Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
παντως φιλε απο αυτα που λες οι τιμες μου φαινοντε κανονικες εμενα.για να πας εκει πρεπει να βγαλεις και βιζα απο καμια πρεσβεια απο εδω?
πρεσβεια υπαρχει στην Ιταλια αλλα βιζα δεν χρειαζεσαι. Εμεις οταν γυρναγαμε, επειδη η αεροπορικη εταιρεια ειχε υποχρεωση ενημερωσει αστυνομικες αρχες, μας σκιζανε στο αεροδρομιο παντα. Δεν λεμε οτι θα σε ψαξουν και θα μυρισουν σκυλια τις βαλιτσες σου. ΠΟλλες φορες μας πηγαιναν και για ακτινες εαν εχουμε καταπιει κατι. Επισης στιην διαρκεια αυτης της διαδικασιας μας εψαχναν εαν εχουμε και φακελλο ασφάλεια. Τα ιδια και χειροτερα τραβανε και οσοι γυρνανε απο Κολομβια σε Αμερικη και Ισραηλ αλλα πιστευω και σε αλλες χωρες. Πηγες Κολομβια αμεσως γινεσαι υποπτος και τσεκαρεσε

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μεγαλες λες πολυ γενικα πραγματα.μας ειπες μεχρι και για τους ανταρτες.εμεις δεν θα παμε να πολεμησουμε εκει,εμεις θα παμε να γαμησουμε.λες οτι εχει χιλτον και σερατον,λογικα πρεπει να ειμαι ασφαλης αμα μεινω εκει.μας ειπες για κατι κακοφημες περιοχες πες μας τι γινετε εκει να μην παμε.αν εχεις παει οπως λες θα βγηκες να πιεις κανενα ποτο λογικα,πες το τι γινετε στα μαγαζια.δεν μιλας κατανοητα.εμενα απο την αρχη μου φανικες περιεργος να ξερεις.τα πμ τα εχω κρατημενα να ξερεις.και επειδη βλεπω οτι τι λακιζεις γιατι φαινετε σαν να στριμωχτικες λιγο.μηπως ψαχνεις καμια ακρη απο εδω μεσα να ξεσηκωσεις κανενα πιτσιρικα να τραβιχτει προς τα εκει,να σου φερει τιποτα κοκορια? κανω και αυτη την ερωτηση φιλε γιατι πολυ στο πμ εισαι.αν ψαχνεις κατι τετοιο σε λαθος μερος εισαι.και ο πρωτος που σε γαμισω θα ειμαι εγω να ξερεις.
Arcans ισως να σε παρεξηγω αλλα φαινεσαι στοκος. Τι στοκος? Σιδεροστοκος. Εισαι απο αυτους που στα εργα σκοτωνονται πρωτοι.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πρεσβεια υπαρχει στην Ιταλια αλλα βιζα δεν χρειαζεσαι. Εμεις οταν γυρναγαμε, επειδη η αεροπορικη εταιρεια ειχε υποχρεωση ενημερωσει αστυνομικες αρχες, μας σκιζανε στο αεροδρομιο παντα. Δεν λεμε οτι θα σε ψαξουν και θα μυρισουν σκυλια τις βαλιτσες σου. ΠΟλλες φορες μας πηγαιναν και για ακτινες εαν εχουμε καταπιει κατι. Επισης στιην διαρκεια αυτης της διαδικασιας μας εψαχναν εαν εχουμε και φακελλο ασφάλεια. Τα ιδια και χειροτερα τραβανε και οσοι γυρνανε απο Κολομβια σε Αμερικη και Ισραηλ αλλα πιστευω και σε αλλες χωρες. Πηγες Κολομβια αμεσως γινεσαι υποπτος και τσεκαρεσε
Aπορω πραγματικα γιατι μπαινεις στον κοπο.  :idiot: Προσφερθηκες να απαντησεις με επιχειρηματα και σε χαρακτηρισαν απο ντιλερ μεχρι προαγωγο, επειδη δεν τα ειπες οπως θελουν :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Θα αρχίσω να συμφωνώ με τον κλώνο μου φαίνεται...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Aπορω πραγματικα γιατι μπαινεις στον κοπο.  :idiot: Προσφερθηκες να απαντησεις με επιχειρηματα και σε χαρακτηρισαν απο ντιλερ μεχρι προαγωγο, επειδη δεν τα ειπες οπως θελουν :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Eχεις εν μερει δικιο, απο την αλλη σκεφτηκα οτι εγω με τοσες κακες εμπειριες στην ζωη επρεπε να προστατεψω κατι πιτσιρικαδες τριανταρηδες απο χαζους παρορμητισμους και να καναν αυτο το ταξιδι υπο προυποθεσεις και οχι ανεβαινω σε ενα αεροπλανο, παω ξεσκιζω και γυριζω πισω. Και παλι επαναλαμβανω εαν καποιος θελει γνωρισει αυτη την χωρα να ψαξει εκδρομη με οργανωμενο πρακτορειο εαν υπαρχει, εαν δεν υπαρχει, να μαθει καποια λιγα ισπανικα και μετα να παει.
Ολοι οι σεξοτουριστες θα πρεπει να βλεπουν τα ταξιδια ορθολογιστικα και οχι εχει εκει καλα μουνια, ποσο κανει να παω να γαμησω. Ειχα εντυπωση οτι τα 2 παιδια δεν εχουν αναλογες εμπειριες και προσπαθησα νουθετησω. οι χαρακτηρισμοι του arcans στο προσωπο μου δεν ηταν πολυ υβριστικοι εαν αναλογισθεις τι εχει σουρει σε αλλους εδω μεσα. Εξαλλου οταν διαβαζεις καποιον που λεει θα σε γαμησει διαδικτιακα δεν δινεις και πολυ σημασια απλα γελας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
EΛπιζω μιας και αναφερεσε στον πληθυντικο να μην εννοεις και εμενα οτι απειλησα η εβρισα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eχεις εν μερει δικιο, απο την αλλη σκεφτηκα οτι εγω με τοσες κακες εμπειριες στην ζωη επρεπε να προστατεψω κατι πιτσιρικαδες τριανταρηδες απο χαζους παρορμητισμους και να καναν αυτο το ταξιδι υπο προυποθεσεις και οχι ανεβαινω σε ενα αεροπλανο, παω ξεσκιζω και γυριζω πισω. Και παλι επαναλαμβανω εαν καποιος θελει γνωρισει αυτη την χωρα να ψαξει εκδρομη με οργανωμενο πρακτορειο εαν υπαρχει, εαν δεν υπαρχει, να μαθει καποια λιγα ισπανικα και μετα να παει.
Ολοι οι σεξοτουριστες θα πρεπει να βλεπουν τα ταξιδια ορθολογιστικα και οχι εχει εκει καλα μουνια, ποσο κανει να παω να γαμησω. Ειχα εντυπωση οτι τα 2 παιδια δεν εχουν αναλογες εμπειριες και προσπαθησα νουθετησω. οι χαρακτηρισμοι του arcans στο προσωπο μου δεν ηταν πολυ υβριστικοι εαν αναλογισθεις τι εχει σουρει σε αλλους εδω μεσα. Εξαλλου οταν διαβαζεις καποιον που λεει θα σε γαμησει διαδικτιακα δεν δινεις και πολυ σημασια απλα γελας.
Εν μερει εχεις αδικο.Οταν σε ρωτουν κατι συγκεκριμενο απαντας πανω σε αυτο αν γνωριζεις.Αν δεν γνωριζεις δεν απαντας,ανταρτες και ιστοριες ασχετες.
Για την ιστορια εγω ειμαι 41 και μοερεις να το τσεκαρεις απο αλλα ποστ μου.
Στα 23 καβαλησα την μηχανη μου και γυρισα ολες της χωρες τις ευρωπης,πολλες φορες,και συνεχιζο στα 41 να το κανω σε διαφορες αλλες χωρες.Οταν για πρωτη φορα πριν 12 χρονια ταξιδεψα μονος με την μηχανη βουλγαρια ρουμανια δεν τολμουσε κανενας να το διανοηθει,και ομως εγω περασα υπεροχα και οι ανθρωποι ηταν φιλικοτατοι.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπερβαλεται χωρις λογο.Αυτα για τωρα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Μας πηραν στο ψιλο!!!!

Εν μερει εχεις αδικο.Οταν σε ρωτουν κατι συγκεκριμενο απαντας πανω σε αυτο αν γνωριζεις.Αν δεν γνωριζεις δεν απαντας,ανταρτες και ιστοριες ασχετες.
Για την ιστορια εγω ειμαι 41 και μοερεις να το τσεκαρεις απο αλλα ποστ μου.
πριν 12 χρονια ταξιδεψα μονος με την μηχανη βουλγαρια ρουμανια δεν τολμουσε κανενας να το διανοηθει,και ομως εγω περασα υπεροχα και οι ανθρωποι ηταν φιλικοτατοι.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπερβαλεται χωρις λογο.Αυτα για τωρα.

Μα δεν ηθελα απαντησω σε οτι ακριβως ρωταγατε διοτι νομιζα οτι επρεπε να σας πω τις δυσκολιες και οτι η Κολομβια δεν ειναι απλη χωρα για σεξοτουρισμο. Πως εξαλλου εξηγεις οτι με Avianca το εισιτηριο από Μαιάμι κανει 300 δολαρια με επιστροφη και παλι οι Αμερικανοι πανε απο εδω και εκει να γαμησουν και δεν πανε διπλα ΚΟλομβια όπου τα μουνια ειναι φανταστικα :think:. Εξαλλου οτι εκανες τον γυρο της Ευρωπης και οτι στην Κολομβια τα Farc εχουν μονο στιγμη αυτοι 25.000 απαχθεντες πολλοι απο αυτους ξενοι ειναι το ιδιο? Για την επιχειρηση απελευθερωσης της προεδρικης υποψηφιου γαλλοκολομβιανης Μπετανκουρ που την ειχαν απαγαγει για 10 χρονια δεν διαβασες? προσφατα εγινε. Επρεπε δηλαδη να σας πω ποσο παει το μουνι και να μην σας επεσημανω τους κινδυνους και ιδιαιτεροτητες??? Και να τα ακουω και απο πανω. Εκτος και εαν κανατε πλακα και εγω σαν μαλακας εχανα τον καιρο μου  :headbang:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε τετοιες πληροφοριες θελουμε να μας δωσεις.στα παπαρια μας τι κανουν οι ανταρτες.εσυ μας εκανες να νομιζουμε στην αρχη οτι με το που θα παμε η θα μας σκοτωσουν η θα γινουμε ανταρτες.οτι ξερεις πες μας.επισης θα ηθελα να σε ρωτησω τι πτησεις υπαρχουν για κολομβια απο ελλαδα?ειναι το φαγητο καλο στα εστιατορια? θελει να κανεις κανενα εμβολιο προτου πας?τετοιες πληροφοριες θελουμε ρε φιλε να μας πεις.

Eσύ αρακάν με αυτό το ύφος και την κλανιά να πας εκεί...φίλε η πλάκα έχει όρια...σου δίνει δε σου δίνει ο άλλος τις πληροφορίες που θες να είσαι πιο ευγενικός!ο καθένας εδώ γράφει το μακρύ του και το κοντό του...πάντως αν όντως έχεις αυτό το ύφος σκέψου το καλά πριν πας!!!δεν στο λέω φιλικά γιατί σε γράφω στ αρχίδια μου...κι εσένα και την φουκαριάρα την μάνα σου...στο λέω εντελώς ανθρώπινα!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eσύ αρακάν με αυτό το ύφος και την κλανιά να πας εκεί...φίλε η πλάκα έχει όρια...σου δίνει δε σου δίνει ο άλλος τις πληροφορίες που θες να είσαι πιο ευγενικός!ο καθένας εδώ γράφει το μακρύ του και το κοντό του...πάντως αν όντως έχεις αυτό το ύφος σκέψου το καλά πριν πας!!!δεν στο λέω φιλικά γιατί σε γράφω στ αρχίδια μου...κι εσένα και την φουκαριάρα την μάνα σου...στο λέω εντελώς ανθρώπινα!!!
Ενω εσυ ξεχιληζεις απο ευγενεια,ρε δεν πατε καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom