KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αμα χτυπησει την πορτα...θα την απολυσω..χαχαχαχαχΑντεχω γαμωτο αλλα ερχεται η τσατσα και χτυπα την πορτα εκει μου το χαλαη
Αμα χτυπησει την πορτα...θα την απολυσω..χαχαχαχαχΑντεχω γαμωτο αλλα ερχεται η τσατσα και χτυπα την πορτα εκει μου το χαλαη
μπραβω :-*Αμα χτυπησει την πορτα...θα την απολυσω..χαχαχαχαχ
Που εισαι βρε Κατερινα?Αμα χτυπησει την πορτα...θα την απολυσω..χαχαχαχαχ
Που να ειμαι?Εδω ειμαι...Που εισαι βρε Κατερινα?
Αν ειχες μονο ενταση κατι θα γινοταν αλλα με υπερενταση δυκολα.Παντως προσπαθησε γενικα να σκεφτεσαι ευχαριστες στιγμες που θα ελθουν.Ετσι πιστευω ηρεμει καποιος.Καλη επιτυχια.Που να ειμαι?Εδω ειμαι...
Ειπα να πεσω να κοιμηθω λιγο γιατι την νυχτα δουλευω..αλλα με την υπερενταση που εχω..μπα...
Ξεκινησα να μετραω προβατακια..αλλα πουουουου...
10 στάνες μετρησα...και τιποτα..!!!
Ενα προβατακι...Αν ειχες μονο ενταση κατι θα γινοταν αλλα με υπερενταση δυκολα.Παντως προσπαθησε γενικα να σκεφτεσαι ευχαριστες στιγμες που θα ελθουν.Ετσι πιστευω ηρεμει καποιος.Καλη επιτυχια.
Ενα προβατακι......δυο[/URL] προβατακια.....τρια[/URL] προβατακια.....τεσσερα[/URL] προβατακια.....πεντε[/URL] προβατακια........http://smileys.on-my-web.com/repository/Sleepy/sleep-058.gif[/img[/URL]]
[/quote]Φευγω τα λεμε αυριο.Καληνυχτα
Καλημερα ΚατεριναΦευγω τα λεμε αυριο.Καληνυχτα
Φροντισε πρωτα να συνδεσεις τα ψιψιψινια με τα κοκοκοψαρα...και θα με βρεις..Κατερινακι καλημεραααααα
Αν περασουμε θα σε βρουμε στο μαγαζι η καλυτερα να κλεισουμε ραντευου με τον καραμανλη που ποιο γρηγορα θα τον δουμε???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μη με βλεπεις ετσι...ειμαι εγω μιααααα...χαχαχαχαχ...!!!!Βλέπω η Κατερινα ανακαλυπτει νεα ειδη ..............
Αααα...αυτα τα πραματα ετσι ειναι.."ή θα τύχει..ή θα πετύχει"..χαχαχαχαχ...!!!Βρε εγω να τα συνδεσω αποτελεσμα θα βρω???????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ