Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο :think:
καλα ενταξει.μονο απο τις μαλακιες που λετε φαινετε οτι δεν τιν εχετε δει ουτε απο την τηλεοραση.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο :think:

Μπορεί να ναι δύσκολα fortune για σένα, για μένα, και γενικά για κοινούς θνητούς....

Σ' αυτό το thread μιλάμε για τον αρκάνς.

Το πιο πιθανόν είναι να κινδυνεύσει η Κολομβία με την παρουσία του εκεί  :grin:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χμ … φιλαράκι σε βλέπω νευρικό + ξερόλα , δύσκολος συνδυασμός  ,να ρωτήσω κάτι , εσύ έχεις πάει ποτέ ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπορεί να ναι δύσκολα fortune για σένα, για μένα, και γενικά για κοινούς θνητούς....

:thumbsup:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χμ … φιλαράκι σε βλέπω νευρικό + ξερόλα , δύσκολος συνδυασμός  ,να ρωτήσω κάτι , εσύ έχεις πάει ποτέ ;
φιλε ακου να σου πω.καταρχην δεν εχω παει.και δευτερον εσυ ειπες ενα γενικο οτι ησουν πιλοτος εκει και οτι γινετε πολεμος.και εγω ημουν δημαρχος τις μποκοτα και ο απολυτος αντιδημαρχος.αν ησουν οντος εκει,πες μας τον τροπο ζωης αναλυτικα και τι γινετε εκει?αν δεν βγηκες και εσυ απο το αεροδρομιο καμια φορα,οπως ο αλλος απο το κρουζιεροπλοιο,τουλαχιστον πες μας τι δρομολογια εχει για κολομβια και πως ειναι καλυτερα να παμε.τετοιες γενικολογιες δεν θελω να ακουω.καλυτερα να μην λετε τιποτα.διαβαστε λιγο πως γραφει ο δασκαλος στο θρεντ για την ουκρανια,και μετα συγκρινετε μα αυτα που ειπατε εσεις.αντε το μονο που δεν μας ειπατε ακομα ειναι οτι θα μας ριξουν στα λιονταρια μολις φτασουμε.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6

εσυ κατσε και πιστευε τον καθενα.εγω δεν κολονο να παω φιλαρακο παντως να ξερεις.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασες να πεις παρακαλώ…

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιζει πολυ κολομβιανη γραβατα εκει τυπε μου?
χρειαζονται πολλα λεφτα για να πας εκει?
περιπου 4000 που ελεγε και ο φιδεμπορας πριν?

Κοίτα δεν έχω δεί από κοντά την συγκεκριμένη μάρκα γραβάτας για να σου πω …  :2funny: :2funny:
Θεωρώ ότι με 4000 είναι πολλά για εκεί , δεν είναι ακριβά . Απλά αεροπορικά θα σου βγούν αρκετά από Ελλάδα δυστυχώς

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε ακου να σου πω.καταρχην δεν εχω παει.και δευτερον εσυ ειπες ενα γενικο οτι ησουν πιλοτος εκει και οτι γινετε πολεμος.και εγω ημουν δημαρχος τις μποκοτα και ο απολυτος αντιδημαρχος.αν ησουν οντος εκει,πες μας τον τροπο ζωης αναλυτικα και τι γινετε εκει?αν δεν βγηκες και εσυ απο το αεροδρομιο καμια φορα,οπως ο αλλος απο το κρουζιεροπλοιο,τουλαχιστον πες μας τι δρομολογια εχει για κολομβια και πως ειναι καλυτερα να παμε.τετοιες γενικολογιες δεν θελω να ακουω.καλυτερα να μην λετε τιποτα.διαβαστε λιγο πως γραφει ο δασκαλος στο θρεντ για την ουκρανια,και μετα συγκρινετε μα αυτα που ειπατε εσεις.αντε το μονο που δεν μας ειπατε ακομα ειναι οτι θα μας ριξουν στα λιονταρια μολις φτασουμε.
αυτος σε λιγο θα μας πει οτι ηταν και κολλητος του εσκομπαρ τυπε μου :2funny:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ τσαντίλα ρε σι , γιατί έτσι ; Μια άποψη είπα , αν δεν συμφωνείς ή ξέρεις κάτι παραπάνω πες το χαλαρά , γιατί το περνάς ειρωνικά ;

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε είσαι ο κλασικός απάλευτος τυπάς των forum  … :2funny:

Είπα πως υπάρχει επικινδυνότητα και απαγωγές . Δεν νομίζω ότι αυτά είναι παπαριές

Καλό σου βράδυ 

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε είσαι ο κλασικός απάλευτος τυπάς των forum  … :2funny:

Είπα πως υπάρχει επικινδυνότητα και απαγωγές . Δεν νομίζω ότι αυτά είναι παπαριές

Καλό σου βράδυ 
παπαριες ειπες.αν θελεις κατσε και γραψε μια αναλυτικη ενημερωση σε οτι ξερεις.ετσι κανουνε φιλε αυτοι που εχουν παει και ξερουν.δεν πετανε μια μαλακια και θελουν να τους πιστεψουν.ειπες και μια καληνυχτα και ξεμπερψες.ωραια μπραβο.βαλε τον αυτοματο πιλοτο και νανακια τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom