Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δωσε πονο Πορνομεταναστη μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τι θα γαμας??
Κατσικια :2funny:Αν βγαλω 2000 απο 4ης εξοδους θα ειναι τέλεια!Θα βγαλω και αλλα 3000-3500 απο το απλο στριπτιζ :)Υπολογιζε θα φυγω με 5000 μπορει και 6000 σε 15 μερες :) Οσα βγαζει ο Ελληνας Πιρφορος σε ενα χρονο δουλειας :2funny:
πως τα αντιμετωπισες εσυ δημητρακη :think:
Τα εκαιγα με ξυρο παγο.Αλλα τωρα που ξερω το συστημα αν ξανα κολλισω θα δοκιμασω να πιω 2 λιτρα Coca Cola καθε μερα και θα φυγουνε απο μονα τους :2funny:Αν η Coca Cola δεν βοηθισει θα πιω καφε :2funny:που ειναι δοκιμασμενο :2funny:.Ενας γνωστος μου ελεγε κατι παρομοιο για τα αφροδησια :2funny:πινεις λεει ενα ποτηρι Κονιάκ και τραβας 2 γερες απανωτες μαλακιες και φευγουν ολα τα αφροδησια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Για να μην αρχισετε οι Πιρφοροι να γραφετε  :jerking:στην καθε εξοδο θα βγαζω 300+ Ευρω (μπορει και 400) συν οτι μου δωσει το κοινο :) με λιγα λογια ενα πεντακοσαρικο :).Δηλαδη πιο πολλα απο οσα βγαζει δηλαδη ενας Ελληνας Πιρφορος δουλευοντας ενα μηνα  :2funny:

είσαι θρυλικός!

Επισκέπτης
redmanftw κοψε τιν πολυ :jerking: και πανε γαμα σε κανα μπουρδελο οπως κανει ο BMWPOWER  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ πρεπει υποχρεωτικα να τα γαμας ακαποτα τα κατσικια  :think:
Σε αναγκαζουν, η εσυ θες ακαποτα για μεγαλυτερη ηδονη?  :rockon: :rockon:
ΕΛΕΟΣ!Αυτο ελειπε να βαζουμε καποτα και οταν  :zfuck:!
    Δυστηχως εδω δεν εχω τετοια πολιτελεια να  :zfuck:χτες ειχα την κακασχημη τωρα εχω την Κορεατισα μου πριν λιγο  :knockinb: για αρχη ακαποτο τσιμπουκακι μου 'ρθε να χυσω στο στομα της αλλα το ξανασκεφτηκα και εχυσα με πισωκολλητο.Η φωτο ειναι απο την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει :2funny:.Δες στο πλα'ι' κοντα στο τηλεκοντρολ την καποτα  :2funny: και δες και τα μαυρα σεντονια που ειναι γεματα κυλιδες  :2funny: μαντεψε απο τι ειναι? :2funny:

Συνημμένα

• IMG_1024a.jpg
    IMG_1024a.jpg
    176,4 KB · Εμφανίσεις: 109

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές το μωρό που νταραβερίζομαι γνωρίζω πως πριν 4 μήνες έκανε καυτηριασμό στον κόλπο για κονδυλώματα... Έκτοτε δεν έχει πάει για έλεγχο απ'όσο γνωρίζω, πώς λέτε να συμπεριφερθώ? Να κάνω στοματικό ή θα πάθω ότι έπαθε ο Ντάγκλας? Κι αν έχει κι άλλους τύπους hpv? Το προφυλακτικό γνωρίζω πως δεν προστατεύει 100% από το συγκεκριμένο αφροδίσιο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστές το μωρό που νταραβερίζομαι γνωρίζω πως πριν 4 μήνες έκανε καυτηριασμό στον κόλπο για κονδυλώματα... Έκτοτε δεν έχει πάει για έλεγχο απ'όσο γνωρίζω, πώς λέτε να συμπεριφερθώ? Να κάνω στοματικό ή θα πάθω ότι έπαθε ο Ντάγκλας? Κι αν έχει κι άλλους τύπους hpv? Το προφυλακτικό γνωρίζω πως δεν προστατεύει 100% από το συγκεκριμένο αφροδίσιο.
Μονο με προφυλαξη.....τυπε μου μην βαζις στομα...διοτι η αφαιρεση του ιου απο το στομα ειναι εποδυνη  :S

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Formet σ'ευχαριστώ ρε φίλε, λογικά τον ιό τον έχει ακόμη... βέβαια σκέφτομαι πως ν'αντιδράσω έτσι και με σπρώξει προς τα κάτω για στοματικό... μου έχει τύχει, ήταν μια που βρωμοκοπούσε εκέι κάτω και δεν ήξερα πως να της το πω για να μην την προσβάλω...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Formet σ'ευχαριστώ ρε φίλε, λογικά τον ιό τον έχει ακόμη... βέβαια σκέφτομαι πως ν'αντιδράσω έτσι και με σπρώξει προς τα κάτω για στοματικό... μου έχει τύχει, ήταν μια που βρωμοκοπούσε εκέι κάτω και δεν ήξερα πως να της το πω για να μην την προσβάλω...
Η βρωμα δεν ειναι απο κονδυλωματα...απο μυκητες η καμια κολπιτιδα ειναι...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16

Προσωπικά εαν μάθαινα κάτι τέτοιο θα την έδιωχνα χωρίς δεύτερη σκέψη.Αηδιάζω μόνο και μόνο στην ιδέα!Μάλλον εγώ είμαι ο κατακουζηνός στην προκειμένη περίπτωση  ;)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
απορώ και μόνο που ρωτάς...αν θες να κολλήσεις από ιό ο οποίος δεν φεύγεί ποτέ από το σωμα σου είσαι άξιος..ιδίως αν το γνωρίζεις εκ των προτέρων. αν τη γουστάρεις την γκόμενα δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με προφυλακτικό και κυρίως χωρίς γλυφομούνια...στη θέση σου θα την έκανα ελαφρώς...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Διαβάζω μερικές απαντήσεις και έχω πάθει πλάκα. τι να σας πει κανείς,πως μπορεί να είστε φορείς και να μην το ξέρετε; πως μπορεί να έχετε πάει με γυναίκα (εκδιδόμενη ή μη) και να μην σας το έχει πει; ή να μην το ξέρει η ίδια;

εγώ πάντως όταν έχω απορίες ρωτάω γιατρούς και όχι μέλη από site.(και επειδή είχα απορίες για αυτό, κάποτε ρώτησα γυναικολόγο όσο κουλό κι αν ακούγεται).

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Διαβάζω μερικές απαντήσεις και έχω πάθει πλάκα. τι να σας πει κανείς,πως μπορεί να είστε φορείς και να μην το ξέρετε; πως μπορεί να έχετε πάει με γυναίκα (εκδιδόμενη ή μη) και να μην σας το έχει πει; ή να μην το ξέρει η ίδια;

εγώ πάντως όταν έχω απορίες ρωτάω γιατρούς και όχι μέλη από site.(και επειδή είχα απορίες για αυτό, κάποτε ρώτησα γυναικολόγο όσο κουλό κι αν ακούγεται).
και πολύ καλά έκανες. εγώ κάνω εξετάσεις 1-2 φορές το χρόνο. έχω κάνει και εμβόλιο και προσέχω όσο μπορώ. Αν είναι βέβαια να κολλήσεις μπορεί να γίνει και από μια γκόμενα και όχι απο επαγγελματία..Καλό θα είναι να προσέχουμε τόσο για τις γυναίκες (οι οποίες μπορεί να πάθουν μεγάλη ζημιά) αλλά και για μας.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Σωστός ο φίλος!

Χωρίς προφυλακτικό πρώτη φορά έκανα σεξ με την κοπέλα που είμαι τώρα και το πάμε για σοβαρά!Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά,δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα!

Αν και έχω την εντύπωση πως ο ''κωνσταντίνος κατακουζινός'' από πάνω σπαμάρει αλλά τες πα

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, σίγουρα προφυλακτικό σε καθε επαφή αλλά φιλαράκι μου κόλλησε κονδυλώματα από επαγγελματία κι ας φορούσε ππροφυλακτικό... λογικά από τα υγρά της που ακουμπούσαν στη βάση του πέους του. Αυτό του είπε κι ο αφροδισιολόγος ότι είναι από επαφή με προφυλακτικό για υτό και δεν βγήκε κάπου αλλού πχ στη βάλανο...
Το θέμα είναι πως η γκόμενα που σας είπα έχει 100% κονδυλώματα, είναι φίλη της αδερφής μου και ξέρω... Τα καυτηρίασε αλλά ο ιός όπως είπαμε μένει γαι πάντα. Τώρα για στοματικό λέτε όχι γιατί σιγουρα θα κολλήσω, πρωκτό να γλείψω καθόλου για να μη με περάσει και για ξενέρωτο η γκόμενα? ή και πάλι παίζει να κολλήσω. Και στο κάτω, κάτω ρε μάγκες 2 στις 3 γυναίκες έχουν κάποιο τύπο hpv το ίδιο κι εμείς απλά δε το ξέρουμε... Τί να πώ? Τότε τη συγκεκριμένη δεν πρέπει να την αφήσω να μου πάρει ούτε ακάποτη πίπα, αν είναι γι αποστειρωμένο σεξ ας τραβήξω καμιά μαλακία με την Ντούβλη καλύτερα για να είμαι ήσυχος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom