pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
γιατι δεν τελειωνεισ?Αντεχω γαμωτο αλλα ερχεται η τσατσα και χτυπα την πορτα εκει μου το χαλαη
γιατι δεν τελειωνεισ?Αντεχω γαμωτο αλλα ερχεται η τσατσα και χτυπα την πορτα εκει μου το χαλαη
Δεν τελειωνο ευκολα δεν ειμαι 20-30 χρονωνγιατι δεν τελειωνεισ?
εισαι εμπειροσ δλδ?Δεν τελειωνο ευκολα δεν ειμαι 20-30 χρονων
γιατι ?
αμα πασ στη κατερινα πρεπει να τελειοσεισ στην σταση μεταξουργεικουΕ συνήθως τελειώνουν στη στάση Κολιάτσου ή στη στάση ΚΑΤ ή στη στάση Εθνική Άμυνα χαχαχαχαχα
αμα πασ στη κατερινα πρεπει να τελειοσεισ στην σταση μεταξουργεικου
στην εισοδο καλα τι καυλεσ ειχεΠάντως ο φίλος μας ο Giorgos (αν θυμάστε) τελείωνε στην είσοδο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που σαι ρε γιωργάρα...
στην εισοδο καλα τι καυλεσ ειχε
Δεν προλαβενω να τον βαλω και αρχιζουνε (ολες)τα αχ βαχ σιγα μωρε καυλωσες αυτα μου την σπανε να περαση λιγη ωρα και μετα ναιεισαι εμπειροσ δλδ?
πρεπει να χεισ το χρονο σουΔεν προλαβενω να τον βαλω και αρχιζουνε (ολες)τα αχ βαχ σιγα μωρε καυλωσες αυτα μου την σπανε να περαση λιγη ωρα και μετα ναι
πρεπει να χεισ το χρονο σουΔεν προλαβενω να τον βαλω και αρχιζουνε (ολες)τα αχ βαχ σιγα μωρε καυλωσες αυτα μου την σπανε να περαση λιγη ωρα και μετα ναι
Ο χρονος ειναι ο κυριωτερος παραγοντας γι'αυτο αποφευγω τα μπουρδελαπρεπει να χεισ το χρονο σου
ηγαινεισ σε στουντιο οι γκομενα η παλαμη?Ο χρονος ειναι ο κυριωτερος παραγοντας γι'αυτο αποφευγω τα μπουρδελα
Η παλαμη εχει χαθη απο χρονια,παντρεμενος ειμαι αλλα βρισκω κατι ξεκολα γιαηγαινεισ σε στουντιο οι γκομενα η παλαμη?
γιατι βρε αφου εισαι παντρεμενοσ πηγαινεισ με ξεκωλαΗ παλαμη εχει χαθη απο χρονια,παντρεμενος ειμαι αλλα βρισκω κατι ξεκολα για
Γιατι πειραζηγιατι βρε αφου εισαι παντρεμενοσ πηγαινεισ με ξεκωλα
δεν ειναι σωστο αλλα πωσ να αντισταθεισ στα ξεκωλα θελεισ να τα ξεκωλιαζεισΓιατι πειραζη
Σωστο ειναι για σκεψου τοσα χρονια φασολαδα να μην εχει και κανενα κοψιδι αναμεσαδεν ειναι σωστο αλλα πωσ να αντισταθεισ στα ξεκωλα θελεισ να τα ξεκωλιαζεισ
οτι θελεισ εσυ κανεισ στη ζωη σου φιλε μου ;)Σωστο ειναι για σκεψου τοσα χρονια φασολαδα να μην εχει και κανενα κοψιδι αναμεσα