man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αν κάποιος έχει κονδυλώματα δεν θα του είχε χτυπήσει σε κάποια εξέταση αίματος η ούρων? Η θέλει ειδική εξέταση να φανεί κάτι τέτοιο?
εσυ τι ακριβως θες να μαθεις?γιατι δεν εβγαλα νοημα σο μυνημα ,και εχω πιει κιολαςΠαιδιια έχω μια παρατηρηση: στα στριπ που η γκομενα αφού έχει πιάσει το μουνι της πιάνει τον πούτσο σου μπορεί να κολλήσεις κονδυλώματα υποθέτω. Επίσης μια ερώτηση: γράφουν στο ίντερνετ ότι αν έχει κάποια κοπέλα θεραπεύσει τα κονδυλώματα η δεν είναι εμφανή τότε μπορείς να κανεις σεξ μαζί της. Σα να μη μου βγάζει νόημα αυτό ρε ιδιά. Ισχύει?
Λες να πάθουν μυρμιγκιές τύπε;Προσοχή στο κωλοδάχτυλο παιδιά και τις γλυφοκωλάδες που ζητάτε πολλοί. :S
Οταν μια γυναικα και ενας ανδρας δεν εχουν ενεργα αλλα ειναι απλα φορεις...Τοτε δεν κολλα ο ενας τον αλλο....Παιδιια έχω μια παρατηρηση: στα στριπ που η γκομενα αφού έχει πιάσει το μουνι της πιάνει τον πούτσο σου μπορεί να κολλήσεις κονδυλώματα υποθέτω. Επίσης μια ερώτηση: γράφουν στο ίντερνετ ότι αν έχει κάποια κοπέλα θεραπεύσει τα κονδυλώματα η δεν είναι εμφανή τότε μπορείς να κανεις σεξ μαζί της. Σα να μη μου βγάζει νόημα αυτό ρε παιδιά. Ισχύει?
Προσοχή στο κωλοδάχτυλο παιδιά και τις γλυφοκωλάδες που ζητάτε πολλοί. :S
Οπότε αν κάποιος είναι φορέας ( οι περισσότεροι να υποθέσω) δεν κολαει τους άλλους έτσι? Ενεργά είναι μόνο όταν φαίνονται?
Βουρ στις γλυφοκωλάδες τότεναι μονο οταν φαινονται ;)
Λες να πάθουν μυρμιγκιές τύπε;
Βάλε και του ΜάρηΚαι φυσικα πινω πολλους καφεδες, ακολουθοντας τη συμβουλη του μεγιστου πορνου, Ερωτιαρης26
εναλλακτικα διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο μια βιταμινη c 1000 και ριχνεις μεσα και μια μεζουρα southern comfort και το πινεις......Α ναι...
Ισχυριζοταν οτι αν τρως πολλα πορτοκαλια και ριχνεις ενα κατουρημα αμεσως μετα το γαμησι, δεν παθαινεις τιποτα
και όλο αυτο αν χτυπηθεί με το μιξερακι του φραπέ μεχρι να κάνει παχύρευστο αφρό σε κάνει πραγματικά άτρωτο στα μικρόβιαεναλλακτικα διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο μια βιταμινη c 1000 και ριχνεις μεσα και μια μεζουρα southern comfort και το πινεις......
Χαλαρωστε με τα κονδυλωματα.
Ολοι εχουν η καποια στιγμη θα εμφανισουν. Να τρωτε καλα και να μην εισαι σαπιοκοιλιαδες και μαλακες, και να εχετε καλη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση.
Της πλακας ειναι τα κονδυλωματα εντελως.
Και φυσικα πινω πολλους καφεδες, ακολουθοντας τη συμβουλη του μεγιστου πορνου, Ερωτιαρης26
Αυτό πάλι πως το εννοείς?