Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η μόνη περίπτωση να πας Κολομβία, είναι στ' όνειρο σου...
Αλλά αν βλέπεις συνέχεια αυτό το σήριαλ, θα τα καταφέρεις, έστω και κοιμισμένος  :2funny:
αμα παω ομως θα σου φερω κολομβιανη γραβατα να φορας να ξερεις.αντε νανακια τωρα θα φωναζει η μαμα που ξενυχτας.να αλλαξεις και σερβιετε μην κοιμηθεις με την ιδια θα την εβρεξες με αυτα που διαβασες σημερα.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω κάνει ασθενοφόρο κοσοβο , για τα νησιά που πήγαινα σου λέω, φαντάσου ουτε καν πόλεμος έτσι...
 Ξέρω έναν ελικοπτερά που πέρασε σε εμάς τότε που είχαμε αεροταξι και μου είχε πει διάφορα . Αυτά βλέπεις και αποφασίζεις ότι το μόνο που μας μένει είναι οι γυναίκες και αυτές όσο προλάβουμε. Ρίξε όμως λίγο τους τόνους γιατι δεν βοηθάει το βρίσιμο πουθενά. Όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν την Ιστορία τους εδώ μέσα, ειδικά στο φιλαράκι που ήταν ναυτικός και μάλιστα στα κάτω που δεν βλέπουν ήλιο θέλει πιο πολύ ρισπεκτ νομίζω.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
αμα παω ομως θα σου φερω κολομβιανη γραβατα να φορας να ξερεις.αντε νανακια τωρα θα φωναζει η μαμα που ξενυχτας.να αλλαξεις και σερβιετε μην κοιμηθεις με την ιδια θα την εβρεξες με αυτα που διαβασες σημερα.

Πρόσεξε μη χεστείς στον ύπνο σου, πηγαίνοντας για Κολομβία!!!
Βάλε τη σερβιετουλα σου την ενισχυμένη απόψε  :2funny:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχω κάνει ασθενοφόρο κοσοβο , για τα νησιά που πήγαινα σου λέω, φαντάσου ουτε καν πόλεμος έτσι...
 Ξέρω έναν ελικοπτερά που πέρασε σε εμάς τότε που είχαμε αεροταξι και μου είχε πει διάφορα . Αυτά βλέπεις και αποφασίζεις ότι το μόνο που μας μένει είναι οι γυναίκες και αυτές όσο προλάβουμε. Ρίξε όμως λίγο τους τόνους γιατι δεν βοηθάει το βρίσιμο πουθενά. Όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν την Ιστορία τους εδώ μέσα, ειδικά στο φιλαράκι που ήταν ναυτικός και μάλιστα στα κάτω που δεν βλέπουν ήλιο θέλει πιο πολύ ρισπεκτ νομίζω.
εγω δεν εχω προβλημα με τον ναυτικο.αλλα με τις μαλακιες που ελεγε ειχα.μας ειχε πρηξη τα αρχιδια με τα ισπανικα και τους ανταρτες.τελος παντων ειπε την μαλακια του και αυτος.μετα ομως πηρε μπρος και ειπαι καποια πραγματα σωστα και του εβγαλα και το καπελο.αν τα διαβασες θα το ειδες.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πρόσεξε μη χεστείς στον ύπνο σου, πηγαίνοντας για Κολομβία!!!
Βάλε τη σερβιετουλα σου την ενισχυμένη απόψε  :2funny:
αυτα που λεω στην σταση δεν θα τα λες μεσα στο λεωφορειο βλακα ε βλακα.πες κατι καινουργιο.αντε νανακια θα φωναζει η μαμα ειπαμε.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
αυτα που λεω στην σταση δεν θα τα λες μεσα στο λεωφορειο βλακα ε βλακα.πες κατι καινουργιο.αντε νανακια θα φωναζει η μαμα ειπαμε.

Βρίζε εσυ, βρίζε να καταλάβουν όλοι ποιος είσαι,

να μη σε παίρνουν και στα σοβαρά δλδ και ασχολουνται μαζί σου! 

Άκου Κόσοβο... βγές πρώτα από τη Θεσσαλονίκη.. και μετά ξεκίνα τα μακρυνά ταξίδια!!! :2funny:  :2funny:  :2funny:

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είχα γνωστό απο Κάλι.... φυσικά η γνωριμία εκτός Κολομβίας..... περίεργα άτομα γενικά όλοι οι Λ.Αμερικάνοι - θα σου την φέρουνε. Φαντάζομαι αν εκτος χώρας είναι έτσι άντε να πας να τους ζήσεις απο κοντά. Αλλά κ οι γυναίκες οριτζιναλ πουτάνες........ κ αυτό είναι που γουστάρω. :rockon:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρίζε εσυ, βρίζε να καταλάβουν όλοι ποιος είσαι,

να μη σε παίρνουν και στα σοβαρά δλδ και ασχολουνται μαζί σου! 

Άκου Κόσοβο... βγές πρώτα από τη Θεσσαλονίκη.. και μετά ξεκίνα τα μακρυνά ταξίδια!!! :2funny:  :2funny:  :2funny:
εξηγησε μου γιατι μου πριζεις τα αρχιδια? δεν γαμαω πουστρακια να ξερεις.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Είχα γνωστό απο Κάλι.... φυσικά η γνωριμία εκτός Κολομβίας..... περίεργα άτομα γενικά όλοι οι Λ.Αμερικάνοι - θα σου την φέρουνε. Φαντάζομαι αν εκτος χώρας είναι έτσι άντε να πας να τους ζήσεις απο κοντά. Αλλά κ οι γυναίκες οριτζιναλ πουτάνες........ κ αυτό είναι που γουστάρω. :rockon:
μπραβο ρε μαγκα ετσι.λιγες κουβεντες και σωστες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν εχω προβλημα με τον ναυτικο.αλλα με τις μαλακιες που ελεγε ειχα.μας ειχε πρηξη τα αρχιδια με τα ισπανικα και τους ανταρτες.τελος παντων ειπε την μαλακια του και αυτος.μετα ομως πηρε μπρος και ειπα καποια πραγματα σωστα και του εβγαλα και το καπελο.αν τα διαβασες θα το ειδες.

ΟΚ, έχεις μάλλον τον δικό σου τρόπο να αποσπάς πληροφορίες …  :2funny: :2funny:
Μεθαυριο ρεπάρω και θα γράψω ίνφο για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχω πάει , κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι κάποιος πήγε με μηχανή , φιλε απλά να σου πώ πως είναι ένα από τα όνειρα της ζωής μου και σε ζηλεύω απίστευτα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είχα γνωστό απο Κάλι.... φυσικά η γνωριμία εκτός Κολομβίας..... περίεργα άτομα γενικά όλοι οι Λ.Αμερικάνοι - θα σου την φέρουνε.
Εδω μιλας με τον αρκανς φίλε που δεν υπάρχει περίπτωση να του την φέρουν με τίποτα!  :sunglasses:

Που τους γαμάει όλους λέμε...αλλά με τον κώλο  :2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ, έχεις μάλλον τον δικό σου τρόπο να αποσπάς πληροφορίες …  :2funny: :2funny:
Μεθαυριο ρεπάρω και θα γράψω ίνφο για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχω πάει , κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι κάποιος πήγε με μηχανή , φιλε απλά να σου πώ πως είναι ένα από τα όνειρα της ζωής μου και σε ζηλεύω απίστευτα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αντε τωρα μιλας σωστα.αναμενουμε την ενημερωση.και αν γαμουσες και κολομβιανες εκει θελουμε αναλυτικοτατη ενημερωση. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εδω μιλας με τον αρκανς φίλε που δεν υπάρχει περίπτωση να του την φέρουν με τίποτα!  :sunglasses:

Που τους γαμάει όλους λέμε...αλλά με τον κώλο  :2funny:  :2funny:  :2funny:
ρε μη μου κανεις αλλο καμακι.δεν θελω αλλο φτανει.πανε πεστην στο dreakx ισως σε γαμησει αυτος.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γάμησα μόνο μια , ήταν συνοδος εδάφους, έχουνε κάτι μάτια όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω από μπουρδελο καταστάσεις αλλα θα σου πω για ζωή κτλ  

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γάμησα μόνο μια , ήταν συνοδος εδάφους, έχουνε κάτι μάτια όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω από μπουρδελο καταστάσεις αλλα θα σου πω για ζωή κτλ  
οκ ρε φιλε και αυτο ειναι πολυ ενδιαφερων.η συνοδος εδαφους ητανε μουναρα? εκανε και για συνοδος εξοδου?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ρε μη μου κανεις αλλο καμακι.δεν θελω αλλο φτανει.πανε πεστην στο dreakx ισως σε γαμησει αυτος.
Για να το λες με τόση σιγουριά, θα τον έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές  ;)

Πάντως καλύτερα για σένα να πας σε μουσουλμανική χώρα, εκει θα βρεις αυτό που κατά βάθος ζητάς  :grin:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για να το λες με τόση σιγουριά, θα τον έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές  ;)

Πάντως καλύτερα για σένα να πας σε μουσουλμανική χώρα, εκει θα βρεις αυτό που κατά βάθος ζητάς  :grin:
κουραστικος εισαι ρε.αντε φτανει με κουρασες.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε νορμάλ ήτανε η κοπέλα , από ότι θυμάμε πήγε στην United Air  μετά. Ενας γερμανός μας πήγε σε ένα μπαράκι όπου σέρβιραν γκόμενες με τα βιζιά έξω, στα τέσσερα, σε υπερυψωμένο μπάρ, με γελάκια αστιάκια κτλ
 λογικά θα πεζόντουσαν και πολλά παραπάνω αλλα δεν το έψαξα για να σου πώ, οι πιλότοι που ήταν εκέι χρόνια κυκλοφορούσαν με καλά μουνια πάντα    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom