memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ετσι χαιρονται οι αντρες οταν βλεπουν το κατερινακι δε κουνανε τα βυζια τουςΌλα οκ. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε.
ετσι χαιρονται οι αντρες οταν βλεπουν το κατερινακι δε κουνανε τα βυζια τουςΌλα οκ. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε.
Ανέβασετες σε μεγαλύτερες διαστάσειςΚι εγώ αυτό βλέπω...δεν ξέρω πως το έκανα αυτό...χαχαχαχχαχαχ
μου υποσχεθηκες κανονικη φωτο....αυτο ειναι δειγμα
Σου γίνε κάγκελο το κοντάρι τύπε;λαμπεις
.a etsi e
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=393.0;attach=607045;image[/img[/URL]]
[/quote] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
ναι αλλα αληθεια λαμπει δε βλεπεις τη φωτο?Σου γίνε κάγκελο το κοντάρι τύπε;
Ναι λάμπει ολόκληρηναι αλλα αληθεια λαμπει δε βλεπεις τη φωτο?
Μάτια μου έχω περίεργες βάρδιες..μπορεί να με βρεις νωρίς πρωινά μπορεί και απόγευμα ή νύχταΚατερινα ποτε δουλευεις
Το μαγαζι δεχεται μονο ελληνες?
Ευχαριστω για την απαντηση που ελπιζω να παρω
Μου αρέσει το όμορφο και το καθαρό...Να μπαίνεις μέσα και να νιώθεις όμορφα ..Μια χαρα βρε ειναι το μαγαζι, τι ανακαινιση θες να κανεις;
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να ειναι λιγο πιο καλτ, στα κυριλε μπουρδελακια δε μου σηκωνεται :S
Μου αρέσει το όμορφο και το καθαρό...Να μπαίνεις μέσα και να νιώθεις όμορφα ..
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!Απ'τα πιο καθαρά μαγαζιά του Μεταξουργείου και όμως η γυναίκα το ανακαινίζει πάλι!
Άψογη επαγγελματίας που σέβεται τον (υποψήφιο) πελάτη! ;)
Σταθερή αξία η μιλφάρα Κατερίνα, κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει είτε πρωί την έχω πετύχει(όπως την προηγούμενη Τετάρτη) είτε νύχτα (όπως αρκετές φορές τελευταία).
Η Ηλέκτρα που είναι;Μάτια μου έχω περίεργες βάρδιες..μπορεί να με βρεις νωρίς πρωινά μπορεί και απόγευμα ή νύχτα
Το μαγαζί ξεκινάω σιγά σιγά να το ανακαινίσω θα γίνει super και το σημαντικότερο με πολύ καλές κοπέλες
και υπηρεσίες..Ένα τηλέφωνο που μπορείτε να ενοχλείτε για να μαθαίνετε πότε δουλεύει ποια..είναι το 210 52 22 970
Στη πατρίδα της...Περιμένουμε να γυρίσει...Λείπει αρκετά..όπου να'ναι...!!!Η Ηλέκτρα που είναι;