Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
την μανα την εχω καβαντζωμενη εγω.

Σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω, αλλά σου πετάω το γάντι.
Με την αυγή του ηλίου πίσω απ'το γήπεδο της Κώλο-Κώλο.
Mano-a-mano.
sword-battle.gif

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ελα η ομαδα να οργανωθει γερα,σημερα μιλησα με κολητο ναυτικατζα ειχε παει πριν τρια χρονια και μου λεει τα μωρα δεν παιζονται,απο τις ομορφοτερες που εχει δει.
αρκανς οργανωσου,συντονισε την ομαδα :rockon:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
οτι πληροφορία θέλετε να σας την δωσω. Αρκει ομως αυτος που θελει να κατεβει να μιλα ισπανικα. Οι γκομενες που μιλαν καποιες ελαχιστες λεξεις αγγλικα ειναι στα λιμανια της χωρας Baranquilla Cartagena. Ως ναυτικος ειναι ευκολο πας εκει, μαθαινεις τα κολπα απο αλλους ναυτικους (τα μπουρδελα που λεγονται Casas) kai μενeiς το βραδυ στο βαπορι. Ως τουριστας εαν δεν εισαι Ιταλος ή Ισπανος αδυνατον συνεννοηθεις, το χειροτερο θα σε γαμανε παντου (ταξιτζηδες, ετσιατορια, στριπτιζαδικα, μπουρδελα) θα πληρωνεις τριπλες τιμες.
Βεβαια εαν ερθει φουσκωμενος λογαριασμος μπορεις να κανεις μαγκιες.... Κολομβιανοι μασανε ευκολα οταν τσαμπουκαλεβετε αλλοδαπος μεσα σε κωλαδικο  :s&m_3:
Ειμαι στην διαθεση καθε ισπανοφωνου για πληροφοριες

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε δωσε μας καποιες τιμες σε σχεση με την ελλαδα? καφες,φαγητο,ποτα,πουτανες,ξενοδοχεια,.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και ταυλανδεζες εγω δεν γαμαω

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Dουλευα σε κρουαζιεροπλοια που καναν ταξιδια στην Καραιβικη. Εxω παει στα λιμανια της και ποιο πολυ Cartagena de Indias. Δεν εχεις καμμια τυχη εαν δεν μιλας ισπανικα. Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος που δεν εχει πρακτορεια οργανωμενου τουρισμου, θα παει εκει χωρις να μπορει να συνεννοηθει??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και εν τοιαυτη περιπτωσει εμεις γουσταρουμε κολομβια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ξερω ιταλικα,και ο αρκανσ αμα χρειαστει θα μαθει και ισπανικα,η θα μας τα μαθουν οι κολομπιανες :tits:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρε φιλε δωσε μας καποιες τιμες σε σχεση με την ελλαδα? καφες,φαγητο,ποτα,πουτανες,ξενοδοχεια,.
Τι να δωσω τιμες? Εαν δεν ξερεις γλωσσα θα σε σκισουν. Εμεις παντα πηγαιναμε με τον πρακτορα εξω, μας πηγαινε συστημενους καναμε τις γνωριμιες μας και ξαναβγαιναμε μονοι με τις κοπελες. Δεν ειναι τοσο το κοστος ενος ξενοδοχειου, ή ενος ποτου, δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος.
Οι ναυτικοι επειδη πηγανινουμε συχνα Νοτιο Αμερικη και μενουμε καιρο τα μαθαιναμε τα ισπανικα.
Να μαζευτειτε 2-3 παιδια και να πατε εκει, που θα πατε? Η Κολομβια δεν εχει καν ελληνικο προξενειο εαν παθετε κατι ή σας κλεψουν κανενα διαβατηριο τι στο καλο θα κανετε μου λετε? Εμεις κρατουσαμε και ναυτικο φυλλαδιο και διαβατηριο.
Εαν ομως εχει πρακτορεια ταξιδιων που κανουν οργανωμενες εκδρομες να πατε, μονοι σας ποτε. Συμβουλη ενος παλιου.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Εγω ξερω ιταλικα,και ο αρκανσ αμα χρειαστει θα μαθει και ισπανικα,η θα μας τα μαθουν οι κολομπιανες :tits:
Γιατι δεν κανετε ισπανικα σε ενα φροντιστηριο, 2-3 μηνες τουλαχιστον να συνεννοηστε στα βασικα. Ας ξερεις ιταλικα τα ισπανικα ειναι παιχνιδακι για σενα. Παντως εαν ψαχθειτε σε πρακτορειο και καποιο κανει εκει ταξιδι οργανωμενο να πατε να την δειτε την χωρα. Εγω σαν μεγαλος τις ειπα τις συμβουλες μου διοτι οπως λεμε και στα μερη μου "το τυρι το ειδες, την φακα την ειδες?"

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τι εναι αυτα μην πατε θα σας ξεσκισουν,ηρεμισε ρε μεγαλε δεν εισαι ο πρωτος που πηγε,και πηγες και με κρουαζεροπλοιο,αμφιβαλω αν βγηκες εξω

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε δεν μας λες οτι ρωταμε ομως?δωσε πληροφοριες για τιμες τι γινετε και τροπο ζωης.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρε φιλε δεν μας λες οτι ρωταμε ομως?δωσε πληροφοριες για τιμες τι γινετε και τροπο ζωης.
Τι πληροφοριες να δωσω? Για ποια πολη σκεφτεστε? πρωτευουσα Μποκοτα? για Κάλι, Μεντεγίν, Μπαραγκιγια? να πω ποσο κανει ο καφες? αυτο ειναι το προβλημά σας? η τιμη του καφε ειτε του φαγητου? Νομιζετε οτι εαν το φαγητο ειναι φτηνο σε καποιες γειτονιες μπορειτε να πατε εκει να φατε? Καλα για τα Farc κανεις δεν εχει ακουσει? για τους 25.000 απαχθεντες απο τους ανταρτες εχει καποιος ακουσει εδω? Νομιζεις εαν καπου ειναι φθηνα μπορεις και εσυ ο ξενος να πας να φας? Κάθε γειτονια της Μποκοτα ειναι προσβασιμη απο τους τουριστες? Εγω σαν μικροτεροι που ειστε προσπαθω να σας πεισω οτι χωρις να μιλας την γλωσσα δεν μπορεις να πας, εκτος και εαν βρεις οργανωμενο ταξιδι με ξεναγο.
Για ξενοδοχεια εχει πολλα hostels εχει και Hilton kai Sheraton. Κοιτας την τσεπη σου και αποφασιζεις.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ρε τι εναι αυτα μην πατε θα σας ξεσκισουν,ηρεμισε ρε μεγαλε δεν εισαι ο πρωτος που πηγε,και πηγες και με κρουαζεροπλοιο,αμφιβαλω αν βγηκες εξω
Βρε φιλε, επειδη προσπαθω σαν μεγαλυτερος, που εχουν δει παρα πολλα τα ματια μου και εχω εμπειριες, ειδικα για Κολομβια περισσοτερες απο εσας, να σας πεισω οτι ειτε θα μιλατε την γλωσσα ειτε θα πατε με οργανωμενο γκρουπ, ειμαι κανενας φοβιτσιαρης? Τι θελατε να σας ελαγα? Πατε με αεροπλανο, απο αεροδρομιο με 30 δολαρια πατε στο ταδε ξενοδοχειο που κανει 20 δολαρια η βραδια, το βραδυ παιρνετε ταξι και πατε στο ταδε μπουρδελο, παιρνετε την Τερέζα και δινετε 40 δολαρια το βραδυ ??!!!! τετοιες πληροφοριες δεν μπορω δωσω ειναι ανευθυνο απο μερους μου. Χωρα δεν εχει λογω των γνωστων προβληματων της πολυ τουρισμο, αρα δεν μιλανε αγγλικα, αφου ο τουρισμος τους ειναι κυριως λατινοαμερικανικος, αρα ολοι τουριστες μιλανε ισπανικα, ασε που και αμερικανοι κουτσα στραβα κατι ξερουν. Τουριστικες περιοχες ειναι στην Καραιβικη, ομως εκει τιμες σε ξενοδοχεια, γυναικες ειναι πολυ ακριβες. Εγω οτι σας λεω το κανω με αισθημα ευθυνης και δεν θελω να λεω αρες μαρες κουκουναρες.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον φιλε για να καταλαβεις.εμεις δεν θελουμε να παμε να αγορασουμε κοκορι απο εκει.εμεις θελουμε να παμε να γαμησουμε να πιουμε τα ποτα μας και να περασουμε καλα.πες αν ξερεις τι γινετε στην μποκοτα που ειναι και πρωτευουσα τι γινετε με τα ξενοδοχεια,τι τιμες εχουν,προτεινε μας κανενα,τετοια πραγματα.πες πως διασκεδαζει ο κοσμος το βραδυ εκει,τι γινετε με τις γκομενες,πως 8α γαμησουμε,και γενικα πως να κινηθουμε.αντε γιατι πολυ αοριστα απαντας και αρχιζει το μυαλο μου να ψιλιαζετε αλλα και θα γινω κακος.αν ξερεις πες να δεν ξερεις μην λες τιποτα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Η συζητηση παρεκτραπηκε, δεν θελω να την συνεχισω και κακως την αρχισα, ας δωσει καποιος αλλος συμβουλες. Προφανως δεν γινομαι κατανοητος και παρεξηγουμε, σορρυ που σας χαλασα την διαθεση και απασχολησα ασκοπα θρεντ. Καλο βραδυ και παλι συγνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom