Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Περασα μια βολτα απο μεταξι πριν λιγες μερες και ειπα να ριξω μια ματια να δω περι τινος παιζει με την απο δω. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι επεσα σε μια απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που 'χιλιες φορες δωσμου την τσατσα παρα την πουτανα'...οτι καταλαβαινει ο καθενας...

ναι γιαυτο ρωταω για παρτουζα ...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχει μακράν διαφορά όμως το να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε από εσάς που θέλετε να ρίξετε τα "χοντρά" σας..
...για ποιό λόγο πάτε και που...
1) Θεωρείτε τη γυναίκα κρέας?
2) Θεωρείτε ότι είστε ο σούπερ γαμιάς και αν δεν την καβλώσετε τότε δεν ήταν καλή?
3) Θεωρείτε ότι είστε ο μόνος και μοναδικός που να είναι υποχρεωμένη να σας κάνει ακόμα και
  ακροβατικά στο κρεβάτι για να τη θεωρήσετε και να την κριτικάρετε ότι είναι η απόλυτη κάβλα
  αφού πριν απο εσάς θα έχουν περάσει διάφοροι άλλοι που θα της έχουν πρώτα γαμήσει τη ψυχολογία?
4) Θεωρείτε ότι τα χρήματα που αμείβεται από τον κάθε έναν από σας αξίζουν την πολλές φορές 20λεπτη
  ταλαιπωρία μέσα στο δωμάτιο..θέλοντας να της αποδείξετε το πόοοσο άντρες είστε..χτυπώντας της βίαια
  το πούτσο σας μέσα στη μήτρα της?Πετρέλαιο ψάχνετε?Μουδιάζει ο πούτσος από τα βαρέματα..φεύγει η γλύκα..
  Συμφωνώ για το έντονο σεξ..αλλά να είναι ανθρώπινο..προς απόλαυση και των 2...ολα χρειαζονται...αλλά με το μαλακό..

Ίσως κι εσύ είσαι ένας από αυτούς..που μόλις ξεκαβλώσουν φτύνουν στη πόρτα φεύγοντας...!!!

ωραία αποτύπωση της πορνικής πραγματικότητας.
να γράφεις πιο συχνά

την καλησπέρα μου σε όλους  ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Κατερίνα σε σκέφτομαι και έχω καβλώσει πολύ .

Συνημμένα

• 24aobi.jpg
    24aobi.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 49

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Της Βέρας φωτό δεν έχουμε..
        Να σου στείλω μία του Μάρκου Σεφερλή? :2funny:
εχω κι εγω με το σεφερλη,ειμασταν μαζι φανταροι.τι να την κανω;μηπως εχεις φωτο της τζαβαλια; :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κάθε άλλο...Ακριβώς γι'αυτό το λόγο τα γράφω αυτά...
Ούτε να αυτοκράζομαι ότι εγώ είμαι κι άλλη δεν είναι..ούτε να προσελκύσω πελάτες..
Η πόρτα είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπαίνει..
Έχει μακράν διαφορά όμως το να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε από εσάς που θέλετε να ρίξετε τα "χοντρά" σας..
...για ποιό λόγο πάτε και που...
1) Θεωρείτε τη γυναίκα κρέας?
2) Θεωρείτε ότι είστε ο σούπερ γαμιάς και αν δεν την καβλώσετε τότε δεν ήταν καλή?
3) Θεωρείτε ότι είστε ο μόνος και μοναδικός που να είναι υποχρεωμένη να σας κάνει ακόμα και
  ακροβατικά στο κρεβάτι για να τη θεωρήσετε και να την κριτικάρετε ότι είναι η απόλυτη κάβλα
  αφού πριν απο εσάς θα έχουν περάσει διάφοροι άλλοι που θα της έχουν πρώτα γαμήσει τη ψυχολογία?
4) Θεωρείτε ότι τα χρήματα που αμείβεται από τον κάθε έναν από σας αξίζουν την πολλές φορές 20λεπτη
  ταλαιπωρία μέσα στο δωμάτιο..θέλοντας να της αποδείξετε το πόοοσο άντρες είστε..χτυπώντας της βίαια
  το πούτσο σας μέσα στη μήτρα της?Πετρέλαιο ψάχνετε?Μουδιάζει ο πούτσος από τα βαρέματα..φεύγει η γλύκα..
  Συμφωνώ για το έντονο σεξ..αλλά να είναι ανθρώπινο..προς απόλαυση και των 2...ολα χρειαζονται...αλλά με το μαλακό..

Σταματάω στο 4 γιατί θα μπορούσα να αριθμώ για κάνα 2 μέρες..
Δεν χρεώνω κανέναν σας..μιλώ απλά και πληροφοριακά...

Όσο για μένα...δεν θέλω να πείσω κανέναν...Είμαι αυθόρμητη και αληθινή από πάντα και προτιμώ να ακούω ή να λέω αλήθειες
που μερικές φορές πονάνε...παρά να ακούγονται πίσω από πλάτες ότι είμαι εγώ μαλακισμένη η εσείς μαλάκες...
Άλλωστε...κανένας μας δεν είναι τέλειος...Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας..
Όμως αν μη τι άλλο...πρέπει να κρατάμε λίγο τα στοιχειώδη προσχήματα..και που αυτά μας κάνουν ανθρώπους και όχι ζώα..
Ούτε εσείς είστε ζώα που δίνετε τα ωραία σας λεφτά...μα ούτε κι εμείς...
Εν μερι εχεις δικιο, αλλα πολλες φορες ασκητε ψυχολογικη βια απο ιεροδουλη σε πελατη πλεον στις μερες μας...Αν δεις κριτικες θα καταλαβης...Περαν τουτου ειναι στην κριση της κοπελας και της υπηρεσιας ποσο θα κατση η κοπελα στο δωματιο και τι θα κανει..με τον πελατη...Εχω δει κοπελες στο 10αρικο και στο 20αρικο..να καθονται 15 λεπτα και 20λεπτα να ιδρωνουν την φανελα για να περαση καλα ο πελατης..εχω δει και αλλες, που οχι απλα δεν κανουν τιποτα αλλα κανουν οτι μπορουν για να μην περαση καλα και να κανουν σπασιμο...Ειναι και θεμα χημειας...οκ αλλα πιστευο ακραδαντα οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα , περα απο τον επαγγελματισμο...Παντος για να κλεισο θα πω οτι ο καθενας εχει τις επιλογες του και αυτο ειναι το καλυτερο, αν καποια θελει να βγαλη λεφτα επιλεγη αυτο που πρεπει , αν καποιος θελει να περαση καλα επισης επιλεγη αυτο που πρεπει, ειναι αδοξο αν καποια θελει να βγαλει λεφτα να επιλεγη λαθος χειρισμους...ειναι επισης αδοξο καποιος που θελει να περαση καλα, να επιλεγη κοπελες που εχουν  λαθος χειρισμους, μονο και μονο για την εμφανηση  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εν μερι εχεις δικιο, αλλα πολλες φορες ασκητε ψυχολογικη βια απο ιεροδουλη σε πελατη πλεον στις μερες μας...Αν δεις κριτικες θα καταλαβης...Περαν τουτου ειναι στην κριση της κοπελας και της υπηρεσιας ποσο θα κατση η κοπελα στο δωματιο και τι θα κανει..με τον πελατη...Εχω δει κοπελες στο 10αρικο και στο 20αρικο..να καθονται 15 λεπτα και 20λεπτα να ιδρωνουν την φανελα για να περαση καλα ο πελατης..εχω δει και αλλες, που οχι απλα δεν κανουν τιποτα αλλα κανουν οτι μπορουν για να μην περαση καλα και να κανουν σπασιμο...Ειναι και θεμα χημειας...οκ αλλα πιστευο ακραδαντα οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα , περα απο τον επαγγελματισμο...Παντος για να κλεισο θα πω οτι ο καθενας εχει τις επιλογες του και αυτο ειναι το καλυτερο, αν καποια θελει να βγαλη λεφτα επιλεγη αυτο που πρεπει , αν καποιος θελει να περαση καλα επισης επιλεγη αυτο που πρεπει, ειναι αδοξο αν καποια θελει να βγαλει λεφτα να επιλεγη λαθος χειρισμους...ειναι επισης αδοξο καποιος που θελει να περαση καλα, να επιλεγη κοπελες που εχουν  λαθος χειρισμους, μονο και μονο για την εμφανηση  :rockon:
Σωστός.....!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom