Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φτιάξε με πρωϊνιάτικα και δεν έχω πιει καφέ ακόμα......

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
αγαπητη μου θελω να σου θυμισω οτι εσυ εδω μεσα δεν εισαι ενα ανωνυμο νικ νειμ αλλα ενα γνωστο προσωπο με ονομα και διευθυνση και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις με τον καθε ρατσιστη --ψυχακια που κυκλοφορει στο νετ και βγαζει τον βοθρο της υπαρξης του στη φορα γιατι μονο θλιψη και ανυσηχια προκαλει αυτο το βιολι......

με εκτιμιση......

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
αγαπητη μου θελω να σου θυμισω οτι εσυ εδω μεσα δεν εισαι ενα ανωνυμο νικ νειμ αλλα ενα γνωστο προσωπο με ονομα και διευθυνση και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεκεις σε αντιπαραθεσεις με τον καθε ρατσιστη --ψυχακια που κυκλοφορει στο νετ και βγαζει τον βοθρο της υπαρξης του στη φορα γιατι μονο θλιψη και ανυσηχια προκαλει αυτο το βιολι......

με εκτιμιση......

χ 1000000 !!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και οι δύο ήμαστε νταβατζήδες της  χωρίς να την έχουμε γνωρίσει από κοντά
Τι να πω ρε παιδιά...πολλές φορές ντρέπομαι για λογαριασμό αλλονών...ειλικρινά..
Και δεν θέλω να δείξω την καλή...καταλαβαίνετε πώς μιλάω...
Ίσως η γαμοζωή μ'έχει κάνει να τρέχει το μυαλό μου...πιο γρήγορα από την σκέψη μου...
Και συνήθως η "σκέψη"είναι κι αυτή επιπόλαιη..γιατί ειναι γένους θηλυκού...
Γι'αυτο και δεν μπορώ να γίνω πλέον..."εργάτρια" "κομμώτρια" "πωλήτρια" και ότι άλλο...
Συγχωρείστε με...αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή πρέπει να φύγω για τη δουλεία και είμαι σίγουρος ότι ο παπάρας θα ξαναμπεί του λέω λοιπόν να προσέχει τι γράφει....τις απειλές...γιατί είναι εύκολα στοιχεία....την καλημέρα μου από τα καυτά Χανιά

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Τι να πω ρε παιδιά...πολλές φορές ντρέπομαι για λογαριασμό αλλονών...ειλικρινά..
Και δεν θέλω να δείξω την καλή...καταλαβαίνετε πώς μιλάω...
Ίσως η γαμοζωή μ'έχει κάνει να τρέχει το μυαλό μου...πιο γρήγορα από την σκέψη μου...
Και συνήθως η "σκέψη"είναι κι αυτή επιπόλαιη..γιατί ειναι γένους θηλυκού...
Γι'αυτο και δεν μπορώ να γίνω πλέον..."εργάτρια" "κομμώτρια" "πωλήτρια" και ότι άλλο...
Συγχωρείστε με...αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ...

Δεν αξίζει να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ,εγώ δεν σε εχω γνωρίσει από κοντά αλλά σε γνώρισα μέσα από τα γροφομενά σου στο σαιτ όπως και πολλές άλλες κοπέλες που κάνετε αυτό το εππάγγελμα , ΕΝΑ πράγμα θα πώ μόνο και κλείνω τη συζήτηση αυτή μακάρι να υπήρχαν πολλά άτομα με τις αξίες τις δικές σου και των άλλων κοριτσιών [δεν αναφέρω ονόματα μην αδικίσω καμία τα παλιά μέλη γνωρίζουν] εδώ μέσα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.992
Πόντοι
12.056
Επειδή πρέπει να φύγω για τη δουλεία και είμαι σίγουρος ότι ο παπάρας θα ξαναμπεί του λέω λοιπόν να προσέχει τι γράφει....τις απειλές...γιατί είναι εύκολα στοιχεία....την καλημέρα μου από τα καυτά Χανιά

Bad mod  :P :s&m_2: :s&m_2:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

με εκτιμιση......
Ναι ματάκια μου...σε χιλιοευχαριστώ γι'αυτά που μου λες..
Μα...αν το καλοσκεφτείς .... εδώ είμαι απλά εκτεθειμένη σε ενα site..άσχετα αν ξέρουν "ορισμένοι" από δω...ποια είμαι...
και πού θα με βρούνε...
Η πραγματικότητα όμως στην Κολωνού 30Α ..είναι εντελώς διαφορετική...δεν είναι τόσο light η αντιμετώπιση όπως εδώ...
Πίστεψέ με...!!!!

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μα...αν το καλοσκεφτείς .... εδώ είμαι απλά εκτεθειμένη σε ενα site..άσχετα αν ξέρουν "ορισμένοι" από δω...ποια είμαι...
και πού θα με βρούνε...
Η πραγματικότητα όμως στην Κολωνού 30Α ..είναι εντελώς διαφορετική...δεν είναι τόσο light η αντιμετώπιση όπως εδώ...
Καλημερα Κατερινα ισως καποτε αξιζει να μας πεις αυτες τις εμπειριες.Επισης μη δινης σημασια σε περιεργους.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλημερα Κατερινα ισως καποτε αξιζει να μας πεις αυτες τις εμπειριες.Επισης μη δινης σημασια σε περιεργους.
Εμπειρίες?
Χμ..
Από πού ν'αρχίσω και από πού να τελειώσω...
Άλλες "κακές" άλλες "καλές"..
Κρίμα που δεν είμαι κι εγώ ένας ταπεινός υπολογιστής να πατήσω ένα κουμπάκι
και να κάνω delete...

dupont

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εμπειρίες?
Χμ..
Από πού ν'αρχίσω και από πού να τελειώσω...
Άλλες "κακές" άλλες "καλές"..
Κρίμα που δεν είμαι κι εγώ ένας ταπεινός υπολογιστής να πατήσω ένα κουμπάκι
και να κάνω delete...
Εκτος απο χιουμορ εχεις και ποιητικη γραφη.Πολλα ταλεντα βρε παιδι μου.Στην μουσικη πιστευω υστερεις λιγο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εκτος απο χιουμορ εχεις και ποιητικη γραφη.Πολλα ταλεντα βρε παιδι μου.Στην μουσικη πιστευω υστερεις λιγο.
Από χιούμορ...έχω άφθονο...
Από ποιητική γραφή...δεν ξέρω...απλά τυπώνω τις σκέψεις μου...(αν και στο σχολείο,έκθεση είχα 18..αλλά δεν περιαυτολογώ)χιχιχι..
Από τραγούδια τώρα...μη μου κολλάς μωρ'αδερφάκι μου γιατί θα γίνουμε μπίλιες...(χαχαχαχαχαχ)
Τα παρακάτω είναι 2 από τα αγαπημένα μου...και δεν αλλάζουν με τίποτα....!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κατερινα μουυυυυυυυυυυυυυυ καλημεραααααααααααααα!!!!

φιλακια πολλα στα μουτρακια σου!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινα μουυυυυυυυυυυυυυυ καλημεραααααααααααααα!!!!

φιλακια πολλα στα μουτρακια σου!!!
Κι εγώ βρε σε φιλώ γλυκά στη μούρηηηηηηηηη
Πού είσαι βρε να μη σου σπάσω τα μάτια τρίχα-τρίχα?      ε?
Σ'αφησα βρε να μου προσέχεις τα γεμιστά στο φούρνο και σηκώθηκες κι έφυγες
και γίναν κάρβουνο?          εεεεεε???????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Κι εγώ βρε σε φιλώ γλυκά στη μούρηηηηηηηηη
Πού είσαι βρε να μη σου σπάσω τα μάτια τρίχα-τρίχα?      ε?
Σ'αφησα βρε να μου προσέχεις τα γεμιστά στο φούρνο και σηκώθηκες κι έφυγες
και γίναν κάρβουνο?          εεεεεε???????

τι να κανω βρε κατερινα ειχα δουλεια με το χαντακωμενο!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
και πού θα με βρούνε...
Πίστεψέ με...!!!!
Κάνεις λάθος να εμφανίζεσαι απολογητική μπρος στις βρωμιές κάθε ψυχωσικού. Είσαι αυτή που είσαι και όποιος δε γουστάρει να πάει να ακουμπήσει τη μαραμένη μπάμια του στο παρακάτω κατάστημα.

69nanaioimeressou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και μην συνεχίζεις να γράφεις κι εδώ μαλακίες...θα σε σβήσουνε...

Edit από mod:
Δε θα τον σβήσω, Κατερίνα.
Θα τον αφήσω να υπάρχει το (μοναδικό) ποστ του.
Είναι ΜΝΗΜΕΙΟ κομπλεξισμού, βλακείας, ασυναρτησίας, κενότητας, ανυπαρξίας εγκεφάλου και επιχειρημάτων, και μάλλον και ψυχιατρικής συμπτωματολογίας.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που έχει μέσα του ένα τέτοιο άτομο και γράφει αυτά που γράφει. Ή τι δεν έχει (και μέσα του και έξω του).
Δε πρέπει να φύγει το γραπτό του. Πρέπει να μείνει και να υπάρχουν, να τα διαβάζει ο καθένας, και να βγάζει τα συμπεράσματά του για το τι κυκλοφορεί έξω, ελεύθερο σε αυτόν τον κόσμο...

Είναι ΜΟΡΦΩΣΗ να μαθαίνει κάποιος ότι υπάρχουν και τέτοια άτομα.

Απολαύστε τον:

χτικιάρα, ένα δημόσιο ουρητήριο είναι πιο καθαρό από το στόμα σου, μια χέστρα είναι πιο καθαρή από το σαπιόμουνό σου (γιατί όσο και να τα πλένεις με listerine και μαντηλάκια detol, ουσιαστικά πασαλείβεις και καταπίνεις τη βρώμα χαχαχα)... ΑΛΛΑ παρόλα αυτά ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!

η δική σου κατάντια είναι προφανώς θλιβερή, αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι πως η κοινωνία (ευτυχώς ένα μικρό μέρος της) δίνει αξία σε μια πουτάνα

δεν εξηγείται αλλιώς το μέγεθος της μαλακίας που σε δέρνει μωρή καρκινιάρα, καθώς επιπλέον το μεγαλύτερο μέρος του ανύπαρκτου εγκεφάλου σου είναι καμένο, αφού έχεις ξεπεράσει το απλό στάδιο της μαλακίας, μιας και το χιλιογαμημένο σου βρωμόμουνο δεν νιώθει τίποτα πλέον τόσους πούτσους που έχει φάει και χύνεις με κλωτσιές στο σαπιόμουνό σου φέρνοντας στο μυαλό σου σκέψεις το πόσο ανωμαλάρα πουτανάκι είσαι και ότι είσαι ένα σπερματοδοχείο ξεφτιλισμένο για να κάνει ο άλλος στο στόμα σου τις ανάγκες του

είναι υπερβολικό το πόσο άρρωστη ανωμαλάρα ψυχασθενής είσαι για να τη βρίσκεις με την αρχιδίλα και τις πορδές του καθενός, χύνεις ακόμα με αυτά ή έχεις μπουχτίσει και τη βρίσκεις πλέον με το να σε χέζουν στο στόμα σου; χαχαχαχα

για τον κάθε ιππότη κόπανο που πετάγεται να υποστηρίξει το κάθε καμένο τσουλί είναι απλά κατάντια

δυστυχώς δεν έχουν μάθει ότι όσο πρέπει να σέβονται (χαλόου? χαχαχα) την τουαλέτα που χύνουν και ουρούν, άλλο τόσο πρέπει κι εσένα, γιατί είσαι ακριβώς αυτό, μια τουαλέτα, αλλά για όποιον έχει μυαλό, είσαι πιο κάτω και από τουαλέτα, γιατί την βρίσκεις ως τουαλέτα ΧΑΧΑΧΑ

εδώ βέβαια ο κάθε αγάμητος με την πούτσα στο χέρι λέει τα δικά του... αλλά έξω στην κοινωνία, όσοι φυσιολογικοί μαθαίνουν τι κουράδι είσαι, ούτε χειραψία δεν σου ανταλλάσσουν, ξέρουμε ότι οι φυσιολογικοί σε λένε απλά "κοινή", γιατί ακόμα και να σε βρίσουν πιο χυδαία δεν θα αποδώσουν ποτέ το μέγεθος της αρρώστιας σου

άιντε βλάκα, μιλάνε και τα πορνίδια, γαμώ το σόι σου, η υποδεέστερη μορφή σαπίλας της κοινωνίας...  :jerking: :jerking: :birdman:

ζητιάνεψε τώρα για κανα 20ευρω χαχαχα  :uglystupid:
warnmute.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom