Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Τι γίνεται όμως αν βγάλεις κονδυλώματα στον φάρυγγα από το γλειφομούνι;
Καρκίνος,αυτό γίνεται.
Καρκίνος,αυτό γίνεται.
Τι γίνεται όμως αν βγάλεις κονδυλώματα στον φάρυγγα από το γλειφομούνι;
Καρκίνος,αυτό γίνεται.
μη ξεγελασσ το εαυτο σου.παραμυθια ειναι αυτα που λεσ.Οι πουτανες κανουν εξετασεις οι βρωμιαρες εξω που γαμιουνται απ τα 15 δεν κανουν .... οποτε δεν νομιζω απο πουτανα
στάνταρΟι πουτανες κανουν εξετασεις οι βρωμιαρες εξω που γαμιουνται απ τα 15 δεν κανουν .... οποτε δεν νομιζω απο πουτανα
γιαυτο το θεμα δε θα απανταει ο καθε ασχετοσ.μονο οσοι γνωριζουν η την πατησαν.σωστα ποιο πανω που εγραψε για τι διατροφη,και ο υπνοσ ο καλοσ ειναι βασικο.αλιωσ σε παει 1 χρονο πιπα κολο σε γιατρουσΟι πουτανες κανουν εξετασεις οι βρωμιαρες εξω που γαμιουνται απ τα 15 δεν κανουν .... οποτε δεν νομιζω απο πουτανα
ασε τα γιατριοσοφια.μονο πεπανθολ.6-7 φωρεσ τι μερα θα βαζεισ εκει κατωΣημερα γυρισα απο ντοκτορ δερματολογο μου διεγνωσε κονδυλωματα και μου εκανα κρυοπηξια , τσουζει βασικα αλλα περναει μετα απο λιγο, μου εδωσε μπεταντιν να βαζω , ενα αλλο που ειναι μιξ απο διαφορα και το φτιαχνουν σε μερικα φαρμακεια και μια σκονη απο μαγγανιο την διαλυεις σε νερο για την βαζεις με γαζα πανω αν σε ποναει η περιοχη. Αυτα
ΟΛΕΣ οι πουτανες εχουν κονδυλωματα.
Μην παραμυθιαζεστε. Απλα πολλες πανε και τα καινε και ειναι ενταξει.
Υπαρχει περιπτωση ατομο που γαμιεται με τον καθε τυχαιο, και πολλες φορες και ακαποτα, να μην εχει ερπη και κονδυλωματα?
Ο,τι μαλακια θελει κανεις εδω μεσα την ακουει.
Τα κονδυλωματα ειναι της πλακας αν παιζει σωστη διατροφη και γενικα συνηθειες. Και το βασικοτερο οπως σε ολες αυτες τις μαλακιες : ψυχολογια. Αν βγαλεις, πας το καις με ενα 20-30 αντε 50αρι MAX ( οποιος γιατρος σας πει 50 ευρω για καθε κονδυλωμα κλπ ειναι για anal gangbang με τους γονεις του μπροστα ) και τελειωνει η υποθεση.
Οσο νωριτερα αντιμετωπιστουν τοσο το καλυτερο.
αδελφε εισαι σιγουροσ οτι απο κονδηλωματα επαθεσ ολα αυτα?απο καυτηριασμο?το ποιο ευκολο ειναι αυτο.δεν τσουζει καν.με μια αλυφη ολα ειναι τζετ.Ποδοφυλλίνη τσουζει για 3 μερεσ.αυτο που λεσ με καψημο ειναι που με μπερδευεισ λιγοΔεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. μακαρι να ηταν. Μπορει καποιοι να ειναι τυχεροι και να ξεμπερδεψουν ευκολα.
Δεν ισχυει παντα ομως αυτο.
Ειχα κολλήσει πριν πολλα χρονια. Ηταν σε δυο σημεια αλλα δεν ειχαν παρει εκταση. Ενα κονδυλωμα σε καθε σημειο.
Πηγα και εκανα καυτηριασμό. Ο πονος πολυς. Μια βδομαδα μετα τον καυτηριασμο και ενω ακομα δεν εχουν κλεισει οι πληγες, μου κανει υποτροπη. Αυτη τη φορα εχουν πολ/στει. Κονδυλωματα πανω στις πληγες. Παω στη γιατρο και μου λεει πρεπει να κανουμε παλι καυτηριασμο, αλλα μιας και δεν εχουν κλεισει οι πληγες απο τον προηγουμενο, θα περιμενουμε ακομα μια βδομαδα.
Ξαναπαω μετα απο μια βδομαδα και κανουμε τον δευτερο καυτηριασμο. Εννοητε οτι το δερμα δεν ειχε αποκατασταθει πληρως απο τον πρωτο καυτηριασμό, αλλα μιας και η υποτροπη ηταν ραγδαία και σε μεγαλυτερη εκταση, επρεπε να γινει αμεσα ο επομενος. Ο πονος του δευτερου καυτηριασμου δεν περιγραφετε.
Οταν τελειωσε τον καυτηριασμο και πηγα να σηκωθω η γιατρος τρομαξε. Με εβαλα να ξαναξαπλωσω και μου εφερε να πιω πορτοκαλαδα. Ειχα γινει κατακιτρινος και κοντευα να λιποθυμήσω. Μιλαμε για απιστευτο πονο. Καμια σχεση με τον πρωτο που και παλι ειχα πονεσει αρκετα.
Για να μην τα πολυλογώ, τα κονδυλώματα εφυγαν(αν και ο ιος μενει παντα στο σωμα) αλλα το δερμα στο σημειο των καυτηριασμων, περα απο οτι περασε καιρος για να επουλωθει, ειχε λεπτυνει τοσο, που καθε φορα που εκανα σεξ ανοιγε.Με το παραμικρο το δερμα σχιζόταν και εκανε πληγη. Ουτε μια προσεχτικη και πολυ αργη μαλακια δεν μπορουσα να τραβηξω. Το δερμα ανοιγε με τη μια.
Απιστευτη ταλαιπωρία που κρατησε γυρω στα 3 χρονια , με ενα σωρο πανακριβες αλοιφες για να καταφερω να επαναφερω το δερμα.Ευτυχως πλεον δεν υπαρχει κανενα προβλημα, αλλα οσο θυμαμαι τι περασα, το μονο που εχω να πω ειναι προσοχη, προσοχη , προσοχη και σκουφακι.
Τα κονδυλωματα δεν τα κολησα απο πουτανα, μιας και δεν εχω παει ποτε, αλλα τελικα οι κίνδυνοι κρύβονται εκει που δεν το περιμενεις.
Ανέβασε φωτό να σου πούμε φίλε αν είναι.πως ειναι τα κονδυλωματα?
εχω βγαλει 2 σπυρακια στο χρωμα του δερματος στην βαση του πεους.Πιστευα οτι ειναι απο το ξυρισμα...
πως ειναι τα κονδυλωματα?
εχω βγαλει 2 σπυρακια στο χρωμα του δερματος στην βαση του πεους.Πιστευα οτι ειναι απο το ξυρισμα...
Κάνε μια αναζήτηση στο google και δες πως ειναι τα κονδυλώματακαλα φωτο δεν ανεβαζω...δεν παιζει αλλα ειναι μικρα και δεν πονανε
αν εβγαλεσ κοψε το ξυρισμα για ενα χρονο.αλιωσ θα φουντωσεισ ποιο πολυ.θα τα μεταφερει το ξυραφακι.αλυφη μονο ποια.veet 12 λεπτηπως ειναι τα κονδυλωματα?
κανα 8μηνο
κανα 8μηνο
λογικά την πάτησες, βγήκαν εκεί που δεν σε κάλυπτε το προφυλακτικό