Χμμμ , μην ξεχαστούμε στο ζήτημα με τη Μαρία , δουλεύει πουθενά; ξέρει κανείς ; Κατερίνα σήμερα λόγο απεργίας των ΜΜΜ πάλι ατύχησα , ελπίζω να δουλέψεις και καμιά μέρα που να είναι ποιο εύκολη η πρόσβαση.Παρότι ο Καραϊσκάκης και
ο Κολοκοτρώνης ,που μας απελευθέρωσαν από τους
Τούρκους ,ήταν Αλβανοί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ παραδίνομαι... σηκώνω τα πόδια και τα χέρια ψηλά ... οι μαλάκες έχουν κατακυριεύσει τον κόσμο.Καλώς τον μικρό ρατσιστη αλβανό !Μπηκες στο σάϊτ και μύρισε κρεμμύδι.Πως πάνε τα πράγματα ?Τι κάνει ο Μπερίσα ?Πότε με το καλό θα κάνεις την θητεια σου στην Αλβανία ?Γιατί ακόμη
δεν μπορούν οι Αλβανοί να κάνουν την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα.Παρότι ο Καραϊσκάκης και
ο Κολοκοτρώνης ,που μας απελευθέρωσαν από τους
Τούρκους ,ήταν Αλβανοί.Ηταν όμως άντρες ,δεν ήταν
παιδάκια που βρίζουν όπως εσύ , μικρούλη .
τι σχέση έχει η αρκαδία με την αλβανία ... δεν έχω ιδέα.
τι σχέση με την μαλακία έχεις εσύ ξέρω... πρώτα ξαδέρφια... πες μας και άλλες μαλακίες δάσκαλε... να τραβήξουμε τις κωλότριχές μας βραδυάτικα.
δείξε εσύ το σωστό δρόμο που με τόση χειρονακτική δουλειά έστρωσες.
άχρηστε, ζώο, νούμερο της κοινωνίας, βλήμα αέρους-εδάφους, τρόμπα, μπετόβλακα, στόκε ενισχυμένε, πες μας από που είναι αυτός που σου χώνει πούτσες στο κεφάλι και έλα μετά να μας μάθεις ιστορία.
έρε πούστη μου με κάτι καθυστερημένους ώρες ώρες...
Σε ενοχλεί Τσολια Πσολια οτι ο Κολοκοτρωνης και ο Καραισκάκης ήταν Αλβανικήςεγώ παραδίνομαι... σηκώνω τα πόδια και τα χέρια ψηλά ... οι μαλάκες έχουν κατακυριεύσει τον κόσμο.
τι σχέση έχει η αρκαδία με την αλβανία ... δεν έχω ιδέα.
τι σχέση με την μαλακία έχεις εσύ ξέρω... πρώτα ξαδέρφια... πες μας και άλλες μαλακίες δάσκαλε... να τραβήξουμε τις κωλότριχές μας βραδυάτικα.
δείξε εσύ το σωστό δρόμο που με τόση χειρονακτική δουλειά έστρωσες.
άχρηστε, ζώο, νούμερο της κοινωνίας, βλήμα αέρους-εδάφους, τρόμπα, μπετόβλακα, στόκε ενισχυμένε, πες μας από που είναι αυτός που σου χώνει πούτσες στο κεφάλι και έλα μετά να μας μάθεις ιστορία.
έρε πούστη μου με κάτι καθυστερημένους ώρες ώρες...
καταγωγής ? Για ψάξε λιγο τις ιστορικές πηγες ,δες το και στο ιντερνετ.Ο κολοκοτρώνης
λεγόταν Μπιθεγκουρας .Ρώτα ένα Αλβανο ,για να σου πεί τι σημαίνει αυτό.Αισθανόταν Ελληνας και πολεμησε για την απελευθερωση ,αυτό δεν σημαίνει
ότι δεν ήταν Αλβανικής Καταγωγής .Η μήπως κάνεις αυτό που κάνουν στην Αμερική ,που γράφουν ότι η Μαρία Κάλλας και ο Δημήτρης Μητρόπουλος ήταν...Αμερικανοί!Πηραν αμερικανικό διαβατηριο,
αλλα ηταν ελληνες 100 %. Μάθε λοιπον οτι οι σημερινοί νεοέλληνες εχουν αλβανική καταγωγή σε ποσοστό >30% .Οσο για την απορία σου για το τι σχέση έχει η Αρκαδια με την Αλβανια ,δεν μου λες ,
τι σχέση έχει η Αφρική με την Αμερική ? Μηπως θα μας πεις οτι και οι Νεγροι είναι...οι ιθαγενείς της Αμερικής ? Διάβασε και λιγο Τσολια Πσολια .Οι βρισιες είναι εύκολες .Οι σημερινοί Νεοέλληνες έχουν Αλβανική καταγωγή σε ποσοστό >30% ,εκτος
απο περιοχες που έχουν σαφως μικρότερο ποσοστό ,
όπως η βορεια Ελλάδα ,η Κρήτη και άλλες περιοχες.
Και μη το παιζεις πιο πολυ πατριωτης ,αν εσυ υπηρέτησες σαν τσολιας ,εγώ εχω υπηρετησει στις
ειδικες δυνάμεις πριν απο σενα.
Και ο Καρατζαφερης ειναι σαφεστατα αλβανικης καταγωγης .Τζαφερι ειναι Αλβανικη λεξη.
Ασχετα αν ο Καρατζαφερης καταφερεται κατα των Αλβανων λαθρομεταναστων.Βρισε όσο θελεις,ο κοσμος
δεν επηρεαζεται απο τις βρισιες σου.
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα του θρεντ,οποιος
ξερει κατι για τις βαρδιες στο κολωνου 30α ,ας γραψει
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.420
- Πόντοι
- 12.056
Σε ενοχλεί Τσολια Πσολια οτι ο Κολοκοτρωνης και ο Καραισκάκης ήταν Αλβανικής
καταγωγής ? Για ψάξε λιγο τις ιστορικές πηγες ,δες το και στο ιντερνετ.Ο κολοκοτρώνης
λεγόταν Μπιθεγκουρας .Ρώτα ένα Αλβανο ,για να σου πεί τι σημαίνει αυτό.Αισθανόταν Ελληνας και πολεμησε για την απελευθερωση ,αυτό δεν σημαίνει
ότι δεν ήταν Αλβανικής Καταγωγής .Η μήπως κάνεις αυτό που κάνουν στην Αμερική ,που γράφουν ότι η Μαρία Κάλλας και ο Δημήτρης Μητρόπουλος ήταν...Αμερικανοί!Πηραν αμερικανικό διαβατηριο,
αλλα ηταν ελληνες 100 %. Μάθε λοιπον οτι οι σημερινοί νεοέλληνες εχουν αλβανική καταγωγή σε ποσοστό >30% .Οσο για την απορία σου για το τι σχέση έχει η Αρκαδια με την Αλβανια ,δεν μου λες ,
τι σχέση έχει η Αφρική με την Αμερική ? Μηπως θα μας πεις οτι και οι Νεγροι είναι...οι ιθαγενείς της Αμερικής ? Διάβασε και λιγο Τσολια Πσολια .Οι βρισιες είναι εύκολες .Οι σημερινοί Νεοέλληνες έχουν Αλβανική καταγωγή σε ποσοστό >30% ,εκτος
απο περιοχες που έχουν σαφως μικρότερο ποσοστό ,
όπως η βορεια Ελλάδα ,η Κρήτη και άλλες περιοχες.
Και μη το παιζεις πιο πολυ πατριωτης ,αν εσυ υπηρέτησες σαν τσολιας ,εγώ εχω υπηρετησει στις
ειδικες δυνάμεις πριν απο σενα.
Και ο Καρατζαφερης ειναι σαφεστατα αλβανικης καταγωγης .Τζαφερι ειναι Αλβανικη λεξη.
Ασχετα αν ο Καρατζαφερης καταφερεται κατα των Αλβανων λαθρομεταναστων.Βρισε όσο θελεις,ο κοσμος
δεν επηρεαζεται απο τις βρισιες σου.
Και για να επιστρεψουμε στο θεμα του θρεντ,οποιος
ξερει κατι για τις βαρδιες στο κολωνου 30α ,ας γραψει
Mπιθαγκουρας ηταν
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ξάδερφος του μπιθικώτση.Mπιθαγκουρας ηταν
ο μπιθικώτσης κατάγεται από το πάγκο πάγκο για να μην ξεχνιόμαστε.
κατερίνα συγνώμη για το σπαμ
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δε πειράζει παιδιά...κάντε δουλειά σας..λέτε να μας παρεξηγήσουνε?ξάδερφος του μπιθικώτση.
ο μπιθικώτσης κατάγεται από το πάγκο πάγκο για να μην ξεχνιόμαστε.
κατερίνα συγνώμη για το σπαμ
Σιγά τα ωά..
Χαχαχαχαχ...!!!!!
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ πια εισαιΔε πειράζει παιδιά...κάντε δουλειά σας..λέτε να μας παρεξηγήσουνε?
Σιγά τα ωά..
Χαχαχαχαχ...!!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.420
- Πόντοι
- 12.056
Αυτή---->
Δεν με ξέρεις?
Aυτη ειναι Αβυζη ρε χαζοοοοοο
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτή---->
Δεν με ξέρεις?
[/quote εισαι πανακριβη δεν εχω τοσα οχι δεν σε ξερω αν και θα ηθελα .αλλα απο την αλλη ειμαστε κοντα αλλα ντρεπομαι ειμαι κουταβι ακομα
Επισκέπτης
ΑποδικΩποιητης εισαι?εκανα μαλακια αυτα που σου εγραψα ειναι κατω απο τον πινακα αποδικωποιημενα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αχα, τo καλό με σένα είναι ότι και 69 να κάνεις θα κοιτάς μες τα μάτιαΑυτή---->
Δεν με ξέρεις?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Άντε να βάλω μία..με τη σφραγίδα γνησιότητας...
Είσαι κάβλα
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πιπέρι θα σου βάλω στο στόμα...Είσαι κάβλα
Ωραίος αρκούδος πίσω!!!!!!!
Πότε θα είσαι στο μαγαζί;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K