Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν παίζει το βιντεάκι..

Και σε 'μένα δεν έπαιζε στην αρχή, έκανα refresh και μετά το είδα κανονικά.
Ακριβώς από κάτω έχει επιλογή για download σε .flv μορφή.
Τώρα δε μπορώ να το δω επειδή μου λέει ότι ήμουν πάνω από το ανώτατο χρονικό όριο σαν επισκέπτης και θέλει να κάνω subscribe.
Αυτοί οι Κολομβιανοί θέλουν να τα αρπάζουν από παντού. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και σε 'μένα δεν έπαιζε στην αρχή, έκανα refresh και μετά το είδα κανονικά.
Ακριβώς από κάτω έχει επιλογή για download σε .flv μορφή.
Τώρα δε μπορώ να το δω επειδή μου λέει ότι ήμουν πάνω από το ανώτατο χρονικό όριο σαν επισκέπτης και θέλει να κάνω subscribe.
Αυτοί οι Κολομβιανοί θέλουν να τα αρπάζουν από παντού. :2funny:
δικε μου φανταζεσαι να μας γυρισουν στην ελλαδα σε τετοια φαση
γαμησετα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα ξερασω ρε πιστι μου.
ελεος :headbang:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
δικε μου φανταζεσαι να μας γυρισουν στην ελλαδα σε τετοια φαση
γαμησετα
μη μασατε ρε.οποιος σκιαζεται και εχει ορεξη,μπορει να παει για ενα "μεταπτυχιακο" καπου αλλου... ;) και μετα οι κολομπινοι θα του φαινονται αρνακια :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μη μασατε ρε.οποιος σκιαζεται και εχει ορεξη,μπορει να παει για ενα "μεταπτυχιακο" καπου αλλου... ;) και μετα οι κολομπινοι θα του φαινονται αρνακια :grin:
που ρε τυπε?
για πες καμια ιδεα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
oh yellow flesh
κιτρινιαριδες
:2funny: :2funny:
εχουν κατι αντιστοιχο με την κολομβιανη γραβατα δικε μου?
δε ξερω πολλες λεπτομερειες.δε παιζουνε και ελλαδα βεβαια αυτοι να ξερουμε πρωτο χερι. μαθαινω τα τελευταια χρονια,οποιος θελει να κανει καλη δουλιτσα απο κει προσλαμβανει. αψογοι στις "χειρουργικες" δουλειες.στις απλες,για παραδειγματισμο, ειναι αψογοι στα "διαμπερη" ακουγεται... :grin: κλπ κλπ αυτα :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε ξερω πολλες λεπτομερειες.δε παιζουνε και ελλαδα βεβαια αυτοι να ξερουμε πρωτο χερι. μαθαινω τα τελευταια χρονια,οποιος θελει να κανει καλη δουλιτσα απο κει προσλαμβανει. αψογοι στις "χειρουργικες" δουλειες.στις απλες,για παραδειγματισμο, ειναι αψογοι στα "διαμπερη" ακουγεται... :grin: κλπ κλπ αυτα :)
ειναι τυποι δηλαδη :2funny:
πηγε κανενας γνωστος σου εκει?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μια μερα ελειψα και το γεμισατε αιμα το θρεντ.ρε παρτε το χαμπαρι.θα παμε να γαμησουμε δεν θα παμε να πολεμησουμε με τους κολομβιανους.ειμαστε τουριστες,οχι μισθοφορικος στρατος.οσο για το βιντεο να το βλεπουν μερικοι στην ελλαδα του συριζα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μια μερα ελειψα και το γεμισατε αιμα το θρεντ.ρε παρτε το χαμπαρι.θα παμε να γαμησουμε δεν θα παμε να πολεμησουμε με τους κολομβιανους.ειμαστε τουριστες,οχι μισθοφορικος στρατος.οσο για το βιντεο να το βλεπουν μερικοι στην ελλαδα του συριζα.

Aμίγκο λατίνο, το είδα το βίντεο και είναι άστα να πάνε. Όμως το σκίτσο του απόλυτου είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό. :dancing:
Το θέμα είναι ότι θα γαμήσουμε τα καλύτερα νιαμού, αυτά που γαμάνε και οι βαρώνοι, οπότε θα μας την έχουν στημένη στη γωνία. Παίζει να γίνουμε μάρτυρες τύπε. :think:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aμίγκο λατίνο, το είδα το βίντεο και είναι άστα να πάνε. Όμως το σκίτσο του απόλυτου είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό. :dancing:
Το θέμα είναι ότι θα γαμήσουμε τα καλύτερα νιαμού, αυτά που γαμάνε και οι βαρώνοι, οπότε θα μας την έχουν στημένη στη γωνία. Παίζει να γίνουμε μάρτυρες τύπε. :think:
βυζο μην μασας.οταν θα εξηγησουμε στους βαρονους το λογο του ταξιδιου μας,θα μας βγαλουν το καπελο,και θα μας παραχωρισουν και τις γκομενες τους δωρεαν.ολοι οι βαρονοι εχουν αισθηματα βυζο να ξερεις.επισης μην ξεχνας οτι θα εχουμε μαζι την σιλβα την οποια θα την κανουμε τραμπα με του μουνια που θα μας δωσουν οι βαρονοι.μονο να μην το παιξει ελλεηνιδα η σιλβα σους βαρονους γιατι τοτε δεν την γλιτωνη τη γραβατα η καημενη.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ολοι οι βαρωνοι εχουν αισθηματα βυζο να ξερεις.

Μάγκα εγώ τη Τζίνα Βαρώνη ξέρω. :2funny:
Ελπίζω να μην είναι τόσο αισθηματίες και αντί για γραβάτα μας φορέσουν τίποτα άλλο... :zfuck:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκα εγώ τη Τζίνα Βαρώνη ξέρω. :2funny:
Ελπίζω να μην είναι τόσο αισθηματίες και αντί για γραβάτα μας φορέσουν τίποτα άλλο... :zfuck:
μην μασατε συνταξιδιωτες του παραδεισου.βυζο μετα απο την επαφη μετα βυζια τις χιλντας μπορεις να πεθανεις ευχαριστημενος νομιζω.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
βυζο μετα απο την επαφη μετα βυζια τις χιλντας μπορεις να πεθανεις ευχαριστημενος νομιζω.

Θα τη στοιχειώσω λέμε. Κάθε βράδυ θα σηκώνομαι για άρμεγμα.
grave-110.GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom