KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Μου κανει ομως κι εντυπωση..πως παρακολουθεις την πορεια μου...ο λεγομενος "ντορος" που λες οτι λεγεται για μενα..ενω εσυ...εισαι πισω απο την κουρτινα.Θεωρώ πως είναι ένα δημόσιο σιτε, που ο καθένας έχει δικαίωμα της γνώμης του και ελευθερία έκφρασης του. Με την ίδια λογική γιατί να πιστέψω και εγώ κάποια πολύ θετική κριτική αφού γίνεται με νικ? Το σιτε είναι δημόσιο και θα γράφω την άποψη μου όπως κάνουν και στις κριτικές, μαύρη λίστα, ημερήσια ενημέρωση(όλα τα μέλη γράφουν). Μόνο οι θετικές κριτικές θα ακούγονται?
Αυτο φαινεται αλλωστε...φαινεσαι νεουδι εδω με 10 ποστ...και ξαφνικα πεταγεσαι στο θρεντ το δικο μου...που για να διαβασεις ολες τις σελιδες εδω..χρειαζεσαι τουλαχιστον ενα μηνα..
Τες πα..
Κι αληθεια να ειναι αυτα που λες...σου ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη που δεν σου συμπεριφερθηκα ειτε σαν την γυναικα σου...ειτε σαν την γκομενα σου..ενω εγω εκανα απλα...την δουλεια μου σαν σωστη επαγγελματιας..
Δεν τρεχει και τιποτα...και δεν θα τα χαλασουμε εκει..
Υπαρχουν αλλωστε τοσα...μα τοσα μπουρδελα..που μπορεις να απολαυσεις τις σεξουαλικες σου ορεξεις..
Αν δεν εισαι εσυ που δεν θες να ξανα'ρθεις..δεν πειραζει...θα ειναι καποιος αλλος..
Δεν θα πεσει και η επιχειρηση εξω..
Και να τελειωσω..
Δεν μου λεει τιποτα καμμια κριτικη..ειτε ειναι αρνητικη...ειτε θετικη..
Πανω απ'ολα ξερω ποια ειμαι εγω...τι μπορω να καταφερω...και τι προσφερω..
Η πορεια μου βλεπεις ειναι αρκετη στον χωρο μου..για να εδραιωθει μια καλη αποψη...που δεν ειναι δικη μου φυσικα...
Καλη καρδια...μακια...!!!!