You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
φιλε σορρυ γιατι απο οτι βλεπω σε πειραξε πολυ.αντε του κολομβιανου μουνιου τοτε.Έτσι φαίνεται αλλά ΟΧΙ και πιλότος της πούτσας γαμώ!!!!!Του μουνιού ισως…
η σιλβα ειναι συμπρωταγωνιστρια μου στο σηριαλ.εχουμε να κανουμε κατι γυρισματα εκει.γιαυτο μπορει να ερθει.Ρε τυπε ποια συλβα?γυναικα ειναι? θα την εχουμε να βολευτουμε στο ταξιδι μεχρι να φτασουμε?
Ρε τυπε ποια συλβα?γυναικα ειναι? θα την εχουμε να βολευτουμε στο ταξιδι μεχρι να φτασουμε?
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οχι ρε οκ όλα μέσα στο παιχνίδι είναι το σιτε δεν λέγεται ...
οι λατινες θελουν εμας.ευτιχως εμεις το εχουμε καταλαβει νωρις.ΟΙ λατίνες θέλουνε μαγκιά και αρχίδια, το κατάλαβα πολύ αργότερα όμως
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τυπε μου σε φανταζομαι με την στολη αναμεσα στα μουνια
Συνημμένα
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αστο απολυτε θα το παρουν χαμπαρι αργα η γρηγορα,οταν γυρισουμε θριαμβευτες απο κολομβιαδεν ξερουν τι εστι αρκανς δικε μου
και εγω τους λεω οτι ειναι τυπος αλλα δεν με πιστευουν
τυπε εισαι αρχονταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
εσυ τι ρωτησες τη μαμα να σε αφησει να ξενυχτησεις σημερα?
Βρε ρωτα για κάναν κολομβιανο σου λέω, η έστω για κάνα τραβέλι...
Αφού τα τρελογουστάρεις τα τραβελάκια!!!
Εκτός κι αν μας έλεγες ψεματα τότε...
φιλε ενα να ξερεις.αν πας καθαρα για μουνι οπως θα παμε εμεις δεν σε πειραζει κανενας πουθενα και για κανενα λογο.αυτο ειναι νομος.αν αρχισεις τις μαλακιες και ψαχνεσε για κοκορια και αρχιδιες,και ρωτας μαλακιες τετοιες το μονο σιγουρο ειναι οτι και τα φραγκα θα σου παρουνε και κοκορια δεν θα παρεις.εγω το τονισα απο την αρχη κοκορια δεν μας ενδιαφερουν.Πέρα από όλα αυτά φίλε είναι επικίνδυνα , έχει χαθεί κόσμος εκεί και ακόμα τον ψάχνουν και γενικότερα στην Λατινική. Η μαλακία όμως είναι ότι το απαγορευμένο γουστάρεις
τελικα εισαι βλακας εντελως.τουλαχιστον διαβαζε αυτα που λεμε μηπως και μαθεις τιποτα ζωον ε ζωον.Βρε ρωτα για κάναν κολομβιανο σου λέω, η έστω για κάνα τραβέλι...
Αφού τα τρελογουστάρεις τα τραβελάκια!!!
Εκτός κι αν μας έλεγες ψεματα τότε...
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε…δεν σου είπα για τσαμπουκάδες στα μπαράκια , εκει τρως το μαχαίρι όπως και παντού, σου λέω για μαλάκες τουρίστες που περνούν αυτοκίνητα και καλα για εξερεύνηση και δεν τους ξαναβρίσκουν . Οι απαγωγές εκεί είναι περισσότερες από το ΙΡΑΚ
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μου!!!!!!!τελικα εισαι βλακας εντελως.τουλαχιστον διαβαζε αυτα που λεμε μηπως και μαθεις τιποτα ζωον ε ζωον.
σιγα να μην παρω αυτοκινητο να εξερευνησω την κολομβια εγω.μου καηκαν τα αρχιδια.κανενα μουνι ομος στο ξενοδοχειο θα το εξερευνισω,και θα δωσω και αναφορα στο νασιοναλ γκεογραφικ μετα αν θελουνΡε…δεν σου είπα για τσαμπουκάδες στα μπαράκια , εκει τρως το μαχαίρι όπως και παντού, σου λέω για μαλάκες τουρίστες που περνούν αυτοκίνητα και καλα για εξερεύνηση και δεν τους ξαναβρίσκουν . Οι απαγωγές εκεί είναι περισσότερες από το ΙΡΑΚ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τυπε μου!!!!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα να μην παρω αυτοκινητο να εξερευνησω την κολομβια εγω.μου καηκαν τα αρχιδια.κανενα μουνι ομος στο ξενοδοχειο θα το εξερευνισω,και θα δωσω και αναφορα στο νασιοναλ γκεογραφικ μετα αν θελουν
ρε τυπε εγραψες παλι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217