Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ορέστης_2014

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αδελφε εισαι σιγουροσ οτι απο κονδηλωματα επαθεσ ολα αυτα?απο καυτηριασμο?το ποιο ευκολο ειναι αυτο.δεν τσουζει καν.με μια αλυφη ολα ειναι τζετ.Ποδοφυλλίνη τσουζει για 3 μερεσ.αυτο που λεσ με καψημο ειναι που με μπερδευεισ λιγο

Ναι φιλε, απο κονδηλωματα.
Στην ουσια τη ζημια δεν την εκανε ο πρωτος καυτηριασμος, αλλα ο δευτερος που χρειαστηκε να γινει μετα την υποτροπή, μιας και ειχε καταστρεψει το δερμα.
Δεν ξερω πως κανουν σημερα τους καυτηριασμους, μιας και πανε γυρω στα 10 χρονια απο τοτε που εκανα(δυστηχως μου εκατσε η στραβη στο ξεκινημα της σεξουαλικης μου ζωης)αλλα τοτε το εκαναν με ενα μηχανημα που μοιαζει με το ηλεκτρικο κολλητηρη. Και θυμαμαι οτι και ο πρωτος ειχε πονεσει,αλλα σε λογικα πλαισια.
Αν δεν εχεις υποτροπη τα πραγματα ειναι σιγουρα πιο απλα, αλλα εμενα μου εκατσε στραβα.

Φιλε kotsakos σαν σπυρακια μοιαζουν. Αλλα καλυτερα να πας σε γιατρο. Μπορει και να μην ειναι.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τωρα ο καυτηριασμοσ ειναι το ποιο απλο πραγμα.δε το νιωθεισ καν

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
ειναι αρκετα μικρα και απο οτι ειδα σε φωτο στο google δεν ειναι οπως δειχνουνε εκει.εκτος και αν δειχνουνε ακραιες περιπτωσεις δεν ξερω.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αρκετα μικρα και απο οτι ειδα σε φωτο στο google δεν ειναι οπως δειχνουνε εκει.εκτος και αν δειχνουνε ακραιες περιπτωσεις δεν ξερω.
δε θα ειναι τοτε κονδηλωματα.8 μηνεσ αδελφε αν τα ειχεσ θα ειχαν φτασει τωρα σε μεγεθοσ αρχιδιον :2funny:

Ορέστης_2014

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τωρα ο καυτηριασμοσ ειναι το ποιο απλο πραγμα.δε το νιωθεισ καν

Πιθανον, δεν ξερω πως γινετε σημερα.
Αν ειναι ομως οπως στο παραπανω video, ειναι οντως διαφορετικος. Το κανει απο αποσταση. Εμενα μου ακουμπουσε την ακρη του μηχανηματως που εκεγε πανω στο κονδυλωμα, οποτε εκανε ζημια και στο δερμα .
Παντως στο video ειναι πολυ προχωρημενη κατασταση. Εμενα ηταν μικροσκοπικα μπροστα σε αυτο.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
δε θα ειναι τοτε κονδηλωματα.8 μηνεσ αδελφε αν τα ειχεσ θα ειχαν φτασει τωρα σε μεγεθοσ αρχιδιον :2funny:

Οχι ρε ! Για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι στο μεγεθος ενος κοκκου ρυζιου.Απλα με νησυχει γιατι ειναι στο χρωμα του δερματος και δεν με ενοχλει καθολου.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αν ειναι ομως οπως στο παραπανω video, ειναι οντως διαφορετικος. Το κανει απο αποσταση. Εμενα μου ακουμπουσε την ακρη του μηχανηματως που εκεγε πανω στο κονδυλωμα, οποτε εκανε ζημια και στο δερμα .
Παντως στο video ειναι πολυ προχωρημενη κατασταση. Εμενα ηταν μικροσκοπικα μπροστα σε αυτο.
ειναι σε πολυ προχω σταδιο το βιντεο.ουτε καν τσιμπιματακι δε νιωθεισ τωρα

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ρε ! Για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι στο μεγεθος ενος κοκκου ρυζιου.Απλα με νησυχει γιατι ειναι στο χρωμα του δερματος και δεν με ενοχλει καθολου.
ε αστο καυλωσπυρο απο τι μαλακια θα ειναι. :2funny:

Ορέστης_2014

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Δεν ειναι σιγουρο αυτο που λες. Κι εγω τα ειχα για αρκετο διαστημα και ισα που φαινονταν.Ηταν σε δυο σημεια, δυο πολυ μικρα σπυρακια. Πολλες φορες μπορει να εχουν αργη εξελιξη. Εγω πηγα σε γιατρο γιατι περασε αρκετο διαστημα και δεν εφευγαν και ετσι ειπα να παω να δω τι ειναι. Δεν μου ειχε παει καν στο μυαλο οτι ειναι κονδυλωματα. Ωστοσο μετα τον καυτηριασμο εγινε πολυ γρηγορα υποτροπη και βγηκαν περισσοτερα. Οποτε δεν υπαρχει στανταρ για το πως θα εξεληχθουν και ποσο γρηγορα.

Ορέστης_2014

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Ετσι ακριβως ηταν και μενα. Γι αυτο αργησα και να παω σε γιατρο. Ηταν πολυ μικρα, ηθελε προσοχη για να τα δεις και δεν με ενοχλουσαν καθολου.
Πηγαινε σε ενα γιατρο για να εισαι σιγουρος.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6

8 μηνες τι κανεις και δε πας σε κανα γιατρο και καθεσαι και ρωτας στο μπουρδελα πλακα μας κανεις ρε μεγαλε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

8 μηνες σπυρι ειναι κονδυλωμα.

Πηγαινε σε ενα γιατρο να τα καψεις.

Δεν παιζει να ειναι απο κατι αλλο. Το μεγεθος δεν μεγαλωνει τοσο πολυ στους 8 μηνες πιστευω, αλλα πολυ δυσκολα να μην ειναι κονδυλωμα. Μια επισκεψη σε ενα γιατρο ποτε δε βλαπτει.

Τι γίνεται όμως αν βγάλεις κονδυλώματα στον φάρυγγα από το γλειφομούνι;
Καρκίνος,αυτό γίνεται.

Παπαρια. Αν ο οργανισμος σου ειναι δυνατος δεν παθαινεις τιποτα.

Αν δεν γουσταρεις μην γαμας και μην γλειφεις για να μην παθεις και τιποτα.

Για να φτασεις στο σημειο να παθεις ΚΑΡΚΙΝΟ απο κονδυλωματα θα πρεπει να περασουν απειρα χρονια που δεν εχεις παει ουτε για την παραμικρη εξεταση και η υγεια σου να ειναι συνεχως καταπονημενη.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:
8 μηνες σπυρι ειναι κονδυλωμα.

Πηγαινε σε ενα γιατρο να τα καψεις.

Δεν παιζει να ειναι απο κατι αλλο. Το μεγεθος δεν μεγαλωνει τοσο πολυ στους 8 μηνες πιστευω, αλλα πολυ δυσκολα να μην ειναι κονδυλωμα. Μια επισκεψη σε ενα γιατρο ποτε δε βλαπτει.

Παπαρια. Αν ο οργανισμος σου ειναι δυνατος δεν παθαινεις τιποτα.

Αν δεν γουσταρεις μην γαμας και μην γλειφεις για να μην παθεις και τιποτα.

Για να φτασεις στο σημειο να παθεις ΚΑΡΚΙΝΟ απο κονδυλωματα θα πρεπει να περασουν απειρα χρονια που δεν εχεις παει ουτε για την παραμικρη εξεταση και η υγεια σου να ειναι συνεχως καταπονημενη.
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom