Αυτός βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Όταν πατήσουμε Κολομβία θα κατεβάσουν τις κορνίζες του Εσκομπάρ και θα βάλουν εμάς να ξέρεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ο γνωστος μαλακας.παλι προβληματα εχεις με την γκομενα σου.παλι γαμηθηκε με αλλον.σου εχω πει οτι οσο θα φορας γυναικεια ρουχα και θα γαμιεσε με πακιστανους αυτο θα το παθαινεις συνεχεια.
ο γνωστος μαλακας.παλι προβληματα εχεις με την γκομενα σου.παλι γαμηθηκε με αλλον.σου εχω πει οτι οσο θα φορας γυναικεια ρουχα και θα γαμιεσε με πακιστανους αυτο θα το παθαινεις συνεχεια.
αφου εσυ εισαι η γκομενα μου
μη ντρεπεσαι να το πεις
οταν θα βγαλεις το κυλοτακι σου και μπεις με το κανονικο σου ονομα πουτανακι τα ξαναλεμε.οσο θα παραμενεις πουστρακι και θα κρυβεσε μεσα στο φουστανι σου θα σε γραφω στα αρχιδια μου οτι και να λες.αφου εσυ εισαι η γκομενα μου
μη ντρεπεσαι να το πεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπερμεγιστε τυπε εχει πεσει πολυ το θεμα αυτοκολομβιανοι μαχητες τι γινετε? δεν βλεπω να μαζευουμε πληροφοριες.
τυπε δεν εχει πεσει το θεμα.απλα νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει.οπως ειδες και εσυ οσοι εμφανιστικαν ητανε φιδεμποροι και εξαφανιστικαν.υπομονη τυπε και θα βρεθει κανενας κολομβιανος μαχητης να μας ενημερωσει.υπερμεγιστε τυπε εχει πεσει πολυ το θεμα αυτο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πολυ φιδι ρε δικε μουτυπε δεν εχει πεσει το θεμα.απλα νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει.οπως ειδες και εσυ οσοι εμφανιστικαν ητανε φιδεμποροι και εξαφανιστικαν.υπομονη τυπε και θα βρεθει κανενας κολομβιανος μαχητης να μας ενημερωσει.
γαμησετα
Συνημμένα
αυτο το φιδι τυπε ειναι κολομβιανο οι κολοβο?πολυ φιδι ρε δικε μου
γαμησετα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κολομβιανο ρεαυτο το φιδι τυπε ειναι κολομβιανο οι κολοβο?
το χρησιμοποιουν και σαν γραβατα μεγαλε μεγαλε
καταλαβα τυπε.αν ερθει ο χριστιδις μαζι και παει σε κανενα γηπεδο και τα κανει πουτανα ολα τετοιες γραβατες θα μας περασουνε μετα.κολομβιανο ρε
το χρησιμοποιουν και σαν γραβατα μεγαλε μεγαλε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καταλαβα τυπε.αν ερθει ο χριστιδις μαζι και παει σε κανενα γηπεδο και τα κανει πουτανα ολα τετοιες γραβατες θα μας περασουνε μετα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σκέφτομαι να επισκευθώ την Κολομβία κατά το μήνα Νοέμβριο. Αρκεί βέβαια να μην έχουμε έξαρση της γρίππης γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ μασκοφόρο-γαμιά.
Τύπε σαν το Ζορό θα γαμάμε. Έτσι δε θα ξέρουν σε ποιον να φορέσουν γραβάτα.
καινουργιος μαχητης εμφανιστηκε.Σκέφτομαι να επισκευθώ την Κολομβία κατά το μήνα Νοέμβριο. Αρκεί βέβαια να μην έχουμε έξαρση της γρίππης γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ μασκοφόρο-γαμιά.
για ποιο λογο θα πας φιλε για δουλεια η μονο για διακοπες?
και αν εχεις ξαναπαει πες μας τι γινετε εκει.
οχι φιλε κανονικα παμε.μου φενετε καποιος ξεπηδαει τα νουμερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217