Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε βυζο κακο πραγμα αυτο με τους πουστηδες.ολοι ιδιοι ειναι.τους βριζεις,τους φτυνεις και ολο πιο πολυ κολλανε.
Με βρισιμο φτυσιμο δεν γινεται τιποτα τυπε μου δεν χαμπαριαζουν,μια ζωη στην ξεφτιλα ειναι τυπε μου μια ζωη τους βριζουν,εχουν παθει ανοσια,τους αρεσει

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
για κολομβιανη γραβατα ειναι ολοι τους.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε μου ζηλευω,θα αρχισω και εγω τα μπινελικια,θελω και εγω σινερμαν 1 2 3 4 5 6 7 8...και παει λεγοντας  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και μην μου φερει αντιρηση κανενας γιατι τον αρχισα στα κοσμιτικα επιθετα :grin: :rockon: :rockon:

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε μου ζηλευω,θα αρχισω και εγω τα μπινελικια,θελω και εγω σινερμαν 1 2 3 4 5 6 7 8...και παει λεγοντας  :grin:
ετσι φιλε.σημασια δεν εχει ο προορισμος.σημασια εχει το ταξιδι.κολομβια ερχομαστε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ευχαριστω ρε φιλε.προχωραμε γερα.πρεπει να πατησουμε στα ιερα χωματα τις κολομβιας.δεν μας σταματαει τιποτα.
arcans,

θα σου κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας ότι θα απαντήσεις,είτε με βρισιές είτε ανευ.
Πόσο αξιοπρεπές είναι εκ μέρους σου να σε κάνουν μπαν και να ξανακάνεις λογαριασμό;Να δείχνουν να μη σε σέβονται και συ παρόλ' αυτά να τους "ξανατιμάς";
Βέβαια χίλιες φορές με ίδιο νικ παρά με άλλο, αλλά αναφέρομαι κυρίως στην αξιοπρέπεια σου.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
arcans,

θα σου κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας ότι θα απαντήσεις,είτε με βρισιές είτε ανευ.
Πόσο αξιοπρεπές είναι εκ μέρους σου να σε κάνουν μπαν και να ξανακάνεις λογαριασμό;Να δείχνουν να μη σε σέβονται και συ παρόλ' αυτά να τους "ξανατιμάς";
Βέβαια χίλιες φορές με ίδιο νικ παρά με άλλο, αλλά αναφέρομαι κυρίως στην αξιοπρέπεια σου.
επειδη δεν συνηθηζω να μιλαω αντικειμενα δεν μπορω να απαντησω.τωρα για τους λογους που τρωω μπαν δεν μπορεις να τους καταλαβεις,διοτι εχεις την πουστια και την ρουφιανα μεσα σου.αρα τζαμπα θα γραφω.αυτα προς τον παρον.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Για το πούστης δε μπορώ να στο αποδείξω απο τον υπολογιστή ότι δεν είμαι, δε θα το "νιώσεις" καλά.
Ρουφιάνο όμως σου είπα και τις προάλες να μη με λες, σου πα ότι δεν έχω στείλει κανένα πμ, άλλη όρεξη δεν είχα....
Ευχαριστώ που απάντησες πάντως, έστω κι έτσι.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για το πούστης δε μπορώ να στο αποδείξω απο τον υπολογιστή ότι δεν είμαι, δε θα το "νιώσεις" καλά.
Ρουφιάνο όμως σου είπα και τις προάλες να μη με λες, σου πα ότι δεν έχω στείλει κανένα πμ, άλλη όρεξη δεν είχα....
Ευχαριστώ που απάντησες πάντως, έστω κι έτσι.
οτι εισαι ρουφιανος ειναι το μονο σιγουρο.τωρα για το πουστης παιζετε και αυτο,διοτι απο το τροπο συμπεριφορας φαινετε οτι εισαι,τωρα για σωματικα δεν ξερω.
και αυτο που κανεις τωρα παλι πουστικο ειναι φιλε.απο την μια μας βριζεις και απο την αλλη μας κανεις και ερωτησεις λες και δεν τρεχει τιποτα.παντος ειναι αυτο που λεω οσο σας βριζουν και σας φτυνουν τοσο πιο πολυ κολλατε.οσο για το μπαν το χθεσινο που εφαγα φιλε,οσοι προλαβαν και διαβασαν αυτα που εγραψα καταλαβαν παρα πολλα.δεν πειραζει ομως οι κολομβιανοι μαχητες δεν κολονουν πουθενα.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και κατι τελευταιο προτιμω να φτασω στο αρκανς10000 αλλα αυτο που ειναι να το πω θα το πω,γλυφτης δεν εγινα κανενος,και ουτε προκειτε να γινω.εγω τουλαχιστον με οσους βριστικα το εκανα γιατι δεν μπορω να ακουω κολομπαριστικα πραγματα.αυτο κανω και στην κανονικη μου ζωη,ετσι και αλλιως μαλακες υπαρχουν παντου.λιγοι ειναι αυτοι που φορανε παντελονια πλεον,δες γυρω σου και θα το καταλαβεις,απο πολλα πραγματα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καταρχήν όχι σας έβριζα, ΣΕ έβριζα, μην ανακατεύεις τους άλλους, με τον απόλυτο και το βύζο μιλάμε μια χαρά.
Με λες ρουφιάνο χωρίς να εξηγείς το γιατί, άμα δεν έχεις τη φαιά να το εξηγήσεις ΜΗΝ το αναφέρεις καθόλου γιατί με διασυρεις στους αλλους χωρίς στοιχεία.
Είδα σήμερα αυτά που έγιναν χτες, είδα ότι έβριζες πάλι χωρίς λόγο.Τα άλλα τα έσβησαν.
Υποθέτω μετά ότι υποστήριξες τη μουνιτσα(που στην αρχή την έβριζες!)
επειδή την έκαναν mute.
Αυτα και τέλος μη χαλάω το θρεντ.

arcans7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχήν όχι σας έβριζα, ΣΕ έβριζα, μην ανακατεύεις τους άλλους, με τον απόλυτο και το βύζο μιλάμε μια χαρά.
Με λες ρουφιάνο χωρίς να εξηγείς γιατί, άμα δεν έχεις τη φαιά να το εξηγήσεις ΜΗΝ το αναφέρεις καθόλου γιατί με διασυρεις στους αλλους χωρίς στοιχεία.
Είδα σήμερα αυτά που έγιναν χτες, είδα ότι έβριζες πάλι χωρίς λόγο.Τα άλλα τα έσβησαν.
Υποθέτω μετά ότι υποστήριξες τη μουνιτσα(που στην αρχή την έβριζες!)
επειδή την έκαναν mute.
Αυτα και τέλος μη χαλάω το θρεντ.
υποθετεις μαλακιες.να ξερεις.αυτα και τελος.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
οσο για το μπαν το χθεσινο που εφαγα φιλε,οσοι προλαβαν και διαβασαν αυτα που εγραψα καταλαβαν παρα πολλα.

Τα συγχαρητηρια μου γιατι χθες δεν προλαβα να στο πω.
Ευτυχως που προλαβα να διαβασω το ποστ και για την ακριβεια το θρεντ που ανοιξες.
Μπραβο σου μονο και μονο επειδη μιλησες για ισοτητα.

Καταρχήν όχι σας έβριζα, ΣΕ έβριζα, μην ανακατεύεις τους άλλους

Λες ψεμματα.Και μενα με εβρισες παλαιοτερα χωρις λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom