apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειταιΝοερά είμαστε Κολομβία παίδες. Νιώστε λέμε.
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειταιΝοερά είμαστε Κολομβία παίδες. Νιώστε λέμε.
εννοειτε να ερθει κ ο τυπος,κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειται
κολομβια χωρις τον τυπο αρκανς δεν νοειται
Πιο εύκολα θα 'ρθει εδω η Κολομβία, παρά θα πάτε εσείς εκεί...![]()
κανενα σεναριο γραφεις εσυ ρε μαλακα? η μας εχεις γραψει στα παπαρια σου?Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αρχιτύπε μου.![]()
μαγκες οτι θα φτασουμε κολομβια ειναι σιγουρο.ο χριστοφορος κολομβος ποιο μαγκας ειναι απο εμας?
κανενα σεναριο γραφεις εσυ ρε μαλακα? η μας εχεις γραψει στα παπαρια σου?
ετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.Τσάμπα μάγκας ήταν με GPS ρε σιγά τα ωά.
Ρε αφού κωλοβαράτε στα γυρίσματα. Το νου σας στο![]()
![]()
![]()
εγω θα ειμαι guest starετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.
ετοιμοι ειμαστε ρε μαλακα.εσυ δεν γραφεις σεναριο.μεχρι και ο απολυτος θελει να παιξει στο σηριαλ.
οχι χωρις γυναικες δεν ερχομαιΟι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;![]()
οι γυναικες του σαιτ που γραφουνε εδω δεν εχουν δειξει ενδιαφερον τυπε μου??Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;![]()
Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;![]()
ασε τις μαλακιες βυζο. μην κανεις σαν το αλλο στο θρεντ που λεει οτι ολοι οι αρχαιοι ηταν πουστηδες.Οι πρωταγωνίστριες πού είναι ρε; Ή θα το κάνουμε όπως οι αρχαίοι να παίζετε εσείς τους γυναικείους ρόλους;![]()
ασε τις μαλακιες βυζο. μην κανεις σαν το αλλο στο θρεντ που λεει οτι ολοι οι αρχαιοι ηταν πουστηδες.
στο ρολο του ρουφω θαναι μαλλον αυτοςΚαλή ιδέα. Τέλειος θα'ναι ο αμφισάπιενς στο ρόλο του Ρούφιο.![]()