σωστος!!!
οπως και σωστα εγραψες πιο πανω οτι μπορει να μην εχουν εμφανιστει συμπτωματα και να τα μεταδοσεις!!!!
Οπου αυτο ειναι και το χειροτερο και ειδικα για τις γυναικες που δεν κανουν συχνα τεστ παπ.
αντε να τα χεις μεσα σου και να μην εχεις παρει χαμπαρι. μετα θα πρπει να σου αφαιρεσουν ολοκληρα κομματια απο μεσα σου.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
παιδια ειμαι σιγουρη οτι εχω.... αμα τεντωνω πολυ το δερμα βλεπω και ασπρακια στα μεγαλη χειλη απο μεσα. παει αυτο ηταν

πολυτεχνιτη ασε τις αλχημειες και πηγαινε σε ενα γιατρο!!!!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Σταματώ να διαβάζω αυτό το θέμα, άρχισα μηχανικά να ξύνομαι παντού. Αηδία.

Ευάκι μωρό μου πριν στηθείς στα τέσσερα, βγές και ένα χρονικό διάστημα (ακόμη και μήνα) με τον τύπο που γουστάρεις και παρατήρησε τον. Τι τύπος είναι, τι σου λέει, πως κάνει σεχ, μήπως γουστάρει κανα δάχτυλο από πίσω; κρίνε αν αξίζει, και όταν προχωρήσεις με το καλό βάλτου εσύ την καπότα (αυτό θα τον φτιάξει τρελά) και ρίξε και μια ματιά στην γύρω περιοχή και αυτό μέτρο πρόληψης είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι,σωστος!!!
οπως και σωστα εγραψες πιο πανω οτι μπορει να μην εχουν εμφανιστει συμπτωματα και να τα μεταδοσεις!!!!
Οπου αυτο ειναι και το χειροτερο και ειδικα για τις γυναικες που δεν κανουν συχνα τεστ παπ.
αντε να τα χεις μεσα σου και να μην εχεις παρει χαμπαρι. μετα θα πρπει να σου αφαιρεσουν ολοκληρα κομματια απο μεσα σου.
η περίπτωσις της αδερφής μου που ήταν και παρθένα όταν έγινε αυτό....
Γάματα.......

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αυτα μου λεει και η δικια μου και μου πριζει τ αρχιδια (με το συμπαθιο ε) :)
και συνεχεια τρεχει στο δερματολογο και τελικα δεν εχει τιποτα.
ειναι θυλακες!!! και ειδικα οταν ειναι ερεθισμενοι...
της εχει γινει εμμονη
τα τραβηξα με μενα τωρα τα τραβαω και μ αυτην (που δεν εχει και τιποτα)  :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πολυτεχνιτη ασε τις αλχημειες και πηγαινε σε ενα γιατρο!!!!

σημερα βγηκε το τεστ παπ θα παει να το παρει η μανα μου σε λιγες μερες γτ το εκανα στην αθηνα και τωρα ειμαι βρυξελλες

Σταματώ να διαβάζω αυτό το θέμα, άρχισα μηχανικά να ξύνομαι παντού. Αηδία.

Ευάκι μωρό μου πριν στηθείς στα τέσσερα, βγές και ένα χρονικό διάστημα (ακόμη και μήνα) με τον τύπο που γουστάρεις και παρατήρησε τον. Τι τύπος είναι, τι σου λέει, πως κάνει σεχ, μήπως γουστάρει κανα δάχτυλο από πίσω; κρίνε αν αξίζει, και όταν προχωρήσεις με το καλό βάλτου εσύ την καπότα (αυτό θα τον φτιάξει τρελά) και ρίξε και μια ματιά στην γύρω περιοχή και αυτό μέτρο πρόληψης είναι.

μια φορα το εκανα χωρις προφυλακτικο κι αυτο ηταν για 5 δευτερολεπτα.... και μετα δεν το ξαναεκανα. φοβηθηκαμε και οι δυο για καμια εγκυμοσυνη που μας κοπηκε καθε ορεξη.... παντως ουτε αυτος το ειχε ξανακανει χωρις προφυλακτικο... το θεμα ειναι οτι κολλαν και με προφυλακτικο ρε παιδια..... παντως δεν ειχε τπτ το παιδι εμφανες... σιγουρα τα πραματα... ουτε τοτε ουτε τωρα

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια διευκρινηση.
Τους πρωτους εξη μηνες (στους αντρες τουλαχιστον) θα βγαινουν συνεχεια μετα απο μια πληρη θεραπεια.
Ειναι το σταδιο της εκτονωσης οπως μου ανεφερε η γιατρος που πηγα σημερα.

Το ανοσοποιητικο συστημα αρχιζει και ελεγχει τον Ιο μετα τον 1ο Χρονο και αναλογα τον οργανισμο του καθενος.
Εμενα η διαγνωση εγινε τον Μαρτιο και απο τοτε 2 φορες εκδηλωθηκαν.
Την πρωτη φορα το αμελησα και γιναν παρα πολλα.
Πριν μια εβδομαδα ξαναβγηκανε.
Αμεσως εκλεισα ραντεβου σε ιδιωτη για να μπορω να ξεμπερδευω και πηγα σημερα.

Ευτυχως ειναι πολυ μικρα και με τις αλοιφες θα μπορεσω να τα καταστρεψω.
Προληπτικα και για ενα μηνα οποσδηποτε Aldara για να δυναμωσει η αμυνα της περιοχης που εκδηλωθηκαν.
Πηρα βιταμινες με βιταμινη C,και παρα πολυ καλες βιταμινες με Προβιοτικα μου το προτεινε η Φαρμακοποιος για τα κονδυλωματα και για το ανοσοποιητικο συστημα η οποιες ειναι πολυ καλες και κανουν δουλεια.

Οποτε υπομονη για αυτους που εχουν κολλησει τον Ιο προσφατα.Θα εχουν πολλες εξαρσεις το πρωτο διαστημα μεχρι να σταθεροποιησει τον Ιο το ανοσοποιητικο συστημα.

Ευτυχως που ειμαι πολυλογας και σημερα κρατησα την Γιατρο για 1 ωρα να μου εξηγησει τα παντα.Δεν την αφησα να παρει ανασα.Τα ρωτησα ολα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτα μου λεει και η δικια μου και μου πριζει τ αρχιδια (με το συμπαθιο ε) :)
και συνεχεια τρεχει στο δερματολογο και τελικα δεν εχει τιποτα.
ειναι θυλακες!!! και ειδικα οταν ειναι ερεθισμενοι...
της εχει γινει εμμονη
τα τραβηξα με μενα τωρα τα τραβαω και μ αυτην (που δεν εχει και τιποτα)  :idiot:

μα δεν εχει τριχες εκει περα ρε συ....ενταξει δεν ειναι και πολυ μεσα η αληθεια.... μονο αμα τεντωνω το δερμα τα βλεπω... εσενα πως σου ηταν;

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια έχετε φοβίσει όλον τον κόσμο, ενημέρωση και πρόληψη ναι αλλά όχι υστερία

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
η περίπτωσις της αδερφής μου που ήταν και παρθένα όταν έγινε αυτό....
Γάματα.......
το κουφο!!!
εδω ειχα διαβασει σ ενα βιβλιο ενος δερματολογου για μια περιπτωση εγκυμονουσας που εβγαλε κονδυλωματα και ο αντρας της ηθελε να την χωριζει γιατι νομιζε οτι τον απατησε!!!
αυτη ορκιζοταν οτι δεν ειχε κανει τιποτα!!!
τη λυση στη διαμαχη το ζευγους την εδωσε ο γιατρος λεγοντας οτι σπανιοτατα αλλα υπαρχει περιπτωση να τα δημιουργησει ο οργανισμος η΄να τα κολλησει χωρις σεξουαλικη επαφη οπως κολλας τον ιο της γρυπης!!!
αντε γεια ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια έχετε φοβίσει όλον τον κόσμο, ενημέρωση και πρόληψη ναι αλλά όχι υστερία

Ακριβως προληψη και ενημρεση για να μην την πατησει και κανενας αλλος εδω μεσα.
Οι αντρες μια εξεταση σε εναν αντρολογο και οι γυναικες σε ενα Γυναικολογο.
Καλυτερα να προλαβαινουμε καταστασεις παρα να τις παθαινουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom