Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οχι ρε παιδια.... ο φοβος μου ειναι οι αιμοροιδες. να μην μπορω να καθομαι στην τουαλετα με περιοδικο. εχω πλησιασει κατι φορες να παθω αλλα υπαρχει ενα απλο και 100% αποτελεσματικο γιατροφοσι για να μην παθεις ποτε η αμα νιωσεις τσουξιμο επι 2-3 μερες απο αυτο το λογο και καταλαβενεις οτι παει προς το χειροτερο η κατασταση το κανεις αυτο και σου φευγει. πλυσιμο της κωλοτρυπιδας με παγωμενο νερο μετα απο καθε χεσιμο! πρωτα σαπουνι και μετα το νερο. ειδικα αμα νιωθεις καουρα βρεχε τον κωλο σου μεχρι να ηρεμησει και θα δεις βελτιωση τις επομενες μερες αμα το κανεις καθε φορα που χεζεις
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπέρα, ξαναπόσταρα αλλά δεν απάντηση...
Εδώ και 4 μήνες ταλαιπωρούμε από τον ιο. Τον κόλλησα απο την κοπέλα μου, που ούτε αυτή το ήξερε καθώς δεν έκανε εξετάσεις ποτέ. Έγω ξυριζόμουν και όπως λέει ο γιατρός ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Καυτηριάζω το πουλί μου κάθε βδομάδα εδώ και τέσσερις μήνες. και συνέχεια βγαίνουνε, άλλες φόρες καίει 3-4 άλλες 10. Την πρώτη φορά που πήγα έκαψε γύρω στα 100.
Μου έχει πει ότι κρέμες και λοιπά δεν κάνουν τπτ. Μόνο καυτηριασμό!
Είναι λογικό να κάνω τόσο καιρό θεραπεία..????? πολλά λεφτά αλλα πάνω από όλα ταλαιπωρία.
Μήπως να δοκιμάσω καμιά κρέμα? Ξέρετε τπτ?
Έχει περάσει κανείς κάτι ανάλογο?
Εγώ δεν μπορώ να τα δω, κ αν δω κατί θα νομίζω ότι είναι υποψία. Καθώς είναι πολύ μικρά.

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπέρα, ξαναπόσταρα αλλά δεν απάντηση...
Εδώ και 4 μήνες ταλαιπωρούμε από τον ιο. Τον κόλλησα απο την κοπέλα μου, που ούτε αυτή το ήξερε καθώς δεν έκανε εξετάσεις ποτέ. Έγω ξυριζόμουν και όπως λέει ο γιατρός ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Καυτηριάζω το πουλί μου κάθε βδομάδα εδώ και τέσσερις μήνες. και συνέχεια βγαίνουνε, άλλες φόρες καίει 3-4 άλλες 10. Την πρώτη φορά που πήγα έκαψε γύρω στα 100.
Μου έχει πει ότι κρέμες και λοιπά δεν κάνουν τπτ. Μόνο καυτηριασμό!
Είναι λογικό να κάνω τόσο καιρό θεραπεία..????? πολλά λεφτά αλλα πάνω από όλα ταλαιπωρία.
Μήπως να δοκιμάσω καμιά κρέμα? Ξέρετε τπτ?
Έχει περάσει κανείς κάτι ανάλογο?
Εγώ δεν μπορώ να τα δω, κ αν δω κατί θα νομίζω ότι είναι υποψία. Καθώς είναι πολύ μικρά.

Καλησπερα Φιλαρακι.
Και εγω ταλαιπωρουμαι απο τν ιο εδω και 5 μηνες περιπου.
Εχουν κανει 2 φορες καυτηριασμο και 3 φορες Κρυοπηξια.

Τελικα πηγα σε ιδιωτη Δερματολογο.
Μου ειπε οι κρυοπηξιες και οι καυτιριασμοι ειναι πεταμενα λεφτα και αυτα θα συνεχισουν να βγαινουν.

Ειμαστε στην αρχη του ιου και θα εχουμε αρκετες εξαρσεις.
Ο οργανισμος θα σταθεροποιησει τον ιο πανω στον χρονο περιπου αναλογα με το ανοσοποιητικο συστημα.

Μου εδωσε λοιπον κρεμες και αλοιφες για να κανω θεραπεια μονος μου και να μην τρεχω καθε 3 και λιγο για καυτηριασμους και πεταω αδικα λεφτα.

Εχει εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω την Wartec.Ολα τα κονδυλωματα εχουν καει και εχουν πεσει αλλα υπαρχει μεγαλος ερεθισμος στο πεος ο οποιος περναει μεσα σε κανα 3ημερο.
Θα κανω θεραπεια με την Wartec για αρχη.Ειναι για 3 ημερες πρωι και βραδυ και μετα το σταματας για 4 ημερες και ξανα αλλη μια θεραπεια και το σταματας για 4 ημερες.

Αφου τελειωσει αυτο μου εδωσε και την Aldara για να ενισχυθει το ανοσοποιιτκο συστημα ακει κατω ωστε να μην ξαναεμφανιστουνε.

Ειμαι στην 2 εβδομαδα και δεν εχω δει κανα κονδυλωμα ακομα.

Παραλληλα χρησιμοποιοω βιταμνινες και προβιοτικα για να ενισχυθει η αμυνα του ανοσοποιητικου συστηματος..

Αυτα μου ειπε η γιατρος οχι οτι δεν ηθελε να παρει λεφτα αλλα οσες καυτηριασεις και να κανω αυτα θα βγαινουν μεχρι να θεσει ο οργανισμος υπο ελεγχο τον ιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλησπερα Φιλαρακι.
Και εγω ταλαιπωρουμαι απο τν ιο εδω και 5 μηνες περιπου.
Εχουν κανει 2 φορες καυτηριασμο και 3 φορες Κρυοπηξια.

Τελικα πηγα σε ιδιωτη Δερματολογο.
Μου ειπε οι κρυοπηξιες και οι καυτιριασμοι ειναι πεταμενα λεφτα και αυτα θα συνεχισουν να βγαινουν.

Ειμαστε στην αρχη του ιου και θα εχουμε αρκετες εξαρσεις.
Ο οργανισμος θα σταθεροποιησει τον ιο πανω στον χρονο περιπου αναλογα με το ανοσοποιητικο συστημα.

Μου εδωσε λοιπον κρεμες και αλοιφες για να κανω θεραπεια μονος μου και να μην τρεχω καθε 3 και λιγο για καυτηριασμους και πεταω αδικα λεφτα.

Εχει εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω την Wartec.Ολα τα κονδυλωματα εχουν καει και εχουν πεσει αλλα υπαρχει μεγαλος ερεθισμος στο πεος ο οποιος περναει μεσα σε κανα 3ημερο.
Θα κανω θεραπεια με την Wartec για αρχη.Ειναι για 3 ημερες πρωι και βραδυ και μετα το σταματας για 4 ημερες και ξανα αλλη μια θεραπεια και το σταματας για 4 ημερες.

Αφου τελειωσει αυτο μου εδωσε και την Aldara για να ενισχυθει το ανοσοποιιτκο συστημα ακει κατω ωστε να μην ξαναεμφανιστουνε.

Ειμαι στην 2 εβδομαδα και δεν εχω δει κανα κονδυλωμα ακομα.

Παραλληλα χρησιμοποιοω βιταμνινες και προβιοτικα για να ενισχυθει η αμυνα του ανοσοποιητικου συστηματος..

Αυτα μου ειπε η γιατρος οχι οτι δεν ηθελε να παρει λεφτα αλλα οσες καυτηριασεις και να κανω αυτα θα βγαινουν μεχρι να θεσει ο οργανισμος υπο ελεγχο τον ιο.

περαστικά ξανά αδερφέ και χαίρομαι που είσαι καλύτερα.......
τελικά έχω καταλάβει ότι το πιο σημαντικό πράμα σε μια ασθένεια είναι να βρεις πολύ καλό γιατρό... Ολα τα άλλα είναι απλά ταλαιπωρία.....

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περαστικά ξανά αδερφέ και χαίρομαι που είσαι καλύτερα.......
τελικά έχω καταλάβει ότι το πιο σημαντικό πράμα σε μια ασθένεια είναι να βρεις πολύ καλό γιατρό... Ολα τα άλλα είναι απλά ταλαιπωρία.....

Ακριβως αυτο που λες παικτη.

Αν και το πουλι μου ειναι μισοκαμενο και σε αθλια κατασταση απο τις κρεμες ελπιζω να στρωσει με τις μερες.

Απλα οταν πλεον βγαινουν απο το σπιτακι με την αλοιφη τα καιω και ολα οκ!

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου.
Φίλε εγώ ξεκίνησα και είμαι ακόμα σε ιδιωτικό γιατρό. Έχω ξοδέψει περίπου 1000€ μέχρι τώρα, είπε ότι στην περίπτωση μου η κρέμες δεν θα κάνουν τίποτα. Ο γιατρός είναι στρατιωτικός γιατρός με καλή θέση σε στρατιωτικό νοσοκομείο και έχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια γενικά (όχι συγκεκριμένα για κονδυλώματα). Δεν ξέρω τι να πω. Τώρα που πάω μια φορά την εβδομάδα, ούτε μπαίνω στον κόπο να με κοιτάξω. Αλλά αυτός να βρίσκει και μου τα δείχνει. Είναι γεγονός ότι είναι πολύ μικρά και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα έβλεπα μόνος μου. Κάνω ΠΑΝΤΑ καυτηριασμό με θερμοπληξία, δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές έχω κάνει. Σίγουρα πάνω από 20.

Είμαι στα όρια απελπισίας, δεν ξέρω τι να κάνω… να αλλάξω γιατρό? Δεν ξέρω…. 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Να αλλαξεις ψυχολογια φιλε.. Το αγχος σε κανει πιο τρωτο στον ιο.
Οσο μπορεις προσπαθησε.
Δεν προκειται να σε βοηθησει κανενα φαρμακο και κανενας γιατρος αν εσυ δεν δωσεις εντολη απο τον εγκεφαλο για
αντιμετωπιση.

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου.
Φίλε εγώ ξεκίνησα και είμαι ακόμα σε ιδιωτικό γιατρό. Έχω ξοδέψει περίπου 1000€ μέχρι τώρα, είπε ότι στην περίπτωση μου η κρέμες δεν θα κάνουν τίποτα. Ο γιατρός είναι στρατιωτικός γιατρός με καλή θέση σε στρατιωτικό νοσοκομείο και έχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια γενικά (όχι συγκεκριμένα για κονδυλώματα). Δεν ξέρω τι να πω. Τώρα που πάω μια φορά την εβδομάδα, ούτε μπαίνω στον κόπο να με κοιτάξω. Αλλά αυτός να βρίσκει και μου τα δείχνει. Είναι γεγονός ότι είναι πολύ μικρά και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα έβλεπα μόνος μου. Κάνω ΠΑΝΤΑ καυτηριασμό με θερμοπληξία, δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές έχω κάνει. Σίγουρα πάνω από 20.

Είμαι στα όρια απελπισίας, δεν ξέρω τι να κάνω… να αλλάξω γιατρό? Δεν ξέρω…. 

Καλα και εμενα μου εχου συστησει τους καλυτερους γιατρους αλλα τιποτα.
Πηγα και σε δημοσια Νοσκομεια,ιατρεια κτλ.

Ταζμπα εχανα τον χρονο μου και τα λεφτα.
Λογω τις δουλειας μου (11 ωρες τη μερα δουλευω) δεν ειναι και ευκολο να τρεχω απο δω και απο κει.

Σκεφτικα να αλλαξω γιατρο.
Πηγα σε ιδιωτικο παλι με πτυχια και μαλακιες απο καναδα.
Καθησα γυρω στο 2ωρο μεσα και ρωτησα τα παντα.Τις ειπα να κανω καυτιριασμο (μιας και το ιατρειο της ειχε αυτη τη δυνατοτητα).

Μου λεει γιατι θελεις να πεταξεις τζαμπα λεφτα?Τα κονδυλωματα θα βγαινουν μεχρι ο οργανισμος να θεσει υπο ελεγχο τον ιο.
Μου εδωσε κρεμες και πλεον κανω θεραπεια οταν βγαινουν απο το σπιτι μου.
Οσα λεφτα και να δωσω για Κρυοπηξιες και καυτιρισμους αυτα θα βγαινουν γιατι ειμαι ακομα στην αρχη του Ιου.

Εχει μια εβδομαδα που εχω πλεον καθαρισει απο κονδυλωματα αν και ξερω οτι θα ξαναβγουνε (ειναι πολυ μικρα και μονο με το χερι μπορω να τα αισθανθω γιατι δεν φαινονται).

Αν ξανα εμφανιστουν ξανα με την κρεμα.

Οποτε ταλαιπωρια και χαμενα λεφτα να τρεχω σε ιατρους.

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να αλλαξεις ψυχολογια φιλε.. Το αγχος σε κανει πιο τρωτο στον ιο.
Οσο μπορεις προσπαθησε.
Δεν προκειται να σε βοηθησει κανενα φαρμακο και κανενας γιατρος αν εσυ δεν δωσεις εντολη απο τον εγκεφαλο για
αντιμετωπιση.

Ακριβως.
Εμενα στην αρχη με ειχε φαει το αγχος και γιατι και πως...

Πλεον το αντιμετωπιζω σαν σπυρακια και οποτε εμφανιζονται θεραπεια με τις κρεμες και σε 3 μερες εχουν πεσει μονα τους.

Το καλυτερο παραμα ειναι η ψυχολογια,καλη διατροφη,ελλατωμα το τσιγαρο και αρκετες βιταμινες.
Η ζωη συνεχιζεται και δεν σταματει εδω.

Υπαρχουν πολυ χειροτερα ΣΜΝ.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Παπαριες φιλε... Κι εγω σου λεω οτι εχει ξυσει καποιος ενα σπυρακι και το ματωνει και μετα κατα λαθος σου ταβαει γρατζουνια.. τη γαμησες!!!
Ποσο σεξουαλικο ειναι αυτο ? Και ποσο πιο πιθανο να γινει ?

Το να τραυματισει το παπαρι σου κανα μουνακι ενταξει το δεχομαι γιατι ολοι ειμαστε φορεις τεραστιων πουτσων(συμφωνα με δηλωσεις κοριτσιων)..
Αλλα να ειναι και το παπαρι σου τραυματισμενο και το μουνι της αλλης το ιδιο ,ειναι καπως πιο απιθανο απο αυτο που σου περιγραφω απο πανω!

To HPV (κονδυλωματα) μπορει ανετα να το κολλησεις απο επαφη με μολυσμενα ρουχα ενω πανω απο το 50% δεν μπορουν να διευκρινισουν πως το κολλησαν.

Γαμησε τα φιλε... σε γυαλα ολοι πρεπει να μπουμε, αλλιως οτι ειναι να γινει θα γινει!

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά όλα αυτά,
Τι λέτε να αραιώσω τις επισκέψεις κάθε 2 βδομάδες??
Με το θέμα του σεξ τι κάνετε? Κάνετε? Νιώθετε άνετα?
Εγώ δεν μπορώ να κάνω σε κάποια κοπέλα κάτι τόσο άσχημο χωρίς να φταίει σε κάτι. Και αναγκαστικά το αποφεύγω με μαλακίες δικαιολογίες.

Δεν καπνίζω, κάνω σχετικά καλή διατροφή. Ξεκίνησα βιταμίνες, αθλούμε πάνω από 10 χρόνια και συνεχίζω.. αλλά δεν κοιμάμε πολύ λόγο δουλείας…

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά όλα αυτά,
Τι λέτε να αραιώσω τις επισκέψεις κάθε 2 βδομάδες??
Με το θέμα του σεξ τι κάνετε? Κάνετε? Νιώθετε άνετα?
Εγώ δεν μπορώ να κάνω σε κάποια κοπέλα κάτι τόσο άσχημο χωρίς να φταίει σε κάτι. Και αναγκαστικά το αποφεύγω με μαλακίες δικαιολογίες.

Δεν καπνίζω, κάνω σχετικά καλή διατροφή. Ξεκίνησα βιταμίνες, αθλούμε πάνω από 10 χρόνια και συνεχίζω.. αλλά δεν κοιμάμε πολύ λόγο δουλείας…

Παρε την γνωμη και απο εναν δευερο γιατρο.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα.
Εγω αλλαξα παρα πολλους.
Και απο τον καθενα ακουγα διαφορετικη αποψη.

giannis900

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΡΑΠΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΟ 10(ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ  ΑΦΡΟΔΗΣΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.....ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12-12.30 ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΑΣ ΓΙΑ AIDS,ΣΗΦΥΛΙ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ(ΚΑΠΟΤΕΣ) Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΙΤΕ....Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ...ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΤΑ...ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.....

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΡΑΠΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΟ 10(ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ  ΑΦΡΟΔΗΣΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.....ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12-12.30 ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΑΣ ΓΙΑ AIDS,ΣΗΦΥΛΙ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ(ΚΑΠΟΤΕΣ) Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΙΤΕ....Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ...ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΤΑ...ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.....

Για αυτους που ειναι Αθηνα καλο ακουγεται.
Θεσσαλονικη παντως στο Δερματολογικο-Αφροδισιολογικο Νοσοκομειο δεν σου δινουν και πολυ σημασια.
Ολοι οι γιατροι ειναι ειδικευομενοι και απλα τα βλεπουν με ενα μεγενθυτικο φακο σου λενε Α! Κονδυλωματα ειναι.
Πανε πληρωσε στο ταμειο και πας για Κρυοπηξια.

Τιποτα παραπανω!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Ξέρουμε κανένα καλό γιατρό στην Θεσσαλονίκη?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μια ερωτηση ρε παιδια,
ειχα βγαλει και εγω κονδυλωματα πριν 2 χρονια αλλα εδω και και εναν χρονο εχω καθαρισει εντελως και δεν εχω παρουσιασει τιποτα . Πλεον ειμαι επικινδυνος για μια κοπελα αφου δεν εχω κονδυλωματα αλλα ειμαι απλα φορεας του ιου ???

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι θεραπεία έκανες (θερμοπλυξία, κρυοπραξία, κρέμες)?? Πόσο καιρό έκανες θεραπεία? Από οσο ρώτησα τον γιατρό μου, εφόσον και αυτός πει ότι είσαι καθαρός, δεν κολλάς την κοπέλα σου, αλλά πάντα εξαρτάτε απο τον τύπο που έχεις.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τι θεραπεία έκανες (θερμοπλυξία, κρυοπραξία, κρέμες)?? Πόσο καιρό έκανες θεραπεία? Από οσο ρώτησα τον γιατρό μου, εφόσον και αυτός πει ότι είσαι καθαρός, δεν κολλάς την κοπέλα σου, αλλά πάντα εξαρτάτε απο τον τύπο που έχεις.
καυτηριασμο και μετα wartec αλλα εδω και πανω απο εναν χρονο ειμαι καθαρος

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όσον αφορά το ερώτημα σου,
Το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom