Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανενα νεο εχουμε συντροφια απο την πατριδα?χαθηκε και ο μαλακας ο βυζος.

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λες να πηγε κολομβια και να του περασανε καμια κολομβιανη γραβατα τυπε μου?
μπα οχι τυπε.πρεπει να βγαλει αδεια ζητιανου πρωτα.εκανε αιτηση στην κολομβιανη πρεσβεια.θελει να ζιτιανεψει εξω απο το σπιτι τις χιλντας και μετα να καταθεσει τις εισπραξης για να την γαμησι.εχει ιερο σκοπο ο βυζος για το ταξιδι.δεν θελει να παει ξεμπαρκος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπα οχι τυπε.πρεπει να βγαλει αδεια ζητιανου πρωτα.εκανε αιτηση στην κολομβιανη πρεσβεια.θελει να ζιτιανεψει εξω απο το σπιτι τις χιλντας και μετα να καταθεσει τις εισπραξης για να την γαμησι.εχει ιερο σκοπο ο βυζος για το ταξιδι.δεν θελει να παει ξεμπαρκος.
προχτες η χιλντα ειχε μεθυσει και γλυκοκοιταζε τα τεκνα ρε :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
λες να πηγε κολομβια και να του περασανε καμια κολομβιανη γραβατα τυπε μου?
Οχι ρε τυποι απλως σκορπισαμε τωρα το καλοκαιρι και περναμε πιο πολλες ωρες στις παραλιες για οφθαλμολουτρο.Απο Οκτωβριο η ομαδα ανασυντασεται

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε αρκανς τυπε εχθες χτυπησα δυο Αγγλιδες,μανα και κορη και σημερα εχουμε ραντεβου για φαι,ποτο,καιμετα γαμηση,η μανα 45 δυνατο μουνι,παραξενο για αγγλιδα σε αυτη την ηλικια,και η κορη 25,ποια λες να χτυπησω ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε αρκανς τυπε εχθες χτυπησα δυο Αγγλιδες,μανα και κορη και σημερα εχουμε ραντεβου για φαι,ποτο,καιμετα γαμηση,η μανα 45 δυνατο μουνι,παραξενο για αγγλιδα σε αυτη την ηλικια,και η κορη 25,ποια λες να χτυπησω ?
μεγαλε και τα 2!
φατες σαν σουβλακι!

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ντουετο με αυτες.σε πρωτη φαση γαμα την μανα ωστε να ζηλεψει η πιτσιρικα,και να σου κατσει αμεσως μετα.μην πεσεις πρωτα στην πιτσιρικα γιατι την μανα θα την πιασουν τα μητρικα τις και θα σε δει γαμπρο και δεν θα κατσει να γαμηθει μετα αυτη.ξεκινα απο το ζυμαρι και φαε το κερασακι στο τελος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ντουετο με αυτες.σε πρωτη φαση γαμα την μανα ωστε να ζηλεψει η πιτσιρικα,και να σου κατσει αμεσως μετα.μην πεσεις πρωτα στην πιτσιρικα γιατι την μανα θα την πιασουν τα μητρικα τις και θα σε δει γαμπρο και δεν θα κατσει να γαμηθει μετα αυτη.ξεκινα απο το ζυμαρι και φαε το κερασακι στο τελος.
τυπε μου μαλλον εισαι εμπειρος σε τετοιες φασεις??
σε εκοψα καλα?

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μου μαλλον εισαι εμπειρος σε τετοιες φασεις??
σε εκοψα καλα?
ναι ρε τυπε.τις εχω δωσει εγω τις εξετασεις μου σε αυτα τα θεματα,στην αρχη με ειχαν κοψει αλλα μετα εγραφα καλα και περασα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε μου εχεις τον λογο μου θα ακολουθησω πιστα αυτο που ειπες και οτι γινει.Τα λες ωραια τα λες ποιητικα.
Πρωτα την μανα και και μετα οτι κατσει με το μωρο.Το ζυμαρι πρωτα :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Cartagena για οσους εχουν παει και γνωριζουν  :grin: Δεν γραφω εδω αλλα το παρακολουθω το θρεντ  ;)

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε μου εχεις τον λογο μου θα ακολουθησω πιστα αυτο που ειπες και οτι γινει.Τα λες ωραια τα λες ποιητικα.
Πρωτα την μανα και και μετα οτι κατσει με το μωρο.Το ζυμαρι πρωτα :rockon: :rockon: :rockon:
αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε.και ξερεις γιατι?γιατι αν η μανα σε γουσταρει θα καψουρευτει κατευθειαν.και μετα εσυ θα βγαζεις τα γουστα με την πιτσιρικα και θα κρυφογαμιετε αυτη με εσενα.ετσι ξεκινανε ολα τα οικογενειακα δραματα.ο αλπειρο πρωτα γαμησε την χιλντα και μετα ξεπαρθενιασε την καταλινα.(ασχετα που την ειχαν γαμησι πιο μπροστα ολοι οι βαρονοι τις κοκας).ο αλμπειρο ξεπαρθενιασε παντως.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε μου θα το παιξω σεναριο αλα αλμπειρο και οτι κατσει,τυπε μου ενοειται αν ησουν εδω θα επαιρνες και εσυ το μεζε σου.

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε μου θα το παιξω σεναριο αλα αλμπειρο και οτι κατσει,τυπε μου ενοειται αν ησουν εδω θα επαιρνες και εσυ το μεζε σου.
τυπε τις ξερω καλα εγω τις αγγλιδες τι πουτανες ειναι.3 χρονια στην κω δουλευα μπαρμαν οταν ημουν πιτσιρικας.τις εχω σπουδασει τις ρουφιανες.αλλα εγω επαιζα πιο πολυ σκανδιναβικες χωρες μου αρεσαν πιο πολυ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τις ξερω καλα εγω τις αγγλιδες τι πουτανες ειναι.3 χρονια στην κω δουλευα μπαρμαν οταν ημουν πιτσιρικας.τις εχω σπουδασει τις ρουφιανες.αλλα εγω επαιζα πιο πολυ σκανδιναβικες χωρες μου αρεσαν πιο πολυ.
τυπε μου απο κολομβια ειχες τιποτα?η γενικα απο λατινικη αμερικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom