Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Αν κάποιος έχει κονδυλώματα δεν θα του είχε χτυπήσει σε κάποια εξέταση αίματος η ούρων? Η θέλει ειδική εξέταση να φανεί κάτι τέτοιο?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδιια έχω μια παρατηρηση: στα στριπ που η γκομενα αφού έχει πιάσει το μουνι της πιάνει τον πούτσο σου μπορεί να κολλήσεις κονδυλώματα υποθέτω. Επίσης μια ερώτηση: γράφουν στο ίντερνετ ότι αν έχει κάποια κοπέλα θεραπεύσει τα κονδυλώματα η δεν είναι εμφανή τότε μπορείς να κανεις σεξ μαζί της. Σα να μη μου βγάζει νόημα αυτό ρε παιδιά. Ισχύει?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παιδιια έχω μια παρατηρηση: στα στριπ που η γκομενα αφού έχει πιάσει το μουνι της πιάνει τον πούτσο σου μπορεί να κολλήσεις κονδυλώματα υποθέτω. Επίσης μια ερώτηση: γράφουν στο ίντερνετ ότι αν έχει κάποια κοπέλα θεραπεύσει τα κονδυλώματα η δεν είναι εμφανή τότε μπορείς να κανεις σεξ μαζί της. Σα να μη μου βγάζει νόημα αυτό ρε ιδιά. Ισχύει?
εσυ τι ακριβως θες να μαθεις?γιατι δεν εβγαλα νοημα σο μυνημα ,και εχω πιει κιολας :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προσοχή στο κωλοδάχτυλο παιδιά και τις γλυφοκωλάδες που ζητάτε πολλοί. :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παιδιια έχω μια παρατηρηση: στα στριπ που η γκομενα αφού έχει πιάσει το μουνι της πιάνει τον πούτσο σου μπορεί να κολλήσεις κονδυλώματα υποθέτω. Επίσης μια ερώτηση: γράφουν στο ίντερνετ ότι αν έχει κάποια κοπέλα θεραπεύσει τα κονδυλώματα η δεν είναι εμφανή τότε μπορείς να κανεις σεξ μαζί της. Σα να μη μου βγάζει νόημα αυτό ρε παιδιά. Ισχύει?
Οταν μια γυναικα και ενας ανδρας δεν εχουν ενεργα αλλα ειναι απλα φορεις...Τοτε δεν κολλα ο ενας τον αλλο....

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Οπότε αν κάποιος είναι φορέας ( οι περισσότεροι να υποθέσω) δεν κολαει τους άλλους έτσι? Ενεργά είναι μόνο όταν φαίνονται?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μη παίζετε με την υγεία σας γιατί αν την χάσετε θα χάσετε και την όρεξη για κάθε είδους παιχνίδι.Τα άτομα που την έπαθαν είναι άτομα από τη διπλανή πόρτα.Παίξτε μπάλα πάντα με προφυλάξεις για τα πάντα και αφήστε τα φιλιά και τα γλυψήματα για τις γκόμενες σας(προσοχή και σε μερικές από αυτές).

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Χαλαρωστε με τα κονδυλωματα.

Ολοι εχουν η καποια στιγμη θα εμφανισουν. Να τρωτε καλα και να μην εισαι σαπιοκοιλιαδες και μαλακες, και να εχετε καλη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση.

Της πλακας ειναι τα κονδυλωματα εντελως.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Α ναι...  :grin:
Ισχυριζοταν οτι αν τρως πολλα πορτοκαλια και ριχνεις ενα κατουρημα αμεσως μετα το γαμησι, δεν παθαινεις τιποτα  :2funny:  :rockon:
εναλλακτικα διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο μια βιταμινη c 1000 και ριχνεις μεσα και μια μεζουρα southern comfort και το πινεις......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.787
Πόντοι
2.606
εναλλακτικα διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο μια βιταμινη c 1000 και ριχνεις μεσα και μια μεζουρα southern comfort και το πινεις......
και όλο αυτο αν χτυπηθεί με το μιξερακι του φραπέ μεχρι να κάνει παχύρευστο αφρό σε κάνει πραγματικά άτρωτο στα μικρόβια  :zombie: :tooth:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Ευχαριστώ παιδιά, πολύ χρήσιμες πληροφορίες

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χαλαρωστε με τα κονδυλωματα.

Ολοι εχουν η καποια στιγμη θα εμφανισουν. Να τρωτε καλα και να μην εισαι σαπιοκοιλιαδες και μαλακες, και να εχετε καλη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση.

Της πλακας ειναι τα κονδυλωματα εντελως.

Αυτό πάλι πως το εννοείς?

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Αυτό πάλι πως το εννοείς?

Μόλυνση με κάποιο στέλεχος του ιου HPV έχει κατά εκτίμηση το 70 με 80% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού.
Μεταδίδεται εξαιρετικά εύκολα ακόμα και με στοματικό σεξ ,επίσης το προφυλακτικό δεν προσφέρει επαρκή προστασία. Δεν
θεωρούνται όλα τα στελέχη του ιου επικίνδυνα για καρκινογένεση (οι άντρες ακόμα και εαν είναι μολυσμένοι με επικίνδυνο
στέλεχος πολύ σπάνια εμφανίζουν προκαρκινικές βλάβες ,για παράδειγμα στις Η.Π.Α. με πληθυσμό 300 και πλέον εκατομμυρίων
,έχουμε 200 περιστατικά ανά έτος σε άντρες).

όσοι είναι μολυσμένοι πιθανότατα να μην το πάρουν είδηση ποτέ στην ζωή τους. Ένα ποσοστό όμως περίπου 10% θα εμφανίσει
τις χαρακτηριστικές βλάβες (κονδυλώματα)του ιου. Γι αυτό λέγεται και "σιωπηλή επιδημία" Οι βλάβες μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και δεκαετίες μετά την αρχική μόλυνση. Σημαντικός παράγοντας είναι η γενικότερη κατάσταση της υγείας του ατόμου και
ειδικότερα η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος ,για το αν θα εμφανίσει βλάβες ο ιος ή όχι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία εκρίζωσης του ιού. Όσοι μολυνθούν ,μένουν μολυσμένοι δια βίου και ο ιος εφόσον επικρατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα παραμένει
στο σημείο την μόλυνσης σε λανθάνουσα κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom