Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινάκι,αναρωτιέμαι το τσάτ γιατι παρήκμασε ετσι;
Είχε μια αμεσότητα και οπωσδήποτε πλάκα (καμια φορά)
Τι να σου πω βρε τσιν-τσιν(χαχα)....δεν βλεπεις?
Ολα εγιναν ισοπεδωμα...
Παραγνωριστηκαμε μαλλον...οοοοοσο μπορω να πω...με την καλυτερη εννοια..
Ο ενας κοιταει να βγαλει το ματι του αλλουνου...και...σιγα...τ'αυγα...
Σκορπισαμε....ποιος ο λογος?....ποιο το κερδος?
Μια χαρα δεν ειμασταν?
Αφου όλοι ξερουμε τι συμβαινει οταν μπαινουμε σ'αυτον τον κωλουπολογιστη..
Τι το ψυριζουμε??????
Δεν περναγαμε ομορφα?
Γιατι μπλεκουμε τα προσωπικα μας?
Πε.....!!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
life 97 και adonis 13...μαλλον μαζι μιλατε...βρειτε τα...!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
life 97 και adonis 13...μαλλον μαζι μιλατε...βρειτε τα...!!!!
Εγω με σενα μιλαγα........Οχι οτι δεν μιλαω και μ αλλουs ε!!!!!!!
Δεν εχω χασει κατι για να το βρω.....
Οσο γι αυτο που λεs      Ο ενας κοιταει να βγαλει το ματι του αλλουνου.........η διαφορα ειναι πωs εμενα με ενδιαφερει να μου τα βγαζειs εσυ με αλλο τροπο.......Αλλου το παω εγω δλδ!!!!!!    αχαχαχαχα
Προs τι τα μιση κι ο αλληλοσπαραγμοs!!!!!!!!!! ....οταν εχειs κοριτσακι σαν την Κατερινα απ την αλλη μερια.. Δεν ξερω αν με νοιωθειs!!!!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εμενα γιατι δεν μου εχετε απαντησει στην ερωτηση που εκανα;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν ξερω να σου απαντησω στην ερωτηση σου  πρωτον γιατι δεν ξερω την ηλικια ...κι ουτε με απασχολει αλλωστε....δευτερον γιατι δεν ρωταω μια γυναικα τετοια πραγματα....και τριτον και σπουδαιοτερον γιατι το Κατερινακι ειναι απαιχτο....Ειναι παντοs καιρου και υπερανω των ηλικιων......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είσαι τιμωρία....χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

Εγω θελω να με τιμωρειs εμενανε με .....αλλο τροπο!!!!!!!!!
Κλεινω με νοημα το ματακι!!!!!......Καταλαβεs η να το πω στιs ειδησειs??? χεχεχεχε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
χιλια συγνωμη.λαθος μου. :'(

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν ξερω να σου απαντησω στην ερωτηση σου  πρωτον γιατι δεν ξερω την ηλικια ...κι ουτε με απασχολει αλλωστε....δευτερον γιατι δεν ρωταω μια γυναικα τετοια πραγματα....και τριτον και σπουδαιοτερον γιατι το Κατερινακι ειναι απαιχτο....Ειναι παντοs καιρου και υπερανω των ηλικιων......
Τώρα...γιατί με κάνεις κι αισθάνομαι έτσι?

URL]]

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
παντως σοβαρα δικο μου λαθος που σε ρωτησα κατερινα.απλως στις κριτικες δεν γραφει κανενας ηλικια και το ειχα απορια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τώρα...γιατί με κάνεις κι αισθάνομαι έτσι?

http://[URL unfurl="true"]www.slang.gr/media/img/200805/d9641b5ae7837898ffb4dd842f7fafb6.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Aκομα κι ετσι........ειναι ευχαριστο για μενα να κανω τον αλλον να εκφραζεται......
Για να αισθανεσαι ετσι σημαινει.....χμμμμμμ   κανω ψυχογραφημα τωρα!!!!!!  σημαινει σιγουρια στο δρομο σε ολεs τιs συνθηκεs και ιδιαιτερα στιs πολυ ....υγρεs!!!!  μμμ   ενδιαφερον!!!!!!!!  
Αυτο το....υγρεs  πραγματικα με ενδιαφερει...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
παντως σοβαρα δικο μου λαθος που σε ρωτησα κατερινα.απλως στις κριτικες δεν γραφει κανενας ηλικια και το ειχα απορια
Δεν εχω προβλημα με την ηλικια μου...φαινομαι μικρη...αλλα ειμαι μεγαλη..κι οταν θελω να φαινομαι μεγαλη...με περνανε για μικρη...!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Aκομα κι ετσι........ειναι ευχαριστο για μενα να κανω τον αλλον να εκφραζεται......
Για να αισθανεσαι ετσι σημαινει.....χμμμμμμ   κανω ψυχογραφημα τωρα!!!!!!  σημαινει σιγουρια στο δρομο σε ολεs τιs συνθηκεs και ιδιαιτερα στιs πολυ ....υγρεs!!!!  μμμ   ενδιαφερον!!!!!!!!  
Αυτο το....υγρεs  πραγματικα με ενδιαφερει...
Τι να σου πω...Πάντως στα χιόνια μαζί σου...δεν ταξιδεύω....χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν εχω προβλημα με την ηλικια μου...φαινομαι μικρη...αλλα ειμαι μεγαλη..κι οταν θελω να φαινομαι μεγαλη...με περνανε για μικρη...!!!!!

Αρα δυο καλα  ενσωματωμενα σε ενα!!!!!!!!!!!  Συνδυαζει εμπειρια με φρεσκαδα.......Παντα με ενδιεφεραν και τα δυο.....Απλωs τωρα ειναι σε μια συσκευασια!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι να σου πω...Πάντως στα χιόνια μαζί σου...δεν ταξιδεύω....χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Γιατι καλη μου?????? Που ξερειs????........μπορω να ανεβαζω μεγαλεs θερμοκρασιεs και οχι απαραιτητα απο...πυρετο!!!
Εκτοs κι αν προτιμαs να ειμαστε στο τζακι!!!!!!!!!  καλη περιπτωση κι αυτη....Δεν θαμαστε πολλοι ομωs...
τρειs το πολυ!!!  εγω εσυ γυμνοι και το ποτο....αρκετοι νομιζω!!!!!! τι λεs κι εσυ???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γιατι καλη μου?????? Που ξερειs????........μπορω να ανεβαζω μεγαλεs θερμοκρασιεs και οχι απαραιτητα απο...πυρετο!!!
Εκτοs κι αν προτιμαs να ειμαστε στο τζακι!!!!!!!!!  καλη περιπτωση κι αυτη....Δεν θαμαστε πολλοι ομωs...
τρειs το πολυ!!!   εγω εσυ γυμνοι και το ποτο....αρκετοι νομιζω!!!!!! τι λεs κι εσυ???

Με τέτοια ζέστη ρε life, σκάσαμε!!! Καλλίτερα πρότεινε σε παραλία τσιτσίδι στον ήλιο με ουζάκια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με τέτοια ζέστη ρε life, σκάσαμε!!! Καλλίτερα πρότεινε σε παραλία τσιτσίδι στον ήλιο με ουζάκια.

Μα και στην πρωτη την προταση που τηs εκανα  δεν  βρηκα ανταποκριση....
Λεs να ηθελε  παραλια με ουζακια????    Και δεν τολεγε τοση ωρα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ολημερις κι οληνυχτις
σου τραγωδω κ κλεγω
κ αν δε γυρισεις να με δεις
το προβατο αρμεγω
[αγνωστου]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom