KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δηλαδη τώρα είσαι Κολωνου? Συγγνώμη ,Αφιερωμένο για τους μπουρδελιάρηδες....!!!!!
Καλή είναι....ο καλός...στους καλούς χωράει....!!!!δωσεεεεε κατερινακι και αν η ρακι ειναι καλη κερνας?
Δεν είμαι...άμα το θελήσεις όμως ... θα'μαι....!!!!!Δηλαδη τώρα είσαι Κολωνου? Συγγνώμη ,
αλλά ανήκω στους λίγους που δεν είχαν την χαρά νασε γνωρίσουν.
Εχεις φοβερό χιούμορ ,αν είσαι πράγματι ηΔεν είμαι...άμα το θελήσεις όμως ... θα'μαι....!!!!!
Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...πάρε με τηλέφωνο....210 52 22 970Εχεις φοβερό χιούμορ ,αν είσαι πράγματι η
Κατερίνα της Κολωνού 30 ,και όχι κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το όνομά της ,τότε θα περάσω οπωσδήποτε Τετάρτη 5-11(όπως γράφεις πιο πανω ) να σε γνωρίσω.Είσαι φοβερη τύπισσα ,άν είσαι αυτή που λες .Συγγνώμη για την δυσπιστία μου,αλλά δεν σε γνωρίζω.
Δεν με ενδιαφέρουν τα τηλέφωνα .Θέλω να σε γνωρίσω από κοντά γιατι είσαι πολύ έξυπνη καιΜη χτυπάτε τώρα τηλέφωνα...θα βγει η γραμματέας μου η Αντωνία...μην την πρήξετε....δουλεύει τώρα με Ναταλυ ....
Από κοντά?Δεν με ενδιαφέρουν τα τηλέφωνα .Θέλω να σε γνωρίσω από κοντά γιατι είσαι πολύ έξυπνη και
χαριτωμένη ,αν είσαι εσύ ,πραγματι.
Δεν είμαι βρυκόλακας ,δεν φοβάμαι το σκόρδο.Από κοντά?
Κι αν έχω φάει σκόρδο?
Χαχαχαχααχ....να σου πω...χαχαχχ...είμαι πιωμένη τώρα....αδυνατώ να σου απαντήσω....αύριο πάλι....χαχαχχαχχαχ..... !!!!!Δεν είμαι βρυκόλακας ,δεν φοβάμαι το σκόρδο.
Δεν είμαι βρυκόλακας ,δεν φοβάμαι το σκόρδο.
Καλώς τον μικρό ρατσιστη αλβανό !Μπηκες στο σάϊτ και μύρισε κρεμμύδι.Πως πάνε τα πράγματα ?Τι κάνει ο Μπερίσα ?Πότε με το καλό θα κάνεις την θητεια σου στην Αλβανία ?Γιατί ακόμηενα φασιστακι ειναι .
κατερινα πηγαινε για υπνο . να εισαι φρεσκια. ;)