Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται να σου αποδείξω εδώ μέσα αν έχω παιδεία ή όχι, τουλάχιστον έχω ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να δείξω ότι διαθέτω μέσα από τα περισσότερα ποστ μου.
Τώρα αν καμιά φορά έχω βρίσει έχοντας έρθει εκτός εαυτού ή χαριτολογώντας όπως στην περίπτωση του χεσμένος δε καταλαβαίνω τι δικαιώματα σου δίνει να την αμφισβητείς.

Βρισια ενημερωτικα δεν ειναι λεξεις σαν το μαλακας κτλ.μονο....
Ειναι καθε φραση,χαρακτηρισμος,λεξη επιθετικη,προσβλητικη,χυδαια....

Αν το ειπες χαριτολογωντας τοτε απλα δεν το σχολιαζω......

Ο καθενας μπορει να βγαινει εκτος εαυτου.Η αντιδραση του απο κει και περα υποδηλωνει την παιδεια του..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ μπορει να εισαι.
Δεν είμαι εγώ ρε βλάχο.

Βρισια ενημερωτικα δεν ειναι λεξεις σαν το μαλακας κτλ.μονο....
Ειναι καθε φραση,χαρακτηρισμος,λεξη επιθετικη,προσβλητικη,χυδαια....

Αν το ειπες χαριτολογωντας τοτε απλα δεν το σχολιαζω......

Ο καθενας μπορει να βγαινει εκτος εαυτου.Η αντιδραση του απο κει και περα υποδηλωνει την παιδεια του..
Άμα αντιδρούσα σαν και σένα πάντως όποτε με έβριζαν όσο καιρό είμαι στο φόρουμ (κι όχι χεσμένος και τέτοια) θα είχα περάσει τον arcans στον αριθμό.
Μην κρίνεις πάντως τόσο εύκολα ανθρώπους από ποστ σε φόρουμ, πόσο μάλλον σε μπουρδελοφόρουμ.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το alter ego σου τυπε μου. Δηλαδη εσυ. Εγω ειμαι εσυ και εσυ εισαι εγω τυπε μου.
λοιπον σκουπιδι ακου για να μαθαινεις.οταν θα βγαλεις απο πανω σου την κυλοτα που φορας θα μπορεσεις να μιλησεις μαζι μου.αν εισαι μαγκας να πεις οτι θελεις με το κανονικο σου νικ.εδω δεν ειναι η πιατσα των τραβεστι για να εμφανιζεσε με το ψευδωνυμο σου.
τελικα οι κολομβια τραβαει τους πουστηδες σαν μαγνητης,ολοι περασαν απο το θρεντ,αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι εγώ ρε βλάχο.
Άμα αντιδρούσα σαν και σένα πάντως όποτε με έβριζαν όσο καιρό είμαι στο φόρουμ (κι όχι χεσμένος και τέτοια) θα είχα περάσει τον arcans στον αριθμό.
Μην κρίνεις πάντως τόσο εύκολα ανθρώπους από ποστ σε φόρουμ, πόσο μάλλον σε μπουρδελοφόρουμ.
αντε μεγαλε τελος.κουραστικος καταντησες.πανε σε αλλο θρεντ και τελειωσε.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

θα μου το εξηγησεις αυτο.....??

Αυτα που γραφεις δεν ειναι αυτα που θα ελεγες και απο κοντα??  :think:

αρακαΝς8

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
1
Πόντοι
0
λοιπον σκουπιδι ακου για να μαθαινεις.οταν θα βγαλεις απο πανω σου την κυλοτα που φορας θα μπορεσεις να μιλησεις μαζι μου.αν εισαι μαγκας να πεις οτι θελεις με το κανονικο σου νικ.εδω δεν ειναι η πιατσα των τραβεστι για να εμφανιζεσε με το ψευδωνυμο σου.
τελικα οι κολομβια τραβαει τους πουστηδες σαν μαγνητης,ολοι περασαν απο το θρεντ,αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε.

Τυπε μου εγω ετοιμαζω βαλιτσες για Κολομπια και εσυ μου τη λες. Δικε μου θα πινουμε τα μοχιτος μας στην Μποκοτα και θα πηδαμε τις Λατινες. Αφου δεν μας καθονται οι παλιοΕλεεινιδες σιγα μη σκασουμε. Ετσι ? Γερα δικε μου, οδηγησε την ομαδα στην κορυφη.
ΑΡΑΚΑ ΓΕΡΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΟΚΟΤΑ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
θα μου το εξηγησεις αυτο.....??

Ότι έχω κρατηθεί να μη βρίσω όταν μου βρίζαν μάνες στο παρελθόν.

Αυτα που γραφεις δεν ειναι αυτα που θα ελεγες και απο κοντα??  :think:
Αυτά είναι φυσικά, γενικά αναφέρομαι.
Ας πούμε ο arcans που βρίζει με το κιλό φαντάζομαι ότι αμα με έβλεπε μπροστά του δε θα έβγαζε άχνα...

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όπου θέλω θα πάω ρε παραλία, χαλάρωσε, δεν είναι δικό σου το σάιτ.
Τυπε μου εγω ετοιμαζω βαλιτσες για Κολομπια και εσυ μου τη λες. Δικε μου θα πινουμε τα μοχιτος μας στην Μποκοτα και θα πηδαμε τις Λατινες. Αφου δεν μας καθονται οι παλιοΕλεεινιδες σιγα μη σκασουμε. Ετσι ? Γερα δικε μου, οδηγησε την ομαδα στην κορυφη.
ΑΡΑΚΑ ΓΕΡΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΟΚΟΤΑ
μεγαλε παντως την γκομενα σου δεν την γαμαω εγω.αλλος την κανει την δουλεια,και πινουν και μοχιτος μαζι.οσο για κολομβια δεν μπορεις να ερθεις,διοτι με τα κερατα στο κεφαλι,και την κυλοτα στο κολο,τα αδερφια στην κολομβια θα σου βγαλουνε το εντερο απο το κολο να ξερεις.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ότι έχω κρατηθεί να μη βρίσω όταν μου βρίζαν μάνες στο παρελθόν.
Ας πούμε ο arcans που βρίζει με το κιλό φαντάζομαι ότι αμα με έβλεπε μπροστά του δε θα έβγαζε άχνα...
το βρακακι σου θα σου το εβγαζα παντως να ξερεις.αντε ρε κανε καμια βολτα,το παιζεις και μαγκας.μας εχεις πρηξει τα παπαρια εδω και τοση ωρα.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Τεσπα.......
Για αλλο ξεκινησαμε,στον αρκανς το πας και παλι....

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τεσπα.......
Για αλλο ξεκινησαμε,στον αρκανς το πας και παλι....
με γουσταρει το αγορι τρελα μαλλον.υπομονη και θα μου κανει και καμακι σε λιγο.ετοιμος ειναι.που εισαι βυζο να βαλεις ταξη gay θα καταντησει το σηριαλ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το βρακακι σου θα σου το εβγαζα παντως να ξερεις.αντε ρε κανε καμια βολτα,το παιζεις και μαγκας.μας εχεις πρηξει τα παπαρια εδω και τοση ωρα.

ρε δεν πρόλαβες να χαρείς το "6", έβαλες και το "7"; :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
με γουσταρει το αγορι τρελα μαλλον.υπομονη και θα μου κανει και καμακι σε λιγο.ετοιμος ειναι.που εισαι βυζο να βαλεις ταξη gay θα καταντησει το σηριαλ.
Καλά και gay να ήμουν εσένα δε θα σε γούσταρα, τέτοιος απολίτιστος που είσαι.
Ποια Κολομβία , στα νησιά του Πάσχα πρέπει να πας μπας και σου κάτσει κανα μοάη...

αρακαΝς8

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
1
Πόντοι
0
μεγαλε παντως την γκομενα σου δεν την γαμαω εγω.αλλος την κανει την δουλεια,και πινουν και μοχιτος μαζι.οσο για κολομβια δεν μπορεις να ερθεις,διοτι με τα κερατα στο κεφαλι,και την κυλοτα στο κολο,τα αδερφια στην κολομβια θα σου βγαλουνε το εντερο απο το κολο να ξερεις.

Αρχηγε εγω οπως και εσυ, δεν εχω γκομενα. Οχι γιατι δεν μπορουμε να βρουμε αλλα γιατι δεν καταδεχομαστε να ξεπεσουμε στις ελειηνιδες. Εμεις μονο Κολομβιανες γαμαμε. Φανταζομε θα εχεις κανονιει με τα αδερφια στην Μποκοτα να μας περιμενουν και να εχουν τις κουκλαρες τοιμες να τις ξεσκισουμε. Σε παω τυπε μου. Εισαι γεννημενος αρχηγος. Εχεις σκεφτει να φτιαξεις κομμα και ν κατβουμε στις επομενες εκλογες ? Κατι σαν το Βεργη ας πουμε ή τον Λεβεντη......

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αρχηγε εγω οπως και εσυ, δεν εχω γκομενα. Οχι γιατι δεν μπορουμε να βρουμε αλλα γιατι δεν καταδεχομαστε να ξεπεσουμε στις ελειηνιδες. Εμεις μονο Κολομβιανες γαμαμε. Φανταζομε θα εχεις κανονιει με τα αδερφια στην Μποκοτα να μας περιμενουν και να εχουν τις κουκλαρες τοιμες να τις ξεσκισουμε. Σε παω τυπε μου. Εισαι γεννημενος αρχηγος. Εχεις σκεφτει να φτιαξεις κομμα και ν κατβουμε στις επομενες εκλογες ? Κατι σαν το Βεργη ας πουμε ή τον Λεβεντη......
ειδες ποσο μαλακας εισαι τελικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom