Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οχι δε παιζω με τον πονο σου. Το 80% των μπακουρων ανα την Ελλαδα εχει βολευτει με 2-3 μπακουροφιλαρακια, βγαινουν μαζι, για καφε μαζι, ολα μαζι και δεν ασχολειται με τον να γνωριζει καινουργιο κοσμο και να καλλιεργει καινουργιες σχεσεις. Αυτο ειναι η κοινωνικοτητα. Το πα και στον αλλον, μη ξεκινας για να γαμησεις, ξεκινα για να κανεις καινουργιους φιλους/φιλες. Ενα καφε εδω, ενα ποτο εκει, ετσι φτιαχνεις κυκλο. Οι φιλες σου που σε θεωρουν cool τυπακι θα σε γνωρισουν στις φιλες τους. Οι φιλες σου που σε βλεπουν σαν ακομα εναν λιγουρι της παρεας ουτε θ'ασχοληθουν με την παρτυ σου.Αν μαθεις να γινεις κοινωνικος θα σε βοηθησει και στο γνωριζεις καινουργιες γυναικες και αργοτερα στη ζωη σου οταν θα βγεις να δουλεψεις (αν δεν εισαι εκει ακομα - γιατι απο τα λεγομενα σου υποθετω οτι εισαι φοιτητης). Αλλιως θα πας 30, θα σε βρει μια, θα μπεις στο βρακι της και αστα να πανε μετα, για ποτε θα βρεθεις με νιανιαρα και λοιπα και θα λες που πηγε η ζωη μου γαμω ουτε θα το καταλαβεις.
Αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι. Δε θα ήθελα ούτε στους χειρότερούς μου εφιάλτες να συμβιβαστώ με τη λύση του γάμου, ώστε να αποφύγω τη μοναξιά. Αντιθέτως, το όνειρό μου είναι να κάνω πολλές, επιφανειακές σχέσεις για να χορτάσω εμπειρίες. Η φιλία επιμένω ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσωπικά, μετά από αίμα και ιδρώτα έχω καταφέρει να βγω με άλλα άτομα για καφέ και ύστερα διαλυθήκαμε για την πλάκα.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Κάποια πράγματα δέχεσαι ότι απλά ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, όπως το να αψηφήσεις τη βαρύτητα. Έτσι και οι φιλίες, καλώς ή κακώς, χτίζονται μόνο στο σχολείο, άντε και το πανεπιστήμιο. Μετά, όλοι χάνονται και κρατάμε τις πιο στενές. Άλλους φίλους δεν αποκτάς, μόνο τίποτα γνωστούς για τα τυπικά.

Πάντως, πραγματικά διερωτώμαι σε τι έχει αλλάξει η κοινωνία μας σε σχέση με πριν 50 χρόνια. Και τότε ήθελες προξενιό και τώρα θέλεις κοννέ. Τότε δεν μπορούσες να διανοηθείς να απευθύνεις το λόγο σε ελεύθερη κορασίδα, όπως και τώρα που τρως τη χυλόπιτα στο λεπτό. Κατά πόσον έχει τελικά απελευθερωθεί σεξουαλικά η κοινωνία μας; Μήπως όλα αυτά είναι να 'χουμε να λέμε, ενώ στην ουσία μείνανε τα ίδια;

Πρωτη παραγραφος: Δικαιολογιες. Εγω εφυγα απο την Ελλαδα 3ς μηνες πριν κλεισω τα 18 μου και γυρισα πριν 1.5 χρονο 30 και κατι μηνες. Μια χαρα φιλιες εχω κανει, και μια χαρα κυκλο. Και η ημερα μου ξεκιναει στις 7 που ξυπναω και τελειωνει στις 7 -7.30 που ξεμπερδευω απο δουλεια. 3-4 ωρες ελευθερες.

Δευτερη Παραγραφος: Ετσι ειναι η μεσογειος, welcome. Το να εισαι "κοινωνικα αποδεκτος" εναι σημαντικο για την πλειοψηφια των γυναικων της Μεσογειου. Αυτο ακριβως ειναι το "κοινοι γνωστοι" ... κοινωνικη αποδοχη.Καλως η κακως στην ψυχοσυνθεση τους εχει περασει οτι ο καμακιας ειναι desperate αγαμητος που δεν τον θελει καμια, αυτη τι να τον κανει? (παντα μιλαω για την πλειοψηφια ετσι, υπαρχουν και εξαιρεσεις οι οποιες δυστυχως δε φερουν σταμπα στο κουτελο για να ξεχωριζουν)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ποια πανηγυρικη χυλοπιτα βρε μπουνταλα. η γκομενα πουτσο ηθελε και σου διευκρινησε οτι εχει γκομενο για να μη βαλεις με το μυαλο σου ονειρα και κανεις τον σχεσακια.
γιατι νομιζεις σου εδωσε κινητο? εψαχνε για νεο κολλητο για γνωριμια?  :2funny:
ρε κατι μπουνταλαδες που ειστε μερικοι. δικαιως δε γαματε.
Λες να την έλειπε ο γκόμενος και παρ' όλ' αυτά να γύρευε να ξενοπηδήσει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποια πανηγυρικη χυλοπιτα βρε μπουνταλα. η γκομενα πουτσο ηθελε και σου διευκρινησε οτι εχει γκομενο για να μη βαλεις με το μυαλο σου ονειρα και κανεις τον σχεσακια.
γιατι νομιζεις σου εδωσε κινητο? εψαχνε για νεο κολλητο για γνωριμια?  :2funny:
ρε κατι μπουνταλαδες που ειστε μερικοι. δικαιως δε γαματε.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ωραια τοτε γιατι δεν προτεινε μετα τον καφε να παμε καμια βολτιτσα στην παραλία?

Ηταν μεσημερι φιλε.... σπιτι δικο μου δεν ειχα... σε συγγενεις ειχα παει... ξενοδοχεια εκει δεν ηξερα
που λες να μπορουσα να την γαμησω?

Το βραδακι θα βολευε περισσοτερο επειδη θα δουλευε παραλια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε εσυ πνιγεσαι με τα μπρατσακια ακομα και θες να κανουμε συζητηση κολυμβησης ανοικτης θαλασσης. βαριεμαι να σου μιλησω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα ο γκομενος παιζει να χει γινει τρελος ταρανδος με δαυτην
εχει δικιο ο λοπεζ. Σκεψου οτι μου λεγε οτι ειχε παει λεει σε μια φιλη της
να μεινει ενα διαστημα.... και ξαφνικα τελειως τυχαια γεμισε το κινητο της με αντρικα ονοματα λεει
μην φανταστεις εγω δεν εκανα τιποτα αυτη η πουτανα τους εφερνε στην παρεα και συστηνομουν και εγω κ απλα ανταλλασαμε κινητα καλα αυτο δεν γινεται..... απλα τα ριχνε στη φιλη της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΝ υπηρχε και γκομενος......................

:-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Ωραια τοτε γιατι δεν προτεινε μετα τον καφε να παμε καμια βολτιτσα στην παραλία?

Ηταν μεσημερι φιλε.... σπιτι δικο μου δεν ειχα... σε συγγενεις ειχα παει... ξενοδοχεια εκει δεν ηξερα
που λες να μπορουσα να την γαμησω?

Το βραδακι θα βολευε περισσοτερο επειδη θα δουλευε παραλια.

μηπως θα ηθελες να σου προτεινει να σε γαμησει και απο τον κωλο?
ξαλαλεω δικαιως δε γαματε. θες και να σου προτεινει....γκομενα εισαι ρε μπουχεσα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Λόπεζ, επειδή εσύ είσαι ο Optimus prime γαμιάς, θεωρείς πως είσαι ανώτερος από μας και πρέπει να μας υποβιβάζεις; Δηλαδή, εσύ γιατί δικαίως γαμάς, κατά τα λεγόμενά σου; Επειδή είσαι καλύτερος στην παραμύθα και τη φλυαρία; Και αυτά σε εξυψώνουν από κοινό θνητό;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα ο γκομενος παιζει να χει γινει τρελος ταρανδος με δαυτην
εχει δικιο ο λοπεζ. Σκεψου οτι μου λεγε οτι ειχε παει λεει σε μια φιλη της
να μεινει ενα διαστημα.... και ξαφνικα τελειως τυχαια γεμισε το κινητο της με αντρικα ονοματα λεει
μην φανταστεις εγω δεν εκανα τιποτα αυτη η πουτανα τους εφερνε στην παρεα και συστηνομουν και εγω κ απλα ανταλλασαμε κινητα καλα αυτο δεν γινεται..... απλα τα ριχνε στη φιλη της

το γκομενακι ηθελε λιγο περιστασιακο γαμησι κακο ειναι? αν εχει και γκομενο καλα κανει και το διευκρινιζει απο την αρχη για να μη τη καψεις με κανα τηλεφωνο ή μηνυμα ή την πρηζεις για σχεση.
αμα εισαι μπουνταλας ομως και πας με το σταυρο στο χερι μενεις με το πουλι στο χερι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
το γκομενακι ηθελε λιγο περιστασιακο γαμησι κακο ειναι? αν εχει και γκομενο καλα κανει και το διευκρινιζει απο την αρχη για να μη τη καψεις με κανα τηλεφωνο ή μηνυμα ή την πρηζεις για σχεση.
αμα εισαι μπουνταλας ομως και πας με το σταυρο στο χερι μενεις με το πουλι στο χερι.
Υπήρχε και η εναλλακτική να του το πει κατόπιν εορτής.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λόπεζ, επειδή εσύ είσαι ο Optimus prime γαμιάς, θεωρείς πως είσαι ανώτερος από μας και πρέπει να μας υποβιβάζεις; Δηλαδή, εσύ γιατί δικαίως γαμάς, κατά τα λεγόμενά σου; Επειδή είσαι καλύτερος στην παραμύθα και τη φλυαρία; Και αυτά σε εξυψώνουν από κοινό θνητό;

ρε τυπε μιλαω με το φιλαρακι μου, μη μου φορτωνεσαι. νταξει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εντάξει, πάω πάσο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Το καλυτερο ειναι οτι δοκιμασα να την παρω μετα ενα τηλεφωνο
και το νουμερο αυτο δεν υπηρξε ποτε ξανα  :P

βεβαια τοτε στην καφετερια που ελεγε τις μαλακιες οτι ειχε γεμισει το κινητο της
με γκομενους απο την πουτανα φιλη κ καλα ενω αυτη "αθωα" μετα πεταξε κ ενα "ασε αλλαξα καρτα μην τα δει ο αλλος"

εκει επρεπε να πονηρευτω νταξει δεν το κανα δεν θα πεθανουμε κιολας.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μηπως θα ηθελες να σου προτεινει να σε γαμησει και απο τον κωλο?
ξαλαλεω δικαιως δε γαματε. θες και να σου προτεινει....γκομενα εισαι ρε μπουχεσα?
φοβουνται μην τους πουνε λιγουρηδες και ετσι την βγαζουν στο τελος με μια παχια  :2funny:
απλα πραγματα αν ντρεπεσαι να τα ριξεις το βραδι που παιρνεις τον αριθμο κανεις σαφες απο το τηλεφωνο οτι θα γαμησεις στο πρωτο ραντεβου,αλλιως και γοα πρωην γκομενους θα κουσεις και οτι μαλακια της κατεβει  :2funny: 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φοβουνται μην τους πουνε λιγουρηδες και ετσι την βγαζουν στο τελος με μια παχια  :2funny:
απλα πραγματα αν ντρεπεσαι να τα ριξεις το βραδι που παιρνεις τον αριθμο κανεις σαφες απο το τηλεφωνο οτι θα γαμησεις στο πρωτο ραντεβου,αλλιως και γοα πρωην γκομενους θα κουσεις και οτι μαλακια της κατεβει  :2funny:   

τον εκοψε γρηγορα οτι ειναι χαλβας. αντι να παρει φορα οταν ακουσε για γκομενο αυτος εβαλε οπισθεν ολοταχως  :2funny:
χανουνε τα ευκολα γαμησια και μετα θελουνε να παιζουνε και στα δυσκολα γαμησια, γινεται? οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom