σεβαλιε εχου γινει απο καιρο τετοιες συσφιξεις.θελουμε παρθενα δαση.προωθώ τη σύσφιξη με τους βαλκάνιους γείτονες τύπε μου! Έχω και κάτι σκοπιανές ΚΑΒΛΕΣ!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σεβαλιε εχου γινει απο καιρο τετοιες συσφιξεις.θελουμε παρθενα δαση.
κι όμως έχει και εκεί παρθένο έδαφος! Στο κάτω κάτω έρχονται και νέες γενιές πρέπει να τις γαλουχήσουμε!
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Οπως εγραψα και με πμ στον Αρκανς κατανοω την περιεργεια για Κολομβια βλεποντας την σειρα, χωρις βυζια (tetas) δεν υπαρχει Παραδεισος και τα μουνια που παρελαυνουν. Το δε σεναριο το βρισκω πρωτοποριακο, ενας τυπος να γαμα μανα και και κορη.... , τι μαλακιες Λοστ και 24 που παρακολουθουσα. Το κατεβαζω τωρα ολο απο το
Ειπα στον Αρκανς επισης οτι εαν θελει κατι να μου κανει ενα πμ, αμα βρει πρωτα 3000 ευρω για το ταξιδι. Μιλαμε για να παει κανενα Μεντεγιν ή Κάλι διοτι Μποκοτα και Καρθαγενη ειναι συν 50%.
Ενα 1000 ευρω κάνει το εισιτηριο εκτος και εχεις καμμια κωλοφαρδια.
Σε ξενοδοχειο οπου πανε σεξοτουριστες και ειναι στεκια συναντησεως σεξοτουριστων (Mansion, ξενοδοχεια του Frank Casio κλπ) οπου καθε βραδυ, επειδη δεν μιλανε αυτοι που μενουν σ'αυτα ισπανικα, γινονται τουρς σε στριπτιζαδικα, μπουρδελα, αλλα σκανε και πολλες γκοσμενες εκει στην πισινα, κοστος τουλαχιστον 80 ευρω την μερα. Στο δε μουνι να υπολογιζεις και προμηθεια ξενοδοχειου που οργανωνει τα τουρς.
Αφου θα πας Κολομβια θα πρεπει να αξιζει και ο κοπος ταξιδιου. Τα μουνια τυπου Καταλινα ειναι 100 ευρωπουλα, μινιμουμ. 10 να γαμησεις σε 15 μερες ειναι 1000 ευρω. Εαν κανεις και τιποτε καψουρια, εχουμε δωρακια, φαγητα κλπ, το κοστος παει .... στα υψη.
Εαν καποιου του περισευουν 3000 ευρω για 15 μερες ας μου κανει πμ για περισσοτερες πληροφοριες, αλλιως να γραφω τι , στις δυσκολες εποχες που ζουμε?
να πας σε πιο φθηνο ξενοδοχειο δεν γινεται δεν μιλανε αγγλικα.
να γαμησεις πιο φθηνες γυναικες, εεε δεν αξιζει κοπος ταξιδιου, για να πας εκει να γαμησεις τα ιδια που γαμας και εδω.
Επισης μπορω να δωσω τηλεφωνα ταξιτζηδων οδηγων που μιλανε καλα αγγλικα, αλλα να ξερετε αυτοι βγαζουν απο τα παντα προμηθεια, ακομη και απο το νερο που θα παραγγειλεις, ποσο μαλλον απο αυτα που θα ζητησουν γυναικες.
Εαν βαλουμε και ολα τα αλλα που ειπα, επικινδυνοτητα κλπ, δεν ξερω ποσο αξιζει να δινω απο εδω πληροφοριες. προτεινω ομως το facebook οπου μπορεις κανεις πολυ καλες γνωριμιες με κολομβιανες για περισσοτερες πληροφοριες
Ειπα στον Αρκανς επισης οτι εαν θελει κατι να μου κανει ενα πμ, αμα βρει πρωτα 3000 ευρω για το ταξιδι. Μιλαμε για να παει κανενα Μεντεγιν ή Κάλι διοτι Μποκοτα και Καρθαγενη ειναι συν 50%.
Σε ξενοδοχειο οπου πανε σεξοτουριστες και ειναι στεκια συναντησεως σεξοτουριστων (Mansion, ξενοδοχεια του Frank Casio κλπ) οπου καθε βραδυ, επειδη δεν μιλανε αυτοι που μενουν σ'αυτα ισπανικα, γινονται τουρς σε στριπτιζαδικα, μπουρδελα, αλλα σκανε και πολλες γκοσμενες εκει στην πισινα, κοστος τουλαχιστον 80 ευρω την μερα. Στο δε μουνι να υπολογιζεις και προμηθεια ξενοδοχειου που οργανωνει τα τουρς.
Αφου θα πας Κολομβια θα πρεπει να αξιζει και ο κοπος ταξιδιου. Τα μουνια τυπου Καταλινα ειναι 100 ευρωπουλα, μινιμουμ. 10 να γαμησεις σε 15 μερες ειναι 1000 ευρω. Εαν κανεις και τιποτε καψουρια, εχουμε δωρακια, φαγητα κλπ, το κοστος παει .... στα υψη.
Εαν καποιου του περισευουν 3000 ευρω για 15 μερες ας μου κανει πμ για περισσοτερες πληροφοριες, αλλιως να γραφω τι , στις δυσκολες εποχες που ζουμε?
να γαμησεις πιο φθηνες γυναικες, εεε δεν αξιζει κοπος ταξιδιου, για να πας εκει να γαμησεις τα ιδια που γαμας και εδω.
Επισης μπορω να δωσω τηλεφωνα ταξιτζηδων οδηγων που μιλανε καλα αγγλικα, αλλα να ξερετε αυτοι βγαζουν απο τα παντα προμηθεια, ακομη και απο το νερο που θα παραγγειλεις, ποσο μαλλον απο αυτα που θα ζητησουν γυναικες.
Εαν βαλουμε και ολα τα αλλα που ειπα, επικινδυνοτητα κλπ, δεν ξερω ποσο αξιζει να δινω απο εδω πληροφοριες. προτεινω ομως το facebook οπου μπορεις κανεις πολυ καλες γνωριμιες με κολομβιανες για περισσοτερες πληροφοριες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αρκανς πολυ χρημα ρε
θα μας φυγει κανα 4000αρο εκει
θα μας φυγει κανα 4000αρο εκει
φιλαρακο λες και αντιλες.αλλα γραφεις εδω,αλλα στα πμ που μου στελνεις.μεχρι χθες μας ελεγες μονο ισπανικα μιλανε και στο πμ μου ειπες οτι και τα αγγλικα τα μιλανε.δεν τα λες καλα.οσο για τους γνωστους που εχεις στην κολομβια κρατα τους για εσενα.δεν μας τα λες καθολου καλα.και σου κανω μια ερωτηση που σου ειχα κανει και πιο παλια.μηπως ψαχνεις ταχυδρομο να σου φερει κανενα δεμα?Οπως εγραψα και με πμ στον Αρκανς κατανοω την περιεργεια για Κολομβια βλεποντας την σειρα, χωρις βυζια (tetas) δεν υπαρχει Παραδεισος και τα μουνια που παρελαυνουν. Το δε σεναριο το βρισκω πρωτοποριακο, ενας τυπος να γαμα μανα και και κορη.... , τι μαλακιες Λοστ και 24 που παρακολουθουσα. Το κατεβαζω τωρα ολο απο το
οσο με το τι φραγκα θα παω εγω εκει,αστο να το ξερω καλυτερα εγω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον κοβεις για φιδεμπορα τυπε μου???φιλαρακο λες και αντιλες.αλλα γραφεις εδω,αλλα στα πμ που μου στελνεις.μεχρι χθες μας ελεγες μονο ισπανικα μιλανε και στο πμ μου ειπες οτι και τα αγγλικα τα μιλανε.δεν τα λες καλα.οσο για τους γνωστους που εχεις στην κολομβια κρατα τους για εσενα.δεν μας τα λες καθολου καλα.και σου κανω μια ερωτηση που σου ειχα κανει και πιο παλια.μηπως ψαχνεις ταχυδρομο να σου φερει κανενα δεμα?
οσο με το τι φραγκα θα παω εγω εκει,αστο να το ξερω καλυτερα εγω.
ετσι τον κοβω τυπε.θα εχουμε σηριαλ κολμβιανο μου φαινετε με αυτον στο τελος.τον κοβεις για φιδεμπορα τυπε μου???
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυποι μου δεν αντεχω αλλοτον κοβεις για φιδεμπορα τυπε μου???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αλλος ενας που του χρειαζεται μια γραβατα δωροετσι τον κοβω τυπε.θα εχουμε σηριαλ κολμβιανο μου φαινετε με αυτον στο τελος.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παμμεγιστεαπολυτε τις σκιζω απολυτα.
υπερτεραστιε τυπε
ντεκερ τι εγινε ρε φιλε? σε αφησε η γκομενα ελευθερο ρε φιλε?χαχαχαχαμεσα σ ολα εισαι ρε πουστη arcans....καλο κομματακι ε?
ειπαμε ρε οχι κ ετσι...μη μου τη λες.βαρεθηκα να βλεπω ον κωλοβαζελο να σφαζει την Παοκαρα μου κ ειπα να ερθω να τα πω με τα φιλαρακια μου.δες λιγο στα πμ σου σε λιγο,θα ου στειλω κατιντεκερ τι εγινε ρε φιλε? σε αφησε η γκομενα ελευθερο ρε φιλε?χαχαχαχα
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο
Θέλω να σας πω απλά πως τα πράγματα είναι δύσκολα , υπάρχουν γκέτο παντού και η καλύτερη μπίζνα εκεί είναι οι απαγωγές τουριστών για λύτρα. Δεν θα σας πω εγώ τι να κάνετε αλλά αυτά που είπε ο φίλος για αντάρτες και εγκληματικότητα είναι αλήθεια .Θέλει προσοχή και νομίζω με τόσους άλλους προορισμούς δεν αξίζει το ρίσκο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παιζει πολυ κολομβιανη γραβατα εκει τυπε μου?Μάγκες καλησπέρα, λόγο δουλείας , πιλότος , μετά το πτυχίο μου στην Αμερική έκανα 6 μήνες Κολομβία για να το παίξω μάγκας αεροπόρος και σχετικές μαλακιές.
χρειαζονται πολλα λεφτα για να πας εκει?
περιπου 4000 που ελεγε και ο φιδεμπορας πριν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις