Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αγαπητε φιλε 69 να ειναι η ωρες σου,

ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σου ανακοινωσουμε οτι σε δεχομεθα με μεγαλη μας χαρα στην ψυχιατρικη μας κλινικη.
εδω θα βρεις την ηρεμια που σου αξιζει εδω θα βρεις τον εαυτο σου και πανω απο ολα αυτο που δεν ειχες ποτε το αυτοσεβασμο καταρχην στον εαυτο σου και μετα στους αλλους....!
η ασθενια σου ειναι αναγνωρισμενη και φυσικα θεραπευσιμη δεν απαιτουνται χρηματα γιατι ειμαστε ιδρυμα που το εχουν χορηγησει πριν απο σενα αλλοι ψυχιατρικα διαταραγμενοι που μολις θεραπευθησαν δεν θελησαν να αφησουν και τους αλλους στην βλακεια τους!!!!
ομως η ασθενεια σου εχει μια διαφορετικοτιτα που δεν συνατησαμε μεχρι σημερα σε αλλους επαναλαμβανεσαι συνεχως με τις λεξεις λεκανες κουραδες ουρητηρια και λοιπα θα ηταν σκοπιμο πριν ερθεις να το κοιταξεις αυτο και να μας φερεις μια γνωματευσει με τους λογους που σε κανουν να λες και να ανφερεσε σε ειδη καθημερινης χρησεις και φυσικης αναγκης των ανθρωπων.

μετα τιμης

ψυχιατρικο ιδρυμα γενετικα ανωμαλων εγκεφαλων

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ο τύπος είναι είτε ανώμαλος που θα τον γράψουν μια μέρα οι εφημερίδες, είτε ανίκανος που θα τον γράψουν μία μέρα οι εφημερίδες, είτε πούστης που θα τον γράψουν μία μέρα οι εφημερίδες.
Πάντως, στις εφημερίδες κάποια μέρα θα τον δούμε σίγουρα.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι πως η κοινωνία (ευτυχώς ένα μικρό μέρος της) δίνει αξία σε μια πουτάνα
...
Φυσικά και δίνουμε αξία στην πουτάνα μωρή κωλοτρυπίδα!
Γιατί είναι αυτό κακό;
Μέχρι να καταφέρεις να σκεφτείς μια δικαιολογία για την μαλακία που είπες κατάπιε το γιατρικό σου:
:shit:

Άϊ σιχτίρ μαλάκα!

Αλλά βλέπεις, μου έχει τύχει πολλές φορές, ζώα (εεε, συγνώμη, άτομα ήθελα να πω) να μισούν τις πουτάνες γιατί θέλουν έναν αράπη να τους κάνει... άλλα κόλπα:

:s&m_3:

:fuck1:

:s&m_1:

:pipa1:

:fuck2:
:pipa3:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Edit από mod:
Δε θα τον σβήσω, Κατερίνα.
Θα τον αφήσω να υπάρχει το (μοναδικό) ποστ του.
Είναι ΜΝΗΜΕΙΟ κομπλεξισμού, βλακείας, ασυναρτησίας, κενότητας, ανυπαρξίας εγκεφάλου και επιχειρημάτων, και μάλλον και ψυχιατρικής συμπτωματολογίας.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που έχει μέσα του ένα τέτοιο άτομο και γράφει αυτά που γράφει. Ή τι δεν έχει (και μέσα του και έξω του).
Δε πρέπει να φύγει το γραπτό του. Πρέπει να μείνει και να υπάρχουν, να τα διαβάζει ο καθένας, και να βγάζει τα συμπεράσματά του για το τι κυκλοφορεί έξω, ελεύθερο σε αυτόν τον κόσμο...

Είναι ΜΟΡΦΩΣΗ να μαθαίνει κάποιος ότι υπάρχουν και τέτοια άτομα.

Απολαύστε τον:

χτικιάρα, ένα δημόσιο ουρητήριο είναι πιο καθαρό από το στόμα σου, μια χέστρα είναι πιο καθαρή από το σαπιόμουνό σου (γιατί όσο και να τα πλένεις με listerine και μαντηλάκια detol, ουσιαστικά πασαλείβεις και καταπίνεις τη βρώμα χαχαχα)... ΑΛΛΑ παρόλα αυτά ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!

η δική σου κατάντια είναι προφανώς θλιβερή, αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι πως η κοινωνία (ευτυχώς ένα μικρό μέρος της) δίνει αξία σε μια πουτάνα

δεν εξηγείται αλλιώς το μέγεθος της μαλακίας που σε δέρνει μωρή καρκινιάρα, καθώς επιπλέον το μεγαλύτερο μέρος του ανύπαρκτου εγκεφάλου σου είναι καμένο, αφού έχεις ξεπεράσει το απλό στάδιο της μαλακίας, μιας και το χιλιογαμημένο σου βρωμόμουνο δεν νιώθει τίποτα πλέον τόσους πούτσους που έχει φάει και χύνεις με κλωτσιές στο σαπιόμουνό σου φέρνοντας στο μυαλό σου σκέψεις το πόσο ανωμαλάρα πουτανάκι είσαι και ότι είσαι ένα σπερματοδοχείο ξεφτιλισμένο για να κάνει ο άλλος στο στόμα σου τις ανάγκες του

είναι υπερβολικό το πόσο άρρωστη ανωμαλάρα ψυχασθενής είσαι για να τη βρίσκεις με την αρχιδίλα και τις πορδές του καθενός, χύνεις ακόμα με αυτά ή έχεις μπουχτίσει και τη βρίσκεις πλέον με το να σε χέζουν στο στόμα σου; χαχαχαχα

για τον κάθε ιππότη κόπανο που πετάγεται να υποστηρίξει το κάθε καμένο τσουλί είναι απλά κατάντια

δυστυχώς δεν έχουν μάθει ότι όσο πρέπει να σέβονται (χαλόου? χαχαχα) την τουαλέτα που χύνουν και ουρούν, άλλο τόσο πρέπει κι εσένα, γιατί είσαι ακριβώς αυτό, μια τουαλέτα, αλλά για όποιον έχει μυαλό, είσαι πιο κάτω και από τουαλέτα, γιατί την βρίσκεις ως τουαλέτα ΧΑΧΑΧΑ

εδώ βέβαια ο κάθε αγάμητος με την πούτσα στο χέρι λέει τα δικά του... αλλά έξω στην κοινωνία, όσοι φυσιολογικοί μαθαίνουν τι κουράδι είσαι, ούτε χειραψία δεν σου ανταλλάσσουν, ξέρουμε ότι οι φυσιολογικοί σε λένε απλά "κοινή", γιατί ακόμα και να σε βρίσουν πιο χυδαία δεν θα αποδώσουν ποτέ το μέγεθος της αρρώστιας σου

άιντε βλάκα, μιλάνε και τα πορνίδια, γαμώ το σόι σου, η υποδεέστερη μορφή σαπίλας της κοινωνίας...  :jerking: :jerking: :birdman:

ζητιάνεψε τώρα για κανα 20ευρω χαχαχα  :uglystupid:
warnmute.gif

Απλά αυτή η τρισάθλια ύπαρξη μπορεί να λέγετε άνθρωπος ? δεν τον χαρακτηρίζω ζώο γιατί θα θίξω όλο το ζωικό βασίλειο

ΥΓ. ένα μεγάλο μπράβο στον stavros51 που άφησε το κείμενο για να μαθένουμε εμείς οι ανώμαλοι τι ομαλοί κυκλοφορούν αναμεσά μας

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Από χιούμορ...έχω άφθονο...
Από ποιητική γραφή...δεν ξέρω...απλά τυπώνω τις σκέψεις μου...(αν και στο σχολείο,έκθεση είχα 18..αλλά δεν περιαυτολογώ)χιχιχι..
Από τραγούδια τώρα...μη μου κολλάς μωρ'αδερφάκι μου γιατί θα γίνουμε μπίλιες...(χαχαχαχαχαχ)
Τα παρακάτω είναι 2 από τα αγαπημένα μου...και δεν αλλάζουν με τίποτα....!!!!
Αρχίζεις και το διορθώνεις και χαίρομαι γιαυτό.Καλημέρα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πάνε ψόφα μωρή πουτανάρα, που θα μιλήσεις κουράδι έκτρωμα σκυλομούρα
.
.
.
.
.
.
.
.

ναι πουστάρα βλάκα stavros51mlk ή ό,τι σκατά λέγεσαι, δεν το ξέραμε ότι είναι κομπλεξισμός να βάζεις μια πουτάνα που το παίζει κάποια, στη θέση της και κάτι πούστηδες σαν εσένα στο δονητή τους, φωνάζει ο κλέφτης... μαλάκα, και μην τα σβήνεις βρωμόπουστα
ποσο καιρο εχεις να δεις το μουνι της μανας σου ????????

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πω πω καψουραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
αχ ρε κατερινα ,τι τραβαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν την ξέρω την κοπέλα παρα μόνο απο εδώ, Αν και μια φορά είχαμε κάποια αντιπαράθεση, σε κάποιο θέμα.
Το να είναι κάποιος-α κομπλεξικός-ή νομίζω είναι για λύπηση.
Άν είναι όμως και σκατόψυχος και κακός και παλιοχαρακτήρας τότε γιατί είναι???
  :fuck1:

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
   Ένα έχω να του πω...

MSN-Emoticon-show-ass-107.gif
..ναααα......

Πω πω... ο πωπως της Κατερινα εκτεθειμένος, η ουρα θα ηταν πιο μεγαλη απο του Νεο μουσειο τις Ακροπολης, τσαμπα ειστηρια στην Εστια & προσκυνημα στην Παναγια τις Τηνου!!!! χα χα χααααα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τωρα αυτο πως να το λαβω σαν τον λεωνιδα ενα πραγμα μολων λαβε????????????
Χαχαχαχαχαχ...κάπως έτσι...για γέλια είναι ο τυπάκος που μόλις επληροφορήθη και ποιός είναι..
Αλλά δεν θα τον πειράξω..γιατί πράγματι έχει ανάγκη από ψυχοθεραπευτική υποστήριξη..
Τσάμπα ο κόπος δηλαδή..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Γεια σου βρε Κατερίνα με τα ωραία κορίτσια σου και την τρελή υπηρεσία με τα τακούνια της... :cheesy: :cheesy:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γεια σου βρε Κατερίνα με τα ωραία κορίτσια σου και την τρελή υπηρεσία με τα τακούνια της... :cheesy: :cheesy:
Όχι να περιαυτολογήσω..αλλά..η Κατερίνα είναι μία..και ο μπακλαβάς γωνία..
Χαχαχαχαχαχ...
Γεια σου τακουνολοβεράρα μουουουουουουου... :tits2:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πότε θα σε δούμε απόγευμα εσένα  :knockinb:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πότε θα σε δούμε απόγευμα εσένα  :knockinb:
Απόγευμα..δεν ξέρω..ξέρω όμως θα είμαι στο πόστο μου Πέμπτη νυχτερινή βάρδια..11-5
Μπορεί και να γυρίσουν τούμπα οι βάρδιες και να βρεθώ και απόγευμα..θα δείξει..

12-17 σας χαιρετάω..πάω λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη για κάνα μπανάκι...έπεται και συνέχεια βέβαια..χεχεχε..
Το μαγαζί θα δουλεύει κανονικά εκτός την ημέρα της Παναγιάς..
Μάκιαααααααααααααα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατερινακι μην δινεις σημασια στον καθε καμενο ....

Eισαι.... ΘΕΑ (ασχετα αν δεν περασα)

Aν δεν κανω λαθος εισαι στο επανω ?

Eχεις και τατουαζ ? (δεν προσεξα πολυ καθως ειμαι πολυ διακριτικος)

H υπηρεσια σου ειναι πολυ καλη ΚΥΡΙΑ (ξανθια με κοντο μαλλι)

Α ξεχασα να σου πω οτι εχεις χαιρετισματα απο .....  :think:

κατι μαριδες
κατι αθερινες
μερικους γαυρους
α και μια τσιπουρα που περνουσε απο μακρυα ....

KAI ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ποτε θα ριξεις διχτυ ?  :think:

Για να μην βρισκονται εκει γυρω ....  :2funny:

Να εισαι καλα και να μην το βαζεις κατω ποτε.....

ΕΥΧΗ μου ειναι να τελειωσεις γρηγορα απο το ''επαγγελμα'' αυτο.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Απόγευμα..δεν ξέρω..ξέρω όμως θα είμαι στο πόστο μου Πέμπτη νυχτερινή βάρδια..11-5
Μπορεί και να γυρίσουν τούμπα οι βάρδιες και να βρεθώ και απόγευμα..θα δείξει..

12-17 σας χαιρετάω..πάω λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη για κάνα μπανάκι...έπεται και συνέχεια βέβαια..χεχεχε..
Το μαγαζί θα δουλεύει κανονικά εκτός την ημέρα της Παναγιάς..
Μάκιαααααααααααααα...

Καλά μπάνια κούκλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom