You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες να πηγε κολομβια και να του περασανε καμια κολομβιανη γραβατα τυπε μου?κανενα νεο εχουμε συντροφια απο την πατριδα?χαθηκε και ο μαλακας ο βυζος.
μπα οχι τυπε.πρεπει να βγαλει αδεια ζητιανου πρωτα.εκανε αιτηση στην κολομβιανη πρεσβεια.θελει να ζιτιανεψει εξω απο το σπιτι τις χιλντας και μετα να καταθεσει τις εισπραξης για να την γαμησι.εχει ιερο σκοπο ο βυζος για το ταξιδι.δεν θελει να παει ξεμπαρκος.λες να πηγε κολομβια και να του περασανε καμια κολομβιανη γραβατα τυπε μου?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προχτες η χιλντα ειχε μεθυσει και γλυκοκοιταζε τα τεκνα ρεμπα οχι τυπε.πρεπει να βγαλει αδεια ζητιανου πρωτα.εκανε αιτηση στην κολομβιανη πρεσβεια.θελει να ζιτιανεψει εξω απο το σπιτι τις χιλντας και μετα να καταθεσει τις εισπραξης για να την γαμησι.εχει ιερο σκοπο ο βυζος για το ταξιδι.δεν θελει να παει ξεμπαρκος.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Οχι ρε τυποι απλως σκορπισαμε τωρα το καλοκαιρι και περναμε πιο πολλες ωρες στις παραλιες για οφθαλμολουτρο.Απο Οκτωβριο η ομαδα ανασυντασεταιλες να πηγε κολομβια και να του περασανε καμια κολομβιανη γραβατα τυπε μου?
τυπε ολες οι συμπεθερες μολις μεθανε γλυκοκοιτανε τα τεκνα.προχτες η χιλντα ειχε μεθυσει και γλυκοκοιταζε τα τεκνα ρε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεγαλε και τα 2!Ρε αρκανς τυπε εχθες χτυπησα δυο Αγγλιδες,μανα και κορη και σημερα εχουμε ραντεβου για φαι,ποτο,καιμετα γαμηση,η μανα 45 δυνατο μουνι,παραξενο για αγγλιδα σε αυτη την ηλικια,και η κορη 25,ποια λες να χτυπησω ?
φατες σαν σουβλακι!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε οχι γιατι στο τελος θα γαμησω τη φουχτα μου,πρεπει να αποφασισω που θα τα χωσομεγαλε και τα 2!
φατες σαν σουβλακι!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το φρικοπουρο φερνει καθολου στην χιλντα?Τυπε οχι γιατι στο τελος θα γαμησω τη φουχτα μου,πρεπει να αποφασισω που θα τα χωσο
κοιτα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ντουετο με αυτες.σε πρωτη φαση γαμα την μανα ωστε να ζηλεψει η πιτσιρικα,και να σου κατσει αμεσως μετα.μην πεσεις πρωτα στην πιτσιρικα γιατι την μανα θα την πιασουν τα μητρικα τις και θα σε δει γαμπρο και δεν θα κατσει να γαμηθει μετα αυτη.ξεκινα απο το ζυμαρι και φαε το κερασακι στο τελος.Ρε αρκανς τυπε εχθες χτυπησα δυο Αγγλιδες,μανα και κορη και σημερα εχουμε ραντεβου για φαι,ποτο,καιμετα γαμηση,η μανα 45 δυνατο μουνι,παραξενο για αγγλιδα σε αυτη την ηλικια,και η κορη 25,ποια λες να χτυπησω ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου μαλλον εισαι εμπειρος σε τετοιες φασεις??κοιτα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ντουετο με αυτες.σε πρωτη φαση γαμα την μανα ωστε να ζηλεψει η πιτσιρικα,και να σου κατσει αμεσως μετα.μην πεσεις πρωτα στην πιτσιρικα γιατι την μανα θα την πιασουν τα μητρικα τις και θα σε δει γαμπρο και δεν θα κατσει να γαμηθει μετα αυτη.ξεκινα απο το ζυμαρι και φαε το κερασακι στο τελος.
σε εκοψα καλα?
ναι ρε τυπε.τις εχω δωσει εγω τις εξετασεις μου σε αυτα τα θεματα,στην αρχη με ειχαν κοψει αλλα μετα εγραφα καλα και περασα.τυπε μου μαλλον εισαι εμπειρος σε τετοιες φασεις??
σε εκοψα καλα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι ρε τυπε.τις εχω δωσει εγω τις εξετασεις μου σε αυτα τα θεματα,στην αρχη με ειχαν κοψει αλλα μετα εγραφα καλα και περασα.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μου εχεις τον λογο μου θα ακολουθησω πιστα αυτο που ειπες και οτι γινει.Τα λες ωραια τα λες ποιητικα.κοιτα ειναι λιγο δυσκολο να γινει ντουετο με αυτες.σε πρωτη φαση γαμα την μανα ωστε να ζηλεψει η πιτσιρικα,και να σου κατσει αμεσως μετα.μην πεσεις πρωτα στην πιτσιρικα γιατι την μανα θα την πιασουν τα μητρικα τις και θα σε δει γαμπρο και δεν θα κατσει να γαμηθει μετα αυτη.ξεκινα απο το ζυμαρι και φαε το κερασακι στο τελος.
Πρωτα την μανα και και μετα οτι κατσει με το μωρο.Το ζυμαρι πρωτα
αυτη ειναι η γνωμη μου φιλε.και ξερεις γιατι?γιατι αν η μανα σε γουσταρει θα καψουρευτει κατευθειαν.και μετα εσυ θα βγαζεις τα γουστα με την πιτσιρικα και θα κρυφογαμιετε αυτη με εσενα.ετσι ξεκινανε ολα τα οικογενειακα δραματα.ο αλπειρο πρωτα γαμησε την χιλντα και μετα ξεπαρθενιασε την καταλινα.(ασχετα που την ειχαν γαμησι πιο μπροστα ολοι οι βαρονοι τις κοκας).ο αλμπειρο ξεπαρθενιασε παντως.Τυπε μου εχεις τον λογο μου θα ακολουθησω πιστα αυτο που ειπες και οτι γινει.Τα λες ωραια τα λες ποιητικα.
Πρωτα την μανα και και μετα οτι κατσει με το μωρο.Το ζυμαρι πρωτα
τυπε τις ξερω καλα εγω τις αγγλιδες τι πουτανες ειναι.3 χρονια στην κω δουλευα μπαρμαν οταν ημουν πιτσιρικας.τις εχω σπουδασει τις ρουφιανες.αλλα εγω επαιζα πιο πολυ σκανδιναβικες χωρες μου αρεσαν πιο πολυ.Τυπε μου θα το παιξω σεναριο αλα αλμπειρο και οτι κατσει,τυπε μου ενοειται αν ησουν εδω θα επαιρνες και εσυ το μεζε σου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου απο κολομβια ειχες τιποτα?η γενικα απο λατινικη αμερικη?τυπε τις ξερω καλα εγω τις αγγλιδες τι πουτανες ειναι.3 χρονια στην κω δουλευα μπαρμαν οταν ημουν πιτσιρικας.τις εχω σπουδασει τις ρουφιανες.αλλα εγω επαιζα πιο πολυ σκανδιναβικες χωρες μου αρεσαν πιο πολυ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις