Πέπη Τσεσμελή
'Σκανδαλίζομαι, μονάχη μου αγγίζομαι
με μια γραβάτα σου ερεθίζομαι'
για να το λεει η πεπη κατι θα ξερει παραπανω.
εσυ......
Πέπη Τσεσμελή
Πέπη Τσεσμελή
εκανα κατι συμπρωταγωνιστρια μου?εσυ......
τυπε στην κολομβια νομιζω οτι με το που ξεφυτρωνουν τους περνανε γραβατα κατευθειαν.ειδες και στο σηριαλ να εχεις κανενας ρολο πουστη? κανενας.δεν ειναι η πολυκατοικια.
βυζο δεν ειχα προσεξει οτι υπηρχε πουστης στα καλλιστεια.Τύπε δε τα θυμάσαι καλά. Δεν είδες τον κομμωτή της Καταλίνα στα καλλιστεία; Πολύ δροσιά. Κατάψυξη σκέτη λέμε.
Αλλά μας συμφέρει να'ναι όλοι οι Κολομβιανοί κραγμένες για να κολλάνε πάνω μας οι Κολομπιάνες σαν τις μύγες.
βυζο δεν ειχα προσεξει οτι υπηρχε πουστης στα καλλιστεια.
δεν το ειχα δει το επεισοδιο ρε μαλακα βυζο.ποτε εγινε αυτο?Αδελφή προϊσταμένη ήταν αυτός ρε τι πούστης.
δεν το ειχα δει το επεισοδιο ρε μαλακα βυζο.ποτε εγινε αυτο?
μαλλον ντην χιλντα θα ειχα στο μυαλο μου ρε.η καταλινα ειναι η μονη που δεν την παω μια.Στο επεισόδιο με τα καλλιστεία ρε μόρτη. Πού είχες το μυαλό σου;
η καταλινα ειναι η μονη που δεν την παω μια.
που τις ανακαλυπτεις ρε μαλακα αυτες?δεν την ξερω την ιμελντα.βαλε καμια φωτο τις αμα εχεις να την δω.Ούτε γω τύπε. Σου λέω προτιμώ να φυστικώσω την Ιμέλντα τη χοντρέλω τη μάνα της Τζέσικα παρά αυτή.
που τις ανακαλυπτεις ρε μαλακα αυτες?δεν την ξερω την ιμελντα.βαλε καμια φωτο τις αμα εχεις να την δω.
σαν τιν χιλντα ειναι και αυτη? καλο μουνι ειναι ?Δε τη γράφουν στο καστ ρε τύπε ήταν κομπάρσα. Αν μπορέσει και την ξετρυπώσει το λαγωνικό η Σίλβα έχει καλώς.
Δε τη γράφουν στο καστ ρε τύπε ήταν κομπάρσα. Αν μπορέσει και την ξετρυπώσει το λαγωνικό η Σίλβα έχει καλώς.
σαν τιν χιλντα ειναι και αυτη? καλο μουνι ειναι ?
εσενα σιλβα θα σε να ξερεις.τη μανα της τζεσικα λες ε?
δεν την γραφει πουθενα ρε γμτ!!!!
ρε τα παραλες!!!!!Πολύ ανώτερη. Σαν τη γυναίκα του bbwlover φαντάσου.
εσενα σιλβα θα σε να ξερεις.
τωρα θα ανατριχιασεις γιατι το γυρισμα θα ξεκινησει ετσι.ναι,ανατριχιασα.
τωρα θα ανατριχιασεις γιατι το γυρισμα θα ξεκινησει ετσι.
Πάλι τσακώνεστε για τη μαρκίζα; Ούτε η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ δεν κάναν έτσι.