Παιδες καλησπέρα, ξαναπόσταρα αλλά δεν απάντηση...
Εδώ και 4 μήνες ταλαιπωρούμε από τον ιο. Τον κόλλησα απο την κοπέλα μου, που ούτε αυτή το ήξερε καθώς δεν έκανε εξετάσεις ποτέ. Έγω ξυριζόμουν και όπως λέει ο γιατρός ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Καυτηριάζω το πουλί μου κάθε βδομάδα εδώ και τέσσερις μήνες. και συνέχεια βγαίνουνε, άλλες φόρες καίει 3-4 άλλες 10. Την πρώτη φορά που πήγα έκαψε γύρω στα 100.
Μου έχει πει ότι κρέμες και λοιπά δεν κάνουν τπτ. Μόνο καυτηριασμό!
Είναι λογικό να κάνω τόσο καιρό θεραπεία..????? πολλά λεφτά αλλα πάνω από όλα ταλαιπωρία.
Μήπως να δοκιμάσω καμιά κρέμα? Ξέρετε τπτ?
Έχει περάσει κανείς κάτι ανάλογο?
Εγώ δεν μπορώ να τα δω, κ αν δω κατί θα νομίζω ότι είναι υποψία. Καθώς είναι πολύ μικρά.
Καλησπερα Φιλαρακι.
Και εγω ταλαιπωρουμαι απο τν ιο εδω και 5 μηνες περιπου.
Εχουν κανει 2 φορες καυτηριασμο και 3 φορες Κρυοπηξια.
Τελικα πηγα σε ιδιωτη Δερματολογο.
Μου ειπε οι κρυοπηξιες και οι καυτιριασμοι ειναι πεταμενα λεφτα και αυτα θα συνεχισουν να βγαινουν.
Ειμαστε στην αρχη του ιου και θα εχουμε αρκετες εξαρσεις.
Ο οργανισμος θα σταθεροποιησει τον ιο πανω στον χρονο περιπου αναλογα με το ανοσοποιητικο συστημα.
Μου εδωσε λοιπον κρεμες και αλοιφες για να κανω θεραπεια μονος μου και να μην τρεχω καθε 3 και λιγο για καυτηριασμους και πεταω αδικα λεφτα.
Εχει εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω την Wartec.Ολα τα κονδυλωματα εχουν καει και εχουν πεσει αλλα υπαρχει μεγαλος ερεθισμος στο πεος ο οποιος περναει μεσα σε κανα 3ημερο.
Θα κανω θεραπεια με την Wartec για αρχη.Ειναι για 3 ημερες πρωι και βραδυ και μετα το σταματας για 4 ημερες και ξανα αλλη μια θεραπεια και το σταματας για 4 ημερες.
Αφου τελειωσει αυτο μου εδωσε και την Aldara για να ενισχυθει το ανοσοποιιτκο συστημα ακει κατω ωστε να μην ξαναεμφανιστουνε.
Ειμαι στην 2 εβδομαδα και δεν εχω δει κανα κονδυλωμα ακομα.
Παραλληλα χρησιμοποιοω βιταμνινες και προβιοτικα για να ενισχυθει η αμυνα του ανοσοποιητικου συστηματος..
Αυτα μου ειπε η γιατρος οχι οτι δεν ηθελε να παρει λεφτα αλλα οσες καυτηριασεις και να κανω αυτα θα βγαινουν μεχρι να θεσει ο οργανισμος υπο ελεγχο τον ιο.