Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα ρε πλακα κανω,η ουσια ειναι να προσεχεις και να σταθεις και λιγο τυχερος

σωστός ο παίκτης αν και μικρός........ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

να φανταστείς ότι εγώ που περνιέμαι και για έξυπνος μισογάμησα στριπτηζού ακάποτο (δεν άντεξα το μαρτύριο μέχρι τέλους  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:)
και δεν κόλλησα ούτε κάνα μύκητα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Την πήγα σούμπιτη βεβαίως μετά και πέρασε απο μικροβιολογικό εργοστάσιο, αλλά τι να το κάνεις....
Εχασα δέκα χρόνια απ τη ζωή μου απ το άγχος και παραλίγο να χάσω και την ΟΧΙΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συμπέρασμα.... Δεν πέφτεις πολλές φορές από την Ακρόπολη και βρίσκεις και πορτοφόλι..........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
και το λεει ετσι στην ψυχρα;;; μα ποσο αναισθητος ειναι; ρε δεν θελω να πεθανω αλλα εδω δεν υπαρχει τροπος διαφυγης απο παντου κολλας οτιδηποτε. ακομα και με το προφυλακτικο αρχιδια
ρε εβα ηρεμησε.πρωτον ο τυπος τοσες φορες που θα χει κολλησει θα του ειναι φυσικο πλεον...οσο για το αλλο καποτα οπως ειπα και ηρεμια,δε θα σουπεσουν ολες οι αρρωστιες πανω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και το λεει ετσι στην ψυχρα;;; μα ποσο αναισθητος ειναι; ρε δεν θελω να πεθανω αλλα εδω δεν υπαρχει τροπος διαφυγης απο παντου κολλας οτιδηποτε. ακομα και με το προφυλακτικο αρχιδια

οου γιες ντίαρ.....
και το καλύτερο ξέρεις ποιό είναι;
ότι τα περισσότερα ΣΜΝ είναι ΜΗ ΠΛΗΡΩΣ ΙΑΣΙΜΑ!!!!!!!!!!!

τα κουβαλάς μια ζωή σαν τα παράσημα στο στρατό.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
σωστός ο παίκτης αν και μικρός........ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

να φανταστείς ότι εγώ που περνιέμαι και για έξυπνος μισογάμησα στριπτηζού ακάποτο (δεν άντεξα το μαρτύριο μέχρι τέλους  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:)
και δεν κόλλησα ούτε κάνα μύκητα...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Την πήγα σούμπιτη βεβαίως μετά και πέρασε απο μικροβιολογικό εργοστάσιο, αλλά τι να το κάνεις....
Εχασα δέκα χρόνια απ τη ζωή μου απ το άγχος και παραλίγο να χάσω και την ΟΧΙΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συμπέρασμα.... Δεν πέφτεις πολλές φορές από την Ακρόπολη και βρίσκεις και πορτοφόλι..........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
μαλακια σου αυτο με τη στριππερ γιατι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο και εμπειρο....η καβλα βλεπεις...αλλα ευτυχως τη γλιτωσες οποτε το παθημα μαθημα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελεγε ο ροκο πως ολοι οι πορνοσταρ εχουν τουλαχιστον ερπη επιχειλιο...και το λεγε σα να μην ετρεχε τιποτα,το πιο φυσικο πραμα...ε ρε δουλεια!!!!

αυτός με τους κώλους που έχει γαμήσει ακάποτο θα έπρεπε να κάνει τάμα στον Αη Γιώργη και σε ότι Αη κυκλοφορά στην πιάτσα...... που είναι ακόμα ζωντανός δλδ......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε εβα ηρεμησε.πρωτον ο τυπος τοσες φορες που θα χει κολλησει θα του ειναι φυσικο πλεον...οσο για το αλλο καποτα οπως ειπα και ηρεμια,δε θα σουπεσουν ολες οι αρρωστιες πανω

ειμαι γκαντεμο ρε ολα θα τα παθω οσο κι αν προσεχω. ολο στους γιατρους ειμαι εδω και ενα χρονο κι ολο κατι βρησκω οτι εχω :S

οου γιες ντίαρ.....
και το καλύτερο ξέρεις ποιό είναι;
ότι τα περισσότερα ΣΜΝ είναι ΜΗ ΠΛΗΡΩΣ ΙΑΣΙΜΑ!!!!!!!!!!!

τα κουβαλάς μια ζωή σαν τα παράσημα στο στρατό.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και τι δλδ θα θες να κανεις παιδια και δεν θα μπορεις για να μην κολλησει και ο αλλος;;

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ρε παιδια εχω κλασει μεντες μην μου το κανετε πια αυτο. θα σταματησω το σεξ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Δεν χρειαζεται να σταματησεις το Σεξ.
Θελει προσοχη ομως παντα.

Λοιπον και κατι αλλο για τους παθοντες και πιο πολυ για τους αντρες που εχουν κονδυλωματα.

Καπου εδω μεσα ενας χρηστης εγραψε για ΑΣΠΙΡΙΝΗ πανω στο πεος και οι πιο πολλοι γελουσατε.
Το ιδιο εκανα και εγω (απο μεσα μου ελεγα ο τυπος λεει μαλακιες).

Μεχρι να παω στον Γιατρο και μολις ειδα οτι αρχισαν να βγαινουν κοδυλωματα διαβασα 1000 sites στο Νετ.
Και ομως ολοι εμεις που κοροιδευουμε, τα γιατροσοφια πιανουν.

Ειμαι μελος σε ενα ξενο Forum για χρηστες που πασχουν απο Κονδυλωματα και ανταλλαζουν αποψεις.
Ενας χρηστης εγραψε για θεραπεια με ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ  :dancing:
πολλοι το δοκιμασαν και ειχαν αποτελεσματα.
Δεν ειχα να χασω τιποτα μετα απο αλοιφες και κρυοπηξιες.

Τις 3 μερες πριν παω στον γιατρο ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ στο πεος!
Τα 5 πρωτα λεπτα τσουζουν αρκετα αλλα ανεχεται το τσουκσιμο.
Τιος 2 πρωτες μερες τα μεγαλα κονδυλωματα εξαφανιστικαν  :rockon:
Σημερα το πρωι εβαλα πριν παω στη δουλεια ξανα Οδοντοκρεμα.
Το απογευμα γυρισα σπιτι και ειχαν μεινει μονο 2-3 πολυ μικρα  :dancing:
Και ομως ΒΟΗΘΑΕΙ.
Θελει περιπου 2 εβδομαδες να φυγουν αλλα δεν το συνεχισα.

Πηγα αγορασα Wartec και Aldara σημερα που πληρωθηκα και θα ακολουθησς μια γαματη θεραπεια που μου προτεινε ιδιωτης Δερματολογος και σε οσους πελατες το προτεινε κανενας δεν γυρισε πισω με επανεμφανιση.
Μου ειπε επειδη ειναι μικρα ουτε κρυοπηξια ουτε καυτιριασμος.

Αυτα απο μενα απλα μοιραζομαι τις αποψεις και τις δοκιμες με εσασς εδω μεσα.
Πολλοι θα γελατε αλλα πολλες φορες τα γιατροσοφια ειναι πολυ καλυτερα...

Επισκέπτης
ειναι σαν το σταφυλοκοκο,σου μενει στον οργανισμο ολη τη ζωη αλλα το ελεγχει..με σποραδικα ξεσπασματα και αν

Επισκέπτης
Δεν χρειαζεται να σταματησεις το Σεξ.
Θελει προσοχη ομως παντα.

Λοιπον και κατι αλλο για τους παθοντες και πιο πολυ για τους αντρες που εχουν κονδυλωματα.

Καπου εδω μεσα ενας χρηστης εγραψε για ΑΣΠΙΡΙΝΗ πανω στο πεος και οι πιο πολλοι γελουσατε.
Το ιδιο εκανα και εγω (απο μεσα μου ελεγα ο τυπος λεει μαλακιες).

Μεχρι να παω στον Γιατρο και μολις ειδα οτι αρχισαν να βγαινουν κοδυλωματα διαβασα 1000 sites στο Νετ.
Και ομως ολοι εμεις που κοροιδευουμε, τα γιατροσοφια πιανουν.

Ειμαι μελος σε ενα ξενο Forum για χρηστες που πασχουν απο Κονδυλωματα και ανταλλαζουν αποψεις.
Ενας χρηστης εγραψε για θεραπεια με ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ  :dancing:
πολλοι το δοκιμασαν και ειχαν αποτελεσματα.
Δεν ειχα να χασω τιποτα μετα απο αλοιφες και κρυοπηξιες.

Τις 3 μερες πριν παω στον γιατρο ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ στο πεος!
Τα 5 πρωτα λεπτα τσουζουν αρκετα αλλα ανεχεται το τσουκσιμο.
Τιος 2 πρωτες μερες τα μεγαλα κονδυλωματα εξαφανιστικαν  :rockon:
Σημερα το πρωι εβαλα πριν παω στη δουλεια ξανα Οδοντοκρεμα.
Το απογευμα γυρισα σπιτι και ειχαν μεινει μονο 2-3 πολυ μικρα  :dancing:
Και ομως ΒΟΗΘΑΕΙ.
Θελει περιπου 2 εβδομαδες να φυγουν αλλα δεν το συνεχισα.

Πηγα αγορασα Wartec και Aldara σημερα που πληρωθηκα και θα ακολουθησς μια γαματη θεραπεια που μου προτεινε ιδιωτης Δερματολογος και σε οσους πελατες το προτεινε κανενας δεν γυρισε πισω με επανεμφανιση.
Μου ειπε επειδη ειναι μικρα ουτε κρυοπηξια ουτε καυτιριασμος.

Αυτα απο μενα απλα μοιραζομαι τις αποψεις και τις δοκιμες με εσασς εδω μεσα.
Πολλοι θα γελατε αλλα πολλες φορες τα γιατροσοφια ειναι πολυ καλυτερα...
αμα βαλεις λιστεριν?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειμαι γκαντεμο ρε ολα θα τα παθω οσο κι αν προσεχω. ολο στους γιατρους ειμαι εδω και ενα χρονο κι ολο κατι βρησκω οτι εχω :S

και τι δλδ θα θες να κανεις παιδια και δεν θα μπορεις για να μην κολλησει και ο αλλος;;
ρε έβα.....το ότι είσαι φορέας ενός ιού δεν πάει να πει ότι θα κολλήσεις το μισό πλανήτη.......
υπάρχουν και άλλες ασθένειες πολύ πιο σοβαρές και ΑΝΙΑΤΕΣ από τα ΣΜΝ που μπορείς να τα κολλήσεις και με απλό κατούρημα στο μπαρ της γειτονιάς....
Ηπατίτιδα Β τηνε λένε και κατά βάση γιαυτό τις καριόλες που δουλεύουν κωλόμπαρα τις πάνε αυτόφωρο όταν δεν έχουν βιβλιάριο υγείας.........
Για να μην γίνει πανικός..... επιδημίας....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε έβα.....το ότι είσαι φορέας ενός ιού δεν πάει να πει ότι θα κολλήσεις το μισό πλανήτη.......
υπάρχουν και άλλες ασθένειες πολύ πιο σοβαρές και ΑΝΙΑΤΕΣ από τα ΣΜΝ που μπορείς να τα κολλήσεις και με απλό κατούρημα στο μπαρ της γειτονιάς....
Ηπατίτιδα Β τηνε λένε και κατά βάση γιαυτό τις καριόλες που δουλεύουν κωλόμπαρα τις πάνε αυτόφωρο όταν δεν έχουν βιβλιάριο υγείας.........
Για να μην γίνει πανικός..... επιδημίας....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν εχω κανει το εμβολιο για την υπατιτιδα μην με τρελενεις τωρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι σαν το σταφυλοκοκο,σου μενει στον οργανισμο ολη τη ζωη αλλα το ελεγχει..με σποραδικα ξεσπασματα και αν
εγώ το έχω αυτό το παράσημο από μωρό....
Ενας μαλάκας με χαλασμένα δόντια με κόλλησε όταν με φίλησε στο μάγουλο.....
Γάματα τι είχα τραβήξει μικρός από το φιλί του Ιούδα......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
αυτες της πιατσας ομως τις αφηνουν οξω ολες...κρετινοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom