Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε είσαι ο κλασικός απάλευτος τυπάς των forum  … :2funny:

Είπα πως υπάρχει επικινδυνότητα και απαγωγές . Δεν νομίζω ότι αυτά είναι παπαριές

Καλό σου βράδυ 
ο αρκανς ειναι τυπος ρε

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε προτιμώ να στείλω πμ σε 74000 μέλη με αναλυτική περιγραφή της Κολομβίας παρα να διαβάσεις εσύ οτιδήποτε , παντού στα άλλα θέματα ή ρωτάνε ή ζητάνε ποιο πολλές ινφο ευγενικά , εσύ μας σπας στα αρχίδια για να μας τσαντίσεις και να γράψουμε περιγραφή, ο φίλος πριν σου είπε πολλά και εσύ συνέχυσες να το παίζεις γαμιάς , αντε τράβα Κολομβία να γαμήσεις  και άσε μας ήσυχους εμάς τους μαλάκες. :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε προτιμώ να στείλω πμ σε 74000 μέλη με αναλυτική περιγραφή της Κολομβίας παρα να διαβάσεις εσύ οτιδήποτε , παντού στα άλλα θέματα ή ρωτάνε ή ζητάνε ποιο πολλές ινφο ευγενικά , εσύ μας σπας στα αρχίδια για να μας τσαντίσεις και να γράψουμε περιγραφή, ο φίλος πριν σου είπε πολλά και εσύ συνέχυσες να το παίζεις γαμιάς , αντε τράβα Κολομβία να γαμήσεις  και άσε μας ήσυχους εμάς τους μαλάκες. :jerking:
δεν μιλας ομορφα φιλε στον αρκανς
το 5 διπλα στο νικ του ξερεις γιατι υπαρχει?

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απλα δεν μου αρεσει να κανετε τους εξυπνομαλακες.στα αρχιδια μου για τις πληροφοριες σου να ξερεις.οποιος ξερει μπαινει και γραφει οτι ξερει στα ισα.εσεις αλλα ψαχνετε,αλλα εγω απο αρχιδακια σαν εσενα δεν τσιμπαω πιλοτε τις πουτσας.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα σου απαντήσω φίλε μου , απλά θα σου πω ότι θέλει πόλεμο μόνο όποιος δεν το έχει γνωρίσει. Αναρωτιέμαι βέβαια άμα καταλαβαίνεις ... :2funny: :2funny:
Θα γράψω για Κολομβία αναλυτηκά αλλά μόνο όταν το βουλώσεις.

Δεν το ήξερα ρε απόλυτε , τον βλέπω για αρκανς 100000

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα σου απαντήσω φίλε μου , απλά θα σου πω ότι θέλει πόλεμο μόνο όποιος δεν το έχει γνωρίσει. Αναρωτιέμαι βέβαια άμα καταλαβαίνεις ... :2funny: :2funny:
Θα γράψω για Κολομβία αναλυτηκά αλλά μόνο όταν το βουλώσεις.

Δεν το ήξερα ρε απόλυτε , τον βλέπω για αρκανς 100000
μεγαλε στα παπαρια μου τι θα κανεις.αλλα για να μαθεις και κατι αλλο.αν και δεν ηθελα να το πω,θα στο πω.οταν ημουν φανταρος  το 96 πηγα στο κοσσοβο φιλε τροφιμα και φαρμακα.και δεν ημουν μονιμας.απλος φανταρος ημουν οδηγος σε σταγιερ,και υπεγραψα και 40 χαρτια για να παω εθελοντικα.να μην σου πω καλυτερα τι ειδα εκει 3 μερες.τοτε ηταν επι σημιτη αν θυμασε που τα κουμμουνια ειχαν κλεισει τα συνορα στους ευζωνους για να μην παμε αν θυμασε.αυτα για να ξερεις και που μιλας.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ότι και να έχεις κάνει δεν μιλάνε έτσι με το καλημέρα φιλαράκι , πιλότο της πούτσας δεν με λέγανε ούτε στην σχολή
:2funny: :2funny: :2funny:

τιμή σου πάντως αν έχεις πάει εκέι , έχω κάνει ασθενοφόρο με Dornier στην Ολυμπιακή πρίν φέρουνε τα ελικόπτερα (που πέσανε τα μισά) για τα νησιά και μόνο που τους έβλεπα από μακριά έλαγα θεέ μου να φτάσουμε να φύγω από εδώ μέσα

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω τύπε με τόσα που ρωτάει,
αμφιβάλω αν έχει περάσει ποτέ,
ακόμα και τα διόδια των Μαλγάρων...  :2funny:  :2funny:  :2funny:
εσενα σε γραφω στα αρχιδια μου.και μην πεταγεσε σαν ψωλη.το θεμα μας ειναι η κολομβια.δεν ειναι το πριξαρχιδιμο που μας κανεις.αντε πανε για νανακια αργα ειναι.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
εσενα σε γραφω στα αρχιδια μου.και μην πεταγεσε σαν ψωλη.το θεμα μας ειναι η κολομβια.δεν ειναι το πριξαρχιδιμο που μας κανεις.αντε πανε για νανακια αργα ειναι.

Χαχαχαχ ποιος μιλάει...  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Εσένα αγοράκι μου, κι από το χεράκι να σε πάρουν να σε πάνε Κολομβία, προβλήματα θα αντιμετωπίσεις παλι...
Τόσο άχρηστος είσαι  :uglystupid:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ότι και να έχεις κάνει δεν μιλάνε έτσι με το καλημέρα φιλαράκι , πιλότο της πούτσας δεν με λέγανε ούτε στην σχολή
:2funny: :2funny: :2funny:

τιμή σου πάντως αν έχεις πάει εκέι , έχω κάνει ασθενοφόρο με Dornier στην Ολυμπιακή πρίν φέρουνε τα ελικόπτερα (που πέσανε τα μισά) για τα νησιά και μόνο που τους έβλεπα από μακριά έλαγα θεέ μου να φτάσουμε να φύγω από εδώ μέσα
φιλαρακο εμας μας λεγανε πολυ χειροτερα να ξερεις.αν ηξερες τοτε εγω ημουν πολυκαστρο και ητανε νατοικη η ταξιαρχια εκεινο το καιρο γιατι την φαση που γινοτανε τοτε.αν ξερεις κανενα τσακαλι που ητανε τοτε στα ελικοπτερα θα σου πει και αυτος τα ιδια.γνωρισα κατι τυπους ελικοπτεραδες τοτε γιατι τους πηγαιναμε με τα σταγερ φαρμακα και τροφιμα.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χαχαχαχ ποιος μιλάει...  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Εσένα αγοράκι μου, κι από το χεράκι να σε πάρουν να σε πάνε Κολομβία, προβλήματα θα αντιμετωπίσεις παλι...
Τόσο άχρηστος είσαι  :uglystupid:
θα εχω το χριστιδι7 μαζι και τον απολυτο και θα μας κλασουνε τα αρχιδια.ο χριστιδις7 θα παει και σε κολομβιανο γηπεδο να κανει επισοδια.εσυ που εισαι λουμπινα θα κατσεις σπιτι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε τυπε τι τους κανεις και
σε βριζουν??

αφου εισαι καλος...
μη μαλωνεις με τα αλλα παιδακιαα!!!!!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
θα εχω το χριστιδι7 μαζι και τον απολυτο και θα μας κλασουνε τα αρχιδια.ο χριστιδις7 θα παει και σε κολομβιανο γηπεδο να κανει επισοδια.εσυ που εισαι λουμπινα θα κατσεις σπιτι.

Η μόνη περίπτωση να πας Κολομβία, είναι στ' όνειρο σου...
Αλλά αν βλέπεις συνέχεια αυτό το σήριαλ, θα τα καταφέρεις, έστω και κοιμισμένος  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom