Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Από ότι έχω ακούσει το υγρό αυτό καίει/τσούζει ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

λες;;; μπορει δεν αποκλειται. παντως μαλλον δεν ειναι χειροτερο απο το να σου καρφωνουν βελονα στο λαιμο

coreybal

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι που ελεγες οτι δεν εκανε καθολου εξετασεις η καποιος αλλος;

Εγω είμαι αυτός που λες...
Σαν να ακουω τον εαυτό μου, το κόλλησα από την πρώην μου, 9 μήνες μαζί, δεν έκανε εξετάσεις.. δεν είχε κάνει ποτε.. ετών 24, και φυσικά έχω να την δω από τότε.. δεν σκέφτηκε εμένα.. ούτε τους πρώην.. η μλκ είναι ότι δεν σκέφτεται κ τα επόμενα παιδιά... που θα περάσουν αυτήν την τεράστια ταλαιπωρία...
Να πεις ότι πήγες σε κάνενα σπιτάκι και το κόλλησες.. να πεις έκανα την "παχιά".. αλλά από την κοπέλα σου??? ανευθυνότητα...
Κ η μλκ είναι ότι έχω σουξέ τελευταία... πόσο να το τρενάρεις... φυσικά θα δώσω τούρτα στο τέλος.. τι να κάνεις?

Εγώ κάνω καυτηριασμούς μόνο εδω και 4 μήνες. Έχω άλλο τύπο απο τον djvasili, και δεν γίνεται τπτ με κρέμες... κολλάει δυσκολότερα... αλλά ταλαιπωρία η θεραπεία... και ΚΑΘΟΛΟΥ σεξ για πάνω από χρόνο.... υπομονή... υπομονή... θα περάσει... που θα πάει...

Αστα να πάνε... υπομονή...

mythos_wise

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ηρθε η ωρα να σας πω και την δικη μου ιστορια.
Ειμουν με καποια 6 χρονια. Πριν 3 χρονια μιας κ εκανε τακτικες εξετασεις στον γυναικολογο, εμφανισε κονδυλωματα! Τοτε κ εγω απειρος απο αυτα δεν εδωσα σημασια. ΔΕν τα θεωρησα τοσο σημαντικα. Εκεινη εκανε καυτυριασμο κ εγω πηγα μαζι της στον γυναικολογο της που με εξετασε και μοθ ειπε οτι δεν εχω τιποτα. Απο τοτε εκεινη δεν εμφανισε τιποτα. Εγω τον Νοεμβρη ειδα κατι περιεργα σπυρακια. Θεωρησα οτι ειναι απο το κσυρισμα ... ομως αυτα επιμενανε. Χωρισα τελος Απριλη και τον Μαιο πηγα σε ενα ιδιωτη. Μου ειπε οτι ειναι κονδυλωματα, αλλα τον εκοψα πολυ ασχετο σαν γιατρο γιατι μου ελεγε παρε την Wartec αλλα διαβασε τισ οδηγιες γιατι μπορει να παθεις εγκαυμα! Καμια συμβουλη.. κ γενικα δεν με επισε. Φευγω παω σε μια αλλη δερματολογο (θεουσα)... τα ειδε κ αυτη. Κονδυλωαματα. Αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι δεν μου επιασε την πουτσα...αλλα με εβαλε και τησ τα εδειχνα εγω. Δηλαδη αν ειχα καπου αλλου που δεν ειχε δει...τι θα γινοταν;
Πηρα WARTEC, ευτυχως σε πολυ συντομο διαστημα φυγανε ολα αν κ μεχρι να τα καψει η κρεμα... το δερμα σου μυριζει σαπιο!
Τωρα εχει προκυψει μια νεα γνωριμια κ οπου ναναι θα γινει κ το μοιραιο (σεξ). Ηθελα απο καιρο να παω παλι στον γιατρο για μια εξεταση...κ με την ευκαιρεια της νεας σχεσης...επιβαλοταν. Εριξα μια ματια στο πεος μου... κ ειδα κατι μικρα μικρα σπυρακια (λευκα) πολυ ψιλα τα οποια ομως δεν ψηλαφιζοντουσαν. Αμεσως εβαλα wartec οσο μου ειχε απομεινει. Ξεκινησα μια μερα αποφασισμενος να παο Συγγρο. Εφαγα απιστεφτη ταλαιπορια. Κ τελικα μπηκα 1 λεπτο μεσα μετα απο 4 ωρες αναμονης...οπου η γιατρος μου λεει...το εχεις ερεθισει με την κρεμα. Εγω δεν βλεπω τιποτα....ελα την Δευτερα στο ιατρειο 10. Φυσικα δεν πηγα ποτε στο ιατρειο 10 (ισως λαθος μου). Ξανα πηγα στον Ιδιωτη την αλλη μερα...οπου μου εγραψε παλι τιν wartec αλλα μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα. Η αληθεια ειναι οτι αυτα που εβλεπα λογο του μικρου ερεθισμου δεν φαινοντουσαν. Αυτη τη βδομαδα προληπτικα εχω βαλει wartec και μολι το δερμα γινει οπως πρεπει θα ξαναπαω σε ιδιωτη να δουμε πω ειμαι.
Το ερωτημα τωρα εχει ως εξης: Τι κανω με την καινουρια κοπελα; Οπως καταλαβενετε δεν μπορω να της το πω...αλλα απο την αλλη δεν μου φταιει κ σε τιποτα. Μπορει να μην εχω τιποτα πλεον...αλλα μπορει κ να την κολησω (φυσικα παντα με καποτα). Ακομα κ σημερα ετσι οπως ειναι ερεθισμενος ο πουτσος μου απο την κρεμα δεν ειναι να τον εμφανισω...οποτε ηδη της λεω μαλακιες κ το εχω τρεναρει...αλλα μεχρι ποσο; Δεν ειναι κοπελα για πουτσα...κ θελω να επενδυσω σε μια σχεση μαζι της...αλλα τι να κανω;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ειμουν με καποια 6 χρονια. Πριν 3 χρονια μιας κ εκανε τακτικες εξετασεις στον γυναικολογο, εμφανισε κονδυλωματα! Τοτε κ εγω απειρος απο αυτα δεν εδωσα σημασια. ΔΕν τα θεωρησα τοσο σημαντικα. Εκεινη εκανε καυτυριασμο κ εγω πηγα μαζι της στον γυναικολογο της που με εξετασε και μοθ ειπε οτι δεν εχω τιποτα. Απο τοτε εκεινη δεν εμφανισε τιποτα. Εγω τον Νοεμβρη ειδα κατι περιεργα σπυρακια. Θεωρησα οτι ειναι απο το κσυρισμα ... ομως αυτα επιμενανε. Χωρισα τελος Απριλη και τον Μαιο πηγα σε ενα ιδιωτη. Μου ειπε οτι ειναι κονδυλωματα, αλλα τον εκοψα πολυ ασχετο σαν γιατρο γιατι μου ελεγε παρε την Wartec αλλα διαβασε τισ οδηγιες γιατι μπορει να παθεις εγκαυμα! Καμια συμβουλη.. κ γενικα δεν με επισε. Φευγω παω σε μια αλλη δερματολογο (θεουσα)... τα ειδε κ αυτη. Κονδυλωαματα. Αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι δεν μου επιασε την πουτσα...αλλα με εβαλε και τησ τα εδειχνα εγω. Δηλαδη αν ειχα καπου αλλου που δεν ειχε δει...τι θα γινοταν;
Πηρα WARTEC, ευτυχως σε πολυ συντομο διαστημα φυγανε ολα αν κ μεχρι να τα καψει η κρεμα... το δερμα σου μυριζει σαπιο!
Τωρα εχει προκυψει μια νεα γνωριμια κ οπου ναναι θα γινει κ το μοιραιο (σεξ). Ηθελα απο καιρο να παω παλι στον γιατρο για μια εξεταση...κ με την ευκαιρεια της νεας σχεσης...επιβαλοταν. Εριξα μια ματια στο πεος μου... κ ειδα κατι μικρα μικρα σπυρακια (λευκα) πολυ ψιλα τα οποια ομως δεν ψηλαφιζοντουσαν. Αμεσως εβαλα wartec οσο μου ειχε απομεινει. Ξεκινησα μια μερα αποφασισμενος να παο Συγγρο. Εφαγα απιστεφτη ταλαιπορια. Κ τελικα μπηκα 1 λεπτο μεσα μετα απο 4 ωρες αναμονης...οπου η γιατρος μου λεει...το εχεις ερεθισει με την κρεμα. Εγω δεν βλεπω τιποτα....ελα την Δευτερα στο ιατρειο 10. Φυσικα δεν πηγα ποτε στο ιατρειο 10 (ισως λαθος μου). Ξανα πηγα στον Ιδιωτη την αλλη μερα...οπου μου εγραψε παλι τιν wartec αλλα μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα. Η αληθεια ειναι οτι αυτα που εβλεπα λογο του μικρου ερεθισμου δεν φαινοντουσαν. Αυτη τη βδομαδα προληπτικα εχω βαλει wartec και μολι το δερμα γινει οπως πρεπει θα ξαναπαω σε ιδιωτη να δουμε πω ειμαι.
Το ερωτημα τωρα εχει ως εξης: Τι κανω με την καινουρια κοπελα; Οπως καταλαβενετε δεν μπορω να της το πω...αλλα απο την αλλη δεν μου φταιει κ σε τιποτα. Μπορει να μην εχω τιποτα πλεον...αλλα μπορει κ να την κολησω (φυσικα παντα με καποτα). Ακομα κ σημερα ετσι οπως ειναι ερεθισμενος ο πουτσος μου απο την κρεμα δεν ειναι να τον εμφανισω...οποτε ηδη της λεω μαλακιες κ το εχω τρεναρει...αλλα μεχρι ποσο; Δεν ειναι κοπελα για πουτσα...κ θελω να επενδυσω σε μια σχεση μαζι της...αλλα τι να κανω;

Πωπω ρε γαμώτο τι ατυχία.... αν έφταιγες κιόλας δε θα έλεγα τίποτα αλλά είναι κρίμα να μη φταις και να τραβάς τέτοιο ζόρι. Και το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει ασφαλής μέθοδος διάγνωσης των κονδυλωμάτων, τουλάχιστον στους άντρες. Για την ακρίβεια μόνο με το μάτι γίνεται η διάγνωση. Δεν υπάρχουν εξετάσεις όπως πχ στις γυναίκες. Γι' αυτό άσε λίγο την αλοιφή να δεις πώς θα εξελιχθεί και να σου πει μια πιο έγκυρη γνώμη ο γιατρός. Πήγαινε και σε 2-3 αν θες να είσαι πιο σίγουρος.
Τώρα στην κοπέλα προφανώς και δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Πές ένα ψέμα, ότι έχεις έναν ερεθισμό, κάτι τέλος πάντων που να αποκλείει το σεξ... :huh:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ωραιος μαγκας!! Υπευθυνος!! Μην διανοηθεις να πηδηξεις αν ειναι καλη κοπελα φιλε... αυτοματα εξισωνεσαι με την πρωην σου ως πηγη κακου!!!
Φιλε αν εχεις 5 δραχμες στην ακρη και δεν σου λειπουν, πεταξου μεχρι το υγεια μια βολτα . εχει καλους δερματολογους εκει και πιο υπευθυνη αντιμετωπιση. η και στο ιατρικο αν μπορεις.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Οντως σωστος ο φιλος .
Μια ερωτηση
Αν δεν υπαρχει εκδηλωση του ιου , δηλαδη κονδυλωματα , μπορει να μεταδωσει τον ιο ενας αντρας ή μια γυναικα στον αλλο ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οντως σωστος ο φιλος .
Μια ερωτηση
Αν δεν υπαρχει εκδηλωση του ιου , δηλαδη κονδυλωματα , μπορει να μεταδωσει τον ιο ενας αντρας ή μια γυναικα στον αλλο ?

Αν είναι φορέας (ακόμη και αν δεν έχει συμπτώματα, αυτό γίνεται), ναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οντως σωστος ο φιλος .
Μια ερωτηση
χαλαρά....
ενας άντρας μπορεί να είναι ασυμπτωματικός φορέας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απο τα υγρα???
Το ρωταω γιατι ουσιαστικα δεν υπαρχει επαφη με τα κονδυλωματα
Δεν είμαι γιατρός αλλά έστω ότι σου έλεγε ένας γιατρός ότι δεν κολλάει από τα υγρά. Θα ένιωθες ήσυχος;
Πάντως τα περισσότερα ΣΜΝ κολλάνε από τα υγρά και την επαφή...
Τα υγρά κουβαλάνε όλα τα μικρόβια.

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και παλι.
Και εγω την Wartec χρησιμοποιω.
Σαν αλοιφη ειναι η πιο αποτελεσματικη και μεσα σε 3 μερες εχουν φυγει ολα τα κονδυλωματα.

Δυστυχως μετα απο 2 εβδομαδες βγαινουν σε αλλο σημειο.
Τωρα εβγαλα εξωτερικα στο δερμα που καλυπτει την βαλανο.
Να δω πως θα βαλω εκει αλοιφη αφου ακουμπαει το σλιπακι πανω και καθαριζει την κρεμα  :headbang:

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Φίλε μην τρελαίνεσαι τόσο πολύ. Εντάξει, κόλλησες κονδυλώματα, φταεί η κακιά η ώρα, η κακιά η γκόμενα κτλ κτλ τι να κάνουμε τώρα; δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεθάνεις, κάποια στιγμή θα σου φύγουν. Καταρχήν σταμάτα την κρέμα και άσε το δέρμα σου να ηρεμήσει. Αν δεν εκδηλωθούν τα κονδυλώματα δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Όσο για την καινούρια γκόμενα αν δεν έχεις εκδηλωμένα κονδυλώματα και φοράς πάντα προφυλακτικό είναι πολύ δύσκολο να την κολλήσεις, αλλά γίνεται. Τα κονδυλώματα δεν κυκλοφορούν στο αίμα  ή στο σπέρμα σου. Έχουν προσβάλει συγκεκριμένα δερματικά κύτταρα ή θα λέγαμε συγκεκριμένη δερματική περιοχή. Από εκεί θα κολλήσει η κοπέλα, όχι από κάπου αόριστα. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να καυτηριάσεις ένα κονδύλωμα όταν φοράς εσώρουχο το εξόγκωμα ακουμπάει και σε άλλα σημεία και τα κολλάει και αυτά, πχ τα αρχίδια ακουμπούν με τον πούτσο, ο πούτσος με την από πάνω του περιοχή κτλ  Γιαυτό σου λέω ότι γίνεται, δηλαδή αν είναι θα κολλήσει από άλλη περιοχή που νοσεί και ακόμα δεν έχει πετάξει κονδύλωμα. Αν όμως φοράς προφυλακτικό μειώνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες να κολλήσει στον τράχηλο και γενικά εσωτερικά. Πάντως, αν περάσουν κάποιοι μήνες και δεν σου ξαναβγούν πουθενά μπορείς να αρχίσεις να ησυχάζεις οπότε να προχωρήσεις και στο σεξ(πάντα με προφυλακτικό). Είναι δική σου επιλογή.

Πρόσεξε τώρα τα παραπάνω αφορούν τα κονδυλώματα που παρουσιάζουν δερματικές εκδηλώσεις και τα οποία παρεπιπτόντως δεν προκαλούν καρκίνο. Για τα άλλα, τα ασυμπτωματικά ίσως ισχύουν άλλα πράγματα, όμως αυτά φίλε μου μπορεί να τα έχουμε όλοι και απλά να μην το ξέρουμε.  ;) ;) ;) ;)

ΥΓ προς djvasilis25: όταν βάζουμε κρέμα και φοράμε στο καπάκι εσώρουχο σίγουρα φεύγει γιαυτό το λόγο περιμένουμε κάνα εικοσάλεπτο πρώτα πριν ντυθούμε  ;)   

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΥΓ προς djvasilis25: όταν βάζουμε κρέμα και φοράμε στο καπάκι εσώρουχο σίγουρα φεύγει γιαυτό το λόγο περιμένουμε κάνα εικοσάλεπτο πρώτα πριν ντυθούμε  ;)     

Θα το δοκιμασω και ετσι.
Απλα το λεω γιατι η γιατρος μου ειπε να την εχω την κρεμα ολο το βραδυ.
Ευχαριστω παντως για την απαντηση.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πώς μπορεί κάποιος να μειώσει τον κίνδυνο HPV μόλυνσης;

Οποιοσδήποτε είναι σεξουαλικά ενεργός μπορεί να συναντήσει τυχαία αυτόν τον κοινό ιό. Οι τρόποι να μειωθεί ο κίνδυνος είναι:

1. Μην ερχόμενος σε σεξουαλική επαφή.
   2. Ερχόμενος σε σεξουαλική επαφή μόνο με ένα σύντροφο που έρχεται σε σεξουαλική επαφή μόνο με αυτόν.

Τα προφυλακτικά χρησιμοποιούμενα με το σωστό τρόπο μπορεί να βοηθήσουν και να παρέχουν προστασία, αλλά μόνο για το δέρμα που καλύπτεται από αυτά, έτσι δεν προστατεύουν 100%.

Όταν κάποιος έχει HPV, δεν είναι εκτίθεται πάλι στον ίδιο τύπο του ιού. Αυτό οφείλεται πιθανώς στην απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον ιό. Εντούτοις, είναι δυνατό να μολυνθεί με έναν διαφορετικό τύπο του HPV από έναν νέο σύντροφο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκτίθενται σε έναν ή περισσότερους τύπους HPV στη διάρκεια ζωής τους και δεν το γνωρίζουν επειδή δεν έχουν ορατά συμπτώματα. Είναι σημαντικό για τους σεξουαλικούς συντρόφους να αντιληφθούν «ολόκληρη την εικόνα» για τον HPV, έτσι ώστε και οι δύο να μπορούν να λάβουν τις αποφάσεις τους βασισμένοι στα γεγονότα και όχι στο φόβο ή τις τυχόν παρερμηνείες.

αν κάποιος κάνει αναζήτηση στο ιντερνετ θα βρει πολλές πληροφορίες σχετικά.

Τα ποσοστά των ενήλικων πού είτε είναι φορείς είτε έχουν νοσήσει, δυστυχώς είναι τρομακτικά..

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θα το δοκιμασω και ετσι.
Απλα το λεω γιατι η γιατρος μου ειπε να την εχω την κρεμα ολο το βραδυ.
Ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Καλά όχι και όλο το βράδυ, τα πρώτα 20-30 λεπτά είναι τα καλά. Αυτό που εννοούσε η γιατρός σου είναι να μην το ξεπλύνεις. 

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι γιατρός αλλά έστω ότι σου έλεγε ένας γιατρός ότι δεν κολλάει από τα υγρά. Θα ένιωθες ήσυχος;
Πάντως τα περισσότερα ΣΜΝ κολλάνε από τα υγρά και την επαφή...
Τα υγρά κουβαλάνε όλα τα μικρόβια.

αυτός ο ιός δεν κολλάει από τα υγρά.
επίσης μπορεί να εμφανιστεί όχι μόνο στα γεννητικά όργανα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο..

έτσι απλά αναφέρω.. στα χείλη.. στην εσωτερική κοιλότητα του στόματος... μέχρι και στις φωνητικές χορδές.

(τώρα σ' έφτιαξα έτσι?)

αυτά... και εις άλλα με υγεία
και για να αστειευτούμε.. κομμένες και οι πίπες

djvasilis25

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να μαι και παλι  ;)
Απο τον Μαρτιο παλευω αλλα οσο παει και καλυτερα. :rockon:

Τον μηνα μπορει να βγαζω 2-3 κονδυλωματα τα οποια τα καιω με την Wartec την αλοιφη και σε 3 μερες εξαφανιζονται.
Βγαινουν πολυ μικρα αλλα δεν μεγαλωνουν σε μεγεθος.

Παιρνω βιταμινες και μαλακιες τοσο που φτανω σε σημειο να μην πειναω.

Αλλα ειμαι στον 7 μηνα και ολο και καλυτερευω ελπιζω να πανε ολα καλα και μια μερα να μην τα ξαναδω εκει κατω  :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να μαι και παλι  ;)
Απο τον Μαρτιο παλευω αλλα οσο παει και καλυτερα. :rockon:

Τον μηνα μπορει να βγαζω 2-3 κονδυλωματα τα οποια τα καιω με την Wartec την αλοιφη και σε 3 μερες εξαφανιζονται.
Βγαινουν πολυ μικρα αλλα δεν μεγαλωνουν σε μεγεθος.

Παιρνω βιταμινες και μαλακιες τοσο που φτανω σε σημειο να μην πειναω.

Αλλα ειμαι στον 7 μηνα και ολο και καλυτερευω ελπιζω να πανε ολα καλα και μια μερα να μην τα ξαναδω εκει κατω  :dancing:
μπράβο ρε παικταρά... Πολύ χάρηκα με τα νέα σου... Να σαι καλά να περνάς να σε ακούμε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom