Το να σε χέσω και να σου βάλω κωλοδαχτυλο...ειναι τσάμπα...δώρο από το μαγαζί...
Το χέσιμο έχει περισσότερη αξία να πάει στη ψυτάλλεια παρά σε τέτοιους τύπους
Το να σε χέσω και να σου βάλω κωλοδαχτυλο...ειναι τσάμπα...δώρο από το μαγαζί...
αγαπητη μου θελω να σου θυμισω οτι εσυ εδω μεσα δεν εισαι ενα ανωνυμο νικ νειμ αλλα ενα γνωστο προσωπο με ονομα και διευθυνση και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις με τον καθε ρατσιστη --ψυχακια που κυκλοφορει στο νετ και βγαζει τον βοθρο της υπαρξης του στη φορα γιατι μονο θλιψη και ανυσηχια προκαλει αυτο το βιολι......
με εκτιμιση......
βασικά μουνόδουλος είσαι
Τι να πω ρε παιδιά...πολλές φορές ντρέπομαι για λογαριασμό αλλονών...ειλικρινά..Και οι δύο ήμαστε νταβατζήδες της χωρίς να την έχουμε γνωρίσει από κοντά
Τι να πω ρε παιδιά...πολλές φορές ντρέπομαι για λογαριασμό αλλονών...ειλικρινά..
Και δεν θέλω να δείξω την καλή...καταλαβαίνετε πώς μιλάω...
Ίσως η γαμοζωή μ'έχει κάνει να τρέχει το μυαλό μου...πιο γρήγορα από την σκέψη μου...
Και συνήθως η "σκέψη"είναι κι αυτή επιπόλαιη..γιατί ειναι γένους θηλυκού...
Γι'αυτο και δεν μπορώ να γίνω πλέον..."εργάτρια" "κομμώτρια" "πωλήτρια" και ότι άλλο...
Συγχωρείστε με...αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ...
Επειδή πρέπει να φύγω για τη δουλεία και είμαι σίγουρος ότι ο παπάρας θα ξαναμπεί του λέω λοιπόν να προσέχει τι γράφει....τις απειλές...γιατί είναι εύκολα στοιχεία....την καλημέρα μου από τα καυτά Χανιά
Bad mod
Ναι ματάκια μου...σε χιλιοευχαριστώ γι'αυτά που μου λες..αγαπητη μου θελω να σου θυμισω οτι εσυ εδω μεσα δεν εισαι ενα ανωνυμο νικ νειμ αλλα ενα γνωστο προσωπο με ονομα και διευθυνση και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις με τον καθε ρατσιστη --ψυχακια που κυκλοφορει στο νετ και βγαζει τον βοθρο της υπαρξης του στη φορα γιατι μονο θλιψη και ανυσηχια προκαλει αυτο το βιολι......
με εκτιμιση......
Καλημερα Κατερινα ισως καποτε αξιζει να μας πεις αυτες τις εμπειριες.Επισης μη δινης σημασια σε περιεργους.Ναι ματάκια μου...σε χιλιοευχαριστώ γι'αυτά που μου λες..
Μα...αν το καλοσκεφτείς .... εδώ είμαι απλά εκτεθειμένη σε ενα site..άσχετα αν ξέρουν "ορισμένοι" από δω...ποια είμαι...
και πού θα με βρούνε...
Η πραγματικότητα όμως στην Κολωνού 30Α ..είναι εντελώς διαφορετική...δεν είναι τόσο light η αντιμετώπιση όπως εδώ...
Εμπειρίες?Καλημερα Κατερινα ισως καποτε αξιζει να μας πεις αυτες τις εμπειριες.Επισης μη δινης σημασια σε περιεργους.
Εκτος απο χιουμορ εχεις και ποιητικη γραφη.Πολλα ταλεντα βρε παιδι μου.Στην μουσικη πιστευω υστερεις λιγο.Εμπειρίες?
Χμ..
Από πού ν'αρχίσω και από πού να τελειώσω...
Άλλες "κακές" άλλες "καλές"..
Κρίμα που δεν είμαι κι εγώ ένας ταπεινός υπολογιστής να πατήσω ένα κουμπάκι
και να κάνω delete...
Από χιούμορ...έχω άφθονο...Εκτος απο χιουμορ εχεις και ποιητικη γραφη.Πολλα ταλεντα βρε παιδι μου.Στην μουσικη πιστευω υστερεις λιγο.
Κι εγώ βρε σε φιλώ γλυκά στη μούρηηηηηηηηηκατερινα μουυυυυυυυυυυυυυυ καλημεραααααααααααααα!!!!
φιλακια πολλα στα μουτρακια σου!!!
Κι εγώ βρε σε φιλώ γλυκά στη μούρηηηηηηηηη
Πού είσαι βρε να μη σου σπάσω τα μάτια τρίχα-τρίχα? ε?
Σ'αφησα βρε να μου προσέχεις τα γεμιστά στο φούρνο και σηκώθηκες κι έφυγες
και γίναν κάρβουνο? εεεεεε???????
Κάνεις λάθος να εμφανίζεσαι απολογητική μπρος στις βρωμιές κάθε ψυχωσικού. Είσαι αυτή που είσαι και όποιος δε γουστάρει να πάει να ακουμπήσει τη μαραμένη μπάμια του στο παρακάτω κατάστημα.Ναι ματάκια μου...σε χιλιοευχαριστώ γι'αυτά που μου λες..
Μα...αν το καλοσκεφτείς .... εδώ είμαι απλά εκτεθειμένη σε ενα site..άσχετα αν ξέρουν "ορισμένοι" από δω...ποια είμαι...
και πού θα με βρούνε...
Η πραγματικότητα όμως στην Κολωνού 30Α ..είναι εντελώς διαφορετική...δεν είναι τόσο light η αντιμετώπιση όπως εδώ...
Πίστεψέ με...!!!!
Και μην συνεχίζεις να γράφεις κι εδώ μαλακίες...θα σε σβήσουνε...