Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Eσύ αρακάν με αυτό το ύφος και την κλανιά να πας εκεί...φίλε η πλάκα έχει όρια...σου δίνει δε σου δίνει ο άλλος τις πληροφορίες που θες να είσαι πιο ευγενικός!ο καθένας εδώ γράφει το μακρύ του και το κοντό του...πάντως αν όντως έχεις αυτό το ύφος σκέψου το καλά πριν πας!!!δεν στο λέω φιλικά γιατί σε γράφω στ αρχίδια μου...κι εσένα και την φουκαριάρα την μάνα σου...στο λέω εντελώς ανθρώπινα!!!
αλλη μια κρυφοπουστα εμφανιστικε.ρε γιατι δεν εχετε αρχιδια να απαντατε στα ισια.γαμωτο το αδερφατο σας γαμω.ενας δεν εχει τα αρχιδια να  πει αυτο που θελει στα ισα?.εγω ρε πουστη μου μιλαω στα ισα τουλαχιστον,ασχετα αν συμφωνειτε μαζι μου η οχι.αλλα πολλα φουστανια ρε παιδι μου.για να κρυβεστε ετσι εδω περα,που ειναι ολα ανωνυμα,φανταζομαι τι κρυφοπουτανες θα ειστε στην κανονικη ζωη σας.βγαλτε ρε την κουκουλα του ρουφιανου και να μαθετε μιλατε στα ισα ρε.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
arcans5 μην πας φιλαρακι να γαμησεις στην κολομβια θα σε σκοτωσουνε  :2funny: :2funny:
καλα τι του λετε του ανθρωπου ρε τρελαμενοι

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Aπορω πραγματικα γιατι μπαινεις στον κοπο.  :idiot: Προσφερθηκες να απαντησεις με επιχειρηματα και σε χαρακτηρισαν απο ντιλερ μεχρι προαγωγο, επειδη δεν τα ειπες οπως θελουν :jerking:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φιλαρακο εγω επιτηδες μιλησα  στον φιλο ετσι ,για να παρει μπρος και να μιλησει και οπως μιλησε.διοτι σε αντιθετη περιπτωση που ηταν κανενας μουφας θα μας ειχε φλομοσει στο ψεμα και στις γενικολογια.τουλαχιστον ο φιλος αποδειχτηκε οτι γνωριζει πραγματα και τα λεει και καλα,αλλα ηθελε λιγο σπρωξιμο για να ξεκινησει.οσο για σενα καλο καλοκαιρι.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εν μερει εχεις αδικο.Οταν σε ρωτουν κατι συγκεκριμενο απαντας πανω σε αυτο αν γνωριζεις.Αν δεν γνωριζεις δεν απαντας,ανταρτες και ιστοριες ασχετες.
Για την ιστορια εγω ειμαι 41 και μοερεις να το τσεκαρεις απο αλλα ποστ μου.
Στα 23 καβαλησα την μηχανη μου και γυρισα ολες της χωρες τις ευρωπης,πολλες φορες,και συνεχιζο στα 41 να το κανω σε διαφορες αλλες χωρες.Οταν για πρωτη φορα πριν 12 χρονια ταξιδεψα μονος με την μηχανη βουλγαρια ρουμανια δεν τολμουσε κανενας να το διανοηθει,και ομως εγω περασα υπεροχα και οι ανθρωποι ηταν φιλικοτατοι.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπερβαλεται χωρις λογο.Αυτα για τωρα.
αστο φιλαρακο οταν πηγα βουλγαρια(φοιτητης) πρωτη φορα ηταν επι ζιφκοφ.εχω να σου πω πολλες ιστοριες αν ηξερες τι παιζοτανε τοτε βουλγαρια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αστο φιλαρακο οταν πηγα βουλγαρια(φοιτητης) πρωτη φορα ηταν επι ζιφκοφ.εχω να σου πω πολλες ιστοριες αν ηξερες τι παιζοτανε τοτε βουλγαρια.
Ξερω τυπε μου ειχα μια γκομενα απο τα μερη σου,που σπουδαζε ιατρικη σοφια και μου τα ελεγε.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ξερω τυπε μου ειχα μια γκομενα απο τα μερη σου,που σπουδαζε ιατρικη σοφια και μου τα ελεγε.
επειδη σου εχει πει.καταλαβαινεις κιολας οτι η κολομβια θα ειναι παιδικη χαρα  μπροστα σε εκεινα που εβλεπα που γινοτανε τοτε στη σοφια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
επειδη σου εχει πει.καταλαβαινεις κιολας οτι η κολομβια θα ειναι παιδικη χαρα  μπροστα σε εκεινα που εβλεπα που γινοτανε τοτε στη σοφια.
Αστο τυπε μου,μαλλον μας περασαν για κουραμπιεδες,που να ξερουν οτι εχουν να κανουν με κομαντα :grin:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι εγινε σημερα? που ειναι οι υποψηφιοι κολομβιανοι σημερα?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε ακουσανε για ανταρτες και κλασανε μεντες

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
που θες να ανεβεις? και τι μωρω θελεις?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γυναικα γκομενα πως να στο πω

arcans2leles

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Knock ! Knock !
Hellooooo ??????

Ειναι εδω ο Στοκος ο arcans που τ'αρχιδακια του ειναι σαν τον Αρακα ???
Μηπως πηρε την Πτηση της IBERIA για Κολομβια κι εφυγε ???
Γαμωτο δεν προλαβα να τον ΧΕ... ρετησω !
Τελος Παντων... Ας προσευχηθουμε Ολοι Μαζι στην FATIMA'
στον SANTO SEXO και στην SANTA JODERA DE COLOMBIA να βρει ο arcans (με τ'αρχιδακια αρακα)
μια γκομενιτσα στην Bogota' και να ξεχαρμανιασει
el niño pobre y desesperado que viaja para un sueño  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παιδικη χαρα και παραδεισος η Κολομβια. Και πολυ φιλοξενοι ανθρωποι. Αν μπεις στη ζουγκλα δεν σε αφηνουν να φυγεις μετα. Μπορουν να σε φιλοξενουν για χρονια σε ειδικα  διαμορφωμενους χωρους για τουριστες. Στη φωτογραφια βλεπουμε Κολομβιανες υπευθυνες για την υποδοχη των τουριστων.

Συνημμένα

• farc.jpg
    farc.jpg
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 45

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Παιδικη χαρα και παραδεισος η Κολομβια. Και πολυ φιλοξενοι ανθρωποι. Αν μπεις στη ζουγκλα δεν σε αφηνουν να φυγεις μετα. Μπορουν να σε φιλοξενουν για χρονια σε ειδικα  διαμορφωμενους χωρους για τουριστες. Στη φωτογραφια βλεπουμε Κολομβιανες υπευθυνες για την υποδοχη των τουριστων.
φιλε παραλιμνιε παραπληροφορεις το κοσμο βλεπω. η κοπελα σημαδευει τον "τουριστα" επειδη απλα δε της "καθεται" για ξεσκι  ;) :2funny:
μην σε τρομαζουν τα οπλα...υπαρχουν διαφορα βιτσια στο σεξ οπως ξερεις  :s&m_3: :blowup:

το ουσιαστικο ερωτημα ειναι, αν στους εδικα διαμορφωμενους χωρους που λες,εχει προγραμμα με τζακουζια και τετοια :hmm:

Επισκέπτης
φιλε παραλιμνιε παραπληροφορεις το κοσμο βλεπω. η κοπελα σημαδευει τον "τουριστα" επειδη απλα δε της "καθεται" για ξεσκι  ;) :2funny:
μην σε τρομαζουν τα οπλα...υπαρχουν διαφορα βιτσια στο σεξ οπως ξερεις   :s&m_3: :blowup:

το ουσιαστικο ερωτημα ειναι, αν στους εδικα διαμορφωμενους χωρους που λες,εχει προγραμμα με τζακουζια και τετοια :hmm:

Εχουν φιλε και τζακουζια και σπα και ειδικα προγραμματα αδυνατισματος. Δεν εχεις δει "τουριστες" που μετα απο την παραμονη τους για χρονια στα τουριστικα καταλυματα στη ζουγκλα της Κολομβιας ειναι σαν τον αγιο νηστικο. Σε αυτο βεβαια βοηθαει και το πολυ sex με τις γκομεναρες σαν αυτη στη φωτογραφια.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Εχουν φιλε και τζακουζια και σπα και ειδικα προγραμματα αδυνατισματος. Δεν εχεις δει "τουριστες" που μετα απο την παραμονη τους για χρονια στα τουριστικα καταλυματα στη ζουγκλα της Κολομβιας ειναι σαν τον αγιο νηστικο. Σε αυτο βεβαια βοηθαει και το πολυ sex με τις γκομεναρες σαν αυτη στη φωτογραφια.
μια χαρα τη βρισκω τη receptionist στη φωτο:kissass: αντε,τη βερμουδιτσα μας,τις σαγιοναρες μας και φυγαμε :happy:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παίδες γιατί κοροϊδεύετε; Λες και άνοιξε θρέντ για το Θιβέτ κάνετε.
Απλά θέλουμε να γίνουμε οι πιονέροι του σεξοτουρισμού στην Κολομβία και, γιατί όχι, σ'όλη την Λατινοαμερικάνικη επικράτεια. Κακό είναι; :kissass:
Εντάξει στο τέλος θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι λογικά, αλλά μπορεί αυτό το θρέντ να λειτουργήσει ως η Βίβλος των επίδοξων Λατίνων εραστών. :rockon:
Πράγματι, υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες για Κολομβία (εμφύλιος-εγκληματικότητα) αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.
Ξεπάστρεψαν τον Εσκομπάρ που ήταν ο φόβος κι ο τρόμος και οι αντάρτες έχουν περιοριστεί στην ενδοχώρα.
Ο τουρισμός επίσης ανθεί τα τελευταία χρόνια.
Οπότε γιατί όχι αμίγκος; Εδώ άλλοι πάνε Ταϊλάνδη να γαμήσουν τις μισοριξιές και μας χαλάει η Κολομβία;
Αχ Λατίνες λάγνες ερωτιάρες... :pipa1: :tits: :zfuck:
Δε τα λέω σωστά συνάδελφοι;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε παίδες γιατί κοροϊδεύετε; Λες και άνοιξε θρέντ για το Θιβέτ κάνετε.
Απλά θέλουμε να γίνουμε οι πιονέροι του σεξοτουρισμού στην Κολομβία και γιατί όχι σ'όλη την Λατινοαμερικάνικη επικράτεια. Κακό είναι; :kissass:
Εντάξει στο τέλος θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι λογικά, αλλά μπορεί αυτό το θρέντ να λειτουργήσει ως η Βίβλος των επίδοξων Λατίνων εραστών. :rockon:
Πράγματι, υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες για Κολομβία (εμφύλιος-εγκληματικότητα) αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί.
Ξεπάστρεψαν τον Εσκομπάρ που ήταν ο φόβος κι ο τρόμος και οι αντάρτες έχουν περιοριστεί στην ενδοχώρα.
Ο τουρισμός επίσης ανθεί τα τελευταία χρόνια.
Οπότε γιατί όχι αμίγκος; Εδώ άλλοι πάνε στην Ταϊλάνδη να γαμήσουν τις μισοριξιές και μας χαλάει η Κολομβία;
Αχ Λατίνες λάγνες ερωτιάρες... :pipa1: :tits: :zfuck:
Δε τα λέω σωστά συνάδελφοι;
Σωστοοοοοοοοοοοοος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom