Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
μα δεν εχει τριχες εκει περα ρε συ....ενταξει δεν ειναι και πολυ μεσα η αληθεια.... μονο αμα τεντωνω το δερμα τα βλεπω... εσενα πως σου ηταν;
καταρχην δεν εχω μουνι για να σου πω :)!!!!
...δεν εχεις τιποτα γιατι αυτα που πεταγονται ΜΟΝΟ οταν τεντωνεις το δερμα ειναι φυσιολογικα του δερματος ή πιο πιθανον θυλακες που δεν εχουν βγαλει και ουτε θα βγαλουν τριχα!!!
Τα κονδυλωματα πεταγονται μονυμως. Ειτε τεντωνεις το δερμα ειτε δεν το τεντωνεις!!! Και σου ξαναπα...ειναι στο χρωμα του δερματος αντε να σκουριζουν λιγακι και ειναι σαν κεφαλακι καρφιτσας οτν ειναι πολυ μικρα (γιατι μετα ειδες πως γινονται)!!!!
Αυτα αγαπητοι μου... σας καληνυχτω... κουραστηκα και να γραφω!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καταρχην δεν εχω μουνι για να σου πω :)!!!!
...δεν εχεις τιποτα γιατι αυτα που πεταγονται ΜΟΝΟ οταν τεντωνεις το δερμα ειναι φυσιολογικα του δερματος ή πιο πιθανον θυλακες που δεν εχουν βγαλει και ουτε θα βγαλουν τριχα!!!
Τα κονδυλωματα πεταγονται μονυμως. Ειτε τεντωνεις το δερμα ειτε δεν το τεντωνεις!!! Και σου ξαναπα...ειναι στο χρωμα του δερματος αντε να σκουριζουν λιγακι και ειναι σαν κεφαλακι καρφιτσας οτν ειναι πολυ μικρα (γιατι μετα ειδες πως γινονται)!!!!
Αυτα αγαπητοι μου... σας καληνυχτω... κουραστηκα και να γραφω!!!

μπα εμενα ηταν ασπρα σαν θυλακες.... λες να ειμαι υπερβολικη εεε;

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπα εμενα ηταν ασπρα σαν θυλακες.... λες να ειμαι υπερβολικη εεε;

μην πανικοβαλεσαι με το παραμικρο
Με την πρωτη ευκαρια κανε ενα τεστ ΠΑΠ και ολα θα πανε καλα θα δεις.

Παντα προληψη ομως.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μην πανικοβαλεσαι με το παραμικρο
Με την πρωτη ευκαρια κανε ενα τεστ ΠΑΠ και ολα θα πανε καλα θα δεις.

Παντα προληψη ομως.

σημερα υποτιθεται βγαινει το τεστ παπ.. πρεπει να παει η μανα μου να παρει τις απαντησεις καθε χρονο κανω. περισι ηταν ολα οκ

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερα υποτιθεται βγαινει το τεστ παπ.. πρεπει να παει η μανα μου να παρει τις απαντησεις καθε χρονο κανω. περισι ηταν ολα οκ

Οποτε μην ανησυχεις για τιποτα.
Οσο πιο πολυ το ψαχνεις το κανεις χειροτερα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οποτε μην ανησυχεις για τιποτα.
Οσο πιο πολυ το ψαχνεις το κανεις χειροτερα.

φοβαμαι.... αφου λεω πια μηπως τελικα να το κανω το εμβολιο που λενε..... απο την αλλη φοβαμαι μηπως μας εχουν κανει πειραματοζωα και σε δεκα χρονια μας πουν αα ξερετε το εμβολιο δεν ηταν καλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φοβαμαι.... αφου λεω πια μηπως τελικα να το κανω το εμβολιο που λενε..... απο την αλλη φοβαμαι μηπως μας εχουν κανει πειραματοζωα και σε δεκα χρονια μας πουν αα ξερετε το εμβολιο δεν ηταν καλο
το εμβόλιο γαμάει....
πίστεψέ με η αδερφή μου είναι ιατρός κάτι ξέρει περισσότερο  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οποτε για να το λεει κι αυτη.... αμα βγει καλο το τεστ παπ θα παω να το κανω τοτε

Ετσι μου είπε να κάνουν οι πιτσιρίκες....
Μάλιστα είχε πρόσφατα μετά από καμμιά 15 χρόνια υποτροπή.
Πάνε να καθαρίσεις πιτσιρίκα......
Μια σκοτούρα λιγότερη.....

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα...
Εδώ και 4 μήνες ταλαιπωρούμε από τον ιο. Τον κόλλησα απο την κοπέλα μου, που ούτε αυτή το ήξερε καθώς δεν έκανε εξετάσεις ποτέ. Έγω ξυριζόμουν και όπως λέει ο γιατρός ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Καυτηριάζω το πουλί μου κάθε βδομάδα εδώ και τέσσερις μήνες. και συνέχεια βγαίνουνε, άλλες φόρες καίει 3-4 άλλες 10. Την πρώτη φορά που πήγα έκαψε γύρω στα 100.
Μου έχει πει ότι κρέμες και λοιπά δεν κάνουν τπτ. Μόνο καυτηριασμό!
Είναι λογικό να κάνω τόσο καιρό θεραπεία..????? πολλά λεφτά αλλα πάνω από όλα ταλαιπωρία.
Μήπως να δοκιμάσω καμιά κρέμα? Ξέρετε τπτ?
Έχει περάσει κανείς κάτι ανάλογο?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Περιμένω απαντήσεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι μου είπε να κάνουν οι πιτσιρίκες....
Μάλιστα είχε πρόσφατα μετά από καμμιά 15 χρόνια υποτροπή.
Πάνε να καθαρίσεις πιτσιρίκα......
Μια σκοτούρα λιγότερη.....

θα παω και δεν θα το πω στην μανα μου γτ αυτη θα με αποτρεψει... αντε να παρει τα αποτελεσματα... γτ ειχα και μια ψευτομολυνση και δεν ξερω αν εγινε καλα.

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και όμως....
Δεν είχε κάνει εξετάσεις ποτέ. Την αναγκάσα να πάει εγώ, κρατώντας ΒΕΤΟ απέναντί της στο σεχ. Αν δεν πας δεν έχει. Αλλά τότε ήταν ήδη αργά.  >:( >:(
Την πρώτη φάση ήμουν πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά...
Τώρα νιώθω πάρα πολύ ταλαιπωρημένος... και νιώθω ότι δεν υπάρχει τέλος....
Αστα να πανε....

Υπάρχει καμία λύση με laser....??? Εχω απελπιστεί....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και όμως....
Δεν είχε κάνει εξετάσεις ποτέ. Την αναγκάσα να πάει εγώ, κρατώντας ΒΕΤΟ απέναντί της στο σεχ. Αν δεν πας δεν έχει. Αλλά τότε ήταν ήδη αργά.  >:( >:(
Την πρώτη φάση ήμουν πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά...
Τώρα νιώθω πάρα πολύ ταλαιπωρημένος... και νιώθω ότι δεν υπάρχει τέλος....
Αστα να πανε....

ποσο χρονων ειναι; χωρισατε μετα απο αυτο;

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγούμενη μέρα πριν πάω στο γιατρό χωρίσαμε τυπικά για άσχετους λόγους....
Αφού πήγα την διαιγραψα ολοκληρότηκα.
Και εγώ και αυτή 24

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Την προηγούμενη μέρα πριν πάω στο γιατρό χωρίσαμε τυπικά για άσχετους λόγους....
Αφού πήγα την διαιγραψα ολοκληρότηκα.
Και εγώ και αυτή 24

24 και δεν ειχε κανει ποτε εξετασεις  :new_shocked: τι ανευθυνοτητα. με το δικιο σου να την διαγραψεις. οποτε δεν ξερεις τι απεγινε εε;

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ανευθυνότητα όσο δεν πάει. Αφού με πήρε και εμένα η μπόρα. Την είπα τότε που χωρίσαμε τελειωτικά ότι κάνε μου την χάρη να πας στον γιατρό για θεραπεία. Δεν σου φταίνε οι άλλοι σε τίποτα. Το κάκο έγινε σε μένα...

Σήμερα τύχαια είδα έναν παλιό φίλο και τον ρώτησα επειδή την βλέπει και είπε καλά είναι. Προφανός δεν το έχει αναφαίρει. Την ξέρω για αυτό σου λέω.

Για τα ερωτήματα μου καμιά απάντηση?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι ανευθυνότητα όσο δεν πάει. Αφού με πήρε και εμένα η μπόρα. Την είπα τότε που χωρίσαμε τελειωτικά ότι κάνε μου την χάρη να πας στον γιατρό για θεραπεία. Δεν σου φταίνε οι άλλοι σε τίποτα. Το κάκο έγινε σε μένα...

Σήμερα τύχαια είδα έναν παλιό φίλο και τον ρώτησα επειδή την βλέπει και είπε καλά είναι. Προφανός δεν το έχει αναφαίρει. Την ξέρω για αυτό σου λέω.

Για τα ερωτήματα μου καμιά απάντηση?

δεν ξερω τπτ ρε συ. πριν λιγο με εκαναν να φρικαρω με κατι φωτος. περιμενω να παρω τις απαντησεις του τεστ παπ. το δευτερο φετος γτ το πρωτο δεν βγηκε :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom