Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΙ λατίνες θέλουνε μαγκιά και αρχίδια, το κατάλαβα πολύ αργότερα όμως

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε μου σε φανταζομαι με την στολη αναμεσα στα μουνια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε τυπε ποια συλβα?γυναικα ειναι? θα την εχουμε να βολευτουμε στο ταξιδι μεχρι να φτασουμε?
η σιλβα ειναι συμπρωταγωνιστρια μου στο σηριαλ.εχουμε να κανουμε κατι γυρισματα εκει.γιαυτο μπορει να ερθει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• B853C63F_1143_EC82_2E9CC641FBE5EC68.jpg
    B853C63F_1143_EC82_2E9CC641FBE5EC68.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 18

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν ξερουν τι εστι αρκανς δικε μου
και εγω τους λεω οτι ειναι τυπος αλλα δεν με πιστευουν
Αστο απολυτε θα το παρουν χαμπαρι αργα η γρηγορα,οταν γυρισουμε θριαμβευτες απο κολομβια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα από όλα αυτά φίλε είναι επικίνδυνα , έχει χαθεί κόσμος εκεί και ακόμα τον ψάχνουν και γενικότερα στην Λατινική. Η μαλακία όμως είναι ότι το απαγορευμένο γουστάρεις 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
εσυ τι ρωτησες τη μαμα να σε αφησει να ξενυχτησεις σημερα?

Βρε ρωτα για κάναν κολομβιανο σου λέω, η έστω για κάνα τραβέλι...

Αφού τα τρελογουστάρεις τα τραβελάκια!!!

Εκτός κι αν μας έλεγες ψεματα τότε...

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πέρα από όλα αυτά φίλε είναι επικίνδυνα , έχει χαθεί κόσμος εκεί και ακόμα τον ψάχνουν και γενικότερα στην Λατινική. Η μαλακία όμως είναι ότι το απαγορευμένο γουστάρεις 
φιλε ενα να ξερεις.αν πας καθαρα για μουνι οπως θα παμε εμεις δεν σε πειραζει κανενας πουθενα και για κανενα λογο.αυτο ειναι νομος.αν αρχισεις τις μαλακιες και ψαχνεσε για κοκορια και αρχιδιες,και ρωτας μαλακιες τετοιες το μονο σιγουρο ειναι οτι και τα φραγκα θα σου παρουνε και κοκορια δεν θα παρεις.εγω το τονισα απο την αρχη κοκορια δεν μας ενδιαφερουν.

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βρε ρωτα για κάναν κολομβιανο σου λέω, η έστω για κάνα τραβέλι...

Αφού τα τρελογουστάρεις τα τραβελάκια!!!

Εκτός κι αν μας έλεγες ψεματα τότε...
τελικα εισαι βλακας εντελως.τουλαχιστον διαβαζε αυτα που λεμε μηπως και μαθεις τιποτα ζωον ε ζωον.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Απολυτε υποκλινομαι :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε…δεν σου είπα για τσαμπουκάδες στα μπαράκια , εκει τρως το μαχαίρι όπως και παντού, σου λέω για μαλάκες τουρίστες που περνούν αυτοκίνητα και καλα για εξερεύνηση και δεν τους ξαναβρίσκουν . Οι απαγωγές εκεί είναι περισσότερες από το ΙΡΑΚ

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε…δεν σου είπα για τσαμπουκάδες στα μπαράκια , εκει τρως το μαχαίρι όπως και παντού, σου λέω για μαλάκες τουρίστες που περνούν αυτοκίνητα και καλα για εξερεύνηση και δεν τους ξαναβρίσκουν . Οι απαγωγές εκεί είναι περισσότερες από το ΙΡΑΚ
σιγα να μην παρω αυτοκινητο να εξερευνησω την κολομβια εγω.μου καηκαν τα αρχιδια.κανενα μουνι ομος στο ξενοδοχειο θα το εξερευνισω,και θα δωσω και αναφορα στο νασιοναλ γκεογραφικ μετα αν θελουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σιγα να μην παρω αυτοκινητο να εξερευνησω την κολομβια εγω.μου καηκαν τα αρχιδια.κανενα μουνι ομος στο ξενοδοχειο θα το εξερευνισω,και θα δωσω και αναφορα στο νασιοναλ γκεογραφικ μετα αν θελουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τυπε εγραψες παλι
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom