τωρα να βρειτε εσεις κονδυλωματα σε αντρα δεν ειναι δυσκολο,του λες μισο αγορι μου παιρνεις το φακο και τσεκαρεις. εμεις τι κανουμε που πρεπει να ψαξουμε σαν τυμβωρυχοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονδυλώματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 369K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γελα ρε. εδω μια φιλη μου ειχε κολλησει μια μαλακια απο φιλι! της ειχε πρηστει η σπληνα
Επισκέπτης
καλα αυτο με τη σπληνα κορυφη
από τη μία κορυφαία ατάκα στην άλλη!..
σκασε εσυ που νομιζεις οτι κανεις και πνευμα. οινοπνευμα κανεις
καλα αυτο με τη σπληνα κορυφη
καλααααααα αμα το παθεις ποτε θα σου πω εγω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καταρχάς κάνουμε και πλάκα γιατί αλλιώς θα πάμε όλοι από δω μέσα κατευθείαν στον Συγγρό......μην λες βλακιες πρωτον ειμαι αθεη δευτερον δεν ηθελα ποτε να γαμισω μισο σαιτ και γενικως ειμαι υπερ της ποιοτητας οχι της ποσοτητας. το θεμα ειναι οτι απο ενα και μονο ατομο μπορεις να κολλησεις. και στην τελικη τι τους λες; πριν σε φιλησω κατσε να σε περασω ενα γενικο τσεκαπ;;;; οχι πες μου δλδ;
Το έσχατο που αναφέρεις δεν είναι κακή ιδέα....
Οι πορνοστάρ πριν τις ταινίες κουβαλούν και το πιστοποιητικό καθαρότητας...
Προτείνω να βγάλουν δερμοσφραγίδες..... HIV free, HPV free, HSV free, GV free κλπ......
ο δε αρνητικός σε όλα θα έχει πάραυτα σφραγίδα SEX READY
και τώρα που το σκέφτομαι....
γιατί τα μουνιά έχουν κρυφές τις εξετάσεις AIDS; για να μπορούν τα μουνόπανα να το διακινούν στη μαύρη αγορά ελεύθερα;
Επισκέπτης
θα πρεπει να τα φτιαξω με αγορι αρα δεν παθαινω τιποτα αχαχαχαχαχαχαχαχακαλααααααα αμα το παθεις ποτε θα σου πω εγω
Επισκέπτης
ελεγε ο ροκο πως ολοι οι πορνοσταρ εχουν τουλαχιστον ερπη επιχειλιο...και το λεγε σα να μην ετρεχε τιποτα,το πιο φυσικο πραμα...ε ρε δουλεια!!!!καταρχάς κάνουμε και πλάκα γιατί αλλιώς θα πάμε όλοι από δω μέσα κατευθείαν στον Συγγρό......
Προτείνω να βγάλουν δερμοσφραγίδες..... HIV free, HPV free, HSV free, GV free κλπ......
γιατί τα μουνιά έχουν κρυφές τις εξετάσεις AIDS; για να μπορούν τα μουνόπανα να το διακινούν στη μαύρη αγορά ελεύθερα;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τωρα να βρειτε εσεις κονδυλωματα σε αντρα δεν ειναι δυσκολο,του λες μισο αγορι μου παιρνεις το φακο και τσεκαρεις. εμεις τι κανουμε που πρεπει να ψαξουμε σαν τυμβωρυχοι
το νέο κιτ που έχει τρελλή πέραση στα σεξ σοπ........
Συνημμένα
καταρχάς κάνουμε και πλάκα γιατί αλλιώς θα πάμε όλοι από δω μέσα κατευθείαν στον Συγγρό......
παιζε με τον πονο μου τωρα για τις πορνοσταρ παντως λογικο μου ακουγεται.
θα πρεπει να τα φτιαξω με αγορι αρα δεν παθαινω τιποτα αχαχαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λοιπον μαλακισμένα θα μου ξαναβγει η αιμορροίδα..
αιντε κόφτε τη μαλακία τελειώνει και η προκτοσυναλαρ............
Επισκέπτης
το νέο κιτ που έχει τρελλή πέραση στα σεξ σοπ........
Επισκέπτης
καποτα η στρατηγος...απλα τα πραματα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νομίζεις.....θα πρεπει να τα φτιαξω με αγορι αρα δεν παθαινω τιποτα αχαχαχαχαχαχαχαχα
ξέρεις για πότε ταξιδεύουν τα κοντύλια μέχρι τον πρωκτό.........
ελεγε ο ροκο πως ολοι οι πορνοσταρ εχουν τουλαχιστον ερπη επιχειλιο...και το λεγε σα να μην ετρεχε τιποτα,το πιο φυσικο πραμα...ε ρε δουλεια!!!!
δεν ειναι δυνατον
ελα ρε απλα αιμοροιδες. εμενα που θα με πιασει η σπαστικη κωλιτιδα και ο θυροειδής;; και οι δυσπνιες απο το αγχοςλοιπον μαλακισμένα θα μου ξαναβγει η αιμορροίδα..
Επισκέπτης
ελα ρε πλακα κανω,η ουσια ειναι να προσεχεις και να σταθεις και λιγο τυχεροςνομίζεις.....
ξέρεις για πότε ταξιδεύουν τα κοντύλια μέχρι τον πρωκτό.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν ειναι δυνατον
ελα ρε απλα αιμοροιδες. εμενα που θα με πιασει η σπαστικη κωλιτιδα και ο θυροειδής;; και οι δυσπνιες απο το αγχος
άκουσες εβάκι;;;;;;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
τουλαχιστον απ οτι ξερω τα κονδυλωματα σε μας θεραπευονται ευκολα,κολλαμε νομιζω συνηθως τον πιο απλο τυπο ιου.για τις γυναικες ειναι πιο ζορι....
άκουσες εβάκι;;;;;;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και το λεει ετσι στην ψυχρα;;; μα ποσο αναισθητος ειναι; ρε δεν θελω να πεθανω αλλα εδω δεν υπαρχει τροπος διαφυγης απο παντου κολλας οτιδηποτε. ακομα και με το προφυλακτικο αρχιδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις