stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πλακα κανεις! υπαρχει τετοιο πραγμα?Τζέσικα. Σε πιάνω αδιάβαστο. Για πέρνα απ'το σχετικό θρέντ που έχουμε και ημερήσια ενημέρωση.
πλακα κανεις! υπαρχει τετοιο πραγμα?Τζέσικα. Σε πιάνω αδιάβαστο. Για πέρνα απ'το σχετικό θρέντ που έχουμε και ημερήσια ενημέρωση.
την μανα την εχω καβαντζωμενη εγω.
πλακα κανεις! υπαρχει τετοιο πραγμα?
Τι να δωσω τιμες? Εαν δεν ξερεις γλωσσα θα σε σκισουν. Εμεις παντα πηγαιναμε με τον πρακτορα εξω, μας πηγαινε συστημενους καναμε τις γνωριμιες μας και ξαναβγαιναμε μονοι με τις κοπελες. Δεν ειναι τοσο το κοστος ενος ξενοδοχειου, ή ενος ποτου, δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος.ρε φιλε δωσε μας καποιες τιμες σε σχεση με την ελλαδα? καφες,φαγητο,ποτα,πουτανες,ξενοδοχεια,.
Γιατι δεν κανετε ισπανικα σε ενα φροντιστηριο, 2-3 μηνες τουλαχιστον να συνεννοηστε στα βασικα. Ας ξερεις ιταλικα τα ισπανικα ειναι παιχνιδακι για σενα. Παντως εαν ψαχθειτε σε πρακτορειο και καποιο κανει εκει ταξιδι οργανωμενο να πατε να την δειτε την χωρα. Εγω σαν μεγαλος τις ειπα τις συμβουλες μου διοτι οπως λεμε και στα μερη μου "το τυρι το ειδες, την φακα την ειδες?"Εγω ξερω ιταλικα,και ο αρκανσ αμα χρειαστει θα μαθει και ισπανικα,η θα μας τα μαθουν οι κολομπιανες
Τι πληροφοριες να δωσω? Για ποια πολη σκεφτεστε? πρωτευουσα Μποκοτα? για Κάλι, Μεντεγίν, Μπαραγκιγια? να πω ποσο κανει ο καφες? αυτο ειναι το προβλημά σας? η τιμη του καφε ειτε του φαγητου? Νομιζετε οτι εαν το φαγητο ειναι φτηνο σε καποιες γειτονιες μπορειτε να πατε εκει να φατε? Καλα για τα Farc κανεις δεν εχει ακουσει? για τους 25.000 απαχθεντες απο τους ανταρτες εχει καποιος ακουσει εδω? Νομιζεις εαν καπου ειναι φθηνα μπορεις και εσυ ο ξενος να πας να φας? Κάθε γειτονια της Μποκοτα ειναι προσβασιμη απο τους τουριστες? Εγω σαν μικροτεροι που ειστε προσπαθω να σας πεισω οτι χωρις να μιλας την γλωσσα δεν μπορεις να πας, εκτος και εαν βρεις οργανωμενο ταξιδι με ξεναγο.ρε φιλε δεν μας λες οτι ρωταμε ομως?δωσε πληροφοριες για τιμες τι γινετε και τροπο ζωης.
Βρε φιλε, επειδη προσπαθω σαν μεγαλυτερος, που εχουν δει παρα πολλα τα ματια μου και εχω εμπειριες, ειδικα για Κολομβια περισσοτερες απο εσας, να σας πεισω οτι ειτε θα μιλατε την γλωσσα ειτε θα πατε με οργανωμενο γκρουπ, ειμαι κανενας φοβιτσιαρης? Τι θελατε να σας ελαγα? Πατε με αεροπλανο, απο αεροδρομιο με 30 δολαρια πατε στο ταδε ξενοδοχειο που κανει 20 δολαρια η βραδια, το βραδυ παιρνετε ταξι και πατε στο ταδε μπουρδελο, παιρνετε την Τερέζα και δινετε 40 δολαρια το βραδυ ??!!!! τετοιες πληροφοριες δεν μπορω δωσω ειναι ανευθυνο απο μερους μου. Χωρα δεν εχει λογω των γνωστων προβληματων της πολυ τουρισμο, αρα δεν μιλανε αγγλικα, αφου ο τουρισμος τους ειναι κυριως λατινοαμερικανικος, αρα ολοι τουριστες μιλανε ισπανικα, ασε που και αμερικανοι κουτσα στραβα κατι ξερουν. Τουριστικες περιοχες ειναι στην Καραιβικη, ομως εκει τιμες σε ξενοδοχεια, γυναικες ειναι πολυ ακριβες. Εγω οτι σας λεω το κανω με αισθημα ευθυνης και δεν θελω να λεω αρες μαρες κουκουναρες.Ρε τι εναι αυτα μην πατε θα σας ξεσκισουν,ηρεμισε ρε μεγαλε δεν εισαι ο πρωτος που πηγε,και πηγες και με κρουαζεροπλοιο,αμφιβαλω αν βγηκες εξω