ποσο συχνα ειναι τα κονδυλωματα?ειναι ευκολο να τα κολλησεις ?Ταλαιπωρία ειναι κ ασε που αν βρεις γκομενα για σχέση σοβαρή κ της το πεις θα ξενερωσει. Εμενα ειναι 3 χρόνια τώρα που δεν είναι σε έξαρση. Προσοχή αν το μουνι έχει άσχημη μυρωδιά κάτι παίζει οπότε τίγκανα για να μην γίνεται ταξίαρχος λεβενταγας. Κ γω αφου το έπαθα εμαθα κ μετα κατάλαβα κ ποια καριόλα μ το κολησε.
Τωτα εχω γκομενα 8μηνες κ στάνταρ εχει αρπάξει αν κ τις τελευταίες φορες που πηγα στο γιατρό ήμουν καθαρός.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονδυλώματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 369K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Ταλαιπωρία ειναι κ ασε που αν βρεις γκομενα για σχέση σοβαρή κ της το πεις θα ξενερωσει. Εμενα ειναι 3 χρόνια τώρα που δεν είναι σε έξαρση. Προσοχή αν το μουνι έχει άσχημη μυρωδιά κάτι παίζει οπότε τίγκανα για να μην γίνεται ταξίαρχος λεβενταγας. Κ γω αφου το έπαθα εμαθα κ μετα κατάλαβα κ ποια καριόλα μ το κολησε.
Τωτα εχω γκομενα 8μηνες κ στάνταρ εχει αρπάξει αν κ τις τελευταίες φορες που πηγα στο γιατρό ήμουν καθαρός.
Οταν μυριζει το μουνι μπορει να εχει και κονδυλωματα??
Φιλε ξερω το μουνι μυριζει οταν εχει μυκητες.
Πιο συχνα λοιμωξη απο Gardenella vaginalis θα ελεγα...ιδιως αμα θυμιζει ψαριλα....Οταν μυριζει το μουνι μπορει να εχει και κονδυλωματα??
Φιλε ξερω το μουνι μυριζει οταν εχει μυκητες.
Και πιο σπανια Neissseria gonorrhoeae,μιας και τα συμπτωματα ειναι πιο εντονα απο μια απλη δυσοσμια...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Η μυρωδια δεν εχει σχεση με κονδυλωματα. Μην λετε μαλακιες.
Μηκυτιαση ειναι, η η γκομενα δεν τρεφεται/πινει σωστα η καποια αλλη λοιμωξη οπως λεει το παλικαρι παραπανω.
Μηκυτιαση ειναι, η η γκομενα δεν τρεφεται/πινει σωστα η καποια αλλη λοιμωξη οπως λεει το παλικαρι παραπανω.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Η μυρωδια δεν εχει σχεση με κονδυλωματα. Μην λετε μαλακιες.
Μαλιστα μεγαλε δασκαλε
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Πιο συχνα λοιμωξη απο Gardenella vaginalis θα ελεγα...ιδιως αμα θυμιζει ψαριλα....
Και πιο σπανια Neissseria gonorrhoeae,μιας και τα συμπτωματα ειναι πιο εντονα απο μια απλη δυσοσμια...
αντε να σου τυχει ψαριλα με κατουρλιλα και ολιγον σκατιλα
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
αντε να σου τυχει ψαριλα με κατουρλιλα και ολιγον σκατιλα
Oποιος γυρίζει, μυρίζει.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μαλιστα μεγαλε δασκαλε
Εισαι ενα τηλεφωνο μακρυα απτο να αμφισβητησεις αυτα που γραφω μογγολε.
Παρε εναν οποιονδηποτε δερματολογο-αφροδισιολογο και ρωτα.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Είμαι λίγο καιρό με την κοπέλα μου και ανακαλύψαμε ένα μικρό κονδύλωμα.
Αυτή μου είπε ότι πριν από μένα είχε κοιταχτεί και δεν είχε κονδυλώματα, είναι δηλαδή σαν να μου λέει έμμεσα ότι την κόλλησα εγώ.
Εν τω μεταξύ στο σημείο που είναι δύσκολα γίνεται αντιληπτό, οπότε μπορεί να υπήρχε και πριν από μένα.
Εγώ δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τίποτα, γίνεται να την κόλλησα ενώ ποτέ δεν έχω βγάλει κονδύλωμα;
Και κάτι ακόμα, έδωσα αίμα τις προάλλες , ισχύει ότι αν βρουν κάτι σοβαρό θα με ειδοποιήσουν; σε πόσο καιρό,γνωρίζει κανείς;
Αυτή μου είπε ότι πριν από μένα είχε κοιταχτεί και δεν είχε κονδυλώματα, είναι δηλαδή σαν να μου λέει έμμεσα ότι την κόλλησα εγώ.
Εν τω μεταξύ στο σημείο που είναι δύσκολα γίνεται αντιληπτό, οπότε μπορεί να υπήρχε και πριν από μένα.
Εγώ δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τίποτα, γίνεται να την κόλλησα ενώ ποτέ δεν έχω βγάλει κονδύλωμα;
Και κάτι ακόμα, έδωσα αίμα τις προάλλες , ισχύει ότι αν βρουν κάτι σοβαρό θα με ειδοποιήσουν; σε πόσο καιρό,γνωρίζει κανείς;
ποσο συχνα ειναι τα κονδυλωματα?ειναι ευκολο να τα κολλησεις ?
ειναι πολυ συχνο φαινομενο , ναι ειναι πολυ ευκολο να κολλησεις
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι σοβαρο να βρουν ρε τυπε, ξεκολλα...Είμαι λίγο καιρό με την κοπέλα μου και ανακαλύψαμε ένα μικρό κονδύλωμα.
δυσκολο μου ακούγεται να την κολλησες ενώ δεν εχεις εκδηλωσει ποτε
που το ξερετε ότι είναι κονδυλωμα το δικο της?
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εντός 48 ωρώνΕίμαι λίγο καιρό με την κοπέλα μου και ανακαλύψαμε ένα μικρό κονδύλωμα.
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εισαι ενα τηλεφωνο μακρυα απτο να αμφισβητησεις αυτα που γραφω μογγολε.
Παρε εναν οποιονδηποτε δερματολογο-αφροδισιολογο και ρωτα.
Μην το αποπαίρνεις παρθένος είναι.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
σοβαρό εννοώ καμιά ηπατίτιδα, κάνα aids κλπτι σοβαρο να βρουν ρε τυπε, ξεκολλα...
δυσκολο μου ακούγεται να την κολλησες ενώ δεν εχεις εκδηλωσει ποτε
που το ξερετε ότι είναι κονδυλωμα το δικο της?
πήγε στη γιατρό της. άρα καλά σκέφτηκα ότι ίσως το είχε πριν από μένα. τώρα παίζει να μ έχει κολλήσει αυτή...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
εννοείς εντός 48 ωρών σε ειδοποιούν από το νοσοκομείο αν βρουν κάτι στο αίμα; οκ, όλα καλά λοιπόν.Εντός 48 ωρών
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εννοείς εντός 48 ωρών σε ειδοποιούν από το νοσοκομείο αν βρουν κάτι στο αίμα; οκ, όλα καλά λοιπόν.
Σωστό
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
υπαρχει εμβολιο.ας πανε να το κανουνΓια τις γυναίκες τα κονδυλώματα ισοδυναμούν με κατάθλιψη και κοινωνικό αποκλεισμό. Τόσο σοβαρό πράγμα είναι.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
υπαρχει εμβολιο.ας πανε να το κανουν
Το εμβόλιο νομίζω αφορά μόνο τις μορφές του HPV που επηρεάζουν τον τράχηλο της μήτρας. Υπάρχουν πάνω από 100 είδη αυτού του ιού απ' όσα έχω διαβάσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις