You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Παιδια…..αναλογα με την ωρα..χτες ηρθα για δουλεια…από το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ…Αντε ρε κατερινα,ενημερωσε τον λαο σου ποτε επιστρεφεις......
Οι γυναικες που ειχα…την κανανε για χριστουγεννα και πρωτοχρονια στις πατριδες τους…
Μονο Χριστινα παιζει …μαλον από 8 και μετα…σημερα Σαββατο το απογευμα….
Αν ξυπνησω κι εγω εγκαιρα γιατί το παραγα-μπιπ-μπιπ…σημερα….στο ξενυχτι,θα ειμαι από το μεσημερι μεχρι τις 8 που θα αλλαξουμε βαρδια με την Χριστινα…
Αμα το βρειτε κλειστο…θα ειμαι στον αγιο Παντελεημονα…(μεγαλη η χαρη του)να πουλαω κερακια για να βγαλω τα εξοδα…..αααχαχαχαχαχαχα….
Αμα δεν ειμαι κι εκεί….θα με βρειτε στην Κολωνου….να καταντησω να πουλαω το κορμί μου…..ξαναμανα….αααχαχαχαχαχαχα….
Μακιααααααααα……..!!!!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Παιδια…..αναλογα με την ωρα..χτες ηρθα για δουλεια…από το μεσημερι μεχρι αργα το βραδυ…
Οι γυναικες που ειχα…την κανανε για χριστουγεννα και πρωτοχρονια στις πατριδες τους…
Μονο Χριστινα παιζει …μαλον από 8 και μετα…σημερα Σαββατο το απογευμα….
Αν ξυπνησω κι εγω εγκαιρα γιατί το παραγα-μπιπ-μπιπ…σημερα….στο ξενυχτι,θα ειμαι από το μεσημερι μεχρι τις 8 που θα αλλαξουμε βαρδια με την Χριστινα…
Αμα το βρειτε κλειστο…θα ειμαι στον αγιο Παντελεημονα…(μεγαλη η χαρη του)να πουλαω κερακια για να βγαλω τα εξοδα…..αααχαχαχαχαχαχα….
Αμα δεν ειμαι κι εκεί….θα με βρειτε στην Κολωνου….να καταντησω να πουλαω το κορμί μου…..ξαναμανα….αααχαχαχαχαχαχα….
Μακιααααααααα……..!!!!!!
Κατερινα παω στοιχημα οτι εσυ πρεπει να ησουν χορευτρια σε στριπ κλαμπ στο παρελθον. Τρελη κορμαρα εχεις και ομορφα ματια.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Το εκανα κι αυτό…καποτε..!!!Κατερινα παω στοιχημα οτι εσυ πρεπει να ησουν χορευτρια σε στριπ κλαμπ στο παρελθον. Τρελη κορμαρα εχεις και ομορφα ματια.
Χιχιχιχι…!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Το εκανα κι αυτό…καποτε..!!!
Χιχιχιχι…!!!
Κουκλαρα μου εσυ. Τσολια μου.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χο..χο…χο….!!!Κουκλαρα μου εσυ. Τσολια μου.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Χο..χο…χο….!!!
Nα σε δω ντυμενη με προστυχα εσωρουχα στυλ αγιου Βασιλειου (κοκκινα με τα ασπρα φουντωτα στην ακρη - στρινγκ εννοειται) και με το κοκκινο σκουφακι θα ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΝΩ.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Ποτε θα εισαι ξανα στο ποστο κουκλιτσα μου?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Την Τεταρτη…αν ειμαι καλα…γιατί προβλεπεται…Ποτε θα εισαι ξανα στο ποστο κουκλιτσα μου?
«μαραθωνιο σουροπινγκ»…
Αν όχι….Πεμπτη…πρεπει λογικα να εχω ξενερωσει και να μην κανω οχταρια πανω στα τακουνια…!!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Xρονια πολλα μωρακι. Να περασεις καλα τα Χριστουγεννα.
Την Τεταρτη…αν ειμαι καλα…γιατί προβλεπεται…
«μαραθωνιο σουροπινγκ»…
Αν όχι….Πεμπτη…πρεπει λογικα να εχω ξενερωσει και να μην κανω οχταρια πανω στα τακουνια…!!!!
θα σε βοηθήσω να κρατήσεις ισσοροπια κούκλα μου...χιχι...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Για ολους ευχομαι το ιδιο…Xρονια πολλα μωρακι. Να περασεις καλα τα Χριστουγεννα.
Χρονια πολλά….καλα κι ευτυχισμενα…!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τα χρονια μου πολλά και σε σενα κορ…Είσαι 2 χρονια εδώ μελος…και ο παλιος…ξέρεις ότι είναι αλλιως….Xρονια πολλα κατερινακι.Να γελας παντα...φιλια πολλα
Για μερικούς ..φαινεσαι νεουδι…εκ πρωτης οψεως…επιφανειακα….χωρίς δηλαδη να μπουν στον κοπο να δουν το προφιλ σου….
Εμεις οι 2…γνωριζομαστε χρονια….
Μ’αρεσει αυτό που κανεις….και καλα κανεις…αν και 2 χρονια εδώ….
Καμμια φορα…’’η σιωπη…είναι χρυσος’’
Πολλες ευχες…..Υγεια…και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος…’’
Eισαι θεα... σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχω internet σπιτι και χρησιμοποιω τη συνδεση απο τη δουλεια γι αυτο δεν στελνω πολλα μηνυματα.Σε ξερω πολλα ετη χιχι τοτε που ησουνα 11 χρονων χιχιχι σε παω και το ξερεις...Φιλια πολλα
sexyboy(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την Τεταρτη…αν ειμαι καλα…γιατί προβλεπεται…
«μαραθωνιο σουροπινγκ»…
Με μέτρο το αλκοόλ Κατερίνα. Μην γεράσεις και πρίν την ώρα σου! Χρόνια σου Πολλά και σ' ευχαριστούμε για τις όμορφες ερωτικές στιγμές που μας χαρίζεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43