Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μου απο κολομβια ειχες τιποτα?η γενικα απο λατινικη αμερικη?
τυπε δεν ειχε τετοιες εκει.μονο μια χρονια ειχανε σκασει κατι βραζιλιανες και ειχα παρει  2 αλλα δεν προλαβα παραπανω γιατι οπως καταλαβαινεις ειχανε πεσει και αλλοι συναγωνιστες με τα μουτρα.αλλα δεν ελεγαν και πολλα.παντως φιλανδεζες που εχω παρει αρκετες ειναι πρωτες και με διαφορα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν ειχε τετοιες εκει.μονο μια χρονια ειχανε σκασει κατι βραζιλιανες και ειχα παρει  2 αλλα δεν προλαβα παραπανω γιατι οπως καταλαβαινεις ειχανε πεσει και αλλοι συναγωνιστες με τα μουτρα.αλλα δεν ελεγαν και πολλα.παντως φιλανδεζες που εχω παρει αρκετες ειναι πρωτες και με διαφορα.
τυπε μου δηλαδη αυτο που λενε για τις βραζιλιανες ειναι φιδια???
μαπα το καρπουζι?

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μου δηλαδη αυτο που λενε για τις βραζιλιανες ειναι φιδια???
μαπα το καρπουζι?
τυπε εμενα μου ειχε βγει μαπα.για αλλους δεν ξερω.παντως στις φιλανδεζες με αριστα το 10 βαζω 100,εκτος απο το καλο γαμησι που κανουν,ειναι και καλες κοπελες.οι αγγλιδες αν και γαμιουντε καλα,ειναι κολοχαρακτηρες,και μετα το γαμηση πρεπει να τρωνε σουτ κατευθειαν.με την φιλανδεζα βγαζεις γουστα για καμια βδομαδα απο ολες τις πλευρες,και για γαμησια και για παρεα,και να πινεις και κανενα ουζο το μεσημερι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εμενα μου ειχε βγει μαπα.για αλλους δεν ξερω.παντως στις φιλανδεζες με αριστα το 10 βαζω 100,εκτος απο το καλο γαμησι που κανουν,ειναι και καλες κοπελες.οι αγγλιδες αν και γαμιουντε καλα,ειναι κολοχαρακτηρες,και μετα το γαμηση πρεπει να τρωνε σουτ κατευθειαν.με την φιλανδεζα βγαζεις γουστα για καμια βδομαδα απο ολες τις πλευρες,και για γαμησια και για παρεα,και να πινεις και κανενα ουζο το μεσημερι.
αγγλικα ξεραν τυπε μου?
πως μιλαγατε?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κολομβιανοι καυλιαριδες,παω να μπανιαριστω,να γιαλισω το εργαλειο,να αρωματιστω γιατι εχω ραντεβου με τα μωρα για φαι ποτο και :fuck1: και αυριο εχει ρεπορτο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κολομβιανοι καυλιαριδες,παω να μπανιαριστω,να γιαλισω το εργαλειο,να αρωματιστω γιατι εχω ραντεβου με τα μωρα για φαι ποτο και :fuck1: και αυριο εχει ρεπορτο
αντε τυπε
καλα γαμησια :rockon:
αξιος αξιος

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αγγλικα ξεραν τυπε μου?
πως μιλαγατε?
τυπε ξερουν αγγλικα ολες σχεδον και πολυ καλα.αλλα εχει και μερικες που ξερουν ελληνικα γιατι τα περνουν σαν μαθημα δευτερης επιλογης στο σχολειο.και εχει πολλες τετοιες γιατι την αγαπανε την ελλαδα οι φιλανδοι και τους αρεσει η αρχαια ιστορια μας.ειδικα τυπε αν πεσεις σε πανεπιστημιο ιατρικης απο φιλανδια ολες ξερουν ελληνικα,και γιαυτο το λογο ερχοντε και στην κω,για να γνωρισουν την πατριδα του πατερα τις ιατρικης.αλλα γνωριζουν και τις πουτσες τις ελληνικες.

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
να εισαι αρχοντας με τα μωρα και να τα κερασεις οτι θελουν.κερνα και την μαννα ενα ουζο απο εμενα.αναμενουμε αναφορα αυριο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ξερουν αγγλικα ολες σχεδον και πολυ καλα.αλλα εχει και μερικες που ξερουν ελληνικα γιατι τα περνουν σαν μαθημα δευτερης επιλογης στο σχολειο.και εχει πολλες τετοιες γιατι την αγαπανε την ελλαδα οι φιλανδοι και τους αρεσει η αρχαια ιστορια μας.ειδικα τυπε αν πεσεις σε πανεπιστημιο ιατρικης απο φιλανδια ολες ξερουν ελληνικα,και γιαυτο το λογο ερχοντε και στην κω,για να γνωρισουν την πατριδα του πατερα τις ιατρικης.αλλα γνωριζουν και τις πουτσες τις ελληνικες.
εισαι πραγματικα ΤΥΠΟΣ!!
bowing-036.gif

thanks-068.jpg

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
mitakoulou koukoulourou ????????
mita mouta κλπ.

Μέσα εισαι ρε αρκάνς μάζί σου γιά όλη την παράγραφο έτσι ακριβώς ηταν πρίν  26 χρόνια
τι μου θύμισες ???? φεύγω πάω Σόφια για κατάθεση...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μπα οχι τυπε.πρεπει να βγαλει αδεια ζητιανου πρωτα.εκανε αιτηση στην κολομβιανη πρεσβεια.θελει να ζιτιανεψει εξω απο το σπιτι τις χιλντας και μετα να καταθεσει τις εισπραξης για να την γαμησι.εχει ιερο σκοπο ο βυζος για το ταξιδι.δεν θελει να παει ξεμπαρκος.

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βυζο επεστρεψες ρε ασωτε κολομβιανε ?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επέστρεψα πιο καυλωμένος από ποτέ. :bigdick:
Τι σχέδιο είναι το R πάλι τύπε; :think:
το R σημαινει οτι ειναι η original εκδοση.

βυζο εκατσα και ειδα το χθεσινο επεισοδιο.η μονη αξιωσημειωτη φαση ηταν που βγηκε απο το μπανιο με την πετσετα η χιλντα και ο αλμπειρο ζαλιστικε και επεσε και το πρωτο :knockinb:
μετα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
το R σημαινει οτι ειναι η original εκδοση.

βυζο εκατσα και ειδα το χθεσινο επεισοδιο.η μονη αξιωσημειωτη φαση ηταν που βγηκε απο το μπανιο με την πετσετα η χιλντα και ο αλμπειρο ζαλιστικε και επεσε και το πρωτο :knockinb:
μετα.

Κάντο JR όπως στο Dallas να'ναι πιο ψαρωτικό. :rockon:
Ρε πούστη μου χτες έπεσε το :zfuck: που δε το'δα; :headbang: :headbang: :headbang:
Για πες λεπτομέρειες. Παίχτηκε OWO, CIF, CIM, COB, ABS, ESP, A-level; :cool2:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα δεν παιχτηκε,δεν εδειξε τιποτα.εδειχνε συνεχεια την τζεσικα και την καταλινα που τις φιλοξενουσε ενας γερος και ηθελα να τις παρει και τις δυο μαζι,και αυτες επειδη δεν εκατσαν την ψωνισε ο γερος και τις εδιωξε απο το σπιτι.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για ποια Χίλντα μιλάτε ρε παιδιά; Είναι καλό πουλέν; :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τιποτα δεν παιχτηκε,δεν εδειξε τιποτα.εδειχνε συνεχεια την τζεσικα και την καταλινα που τις φιλοξενουσε ενας γερος και ηθελα να τις παρει και τις δυο μαζι,και αυτες επειδη δεν εκατσαν την ψωνισε ο γερος και τις εδιωξε απο το σπιτι.

Προχτές στα προσεχώς έδειξε που γάμαγε ο γέρος την Τζέσικα και είδα υποψία βυζιού. Έδειξε καθόλου;

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για ποια Χίλντα μιλάτε ρε παιδιά; Είναι καλό πουλέν; :grin:
η κυρια χιλντα ειναι η πρωταγωνιστρια του εργου.
Προχτές στα προσεχώς έδειξε που γάμαγε ο γέρος την Τζέσικα και είδα υποψία βυζιού. Έδειξε καθόλου;
βυζο κατι πολυ ψιλο και στα γρηγορα.μετα μαλωσε ο γερος με τη τζεσικα και εγινε τις πουτανας.παντος εχθες βυζο προσεξα οτι και η παολα ειναι δυνατο εργαλειο :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom