apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τι καπνιζουν ε τυπε?ετσι τυπε.
γινετε να πεις του βαρονου να κοψει το καπνισμα?
αλλο φρουτοοοοοοοοο εεεε
;)
και τι καπνιζουν ε τυπε?ετσι τυπε.
γινετε να πεις του βαρονου να κοψει το καπνισμα?
παντα τυπε οι βαρονοι ητανε και θα ειναι μπροστα.και γαμανε και τα καλυτερα μουνια.και τι καπνιζουν ε τυπε?
αλλο φρουτοοοοοοοοο εεεε
;)
σαν την καταλινα παμμεγιστε?παντα τυπε οι βαρονοι ητανε και θα ειναι μπροστα.και γαμανε και τα καλυτερα μουνια.
οχι τυπε η καταλινα ειναι παρταλι.σαν την τζεσικα-παολα-βανεσα-χιμενα αυτα ειναι τα δυνατα μουνια.και οταν παμε θα τους δωσουμε και την σιλβα εμεις.σαν την καταλινα παμμεγιστε?
οχι τυπε η καταλινα ειναι παρταλι.σαν την τζεσικα-παολα-βανεσα-χιμενα αυτα ειναι τα δυνατα μουνια.και οταν παμε θα τους δωσουμε και την σιλβα εμεις.
και να μην με δινατε θα πηγαινα απο μονη μου...... ;)οχι τυπε η καταλινα ειναι παρταλι.σαν την τζεσικα-παολα-βανεσα-χιμενα αυτα ειναι τα δυνατα μουνια.και οταν παμε θα τους δωσουμε και την σιλβα εμεις.
δηλαδη θα πηγαινες με τον βαρονο που γαμουσε την καταλινα?και να μην με δινατε θα πηγαινα απο μονη μου...... ;)
ελα ρε σιλβα δικια μουκαι να μην με δινατε θα πηγαινα απο μονη μου...... ;)
δηλαδη θα πηγαινες με τον βαρονο που γαμουσε την καταλινα?
για να πηγαινεις με το τιτι ανετα,μολις δεις εμενα θα με παρακαλας να παω μαζι σου.οχι...
με τονν τιτι ομως....
ανετα!!!!!!!
μοιαζεις μαυτον που εχει βαλει αβαταρ η σιλβα τυπε?για να πηγαινεις με το τιτι ανετα,μολις δεις εμενα θα με παρακαλας να παω μαζι σου.
για να πηγαινεις με το τιτι ανετα,μολις δεις εμενα θα με παρακαλας να παω μαζι σου.
αυτος ειναι ρωσσοποντιος ρε τυπε.πλακα κανεις τωρα?μοιαζεις μαυτον που εχει βαλει αβαταρ η σιλβα τυπε?
:oαυτος ειναι ρωσσοποντιος ρε τυπε.πλακα κανεις τωρα?
λιγα λογια για τον βιν........αυτος ειναι ρωσσοποντιος ρε τυπε.πλακα κανεις τωρα?
αρκανς τυπε αυτος που λεει η σιλβα ειναι μπρατσρας και ετσι ρελιγα λογια για τον βιν........
αρχιδια τυπε ειναι.καμια κρυφοαδερφη θα ειναι.αρκανς τυπε αυτος που λεει η σιλβα ειναι μπρατσρας και ετσι ρε
σιλβα εχεις ακουσει κατι σχετικα με αυτο που λεει ο τυπος αρκανς?
σιλβα εχεις ακουσει κατι σχετικα με αυτο που λεει ο τυπος αρκανς?