βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
παντως απο το βιντεακι που ειδα με την γραβατα,η γραμματεας σας θα μεινει στο ελλαδα και θα σας ξεπροβοδισει στο αεροδρομιο!!!!!!!!
Συλβα μας προσβαλεις τωρα
παντως απο το βιντεακι που ειδα με την γραβατα,η γραμματεας σας θα μεινει στο ελλαδα και θα σας ξεπροβοδισει στο αεροδρομιο!!!!!!!!
θα ερθεις αναγκαστικα εσυ γιατι θα σε κανουμε τραμπα με τους βαρονους,για να μας δωσουν τις γκομενες τους.παντως απο το βιντεακι που ειδα με την γραβατα,η γραμματεας σας θα μεινει στο ελλαδα και θα σας ξεπροβοδισει στο αεροδρομιο!!!!!!!!
θα ερθεις αναγκαστικα εσυ γιατι θα σε κανουμε τραμπα με τους βαρονους,για να μας δωσουν τις γκομενες τους.
θα κανεις σεξ με τους βαρονους για λιγες μερες.και εμεις θα εχουμε τις γκομενες τους.ανταλλαγη που λενε αν εχεις ακουστα.ωπ!
σε χανω!
για κανε μια εξηγα!
θα κανεις σεξ με τους βαρονους για λιγες μερες.και εμεις θα εχουμε τις γκομενες τους.ανταλλαγη που λενε αν εχεις ακουστα.
αμα το παιξεις ελλεηνιδα στους βαρονους θα σου φορεσουνε.αν εισαι καλο κοριτσι δεν θα παθεις τιποτα.το πολυ πολυ να γινεις κοκακιας.
αααα!!!!!!!!!!!!
οκ!!!!!!!!!!!!!!
δεχομαι!
αλλα γραβατες δεν φοραω,ειναι καζουαλ το στυλ μου!!!!
αμα το παιξεις ελλεηνιδα στους βαρονους θα σου φορεσουνε.αν εισαι καλο κοριτσι δεν θα παθεις τιποτα.το πολυ πολυ να γινεις κοκακιας.
με τους βαρονος εισαι ετοιμη να ξεκολιαστεις εντελως.και εμενα μου βγαζεις την ψυχη.(στο σηριαλ).αρε βυζο γαμω τα σεναρια που γραφεις.οχι βεβαια..
εκει δεν με παιρνει..
εκει θ αμαι ενα υπακουο κοριτσακι δεκτικο σε ολες τις σαρκικες και φιληδονες ορεξεις τους...(σαν τον πιτσιλιστη ακουστηκα)
με τους βαρονος εισαι ετοιμη να ξεκολιαστεις εντελως.και εμενα μου βγαζεις την ψυχη.(στο σηριαλ).αρε βυζο γαμω τα σεναρια που γραφεις.
μην γελας καθολου γιατι θα αλλαξει το σεναριο.και μετα μονο τετοια θα εχουμε.
σαν καλη ηθοποιος που ειμαι μπορω να υποδηθω καθε ρολο!μην γελας καθολου γιατι θα αλλαξει το σεναριο.και μετα μονο τετοια θα εχουμε.
ετσι πρεπει να εισαι σιλβα.να μην κολονης πουθενα.σαν καλη ηθοποιος που ειμαι μπορω να υποδηθω καθε ρολο!
τυπε μου δεν το εβαλα εγωαπολυτε με το βιντεο τους γαμησες ολους.ολοι φοβηθηκαν.
πρεπει να τους ανεβασω παλι το ηθικο για το ταξιδι.
ετσι τυπε.για να δουνε μερικοι τι γινετε στο κοσμο.τυπε λες να υπαρχει συριζα στην κολομβια? ολους γραβατες θα τους ειχαν περασει.τυπε μου δεν το εβαλα εγω
ο μουνιντζα το εβαλε
εγω το ειχα δει πιο πριν αλλα δεν το εβαλα για να μην απογοητευσω τους συναγωνιστες
ειδες ομως πως του την φορεσαν την γραβατα?
γαμησετα δικε μου
συριζα αντιπαθητικοι καπνιστες και λοιπα δεν παιζουν εκει μεγαλε μεγαλεετσι τυπε.για να δουνε μερικοι τι γινετε στο κοσμο.τυπε λες να υπαρχει συριζα στην κολομβια? ολους γραβατες θα τους ειχαν περασει.
ετσι τυπε.συριζα αντιπαθητικοι καπνιστες και λοιπα δεν παιζουν εκει μεγαλε μεγαλε
εχουν γραβατωθει εδω και πολυ καιρο