Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αrkans εγω δεν σε πουλησα, πριν λιγες ημερες σου εγραψα για ελληνικο μαγαζι Μποκοτα, το σουβλατζιδικο ΟΠΑ, σου εγραψα ονομα ιδιοκτητη και τηλεφωνα και διευθυνση που φαινονται στο λινκ.

ο ανταποκριτης σου απο κολομβια που σου λεει Οκτωβρη και Νοεμβρη καλες εποχες λεει μαλακιες.

Καρθαγενη στον Βορρα, στην Καραιβικη, το ποιο ασφαλες μερος και ποιο τουριστικο, αλλα συναμα και ποιο ακριβο, εχει παντα καλοκαιρι. Μεντεγιν και Καλι παντα Ανοιξη ολον τον χρονο. Μποκοτα δεν ξερω πολλα δεν μου αρεσει κιολας, χαωτικη μεγαλουπολη.

Εσυ θα πας για πρωτη φορα μονο Καρθαγενη, δεν σε παιρνει πας αλλου, διοτι εκει, λογω τουρισμου μιλαν καποια αγγλικα .
Τι αλλο θες να μαθεις?
που εχει το πιο πολυ μουνι? αυτο μας ενδιαφερει εμας.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Αρκανς, οσον αφορα τιμες για γυναικες και αλλα συναφη, χωρις ισπανικα θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι, θα σε γαμαν παντου, ταξιτζηδες, ετσιατορια, μπαρ και ιδιως γυναικες. Οπως δεκαδες φορες σου ειπα, μονο με λιγα ισπανικα να πας και μονο Cartagena για πρωτη φορα (air france to exei στα 1000 ευρω)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρκανς, οσον αφορα τιμες για γυναικες και αλλα συναφη, χωρις ισπανικα θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι, θα σε γαμαν παντου, ταξιτζηδες, ετσιατορια, μπαρ και ιδιως γυναικες. Οπως δεκαδες φορες σου ειπα, μονο με λιγα ισπανικα να πας και μονο Cartagena για πρωτη φορα (air france to exei στα 1000 ευρω)
ρε μαλακα αφου σου ειπα οτι θα εχω ανθρωπο απο το ξενοδοχειο που θα μου κλεινει αυτες τι δουλειες.το εχω κανονισει.μην αρχισεις να μου λες παλι τα ιδια.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ρε Αρκανς, για τελευταια φορα στα λεω. Να τα εμπεδωσεις. ΚΟλομβια πανεμορφη χωρα. Γυναικες θεές. Δεν ειναι φθηνα. Δεν σε παιρνει για λογους ασφαλειας και χωρις ισπανικα πας οπουδηποτε αλλου εκτος απο Καρθαγενη. Καρθαγενη ασφαλεια, αλλα πολλοι αμερικανοι, ιταλοι και ισραηλιτες. Εχει και μουνι πολυ αλλα ακριβουτσικο (50 δολαρια το γαμησι, αν μιλας γλωσσα γαμας και με 30 δολαρια γκομενα απο παραλια). αν δεν μιλας κατω απο 100 δολαρια δεν γαμας ουτε με σφαιρες.
Μεντεγιν και Κάλι, καλυτερα μουνια, μπορεις βγαλεις γκομενα και να μην δωσεις ευρω τσακιστο, αλλα χωρις ισπανικα δεν κανεις τιποτε, ασε που κινδυνευεις να σε φανε και θα πιανεσαι κοροιδο.
Κατι τελευταιο: το μερος με τις καλυτερες γκομενες στην Ευρωπη και το ποιο φθηνο ειναι η Λευκορωσια. Αλλα ποιος να παει αφου μιλανε μονο ρωσικα ολοι τους και κανεις αγγλικα.
Κατι αναλογο και Κολομβια. Μονο αγγλικα στην Καρθαγενη.
Το ιδιο και Βραζιλια, μονο πορτογαλικα αλλα στο Ριο μιλανε αγγλικα πολλοι. Ρίο ομως πανακριβο, αλλα αναγκαστικα τουριστες πανε εκει.
Πιστευω τουλαχιστον να κατανοεις πνευμα απαντησεως μου.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρε μαλακα αφου σου ειπα οτι θα εχω ανθρωπο απο το ξενοδοχειο που θα μου κλεινει αυτες τι δουλειες.το εχω κανονισει.μην αρχισεις να μου λες παλι τα ιδια.
Καλα εγω δεν σε λεω μαλακα, παρολο οτι μου ειπες οτι ψαχνω κοσμο μου φερνει κοκκαινη απο εκει. Μα αυτα θελω σου πω. θα εχεις ατομο απο ξενοδοχειο και θα τα παιρνει 50 με 50 με γκομενα και θα τα πληρωνεις ολα διπλα. Αυτο σου λεω και σου ξαναλεω. Τι νομιζεις θα στα κανονιζει διοτι εισαι παιδαρας ελληνας? θα σε ξετιναξουν σε 3 μερες. ΠΡΟΣΕΧΕ μην κανεις μαλακιες

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα εγω δεν σε λεω μαλακα, παρολο οτι μου ειπες οτι ψαχνω κοσμο μου φερνει κοκκαινη απο εκει. Μα αυτα θελω σου πω. θα εχεις ατομο απο ξενοδοχειο και θα τα παιρνει 50 με 50 με γκομενα και θα τα πληρωνεις ολα διπλα. Αυτο σου λεω και σου ξαναλεω. Τι νομιζεις θα στα κανονιζει διοτι εισαι παιδαρας ελληνας? θα σε ξετιναξουν σε 3 μερες. ΠΡΟΣΕΧΕ μην κανεις μαλακιες
ακου να σω πω.εχει κανονισει ατομο να βρεθω με ελληνα που ειναι μονιμα και ασχολιτε με ξενοδοχεια.αυτος θα κανει ολα τα κουμαντα.οσο για το γαμηση με 50 δολαρια σε ευρω ειναι 40 μια χαρα.πιο φθηνα ουτε στο καρφουρ ρε φιλε.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ακου να σω πω.εχει κανονισει ατομο να βρεθω με ελληνα που ειναι μονιμα και ασχολιτε με ξενοδοχεια.αυτος θα κανει ολα τα κουμαντα.οσο για το γαμηση με 50 δολαρια σε ευρω ειναι 40 μια χαρα.πιο φθηνα ουτε στο καρφουρ ρε φιλε.
se ποια πολη ειναι ο ελληνας να σου πω αποψη μου για πολη, που να πας κλπ

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
αα απο Μποκοτα δεν εχω ιδεα, δεν εχει καλο καιρο, πολυ κρυο και βροχες και δεν παω εκει. Ομως η Zona Rosa, το ΚΟλωνακι δηλαδη της Μποκοτα ειναι φανταστικο με πολλα μαγαζια, ασφαλες αλλα εκει ακριβο. Παντως συμβουλη μου, μαθε λιγα ισπανικα κινησε ανεξαρτητα, μην σου βγει μαλακας ο πατριωτης ωστε να μην κρεμιεσαι μονο απο τα .... τετοια του, αλλα στην ατυχη περιπτωση μεινεις μονος, να μπορεσεις κινηθεις και μη γαμηθουν διακοπες και εξοδα. Εννοειται οτι δεν θα μεινεις στο Χιλτον, διοτι ειναι πανακριβο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βυζο τι εγινε? το εχεις γραψει στα αρχιδια σου το θρεντ εντελος.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Συνημμένα

• colombia_girls.JPG
    colombia_girls.JPG
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 24

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία σκότωσε οπαδό, ο οποίος πείραζε τον άσο της Ατλέτικο Τζούνιορ για την πρόσφατη απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα Απερτούρα, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Σκέτοι γκάνγκστερς είναι τ'αδέρφια μας λέμε. :uzi:

Aρκάνς, κοίτα μπλουζόνια που θα φοράμε ρε. :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• colombia_flag_heart_tshirt.jpg
    colombia_flag_heart_tshirt.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 22

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Tύπε, μη με πληγώνεις έτσι αφού ξέρεις ότι ξεροχύνω με Κολομβία. :( :( :(
που τα βρικιες αυτα καβλια παλι? με τετοια μωρα θα κυκλοφοραμε μαλακα εκει.θα μας ξεζουμιασουνε εντελως και τον πουτσο και τα φραγκα.αλλα χαλαλι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

θα ερθω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• fe4052f093f74bc99338692784e8dd71-grande.jpg
    fe4052f093f74bc99338692784e8dd71-grande.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 26

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτον τον μαλακα που εβαλες τωρα τι ειναι?
αποτι εχω καταλαβει η σιλβα αδιαφορει αν ειναι σκατοφατσα καποιος
αρκει να εχει μπρατσα τυπε μου
για ξηγα της τι ρολο βαρανε αυτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom