apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως τον μπερδευει με καποιον αλλο ο αρκανς?οχι.....
τυπε μου αυτος που επαιζε στο χχχ ειναι
μηπως τον μπερδευει με καποιον αλλο ο αρκανς?οχι.....
τυπε ολοι αυτοι κρυφοαδερφες ειναι να ξερεις.μηπως τον μπερδευει με καποιον αλλο ο αρκανς?
τυπε μου αυτος που επαιζε στο χχχ ειναι
ασε που απτα πολλα αναβολικα πανε για χεσιμο και χεζουν τα νεφρα τους οπως εχεις πειτυπε ολοι αυτοι κρυφοαδερφες ειναι να ξερεις.
το εχουν χεση ηδη τυπε το νεφρο τους αυτοι.ασε που απτα πολλα αναβολικα πανε για χεσιμο και χεζουν τα νεφρα τους οπως εχεις πει
Tυπε σε παραδεχομε,λαγωνικο εισαι,εναν εναν τους ξετρυπωνεις Και αυτος ανηκει στο γνωστο αδελφατοαρχιδια τυπε ειναι.καμια κρυφοαδερφη θα ειναι.
ετσι ειναι τυπε.ολοι αυτοι μυριζουν και τους καταλαβαινω εγω.ειναι για γραβατα ολοι αυτοι.Tυπε σε παραδεχομε,λαγωνικο εισαι,εναν εναν τους ξετρυπωνεις Και αυτος ανηκει στο γνωστο αδελφατο
Γραβατα γραβατα στα πουστικα αδελφατα
Tυπε πως το κοβεις το σαιτ?πρεπει να εχει πολους εδω μεσαετσι τυποι μου.μονο η γραβατα μπορει να πολεμηση τα πουσταρια.
εχει πολυ πραμα φιλε.Tυπε πως το κοβεις το σαιτ?πρεπει να εχει πολους εδω μεσα
Sin tetas no hay paradiso λεγεται το σηριαλ αλλα το τοπικοΧύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Και να μπει κάνας Εσκομπάρ τώρα λέει...
Tυπε πως το κοβεις το σαιτ?πρεπει να εχει πολους εδω μεσα
τυπε και εσυ κολομβιανος εισαι? σου αρεσουν οι γραβατες?τιγκα στους πουστηδες λεμε!
καλα ρε τυπεδικε μου τι κανεις?πως περνας? χαχαχαχαχα εχω λιωσει με το βιντεο...
τυπε παντος δεν πιστευω να υπαρχει κολομβιανο αδεφατο.καλα ρε τυπε
το εβαλα αφου λετε για αδερφατα
καλα ρε τυπε
το εβαλα αφου λετε για αδερφατα