doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να τον λυπασαι αν ειναι υγιης,για φαντασου να εχει κανα aids καμια ηπατιτιδαΕγώ λυπάμαι και τον επόμενο που θα την πηδάει τώρα...
να τον λυπασαι αν ειναι υγιης,για φαντασου να εχει κανα aids καμια ηπατιτιδαΕγώ λυπάμαι και τον επόμενο που θα την πηδάει τώρα...
ρε πάρτο αλλιώς....Περιτο να σας πω οτι η κοπελα ειναι απο Αθηνα.
Εχει εξαφανιστει και εχει αλλαξει και κινητο.
2 Χρονια ομως δεν ελεγε τιποτα
Τωρα εχω εγω τα τρεχαματα.
Μεσα σε 2 μερες πολλαπλασιαστικαν κιολας.
Ειμαι τοσο χαλια που δεν εχω ορεξη για τιποτα.
Μια ζωη στα σκατα θα ειμαι αυτο ξερω
μηπως εμαθε οτι ειχε και τιποτα αλλο?για κανε ενα γενικο τσεκ απΑπεναντι μου ηταν πολυ ενταξει.
Λες και ηταν πραγματικη αγαπη
Μολις της ανεφερα το προβλημα και αν εχει και αυτη κατι το αρνηθηκε και ειπε θα παει εξετασεις.
Απο εκεινη τη μερα πουθενα εμφανισμενη.
Η κολλητη της μου ειπε οτι εφυγε Αθηνα στους δικους της.
να τον λυπασαι αν ειναι υγιης, για φαντασου να εχει κανα aids καμια ηπατιτιδα
ρε πάρτο αλλιώς....
δεν είναι και τόσο σοβαρό....
τρεχαντήρι είναι μόνο...
θα σου περάσει.....
συνέχισε τη ζωή σου και να κοιτάξεις να γίνεις καλά...
όσο είσαι ψυχολογικά σκατά τόσο θα κάνεις την κατάσταση της υγείας σου χειρότερη........
Εννοείται...
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι και προφυλακτικό να χρησιμοποιείς... κονδυλώματα ΜΠΟΡΕΙ να κολλήσεις... π.χ. από καμιά τέτοια ΚΑΡΙΟΛΑ!
έχεις και δίκαιο αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να δικαιολογείς και άδεια για την υγεία σου.....Ακριβως οπως το ειπες τρεχαματα και πολλα εξοδα για γιατρους (για καποιον που μενει μονος του και δουλευει ολη μερα για να τα βγαλει περα για νοικι και εξοδα)
Παντως ευχαριστω ολους εδω μεσα για την υποστηριξη.
το προφυλακτικό σε γλιτώνει απ το θάνατο, όχι τα ντράβαλα......Ναι ρε παιδιά.
Το προφυλακτικό παρέχει προστασία αλλά όχι 100% ούτε και απ όλα τα ΣΜΝ.
Αυτό δεν το λένε ποτέ στις ενημερώσεις περί προφυλακτικών. Απλά λένε ότι δεν παρέχει απόλυτη προστασία (100%) αλλά δε λένε πώς την παθαίνεις.
Βέβαια αν σκεφτείς δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις...
Μεγαλος νταλκας τα κονδυλωματα!!!!
Μου πηρε 2 χρονια να τα ξεφορτωθω!!!
Δεν θελει αγχος και στεναχωρια γιατι ριχνει το ανοσποιητικο μας και δεν βοηθαει στη ιαση.
Σκευασματα οπως το wartec και η aldara δεν ειναι τοσο αποτελεσματικα οσο η καυτηριαση ή το λειζερ ή κρυοπηξια
Καθε φορα που εμφανιζονται καλυτερα να πηγαινετε το γρηγοροτερο για καυτηριαση.
Καποιοι οργανισμοι καταφερνουν και τα ξεπερνουν συντομοτερα απο αλλους, αναλογως με το δυναμη του ανοσοποιητικου μας συστηματος.
Εμενα η δερματολογος μου μου χε δωσει ενα σκευασμα για ενδυναμωση του ανοσοποιητικου μου. Ενας αλλος γιατρος μου χε πει οτι δεν παιζει και τοσο ρολο...!!!
Παντως οι αποψεις για τον συγκεκριμενο ιο διίστανται... εχω ακουσει πολλες διαφορετικες εκδοχες απ πολλους γιατρους!!!
Οποτε υπομονη,επιμονη, συστηματικη παρακολουθηση και καλη ψυχολογια ειναι τα οπλα που με την παροδο του χρονου θα σε οδηγησουν στη ιαση!!!
Δεν θελει αγχος και στεναχωρια γιατι ριχνει το ανοσποιητικο μας και δεν βοηθαει στη ιαση.
Σκευασματα οπως το wartec και η aldara δεν ειναι τοσο αποτελεσματικα οσο η καυτηριαση ή το λειζερ ή κρυοπηξια
Καποιοι οργανισμοι καταφερνουν και τα ξεπερνουν συντομοτερα απο αλλους, αναλογως με το δυναμη του ανοσοποιητικου μας συστηματος.
Εμενα η δερματολογος μου μου χε δωσει ενα σκευασμα για ενδυναμωση του ανοσοποιητικου μου. Ενας αλλος γιατρος μου χε πει οτι δεν παιζει και τοσο ρολο...!!!
Παντως οι αποψεις για τον συγκεκριμενο ιο διίστανται... εχω ακουσει πολλες διαφορετικες εκδοχες απ πολλους γιατρους!!!
Οποτε υπομονη,επιμονη, συστηματικη παρακολουθηση και καλη ψυχολογια ειναι τα οπλα που με την παροδο του χρονου θα σε οδηγησουν στη ιαση!!!
η κρυοπηξια δεν λειτουργει παντα,πρεπει να γινει σωστα και το καταλαβαινεις οτι εγινε σωστα οταν μεχρι να φτασεις σπιτι βριζεις τον γιατρο που στην εκανεΣε ευχαριστω ρε φιλαρακο για τις πληροφοριες.
Πηγα πηρα και εγω κατι βιταμινες για ενδυναμωση του οργανισμου και του ανοσοποιητικου συστηματος.
Στο δημοσιο νοσοκομειο που πηγα για Κρυοπηξια μαλλον δεν την κανανε σωστα γιατι δεν παγωσε ολα τα κωνδυλωματα.
Τα μικρα μου ειπαν δεν χρειαζεται να τα παγωσει.
Την Κρυοπηξια την εκανα Στο Αφροδισιο Και Δερματολογικο Θεσσαλονικης στις 27 Ιουλιου.
Εχει μια εβδομαδα που ξαναβγηκαν στο ιδιο σημεια και τωρα βγαινουν και πανω στο Πουτσοκεφαλο!
Οι ιδιωτες γιατροι κανουν κρυοπηξια?
η κρυοπηξια δεν λειτουργει παντα,πρεπει να γινει σωστα και το καταλαβαινεις οτι εγινε σωστα οταν μεχρι να φτασεις σπιτι βριζεις τον γιατρο που στην εκανε
εχω κανει πανω απο 30 κρυοπηξιες χωρις να καταλαβω τιποτε και εξακολουθουσε το προβλημα μου(οχι κονδυλωματα),μια φορα ψοφησα στον πονο σε μια επισκεψη και τοτε θεραπευτηκα
Δεν μιλαω για βιταμινες !!!! Αλλα για φαρμακο που δινεται σε ασθενεις και του Aids (φτηνο πουλιεται σε ολα τα φαρμακια)Σε ευχαριστω ρε φιλαρακο για τις πληροφοριες.
Πηγα πηρα και εγω κατι βιταμινες για ενδυναμωση του οργανισμου και του ανοσοποιητικου συστηματος.
Σε ευχαριστω ρε φιλαρακο για τις πληροφοριες.
Στο δημοσιο νοσοκομειο που πηγα για Κρυοπηξια μαλλον δεν την κανανε σωστα γιατι δεν παγωσε ολα τα κωνδυλωματα.
Τα μικρα μου ειπαν δεν χρειαζεται να τα παγωσει.
Την Κρυοπηξια την εκανα Στο Αφροδισιο Και Δερματολογικο Θεσσαλονικης στις 27 Ιουλιου.
Εχει μια εβδομαδα που ξαναβγηκαν στο ιδιο σημεια και τωρα βγαινουν και πανω στο Πουτσοκεφαλο!
Οι ιδιωτες γιατροι κανουν κρυοπηξια?
Δεν μιλαω για βιταμινες !!!! Αλλα για φαρμακο που δινεται σε ασθενεις και του Aids (φτηνο πουλιεται σε ολα τα φαρμακια)
Αλλα ρωτα το γιατρο σου αν υπαρχει κατι που μπορει να ενισχυσει το ανοσοπιητικο σου.
Αλλος γιατρος μου χε πει οτι δεν κανουν τιποτα!!!
Εγω βεβαια τα επαιρνα για κανα 3 μηνο!!!
Η καυτηριαση και το λειζερ ειναι πιο αποτελεσματικα!!!
Εγω εκανα καυτηριαση!!!
Εσυ φανταζομαι εισαι στηυν αρχη γι αυτο σου βγαινουν πολλα!!!
Με το καιρο αν τα αφαιρεις θα εμφανιζονται ολο και λιγοτερα
Χαλαρωσε...
Ααα και φροντισε να πλενεις καλα παντα τα χερια σου και μην τριβεις εκει την περιοχη οταν κανεις μπανιο γιατι τα μεταδιδεις και σ αλλα σημεια... και μακρια απ την κολοτρυπιδα!!!
Σε αυτό το link θα βρεις τους Επίσημους Καταλόγους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδησιολογικής Εταιρείας με ΟΛΟΥΣ τους Γιατρους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Επαρχία... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ κάποιος να μην μπορεί να σ' εξυπηρετήσει !!!
Αν είσαι στην Αθήνα, μπορείς να πας και στα εξωτερικά ιατρεία του εξειδικευμένου Νοσοκομείου Α. Συγγρός (πίσω από το HILTON & απέναντι από το CARAVEL).
Περαστικά...
Σε ευχαριστω παρα πολυ για το Link.
Βρηκα μια δερματολογο κοντα στο σπιτι μου.
Εκλεισα ραντεβου το απογευμα.
Θα παω να δω και ελπιζω να πανε ολα καλα.