Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
χριστιδι ετοιμος εισαι για κολομβια.μονο σε γηπεδο να μην πας και ολα ενταξει θα ειναι με εσενα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ρε συ αδερφε σταματα να κανεις ζημιες,ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι(40βαλε) :grin: η τουλαχιστον ριξε μια προειδοποιηση 10 λεπτα πριν να προετοιμαστουμε ψυχολογικα...κυκλοφορανε εγκεφαλικα,καρδιακα και τετοια

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ δυνατα τα μουνια στο βιντεο.θα παμε να παρουμε καμια βιζιτα και θα θελει ενα 2ωρο μονο για να διαλεξουμε.

αρακαΝς8

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
1
Πόντοι
0
ειδες ποσο μαλακας εισαι τελικα?

Αρχηγε δε μιλας καλα και θα σου βαλω πιπερι στη γλωσσα και μετα να σε δω πως θα γλυφεις τα Κολομβιανα μουνακια. Οχι τιποτα αλλο θα παει τζαμπα το ταξιδι τυπε μου. Για να τελειωνουμε, ορισε ημερομηνιες γιατι ο λαος δεν μπορει να περιμενει. Θελουμε Κολομβια εδω και τωρα με τον arcans (2,3,4,5,6,7) οδηγο μας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κολομβιανες τσαπερδονες....ετοιμαστε τα σουφρακια σας για πολεμο....
ερχομαστε κατακαβλωμενοι κραδαινοντας τα σαρκινα σπαθια μας... :rockon: :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
θα σου πω σε πμ επειδη κυκλοφορανε περιεργοι που δε κανει να τα μαθαινουν ολα.μετα χειρισου το εσυ οπως θες ;) και για να μη νομισεις οτι σου λεω λαλακιες και αρπαχτεις αδικα...ειμαι αυτος που σου ειχα πει για τη "γραβατα"(μαζι με τον βυζο νομιζω)

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα σου πω σε πμ επειδη κυκλοφορανε περιεργοι που δε κανει να τα μαθαινουν ολα.μετα χειρισου το εσυ οπως θες ;) και για να μη νομισεις οτι σου λεω λαλακιες και αρπαχτεις αδικα...ειμαι αυτος που σου ειχα πει για τη "γραβατα"(μαζι με τον βυζο νομιζω)
οκ φιλε καταλαβα.περιμενω πμ σου.

αρακαΝς8

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
1
Πόντοι
0
οκ φιλε καταλαβα.περιμενω πμ σου.

Αρχηγε τι πμ και μαλακιες ειναι αυτα ? Ο λαος θελει διαφανεια. Δεν πιστευω να μας αφησεις στην αποξω και δεν μας παρεις μαζι στην Κολομβια. Θα μαραζωσω εδω περα. Για κοιτα να ξηγηθεις σωστα γιατι εχω το πιπερι ετοιμο τυπε μου.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αρχηγε τι πμ και μαλακιες ειναι αυτα ? Ο λαος θελει διαφανεια. Δεν πιστευω να μας αφησεις στην αποξω και δεν μας παρεις μαζι στην Κολομβια. Θα μαραζωσω εδω περα. Για κοιτα να ξηγηθεις σωστα γιατι εχω το πιπερι ετοιμο τυπε μου.
κακο πραγμα ρε οι πουστηδες.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε κολομβιανοι?πολυ ησυχια επεσε.δεν εμφανιστικε και ο απολυτος σημερα.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
TOP HOTELS IN COLOMBIA

Discounted Price on Published Rates Guaranteed!

SOFITEL SANTA CLARA HOTEL CARTAGENA
5 Star

CHARLESTON BOGOTA HOTEL 
5 Star

SOFITEL VICTORIA REGIA HOTEL 
5 Star

HOTEL DE LA VILLE BOGOTA 
4 Star

HOTEL BELFORT MEDELLIN
4 Star

GRAND HOUSE BOGOTA
4 Star