που εχει το πιο πολυ μουνι? αυτο μας ενδιαφερει εμας.Αrkans εγω δεν σε πουλησα, πριν λιγες ημερες σου εγραψα για ελληνικο μαγαζι Μποκοτα, το σουβλατζιδικο ΟΠΑ, σου εγραψα ονομα ιδιοκτητη και τηλεφωνα και διευθυνση που φαινονται στο λινκ.
ο ανταποκριτης σου απο κολομβια που σου λεει Οκτωβρη και Νοεμβρη καλες εποχες λεει μαλακιες.
Καρθαγενη στον Βορρα, στην Καραιβικη, το ποιο ασφαλες μερος και ποιο τουριστικο, αλλα συναμα και ποιο ακριβο, εχει παντα καλοκαιρι. Μεντεγιν και Καλι παντα Ανοιξη ολον τον χρονο. Μποκοτα δεν ξερω πολλα δεν μου αρεσει κιολας, χαωτικη μεγαλουπολη.
Εσυ θα πας για πρωτη φορα μονο Καρθαγενη, δεν σε παιρνει πας αλλου, διοτι εκει, λογω τουρισμου μιλαν καποια αγγλικα .
Τι αλλο θες να μαθεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Αρκανς, οσον αφορα τιμες για γυναικες και αλλα συναφη, χωρις ισπανικα θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι, θα σε γαμαν παντου, ταξιτζηδες, ετσιατορια, μπαρ και ιδιως γυναικες. Οπως δεκαδες φορες σου ειπα, μονο με λιγα ισπανικα να πας και μονο Cartagena για πρωτη φορα (air france to exei στα 1000 ευρω)
ρε μαλακα αφου σου ειπα οτι θα εχω ανθρωπο απο το ξενοδοχειο που θα μου κλεινει αυτες τι δουλειες.το εχω κανονισει.μην αρχισεις να μου λες παλι τα ιδια.Αρκανς, οσον αφορα τιμες για γυναικες και αλλα συναφη, χωρις ισπανικα θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι, θα σε γαμαν παντου, ταξιτζηδες, ετσιατορια, μπαρ και ιδιως γυναικες. Οπως δεκαδες φορες σου ειπα, μονο με λιγα ισπανικα να πας και μονο Cartagena για πρωτη φορα (air france to exei στα 1000 ευρω)
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Ρε Αρκανς, για τελευταια φορα στα λεω. Να τα εμπεδωσεις. ΚΟλομβια πανεμορφη χωρα. Γυναικες θεές. Δεν ειναι φθηνα. Δεν σε παιρνει για λογους ασφαλειας και χωρις ισπανικα πας οπουδηποτε αλλου εκτος απο Καρθαγενη. Καρθαγενη ασφαλεια, αλλα πολλοι αμερικανοι, ιταλοι και ισραηλιτες. Εχει και μουνι πολυ αλλα ακριβουτσικο (50 δολαρια το γαμησι, αν μιλας γλωσσα γαμας και με 30 δολαρια γκομενα απο παραλια). αν δεν μιλας κατω απο 100 δολαρια δεν γαμας ουτε με σφαιρες.
Μεντεγιν και Κάλι, καλυτερα μουνια, μπορεις βγαλεις γκομενα και να μην δωσεις ευρω τσακιστο, αλλα χωρις ισπανικα δεν κανεις τιποτε, ασε που κινδυνευεις να σε φανε και θα πιανεσαι κοροιδο.
Κατι τελευταιο: το μερος με τις καλυτερες γκομενες στην Ευρωπη και το ποιο φθηνο ειναι η Λευκορωσια. Αλλα ποιος να παει αφου μιλανε μονο ρωσικα ολοι τους και κανεις αγγλικα.
Κατι αναλογο και Κολομβια. Μονο αγγλικα στην Καρθαγενη.
Το ιδιο και Βραζιλια, μονο πορτογαλικα αλλα στο Ριο μιλανε αγγλικα πολλοι. Ρίο ομως πανακριβο, αλλα αναγκαστικα τουριστες πανε εκει.
Πιστευω τουλαχιστον να κατανοεις πνευμα απαντησεως μου.
Μεντεγιν και Κάλι, καλυτερα μουνια, μπορεις βγαλεις γκομενα και να μην δωσεις ευρω τσακιστο, αλλα χωρις ισπανικα δεν κανεις τιποτε, ασε που κινδυνευεις να σε φανε και θα πιανεσαι κοροιδο.
Κατι τελευταιο: το μερος με τις καλυτερες γκομενες στην Ευρωπη και το ποιο φθηνο ειναι η Λευκορωσια. Αλλα ποιος να παει αφου μιλανε μονο ρωσικα ολοι τους και κανεις αγγλικα.
Κατι αναλογο και Κολομβια. Μονο αγγλικα στην Καρθαγενη.
Το ιδιο και Βραζιλια, μονο πορτογαλικα αλλα στο Ριο μιλανε αγγλικα πολλοι. Ρίο ομως πανακριβο, αλλα αναγκαστικα τουριστες πανε εκει.
Πιστευω τουλαχιστον να κατανοεις πνευμα απαντησεως μου.
στο Μουνοδασος, τιγκα στο μουνοδεντροπου εχει το πιο πολυ μουνι? αυτο μας ενδιαφερει εμας.
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Καλα εγω δεν σε λεω μαλακα, παρολο οτι μου ειπες οτι ψαχνω κοσμο μου φερνει κοκκαινη απο εκει. Μα αυτα θελω σου πω. θα εχεις ατομο απο ξενοδοχειο και θα τα παιρνει 50 με 50 με γκομενα και θα τα πληρωνεις ολα διπλα. Αυτο σου λεω και σου ξαναλεω. Τι νομιζεις θα στα κανονιζει διοτι εισαι παιδαρας ελληνας? θα σε ξετιναξουν σε 3 μερες. ΠΡΟΣΕΧΕ μην κανεις μαλακιεςρε μαλακα αφου σου ειπα οτι θα εχω ανθρωπο απο το ξενοδοχειο που θα μου κλεινει αυτες τι δουλειες.το εχω κανονισει.μην αρχισεις να μου λες παλι τα ιδια.
ακου να σω πω.εχει κανονισει ατομο να βρεθω με ελληνα που ειναι μονιμα και ασχολιτε με ξενοδοχεια.αυτος θα κανει ολα τα κουμαντα.οσο για το γαμηση με 50 δολαρια σε ευρω ειναι 40 μια χαρα.πιο φθηνα ουτε στο καρφουρ ρε φιλε.Καλα εγω δεν σε λεω μαλακα, παρολο οτι μου ειπες οτι ψαχνω κοσμο μου φερνει κοκκαινη απο εκει. Μα αυτα θελω σου πω. θα εχεις ατομο απο ξενοδοχειο και θα τα παιρνει 50 με 50 με γκομενα και θα τα πληρωνεις ολα διπλα. Αυτο σου λεω και σου ξαναλεω. Τι νομιζεις θα στα κανονιζει διοτι εισαι παιδαρας ελληνας? θα σε ξετιναξουν σε 3 μερες. ΠΡΟΣΕΧΕ μην κανεις μαλακιες
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
se ποια πολη ειναι ο ελληνας να σου πω αποψη μου για πολη, που να πας κλπακου να σω πω.εχει κανονισει ατομο να βρεθω με ελληνα που ειναι μονιμα και ασχολιτε με ξενοδοχεια.αυτος θα κανει ολα τα κουμαντα.οσο για το γαμηση με 50 δολαρια σε ευρω ειναι 40 μια χαρα.πιο φθηνα ουτε στο καρφουρ ρε φιλε.
στην μποκοτα ειναι.στο χιλτον ειναι.se ποια πολη ειναι ο ελληνας να σου πω αποψη μου για πολη, που να πας κλπ
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
αα απο Μποκοτα δεν εχω ιδεα, δεν εχει καλο καιρο, πολυ κρυο και βροχες και δεν παω εκει. Ομως η Zona Rosa, το ΚΟλωνακι δηλαδη της Μποκοτα ειναι φανταστικο με πολλα μαγαζια, ασφαλες αλλα εκει ακριβο. Παντως συμβουλη μου, μαθε λιγα ισπανικα κινησε ανεξαρτητα, μην σου βγει μαλακας ο πατριωτης ωστε να μην κρεμιεσαι μονο απο τα .... τετοια του, αλλα στην ατυχη περιπτωση μεινεις μονος, να μπορεσεις κινηθεις και μη γαμηθουν διακοπες και εξοδα. Εννοειται οτι δεν θα μεινεις στο Χιλτον, διοτι ειναι πανακριβο.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζο τι εγινε? το εχεις γραψει στα αρχιδια σου το θρεντ εντελος.
Tύπε, μη με πληγώνεις έτσι αφού ξέρεις ότι ξεροχύνω με Κολομβία.
Συνημμένα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία σκότωσε οπαδό, ο οποίος πείραζε τον άσο της Ατλέτικο Τζούνιορ για την πρόσφατη απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα Απερτούρα, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.
Σκέτοι γκάνγκστερς είναι τ'αδέρφια μας λέμε.
Aρκάνς, κοίτα μπλουζόνια που θα φοράμε ρε.
Συνημμένα
που τα βρικιες αυτα καβλια παλι? με τετοια μωρα θα κυκλοφοραμε μαλακα εκει.θα μας ξεζουμιασουνε εντελως και τον πουτσο και τα φραγκα.αλλα χαλαλι.Tύπε, μη με πληγώνεις έτσι αφού ξέρεις ότι ξεροχύνω με Κολομβία.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα θα σε πάρουμε για διερμηνέα αρραβωνιασίτα.
Ο γκέι στη φωτό ποιός είναι;
αυτον τον μαλακα που εβαλες τωρα τι ειναι?
θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα θα σε πάρουμε για διερμηνέα αρραβωνιασίτα.
Ο γκέι στη φωτό ποιός είναι;
δεν ειναι γκει!αυτον τον μαλακα που εβαλες τωρα τι ειναι?
ειναι κολομβιανος αλλα δεν ξερω τι!!!!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αποτι εχω καταλαβει η σιλβα αδιαφορει αν ειναι σκατοφατσα καποιοςαυτον τον μαλακα που εβαλες τωρα τι ειναι?
αρκει να εχει μπρατσα τυπε μου
για ξηγα της τι ρολο βαρανε αυτοι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως ειναι πουστης?δεν ειναι γκει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)