Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες;;; πριν λιγο καιρο μου μπηκε κατω απο το νυχι η ακρη απο το κουμπωμα της ζωνης μου και με το ζορι με κρατησε η μανα μου για να μην κανω αντιτετανικο..

τίποτα σήμερα θα βγω για πρωκτοσυναλάρ μιλάμε........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παιδια και κατι αλλο. εχω φαγουρα στο κεφαλι και πυτιρυδα απο το πολυ ξυσιμο. το θεμα ειναι οτι ξεφλουδιζουν και οι κνημες μου. λετε να εχω πυτιριδα στα ποδια; :helpplea: :helpplea: οση κρεμα σωματος και να βαλω δεν γινεται καλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εισαι απιστευτο τρελοκομειο.
Μ αρεσει που κανεις χιουμορ και μες στην απαλεψια μου με κανεις και γελαω.
Μια οποιαδηποτε πηρα.
Οχι σε Ταελ αυτη την ασπρη που ειναι σαν κρεμα.
Οντως εκανε δουλεια
το γελιο κάνει καλό στο ανοσοποιητικό ντι τζέι μου......
το καλύτερο φάρμακο είναι.....

τελικά καλά όλοι λένε ότι τα τζελ είναι ΓΤΠ....
ρε μπας και γι αυτό το σπέρμα βγαίνει μόνο σε κρέμα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φεύγω να πάρω προκτοσυναλάρ από εφημερεύον...
πάλι με έπιασε νευρικό και πάλι θα βγει η αιμορροίδα......

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γελιο κάνει καλό στο ανοσοποιητικό ντι τζέι μου......
το καλύτερο φάρμακο είναι.....

τελικά καλά όλοι λένε ότι τα τζελ είναι ΓΤΠ....
ρε μπας και γι αυτό το σπέρμα βγαίνει μόνο σε κρέμα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι απιστευτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φεύγω να πάρω προκτοσυναλάρ από εφημερεύον...
πάλι με έπιασε νευρικό και πάλι θα βγει η αιμορροίδα......

Εμενα μολις σκασανε και οι 2 αιμοροιδες.
Παντα μια προκτοσυναλαρ στο σπιτι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι ρε παιδια.... ο φοβος μου ειναι οι αιμοροιδες. να μην μπορω να καθομαι στην τουαλετα με περιοδικο. εχω πλησιασει κατι φορες να παθω αλλα υπαρχει ενα απλο και 100% αποτελεσματικο γιατροφοσι για να μην παθεις ποτε η αμα νιωσεις τσουξιμο επι 2-3 μερες απο αυτο το λογο και καταλαβενεις οτι παει προς το χειροτερο η κατασταση το κανεις αυτο και σου φευγει. πλυσιμο της κωλοτρυπιδας με παγωμενο νερο μετα απο καθε χεσιμο! πρωτα σαπουνι και μετα το νερο. ειδικα αμα νιωθεις καουρα βρεχε τον κωλο σου μεχρι να ηρεμησει και θα δεις βελτιωση τις επομενες μερες αμα το κανεις καθε φορα που χεζεις

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε παιδια.... ο φοβος μου ειναι οι αιμοροιδες. να μην μπορω να καθομαι στην τουαλετα με περιοδικο. εχω πλησιασει κατι φορες να παθω αλλα υπαρχει ενα απλο και 100% αποτελεσματικο γιατροφοσι για να μην παθεις ποτε η αμα νιωσεις τσουξιμο επι 2-3 μερες απο αυτο το λογο και καταλαβενεις οτι παει προς το χειροτερο η κατασταση το κανεις αυτο και σου φευγει. πλυσιμο της κωλοτρυπιδας με παγωμενο νερο μετα απο καθε χεσιμο! πρωτα σαπουνι και μετα το νερο. ειδικα αμα νιωθεις καουρα βρεχε τον κωλο σου μεχρι να ηρεμησει και θα δεις βελτιωση τις επομενες μερες αμα το κανεις καθε φορα που χεζεις

Αυτο ειναι οντως γαματο.
Και εγω το ιδιο.
Μετα απο χεσιμο καθομαι στο μπανιο και παγωνω τον κωλο μου με κρυο νερο για να ηρεμησω.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο ειναι οντως γαματο.
Και εγω το ιδιο.
Μετα απο χεσιμο καθομαι στο μπανιο και παγωνω τον κωλο μου με κρυο νερο για να ηρεμησω.

ναι πιανει σιγουρα. μου το εχει πει ο θειος μου που εχει μια ευαισθησια και του αρεσουν και οι καταχρησεις με περιοδικο στην λεκανη, πραματα που τα κληρονομησα κι εγω, οποτε εχει τυχει να βρεθω με το νερο στον κωλο κατι φορες

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Για την πυτιρίδα άλλαξε σαμπουάν - μήπως χρησιμοποιείς το όχι δάκρυα;

Να και μια άλλη απορία: Τα κονδυλώματα, ενδέχεται να αυτο-εξαφανισθούν - σωστά;
Από την άλλη λένε ότι ο ιός παραμένει για πάντα.

Είναι προτιμότερο να αυτοεξαφανισθούν ή να φύγουν με τις κρέμες του γιατρού, αφού ούτως ή άλλως θα παραμείνει ο ιός;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι προτιμότερο να αυτοεξαφανισθούν ή να φύγουν με τις κρέμες του γιατρού, αφού ούτως ή άλλως θα παραμείνει ο ιός;
τι είπες ρε τεράστιε;

ας εξηγήσουμε τη λογική του νέου.......
αφού δεν κλείνει η πληγή την αφήνουμε στο έλεος του θεού.......

Ρε μάγκα άλλο τα συμπτώματα και άλλο ο έλεγχος του ιού....
τον οργανισμό τον παίρνει περίπου 2 χρόνια να θέσει τον ιό υπό έλεγχο...
Μέχρι τότε θα τον αφήσεις να κάνει πάρτυ ή θα γαμάς την γκόμενα με μανιτάρια στο πουλί σου για περισσότερη ευχαρίστηση;

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
personanongratta μην μου την πέφτεις έτσι. Αυτό που ρώτησα είναι μετά την εξαφάνιση των συμπτωμάτων, αν αυτή η εξαφάνιση έχει γίνει από μόνη της ή από γιατρική αλοιφή, τί είναι προτιμότερο; Δηλαδή στην εξαφάνιση η γιατρική αλοιφή πρόσθεσε και κάποια έξτρα περιποίηση στον ιό ή έκανε το ίδιο που έκανε η αυτοεξαφάνιση; Χώρια που δεν προτείνω την μη-επίσκεψη σε γιατρό/ειδικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
personanongratta μην μου την πέφτεις έτσι. Αυτό που ρώτησα είναι μετά την εξαφάνιση των συμπτωμάτων, αν αυτή η εξαφάνιση έχει γίνει από μόνη της ή από γιατρική αλοιφή, τί είναι προτιμότερο; Δηλαδή στην εξαφάνιση η γιατρική αλοιφή πρόσθεσε και κάποια έξτρα περιποίηση στον ιό ή έκανε το ίδιο που έκανε η αυτοεξαφάνιση; Χώρια που δεν προτείνω την μη-επίσκεψη σε γιατρό/ειδικό.

οκ παρερμηνεία.....

Η μάχη των συμπτωμάτων είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από τον έλεγχο του ιού......
Ο οργανισμός εν τέλει θα θέσει αργά, ή γρήγορα τον ιό υπό έλεγχο. Μεχρι τότε δεν μπορούμε λ.χ. να αφήσουμε τη γυναίκα να πάθει καρκίνο στον τράχηλο........
Απλά πράγματα....
Ούτε επίσης είναι ωραίο να υποφέρεις μέχρι να το παλέψεις μόνος σου.......
Κάποιοι άλλωστε που έχουν γαμάτο ανοσοποιητικό είναι ασυμπτωματικοί γιατί ο οργανισμός τους ανταποκρίνεται άμεσα στην πολιορκία του ιού........

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ok personanongratta και επιπλέον δεν είμαι νέος απλά post-άρω αραιά, είμαι γραμμένος χρόνια εδώ. Θα το ψάξω το ζήτημα της ερώτησής μου παραπάνω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ok personanongratta και επιπλέον δεν είμαι νέος απλά post-άρω αραιά, είμαι γραμμένος χρόνια εδώ. Θα το ψάξω το ζήτημα της ερώτησής μου παραπάνω.
υπάρχει η απάντηση που ζητάς λίγο πιο πριν σε ντοκιουμεντ που έχω βάλει......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom