καλα ενταξει.μονο απο τις μαλακιες που λετε φαινετε οτι δεν τιν εχετε δει ουτε απο την τηλεοραση.Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο
Μπορεί να ναι δύσκολα fortune για σένα, για μένα, και γενικά για κοινούς θνητούς....
Σ' αυτό το thread μιλάμε για τον αρκάνς.
Το πιο πιθανόν είναι να κινδυνεύσει η Κολομβία με την παρουσία του εκεί
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μπορεί να ναι δύσκολα fortune για σένα, για μένα, και γενικά για κοινούς θνητούς....
φιλε ακου να σου πω.καταρχην δεν εχω παει.και δευτερον εσυ ειπες ενα γενικο οτι ησουν πιλοτος εκει και οτι γινετε πολεμος.και εγω ημουν δημαρχος τις μποκοτα και ο απολυτος αντιδημαρχος.αν ησουν οντος εκει,πες μας τον τροπο ζωης αναλυτικα και τι γινετε εκει?αν δεν βγηκες και εσυ απο το αεροδρομιο καμια φορα,οπως ο αλλος απο το κρουζιεροπλοιο,τουλαχιστον πες μας τι δρομολογια εχει για κολομβια και πως ειναι καλυτερα να παμε.τετοιες γενικολογιες δεν θελω να ακουω.καλυτερα να μην λετε τιποτα.διαβαστε λιγο πως γραφει ο δασκαλος στο θρεντ για την ουκρανια,και μετα συγκρινετε μα αυτα που ειπατε εσεις.αντε το μονο που δεν μας ειπατε ακομα ειναι οτι θα μας ριξουν στα λιονταρια μολις φτασουμε.Χμ … φιλαράκι σε βλέπω νευρικό + ξερόλα , δύσκολος συνδυασμός ,να ρωτήσω κάτι , εσύ έχεις πάει ποτέ ;
εσυ κατσε και πιστευε τον καθενα.εγω δεν κολονο να παω φιλαρακο παντως να ξερεις.Μπορεί να ναι δύσκολα fortune για σένα, για μένα, και γενικά για κοινούς θνητούς....
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιζει πολυ κολομβιανη γραβατα εκει τυπε μου?
χρειαζονται πολλα λεφτα για να πας εκει?
περιπου 4000 που ελεγε και ο φιδεμπορας πριν?
Κοίτα δεν έχω δεί από κοντά την συγκεκριμένη μάρκα γραβάτας για να σου πω …
Θεωρώ ότι με 4000 είναι πολλά για εκεί , δεν είναι ακριβά . Απλά αεροπορικά θα σου βγούν αρκετά από Ελλάδα δυστυχώς
εσυ κατσε και πιστευε τον καθενα.εγω δεν κολονο να παω φιλαρακο παντως να ξερεις.
Είπα ρε εγώ ότι κωλώνεις?
Αλλά βλέπω και ρωτάς πολλά...
Έπρεπε να 'χεις ήδη φύγει !!!
εσυ πες μας τουλαχιστον αν τα αεροπλανα εχουν στην κολομβια 2 φτερα η 1.Ξέχασες να πεις παρακαλώ…
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτος σε λιγο θα μας πει οτι ηταν και κολλητος του εσκομπαρ τυπε μουφιλε ακου να σου πω.καταρχην δεν εχω παει.και δευτερον εσυ ειπες ενα γενικο οτι ησουν πιλοτος εκει και οτι γινετε πολεμος.και εγω ημουν δημαρχος τις μποκοτα και ο απολυτος αντιδημαρχος.αν ησουν οντος εκει,πες μας τον τροπο ζωης αναλυτικα και τι γινετε εκει?αν δεν βγηκες και εσυ απο το αεροδρομιο καμια φορα,οπως ο αλλος απο το κρουζιεροπλοιο,τουλαχιστον πες μας τι δρομολογια εχει για κολομβια και πως ειναι καλυτερα να παμε.τετοιες γενικολογιες δεν θελω να ακουω.καλυτερα να μην λετε τιποτα.διαβαστε λιγο πως γραφει ο δασκαλος στο θρεντ για την ουκρανια,και μετα συγκρινετε μα αυτα που ειπατε εσεις.αντε το μονο που δεν μας ειπατε ακομα ειναι οτι θα μας ριξουν στα λιονταρια μολις φτασουμε.
που θα πας ρε και να μην ρωταω?στη μυκονο.Είπα ρε εγώ ότι κωλώνεις?
Αλλά βλέπω και ρωτάς πολλά...
Έπρεπε να 'χεις ήδη φύγει !!!
που θα πας ρε και να μην ρωταω?στη μυκονο.
Για εκεί σε βλέπω στο τέλος
μπα φιλε την εχω σιχαθει.εχω 5 χρονια να παω και θα γινουν 55.πολυ πουσταριο δεν μπορω.Για εκεί σε βλέπω στο τέλος
τι σε πειραξε δηλαδη?Πολύ τσαντίλα ρε σι , γιατί έτσι ; Μια άποψη είπα , αν δεν συμφωνείς ή ξέρεις κάτι παραπάνω πες το χαλαρά , γιατί το περνάς ειρωνικά ;
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εσυ πες μας τουλαχιστον αν τα αεροπλανα εχουν στην κολομβια 2 φτερα η 1.
Χαλάρωσε λίγο..
εσυ χαλαρωσε και να μην λες παπαριες.για μαλακες μας περνας μηπως?Χαλάρωσε λίγο..
παπαριες ειπες.αν θελεις κατσε και γραψε μια αναλυτικη ενημερωση σε οτι ξερεις.ετσι κανουνε φιλε αυτοι που εχουν παει και ξερουν.δεν πετανε μια μαλακια και θελουν να τους πιστεψουν.ειπες και μια καληνυχτα και ξεμπερψες.ωραια μπραβο.βαλε τον αυτοματο πιλοτο και νανακια τωρα.Φίλε είσαι ο κλασικός απάλευτος τυπάς των forum …
Είπα πως υπάρχει επικινδυνότητα και απαγωγές . Δεν νομίζω ότι αυτά είναι παπαριές
Καλό σου βράδυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217