Αυτός βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Όταν πατήσουμε Κολομβία θα κατεβάσουν τις κορνίζες του Εσκομπάρ και θα βάλουν εμάς να ξέρεις.

Αυτός βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Όταν πατήσουμε Κολομβία θα κατεβάσουν τις κορνίζες του Εσκομπάρ και θα βάλουν εμάς να ξέρεις.
ο γνωστος μαλακας.παλι προβληματα εχεις με την γκομενα σου.παλι γαμηθηκε με αλλον.σου εχω πει οτι οσο θα φορας γυναικεια ρουχα και θα γαμιεσε με πακιστανους αυτο θα το παθαινεις συνεχεια.
ο γνωστος μαλακας.παλι προβληματα εχεις με την γκομενα σου.παλι γαμηθηκε με αλλον.σου εχω πει οτι οσο θα φορας γυναικεια ρουχα και θα γαμιεσε με πακιστανους αυτο θα το παθαινεις συνεχεια.
οταν θα βγαλεις το κυλοτακι σου και μπεις με το κανονικο σου ονομα πουτανακι τα ξαναλεμε.οσο θα παραμενεις πουστρακι και θα κρυβεσε μεσα στο φουστανι σου θα σε γραφω στα αρχιδια μου οτι και να λες.αφου εσυ εισαι η γκομενα μου
μη ντρεπεσαι να το πεις
υπερμεγιστε τυπε εχει πεσει πολυ το θεμα αυτοκολομβιανοι μαχητες τι γινετε? δεν βλεπω να μαζευουμε πληροφοριες.
τυπε δεν εχει πεσει το θεμα.απλα νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει.οπως ειδες και εσυ οσοι εμφανιστικαν ητανε φιδεμποροι και εξαφανιστικαν.υπομονη τυπε και θα βρεθει κανενας κολομβιανος μαχητης να μας ενημερωσει.υπερμεγιστε τυπε εχει πεσει πολυ το θεμα αυτο
πολυ φιδι ρε δικε μουτυπε δεν εχει πεσει το θεμα.απλα νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει.οπως ειδες και εσυ οσοι εμφανιστικαν ητανε φιδεμποροι και εξαφανιστικαν.υπομονη τυπε και θα βρεθει κανενας κολομβιανος μαχητης να μας ενημερωσει.
αυτο το φιδι τυπε ειναι κολομβιανο οι κολοβο?πολυ φιδι ρε δικε μου
γαμησετα
κολομβιανο ρεαυτο το φιδι τυπε ειναι κολομβιανο οι κολοβο?
καταλαβα τυπε.αν ερθει ο χριστιδις μαζι και παει σε κανενα γηπεδο και τα κανει πουτανα ολα τετοιες γραβατες θα μας περασουνε μετα.κολομβιανο ρε
το χρησιμοποιουν και σαν γραβατα μεγαλε μεγαλε
![]()
καταλαβα τυπε.αν ερθει ο χριστιδις μαζι και παει σε κανενα γηπεδο και τα κανει πουτανα ολα τετοιες γραβατες θα μας περασουνε μετα.
Σκέφτομαι να επισκευθώ την Κολομβία κατά το μήνα Νοέμβριο. Αρκεί βέβαια να μην έχουμε έξαρση της γρίππης γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ μασκοφόρο-γαμιά.![]()
καινουργιος μαχητης εμφανιστηκε.Σκέφτομαι να επισκευθώ την Κολομβία κατά το μήνα Νοέμβριο. Αρκεί βέβαια να μην έχουμε έξαρση της γρίππης γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ μασκοφόρο-γαμιά.![]()
οχι φιλε κανονικα παμε.μου φενετε καποιος ξεπηδαει τα νουμερα