anepithymitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σας τρωει πολυ ο ανεπιθυμητος ε;
χιμενα-παολα-βανεσα επιθεση φωτια,ουτε η μπαρτσα εχει τετοια επιθεση.Ξεκίνα μ'αυτές κι εγώ παίρνω το τρίο Χιμένα-Πάολα-Βανέσα. Στην πορεία κάνουμε τράμπα.
Με βρισιμο φτυσιμο δεν γινεται τιποτα τυπε μου δεν χαμπαριαζουν,μια ζωη στην ξεφτιλα ειναι τυπε μου μια ζωη τους βριζουν,εχουν παθει ανοσια,τους αρεσειρε βυζο κακο πραγμα αυτο με τους πουστηδες.ολοι ιδιοι ειναι.τους βριζεις,τους φτυνεις και ολο πιο πολυ κολλανε.
για κολομβιανη γραβατα ειναι ολοι τους.
ευχαριστω ρε φιλε.προχωραμε γερα.πρεπει να πατησουμε στα ιερα χωματα τις κολομβιας.δεν μας σταματαει τιποτα.Καλοριζικο το εβδομο αδερφε...
ευχαριστω ρε φιλε.προχωραμε γερα.πρεπει να πατησουμε στα ιερα χωματα τις κολομβιας.δεν μας σταματαει τιποτα.
Και μην μου φερει αντιρηση κανενας γιατι τον αρχισα στα κοσμιτικα επιθετα
ετσι φιλε.σημασια δεν εχει ο προορισμος.σημασια εχει το ταξιδι.κολομβια ερχομαστε.Τυπε μου ζηλευω,θα αρχισω και εγω τα μπινελικια,θελω και εγω σινερμαν 1 2 3 4 5 6 7 8...και παει λεγοντας
Τυπε μου τι ειπες τωρα εγραψες Los colobianosετσι φιλε.σημασια δεν εχει ο προορισμος.σημασια εχει το ταξιδι.κολομβια ερχομαστε.
arcans,ευχαριστω ρε φιλε.προχωραμε γερα.πρεπει να πατησουμε στα ιερα χωματα τις κολομβιας.δεν μας σταματαει τιποτα.
επειδη δεν συνηθηζω να μιλαω αντικειμενα δεν μπορω να απαντησω.τωρα για τους λογους που τρωω μπαν δεν μπορεις να τους καταλαβεις,διοτι εχεις την πουστια και την ρουφιανα μεσα σου.αρα τζαμπα θα γραφω.αυτα προς τον παρον.arcans,
θα σου κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας ότι θα απαντήσεις,είτε με βρισιές είτε ανευ.
Πόσο αξιοπρεπές είναι εκ μέρους σου να σε κάνουν μπαν και να ξανακάνεις λογαριασμό;Να δείχνουν να μη σε σέβονται και συ παρόλ' αυτά να τους "ξανατιμάς";
Βέβαια χίλιες φορές με ίδιο νικ παρά με άλλο, αλλά αναφέρομαι κυρίως στην αξιοπρέπεια σου.
οτι εισαι ρουφιανος ειναι το μονο σιγουρο.τωρα για το πουστης παιζετε και αυτο,διοτι απο το τροπο συμπεριφορας φαινετε οτι εισαι,τωρα για σωματικα δεν ξερω.Για το πούστης δε μπορώ να στο αποδείξω απο τον υπολογιστή ότι δεν είμαι, δε θα το "νιώσεις" καλά.
Ρουφιάνο όμως σου είπα και τις προάλες να μη με λες, σου πα ότι δεν έχω στείλει κανένα πμ, άλλη όρεξη δεν είχα....
Ευχαριστώ που απάντησες πάντως, έστω κι έτσι.
υποθετεις μαλακιες.να ξερεις.αυτα και τελος.Καταρχήν όχι σας έβριζα, ΣΕ έβριζα, μην ανακατεύεις τους άλλους, με τον απόλυτο και το βύζο μιλάμε μια χαρά.
Με λες ρουφιάνο χωρίς να εξηγείς γιατί, άμα δεν έχεις τη φαιά να το εξηγήσεις ΜΗΝ το αναφέρεις καθόλου γιατί με διασυρεις στους αλλους χωρίς στοιχεία.
Είδα σήμερα αυτά που έγιναν χτες, είδα ότι έβριζες πάλι χωρίς λόγο.Τα άλλα τα έσβησαν.
Υποθέτω μετά ότι υποστήριξες τη μουνιτσα(που στην αρχή την έβριζες!)
επειδή την έκαναν mute.
Αυτα και τέλος μη χαλάω το θρεντ.
οσο για το μπαν το χθεσινο που εφαγα φιλε,οσοι προλαβαν και διαβασαν αυτα που εγραψα καταλαβαν παρα πολλα.
Καταρχήν όχι σας έβριζα, ΣΕ έβριζα, μην ανακατεύεις τους άλλους