KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ειπες "γλυκο"...και σκεφτηκα ενα κουτι μερεντα που εχω στη κουζινα...παω να το τσακισωωωωωωωωω....Καλημέρα στο κορίτσι το γλυκό
Ειπες "γλυκο"...και σκεφτηκα ενα κουτι μερεντα που εχω στη κουζινα...παω να το τσακισωωωωωωωωω....Καλημέρα στο κορίτσι το γλυκό
Κανονικαααααα...!!!!...Να φανταστώ ότι το έχεις πάει σερί και σήμερα!
Ειπες "γλυκο"...και σκεφτηκα ενα κουτι μερεντα που εχω στη κουζινα...παω να το τσακισωωωωωωωωω....
Θέλω κι εγώ Μερέντα!!!!!!!!
Παρ'τη....Χαααααααααχαχαχαχαχαχ....
http://[URL unfurl="true"]www.kraftfoods.gr/kraft/images/grel1/pictures/5.2_merenda.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία... τώρα μας λείπει το ψωμί!!!!!
Ωραία... τώρα μας λείπει το ψωμί!!!!!
Παρ'το και το ψωμι...Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!Ωραία... τώρα μας λείπει το ψωμί!!!!!
Ειπες "γλυκο"...και σκεφτηκα ενα κουτι μερεντα που εχω στη κουζινα...παω να το τσακισωωωωωωωωω....
Νηστικα αρκουδια....
....δεν πηδανε...χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Νηστικα αρκουδια....
....δεν πηδανε...χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Προτιμώ να σας τρελάνω...παρά να τρελαθώ...χαχαχαχαχαχ...!!!!Μην φάς πολύ και γίνεις πιο γλυκιά και μας τρελάνεις
Α...να χαθείς βρε...πλάκωσες τα κοψίδια και μετά μου ήρθες?μπααααα.... δεν ισχύει πάντα!!!
Α...να χαθείς βρε...πλάκωσες τα κοψίδια και μετά μου ήρθες?
Σ'εμένα ούτε ένα κοκαλάκι?...χααααααααααχαχαχχαχαχαχ...!!!!
Χαχαχαχαχαχαχ...καλά...κι εγώ άλλη φορά..θα σου στείλω την υπηρεσία μου στο δωμάτιο...χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!Θα έφερνα μια μερίδα αλλα... Μου τέλειωσε στον δρόμο!!! Είμαι φαγανός
Ωωωωωωω....ευχαριστώ πολύ...μοιάζει με το τατού μου...!!!!για σένα όμορφη
Κανε μου μια χαρη...Θα έφερνα μια μερίδα αλλα... Μου τέλειωσε στον δρόμο!!! Είμαι φαγανός