soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Απο που τον αγορασες τον καφε ρε τυπε??
Απ το μαγαζι του Μαρη μηπως?
Θεραπευει και το AIDS αυτος ο καφες η μονο τα κονδυλωματα?
Απο που τον αγορασες τον καφε ρε τυπε??
Απ το μαγαζι του Μαρη μηπως?
Θεραπευει και το AIDS αυτος ο καφες η μονο τα κονδυλωματα?
Κατσικια Αν βγαλω 2000 απο 4ης εξοδους θα ειναι τέλεια!Θα βγαλω και αλλα 3000-3500 απο το απλο στριπτιζ Υπολογιζε θα φυγω με 5000 μπορει και 6000 σε 15 μερες Οσα βγαζει ο Ελληνας Πιρφορος σε ενα χρονο δουλειαςΔωσε πονο Πορνομεταναστη μου
Τι θα γαμας??
Τα εκαιγα με ξυρο παγο.Αλλα τωρα που ξερω το συστημα αν ξανα κολλισω θα δοκιμασω να πιω 2 λιτρα Coca Cola καθε μερα και θα φυγουνε απο μονα τους Αν η Coca Cola δεν βοηθισει θα πιω καφε που ειναι δοκιμασμενο .Ενας γνωστος μου ελεγε κατι παρομοιο για τα αφροδησια πινεις λεει ενα ποτηρι Κονιάκ και τραβας 2 γερες απανωτες μαλακιες και φευγουν ολα τα αφροδησιαπως τα αντιμετωπισες εσυ δημητρακη
Για να μην αρχισετε οι Πιρφοροι να γραφετε στην καθε εξοδο θα βγαζω 300+ Ευρω (μπορει και 400) συν οτι μου δωσει το κοινο με λιγα λογια ενα πεντακοσαρικο .Δηλαδη πιο πολλα απο οσα βγαζει δηλαδη ενας Ελληνας Πιρφορος δουλευοντας ενα μηνα
έχει σχέση η σκουριά με τα κονδηλώματα;
Εσυ ποσα αφροδισια εχεις κολλησει, δεν μας εχεις πειΑυτα ειναι
Αντε καλες δουλειες..
Εχουμε αναγκη και βιντεακι
εσυ εχεις αποκτηση αντισωματα απο τις καθημερινες επαφεςΤιποτα τυπε...
Και πραγματικα απορουσα τοσο καιρο, αλλα μαλλον δεν κολλαω τιποτα επειδη πινω τουλαχιστον 3-4 καφεδες τη μερα..
τοσο στοκος ειναιΚανει μπαμ οτι εισαι εσυ ρε μαν, ουτε ενα κλωναρι της προκοπης δε μπορεις να φτιαξεις
ΕΛΕΟΣ!Αυτο ελειπε να βαζουμε καποτα και οταν !Ρε συ πρεπει υποχρεωτικα να τα γαμας ακαποτα τα κατσικια
Σε αναγκαζουν, η εσυ θες ακαποτα για μεγαλυτερη ηδονη?
Μονο με προφυλαξη.....τυπε μου μην βαζις στομα...διοτι η αφαιρεση του ιου απο το στομα ειναι εποδυνη :SΣυναγωνιστές το μωρό που νταραβερίζομαι γνωρίζω πως πριν 4 μήνες έκανε καυτηριασμό στον κόλπο για κονδυλώματα... Έκτοτε δεν έχει πάει για έλεγχο απ'όσο γνωρίζω, πώς λέτε να συμπεριφερθώ? Να κάνω στοματικό ή θα πάθω ότι έπαθε ο Ντάγκλας? Κι αν έχει κι άλλους τύπους hpv? Το προφυλακτικό γνωρίζω πως δεν προστατεύει 100% από το συγκεκριμένο αφροδίσιο.
Η βρωμα δεν ειναι απο κονδυλωματα...απο μυκητες η καμια κολπιτιδα ειναι...Formet σ'ευχαριστώ ρε φίλε, λογικά τον ιό τον έχει ακόμη... βέβαια σκέφτομαι πως ν'αντιδράσω έτσι και με σπρώξει προς τα κάτω για στοματικό... μου έχει τύχει, ήταν μια που βρωμοκοπούσε εκέι κάτω και δεν ήξερα πως να της το πω για να μην την προσβάλω...
Συναγωνιστές το μωρό που νταραβερίζομαι γνωρίζω πως πριν 4 μήνες έκανε καυτηριασμό στον κόλπο για κονδυλώματα... Έκτοτε δεν έχει πάει για έλεγχο απ'όσο γνωρίζω, πώς λέτε να συμπεριφερθώ? Να κάνω στοματικό ή θα πάθω ότι έπαθε ο Ντάγκλας? Κι αν έχει κι άλλους τύπους hpv? Το προφυλακτικό γνωρίζω πως δεν προστατεύει 100% από το συγκεκριμένο αφροδίσιο.
απορώ και μόνο που ρωτάς...αν θες να κολλήσεις από ιό ο οποίος δεν φεύγεί ποτέ από το σωμα σου είσαι άξιος..ιδίως αν το γνωρίζεις εκ των προτέρων. αν τη γουστάρεις την γκόμενα δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με προφυλακτικό και κυρίως χωρίς γλυφομούνια...στη θέση σου θα την έκανα ελαφρώς...Συναγωνιστές το μωρό που νταραβερίζομαι γνωρίζω πως πριν 4 μήνες έκανε καυτηριασμό στον κόλπο για κονδυλώματα... Έκτοτε δεν έχει πάει για έλεγχο απ'όσο γνωρίζω, πώς λέτε να συμπεριφερθώ? Να κάνω στοματικό ή θα πάθω ότι έπαθε ο Ντάγκλας? Κι αν έχει κι άλλους τύπους hpv? Το προφυλακτικό γνωρίζω πως δεν προστατεύει 100% από το συγκεκριμένο αφροδίσιο.
και πολύ καλά έκανες. εγώ κάνω εξετάσεις 1-2 φορές το χρόνο. έχω κάνει και εμβόλιο και προσέχω όσο μπορώ. Αν είναι βέβαια να κολλήσεις μπορεί να γίνει και από μια γκόμενα και όχι απο επαγγελματία..Καλό θα είναι να προσέχουμε τόσο για τις γυναίκες (οι οποίες μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά) αλλά και για μας.Διαβάζω μερικές απαντήσεις και έχω πάθει πλάκα. τι να σας πει κανείς,πως μπορεί να είστε φορείς και να μην το ξέρετε; πως μπορεί να έχετε πάει με γυναίκα (εκδιδόμενη ή μη) και να μην σας το έχει πει; ή να μην το ξέρει η ίδια;
εγώ πάντως όταν έχω απορίες ρωτάω γιατρούς και όχι μέλη από site.(και επειδή είχα απορίες για αυτό, κάποτε ρώτησα γυναικολόγο όσο κουλό κι αν ακούγεται).