Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
τυπε παρατα το καμακι
το μελλον ειναι στα μπουρδελα :rockon:

OP
OP
T

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
τυπε παρατα το καμακι
το μελλον ειναι στα μπουρδελα :rockon:
τα μπουρδελα ειναι εθισμος και χαλανε την ψυχολογια εστω και λιγακι..και δεν γινεται παντα να δινεις 10-20..και ποσο μαλλον ειναι να το κανεις με μια κοπελα δικια σου..η και μια που εκατσε η φαση :))ειναι πιο ωραιο;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα μπουρδελα ειναι εθισμος και χαλανε την ψυχολογια εστω και λιγακι..και δεν γινεται παντα να δινεις 10-20..και ποσο μαλλον ειναι να το κανεις με μια κοπελα δικια σου..η και μια που εκατσε η φαση :))ειναι πιο ωραιο;)
τυπε μην λες τετοια γιατι θα χτυπησει το πυρφοροαλερτ βραδιατικα :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις ... τραβα εξω, φαε 5-10-20 χυλοπιτες και σιγα σιγα θα αποβαλεις τον φοβο της απορριψης. Και κανε και μερικες φιλες. Καλες οι μπακουροπαρες και τα φιλαρακια αλλα αν δεν περνας χρονο με γυναικες δε θα καταλαβεις ποτε πως να φερεσαι γυρω τους. Συν το οτι οι φιλες ειναι καλη πηγη για νεες γκομενες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κατι μου λεει οτι σε αυτο το θρεντ θα πεσει τσακωμος μορτη-κορονακη :grin:

OP
OP
T

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις ... τραβα εξω, φαε 5-10-20 χυλοπιτες και σιγα σιγα θα αποβαλεις τον φοβο της απορριψης. Και κανε και μερικες φιλες. Καλες οι μπακουροπαρες και τα φιλαρακια αλλα αν δεν περνας χρονο με γυναικες δε θα καταλαβεις ποτε πως να φερεσαι γυρω τους. Συν το οτι οι φιλες ειναι καλη πηγη για νεες γκομενες.
σωστος αγορινα μου :cheesy: αλλα οσες φορες εχω μιλησει δεν εχω φαει βρισιδι ουτε και κραξιμο απλα χαμογελασαν αν τις πειραξα στο δρομο η απλα κανουνε οτι δνε ακουνε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σωστος αγορινα μου :cheesy: αλλα οσες φορες εχω μιλησει δεν εχω φαει βρισιδι ουτε και κραξιμο απλα χαμογελασαν αν τις πειραξα στο δρομο η απλα κανουνε οτι δνε ακουνε..
τυπε τι ελεγες?πες μας καμια ατακα σου

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τυπακο ποτε σε αγνωστες γκομενες με παρεα.Ο κοσμος γαμαει σε αυτες τις φασεις με γνωριμια, απο δω ο ταδε απο κει η τουδε..
αν δεν το χεις παλι και πας σε παρεες με γκομενακια για να γαμησεις θα αισθανεσαι μαλακας και στη χειροτερη μπορει να φαινεσαι μαλακας.Το κλειδι ειναι η αυτοπεποιθηση οπωσ λες μπορεις να πας με πουτανες να την αποκτησεις αφου εισαι και ανηλικος  :fuck1:
εγω οταν ετυχε να εχω ανεβασμενη διαθεση εβγαλα πανευκολα γκομενες μετριες και καλες ανεξαρτητα απο τοπο και χρονο.Απο την αλλη ολη αυτη την ενεργεια μπορεις να την ξοδευεις σε κατι πιο δημιουργικο και να γαμας πουτανες μπουρδελογικη  :woldman:

Επισκέπτης

Να μην πεις απολυτος τιποτα αν ολοι γαμαγανε με το να πουμε κατι τωρα δεν θα υπηρχε το site θα ηταν ολοι κατι παραπανο απο ευχαριστιμενοι... Η λυση ειναι Λοιπον αν εισαι πλουσιος αρχισε και μαζευε απο τωρα λευτα και κανε δελεαστηκες πρωτασις μηλα για ρουχα, για λευτα, για night clubs, ταξιδια και σκι (που φυσικα θα πληρωνεις για τα παντα εσυ) και καθε ειδους καπιταλιστικο, υπερκαναλωτικο πραγμα οι περισσοτερες που ζουνε σε αυτο το κωλο-χανιο ελληνιδες και μη (κυριως ελληνιδες) θα ερθουνε επι το οπου σε οργασμο! ειναι το μοναδικο μεσω με το οποιο μπορεις να γαμισεις οποια θες,οποτε θες! δεν χρειαζεται τιποτα παραπανο ας εισαι και 1,50 και 120 κιλα!   αν παλι εισαι κανα παιδι απο μικροαστικι οικογενεια η φτωχος με τα λιγοστα λευτα σου ριχτο εκει που το εχει ριξει μια μεγαλη μεριδα του ανδρικου πληθυσμου που απαξιωνη την καθε συχαμενη φακλανα που εχει την απαιτιση να οδηγας και porsche για να βαλει την χοντρη κωλαρα της στο καθισμα!

Τυπε τοσα μπουρδελα,στριπτιτζαδικα,μασατζιδικα,κωλομπαρα,studio,γραφεια με βιζιτες, free lancer πουτανες,πουτανες σε πιατσες και αλΛες τοσες ειναι τυχαιο οτι υπαρχουνε μονο στην ελλαδα σε αναλογιες που αλλες χωρες με τον τριπλασιο πληθισμο δεν υπαρχουνε καν? μα και φυσικα οχιιι δεν ειναι τυχαιο, αυτο διχνει την στροφη του ανδρα σε αλλου ειδους ερωτικη εκτωνοση και απαξιωση προς τις ελεηνιδες!!! Εσυ ακομα ασχολισαι με κακες χοντροκωλες που νοιαζονται για το κοινωνικο στατους και πως να προβληθουνε μεσα απο τα λευτα του γκομενου τους????? καλοκαιρακι τοσες ξενες μουναρες ερχονται και μπορεις πραγματικα να γνωρισεις πολυ ποιο αξιολογα μουνια που πληρωνεις μονο την καποτα που φορας η να πας ταξιδακι εξωτερικο και να κανεις τις καλυτερες γνωριμιες.. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΦΩΚΙΕΣ,ΦΑΚΛΑΝΕΣ,ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ,ΕΛΛΕΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ...

OP
OP
T

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
τυπακο ποτε σε αγνωστες γκομενες με παρεα.Ο κοσμος γαμαει σε αυτες τις φασεις με γνωριμια, απο δω ο ταδε απο κει η τουδε..
αν δεν το χεις παλι και πας σε παρεες με γκομενακια για να γαμησεις θα αισθανεσαι μαλακας και στη χειροτερη μπορει να φαινεσαι μαλακας.Το κλειδι ειναι η αυτοπεποιθηση οπωσ λες μπορεις να πας με πουτανες να την αποκτησεις αφου εισαι και ανηλικος  :fuck1:
εγω οταν ετυχε να εχω ανεβασμενη διαθεση εβγαλα πανευκολα γκομενες μετριες και καλες ανεξαρτητα απο τοπο και χρονο.Απο την αλλη ολη αυτη την ενεργεια μπορεις να την ξοδευεις σε κατι πιο δημιουργικο και να γαμας πουτανες μπουρδελογικη  :woldman:
εχω παει σε πουτάνες..και δεν ειμαι ανηλικος.. :) :grin: επισης γαμαω καμοια φορα καμια φιλη μου..αλλα εγω θελω να γαμαω να κατσει φαση οταν βγαινω σαββατοκυριακο για ποτο..:) υπαρχουνε πολλες ξεκολιαρες που βγαινουμε για να τον παρουνε με φιλες η και μονες.. και οταν την πεφτω..την πεφτω μονο αν η παρεα εχει μονο γυναικες ..αν εχει τουλαχιστον εναν αντρα δεν την πεφτω ποτε :))

OP
OP
T

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Να μην πεις απολυτος τιποτα αν ολοι γαμαγανε με το να πουμε κατι τωρα δεν θα υπηρχε το site θα ηταν ολοι κατι παραπανο απο ευχαριστιμενοι... Η λυση ειναι Λοιπον αν εισαι πλουσιος αρχισε και μαζευε απο τωρα λευτα και κανε δελεαστηκες πρωτασις μηλα για ρουχα, για λευτα, για night clubs, ταξιδια και σκι (που φυσικα θα πληρωνεις για τα παντα εσυ) και καθε ειδους καπιταλιστικο, υπερκαναλωτικο πραγμα οι περισσοτερες που ζουνε σε αυτο το κωλο-χανιο ελληνιδες και μη (κυριως ελληνιδες) θα ερθουνε επι το οπου σε οργασμο! ειναι το μοναδικο μεσω με το οποιο μπορεις να γαμισεις οποια θες,οποτε θες! δεν χρειαζεται τιποτα παραπανο ας εισαι και 1,50 και 120 κιλα!   αν παλι εισαι κανα παιδι απο μικροαστικι οικογενεια η φτωχος με τα λιγοστα λευτα σου ριχτο εκει που το εχει ριξει μια μεγαλη μεριδα του ανδρικου πληθυσμου που απαξιωνη την καθε συχαμενη φακλανα που εχει την απαιτιση να οδηγας και porsche για να βαλει την χοντρη κωλαρα της στο καθισμα!

Τυπε τοσα μπουρδελα,στριπτιτζαδικα,μασατζιδικα,κωλομπαρα,studio,γραφεια με βιζιτες, free lancer πουτανες,πουτανες σε πιατσες και αλΛες τοσες ειναι τυχαιο οτι υπαρχουνε μονο στην ελλαδα σε αναλογιες που αλλες χωρες με τον τριπλασιο πληθισμο δεν υπαρχουνε καν? μα και φυσικα οχιιι δεν ειναι τυχαιο, αυτο διχνει την στροφη του ανδρα σε αλλου ειδους ερωτικη εκτωνοση και απαξιωση προς τις ελεηνιδες!!! Εσυ ακομα ασχολισαι με κακες χοντροκωλες που νοιαζονται για το κοινωνικο στατους και πως να προβληθουνε μεσα απο τα λευτα του γκομενου τους????? καλοκαιρακι τοσες ξενες μουναρες ερχονται και μπορεις πραγματικα να γνωρισεις πολυ ποιο αξιολογα μουνια που πληρωνεις μονο την καποτα που φορας η να πας ταξιδακι εξωτερικο και να κανεις τις καλυτερες γνωριμιες.. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΜΕ ΦΩΚΙΕΣ,ΦΑΚΛΑΝΕΣ,ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ,ΕΛΛΕΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΕΣ...
ωραια και πως την πεφτω στις τουριστριες???βρες πως θα αρχισω και τι θα συζηταω..

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ωραια και πως την πεφτω στις τουριστριες???βρες πως θα αρχισω και τι θα συζηταω..

Hello, how are you?

ελαχιστη σημασια εχει το ΤΙ λες. Τεραστια σημασια εχει το πως το λες. Και το πως ειτε το εχεις εμφυτο (που εσυ προφανως δε το χεις) η το καλλιεργεις. Παντως φιλικα στο λεω, την αγνωστη γκομενα στο club δυσκολα θα την γαμησεις εκτως αν ερθει ψημενη να γαμηθει και της γυαλισεις. Και σ'αυτη τη περιπτωση θα παει μονο του το πραγμα εκει, εσυ το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να μη πετας χοντρες μαλακιες. Στο ξαναλεω για να το εμπεδωσεις, αν θες να γαμας κανε φιλες. Οι φιλες θα σου γνωριζουν φιλες κοκ. Το βασικο ειναι να εισαι κοινωνικος, να εχεις κυκλο, να καλλιεργεις τον κυκλο σου και απο κει και περα το θεμα ειναι ευκολο. To σεναριο του μπακουρου που παει το ΣΚ στα club και γαμαει οτι περπαταει υπαρχει μονο στις τσοντες. Εκτως αν εισαι ο Brad Pitt και εχεις και τα λεφτα του.

Επισκέπτης

Δεν υπαρχει πως και γιατι?? υπαρχουνε γκομενες που γουσταρουνε και γκομενες που δεν γουσταρουνε! οτι και να πεις, οτι και να κανεις αν σε γουσταρει η γκομενα την γαμας! ΟΙ ΕΛΛΕ Ι ΝΙΔΕΣ το μονο που γουσταρουνε ειναι να βρουνε ενα  χωντρο μαλακα πιρφορο να τις πληρωνει απο την μανικιουριστα μεχρι το νικιασμα του σπιτιου τις!! αν εισαι σε αυτη την κατηγορια θα εχεις οποια ελεινιδα θες... αν δεν εισαι απευθινσου σε ξενη και γενικα σε γκομενα που δεν εχει ζησει εδω για μεγαλο χρονικο διαστημα! οτι και να πεις, οτι και να κανεις αν σε γουστρει θα κατσει να την γαμισεις αμεσως! Δεν ειναι ΕΛΕ Ι ΝΙΔΑ που πρωτα θα δει το πορτοφολι σου, τα λευτα σου, το σπιτι σου, τα ακριβα σου δωρα, τα ταξιδια , τα night clubs και μετα αν περασεις τα τεστ της που αφορουνε τα λευτα θα την γαμισεις... σε ελεινιδες ειπαμε ακομα και βιαστης,πεδεραστις,φωνιας να εισαι αν εχεις τα λεφτα να τις αγοραζεις τα λουσα και τα κοσμηματα εισαι ο καλητερος αντρας του κοσμου! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Για αυτο τους αξιζει ενα μαχερομουνι και ξυλο απο το πρωι μεχρι το βραδυ!

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω παει σε πουτάνες..και δεν ειμαι ανηλικος.. :) :grin: επισης γαμαω καμοια φορα καμια φιλη μου..αλλα εγω θελω να γαμαω να κατσει φαση οταν βγαινω σαββατοκυριακο για ποτο..:) υπαρχουνε πολλες ξεκολιαρες που βγαινουμε για να τον παρουνε με φιλες η και μονες.. και οταν την πεφτω..την πεφτω μονο αν η παρεα εχει μονο γυναικες ..αν εχει τουλαχιστον εναν αντρα δεν την πεφτω ποτε :))
στα μπαρ και στα κλαμπ τα σαββατα πανε για πασαρελα τυπακο,να μαζεψουν πεσιματα και να ριξουν χυλοπιτες γιατι ο γκομενος τους τις εκλασε και δεν βγηκε μαζι τους,αυτες ειναι σοβαρο ποσοστο των γαμησιμων ξεκολων που βλεπεις τα σαββατοβραδα  :grin:
αν ξες να χορευεις πανε σε μαγαζια που χορευουν πιο ευκολα θα ριξεις γκομενα απο τα μπαροκλαμπομπουζουκια

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στα μπαρ και στα κλαμπ τα σαββατα πανε για πασαρελα τυπακο,να μαζεψουν πεσιματα και να ριξουν χυλοπιτες γιατι ο γκομενος τους τις εκλασε και δεν βγηκε μαζι τους,αυτες ειναι σοβαρο ποσοστο των γαμησιμων ξεκολων που βλεπεις τα σαββατοβραδα  :grin:
αν ξες να χορευεις πανε σε μαγαζια που χορευουν πιο ευκολα θα ριξεις γκομενα απο τα μπαροκλαμπομπουζουκια

true story αυτα που λες  ;) αν κ εγω χωρις να το πενεφτω εχω δωσει  3 τσιμπουκια σε κατι τετοιες φασεις  :P καλα ειναι αναλογα και τι γκομενες ψαχνεις....

Επισκέπτης

ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ που λεγεται Ελαντα δεν γαμας χωρις να πληρωσεις ΤΕΛΟΣ.. Μην το κουραζουμε αλλο,αρκετα!
οποτε η γαμας σε μπουρδελα μουναρες με σχετικα λιγα λευτα η γαμας φακλανες ,κακομαθημενες με πολλα λευτα δινοντας σε night club,κωσμιματα,δωρα.. διαλεγεις και περνεις η περιμενεις το χρυσο 2 μηνο του καλοκαιριου να χαλιογαμας οτι τουριστριουλα πεσει στο καβλι σου!!!!!

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ που λεγεται Ελαντα δεν γαμας χωρις να πληρωσεις ΤΕΛΟΣ.. Μην το κουραζουμε αλλο,αρκετα!
οποτε η γαμας σε μπουρδελα μουναρες με σχετικα λιγα λευτα η γαμας φακλανες ,κακομαθημενες με πολλα λευτα δινοντας σε night club,κωσμιματα,δωρα.. διαλεγεις και περνεις η περιμενεις το χρυσο 2 μηνο του καλοκαιριου να χαλιογαμας οτι τουριστριουλα πεσει στο καβλι σου!!!!!
ε ναι για αυτο του λεω να κατι πιο δημιουργικο απο το να περιμενει το σαββατοβραδο να γαμησει ακα να κοιταξει πως θα βρει καμια καλη δουλεια στο μελλον γιατι no money no pussy  :grin: η να κανει αλλα πραγματα πιο χρησιμα στη ζωη του.Εγω παντως οταν βγαινω βλεπω γαμησιμα μουνια,εσυ ρε φιλαρακο μονο φακλανες βλεπεις? :think: μπορεις να γαμησεις επισης χωρισ ρευστο και αυτο δεν συγκρινεται ουτε με πληρωμενη την μπελουτσι στο πιατο!Το τι θα σου κοστισει αλλο απο σενα εξαρταται.. καλο ειναι να κρατας τις ισσορροπιες ουτε αυτοσκοπος γκομενες ουτε μονο μπουρδελο, δεν ξες οτι συνεχεια φαστ φουντ ειναι ανθυγεινο?  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits2: :tits2:

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ από όλα τα ανωτέρω.....

Βάλε στο μυαλό σου πως όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Αυτές εδώ τουλάχιστον στα μπουρδέλα στα στούντιο κλπ είναι πιο ντόμπρες. Στο λένε κατάμουτρα: είμαι πουτάνα και θέλω τόσα για να σε πάρω.

Αυτές που θες να γαμήσεις, θα σου βγάλουν την Παναγία και μπορεί και να μην.... στο τέλος.

Το στυλάκι βγαίνω το Σαββατόβραδο, γνωρίζω μια γκόμενα στη μπάρα, τα πίνουμε να κάνουμε κέφι και μετά την πάω σε ξενοδοχείο και πηδάω, τα κάνει ένας στους χίλιους άντρες. Ίσως και να λέω πολύ.
Στο εξωτερικό γίνεται. Στη Σουηδία πριν είκοσι χρόνια, κάθε βράδυ πηδούσα κι άλλη γκόμενα. Οι Σουηδέζες είναι στο μουνί τους λουλούδια.
Αν σε γουστάρουν, δεν λογαριάζουν τίποτα. Και πολλές μου είχαν πει κιόλας πως κολακεύονταν που τις καμάκωνα. Οι Σουηδοί είναι αδιάφοροι στο σεξ. Δεν είναι καυλιάρηδες σαν κι εμάς.
Στην Ελλάδα αλλάζει το πράγμα...
Αλλά άμα σου κάτσει με Ελληνίδα.... οι Ελληνίδες έχουν άλλη θέρμη ρε παιδί μου... Είναι πιο καυλιάρες από όλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom