apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειταιΝοερά είμαστε Κολομβία παίδες. Νιώστε λέμε.
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειταιΝοερά είμαστε Κολομβία παίδες. Νιώστε λέμε.
εννοειτε να ερθει κ ο τυπος,κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειται
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειται
Πιο εύκολα θα 'ρθει εδω η Κολομβία, παρά θα πάτε εσείς εκεί...
κανενα σεναριο γραφεις εσυ ρε μαλακα? η μας εχεις γραψει στα παπαρια σου?Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αρχιτύπε μου.
μαγκες οτι θα φτασουμε κολομβια ειναι σιγουρο.ο χριστοφορος κολομβος ποιο μαγκας ειναι απο εμας?
κανενα σεναριο γραφεις εσυ ρε μαλακα? η μας εχεις γραψει στα παπαρια σου?
ετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.Τσάμπα μάγκας ήταν με GPS ρε σιγά τα ωά.
Ρε αφού κωλοβαράτε στα γυρίσματα. Το νου σας στο
εγω θα ειμαι guest starετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.
ετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.
οχι χωρις γυναικες δεν ερχομαιΟι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;
οι γυναικες του σαιτ που γραφουνε εδω δεν εχουν δειξει ενδιαφερον τυπε μου??Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;
Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;
ασε τις μαλακιες βυζο. μην κανεις σαν το αλλο στο θρεντ που λεει οτι ολοι οι αρχαιοι ηταν πουστηδες.Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;
ασε τις μαλακιες βυζο. μην κανεις σαν το αλλο στο θρεντ που λεει οτι ολοι οι αρχαιοι ηταν πουστηδες.
στο ρολο του ρουφω θαναι μαλλον αυτοςΚαλή ιδέα. Τέλειος θα'ναι ο αμφισάπιενς στο ρόλο του Ρούφιο.