Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σιγα να μην παρω αυτοκινητο να εξερευνησω την κολομβια εγω.μου καηκαν τα αρχιδια.κανενα μουνι ομος στο ξενοδοχειο θα το εξερευνισω,και θα δωσω και αναφορα στο νασιοναλ γκεογραφικ μετα αν θελουν
Ρε τυπε μας εχουν παρεξηγησει τελικα,μας εχουν περασει για φυσιολατρες,εξερευνητες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτοι νομιζουν οτι θα κρεμασουμε καμια φωτογραφικη μηχανη στο λαιμο και θα γυρναμε σαν τους κινεζους.που να ξερουν οτι εχουμε το προγραμμα μας εκει.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει έτσι δεν έχεις θέμα απλά όλοι όσοι πάνε για μουνί το παίζουν Κολόμβοι και πάνε στα περίχωρα , εκεί υπάρχει θέμα. Τεσπά αν είστε safe στα αρχίδια σας. Πάντως θα αλλάξετε 2 αεροπλάνα το λιγότερο μάγκες για να πάτε

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!
δεν μπορω αλλο...

θσ ρθω κι εγω να βολευτω με κανενα κολομβιανο!!!!

θα ψαξω τον αδερφο της κατα...
ειναι πολυ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

fuckable!!!!!! :grin:
εσυ ξεκολα με το γυφτο τον αδερφο τις καταλινας.ειπαμε οτι θα εισαι η χιλντα.αιμομιξια θες να κανεις?

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εντάξει έτσι δεν έχεις θέμα απλά όλοι όσοι πάνε για μουνί το παίζουν Κολόμβοι και πάνε στα περίχωρα , εκεί υπάρχει θέμα. Τεσπά αν είστε safe στα αρχίδια σας. Πάντως θα αλλάξετε 2 αεροπλάνα το λιγότερο μάγκες για να πάτε
ρε για μουνι θα παμε.δεν θα παμε στα χωραφια να δουμε πως φυτευουν πιπεριες.ρε φιλε τωρα που ειπες για αεροπλανα.που πετας απο αθηνα και μετα γινετε η αλλαγη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!
δεν μπορω αλλο...

θσ ρθω κι εγω να βολευτω με κανενα κολομβιανο!!!!

θα ψαξω τον αδερφο της κατα...
ειναι πολυ... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

fuckable!!!!!! :grin:
εσυ βολεψου με αυτους :2funny:

Συνημμένα

• 368588_206x261.png
    368588_206x261.png
    137,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • _39084895_blond_valderrama200.jpg
    _39084895_blond_valderrama200.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 15

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θα διαλέξετε μετά ένα μεγάλο διεθνές αμερικάνικό , LAX ή ΝΥ , και από εκεί αν είστε τυχεροί θα έχει απευθείας με κάποια βέβαια καθυστέρηση ωρών , ρωτήστε ταξιδιωτικό να σας κάνουν καλύτερη τιμή άμα πάτε και πολλοί μαζί . Διαλέξτε πάντως Αμερικάνικη εταιρία σε όλες τις φάσεις.
Στην επιστροφή από Κολομβία για Αμερική ετοιμαστείτε για τρελό έλεγχο, εδώ εμάς σχεδόν μας έγδυναν και μην κάνετε καμία μαλακία με παράνομα…

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θα διαλέξετε μετά ένα μεγάλο διεθνές αμερικάνικό , LAX ή ΝΥ , και από εκεί αν είστε τυχεροί θα έχει απευθείας με κάποια βέβαια καθυστέρηση ωρών , ρωτήστε ταξιδιωτικό να σας κάνουν καλύτερη τιμή άμα πάτε και πολλοί μαζί . Διαλέξτε πάντως Αμερικάνικη εταιρία σε όλες τις φάσεις.
Στην επιστροφή από Κολομβία για Αμερική ετοιμαστείτε για τρελό έλεγχο, εδώ εμάς σχεδόν μας έγδυναν και μην κάνετε καμία μαλακία με παράνομα…
ρε φιλε επειδη δεν ειμαστε πιλοτοι.τι ειναι το lax h ny? πες μας απο αθηνα που θα παμε?και μετα απο εκει για κολομβια.εξηγησε μας στα χωριατικα να το καταλαβουμε.οσο για τα παρανομα δεν μας ενδιαφερουν.το μονο που θα μας βρουν θα ειναι η υπερβολικη ποσοτητα προφυλακτηκων.οσο για το ξεγυμνωμα στο αεροδρομιο δεκτο αρκει να γινει απο καμια μουναρα συνοδο εδαφους ωστε να ειναι και ανετο.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός μαλακία μου
Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε δηλαδη αθηνα-νεα υορκη?και μετα μποκοτα?

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Θα ρωτήσετε ρε από ποιο έχει απευθείας να σας βολεύει για να μην χάσετε πολλές ώρες , θα σας τα πεί όλα ένα ταξιδιωτικό γραφείο

OP
OP
A

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε καλα ξεκινησες.με το τσιγγελι στα βγαζω παλι.αντε ξεκινα λεγε απο μονος.μολις φτασουμε εκει τι κανουμε?παιρνουμε ταξι? τι γινετε?

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι το κόβεις με το πόδι μέχρι την πλατεία με τις καφετέριες… :idiot: :idiot:
Αυριο είμαι ον και το μηχάνημα δεν πάει μόνο του.. 
Πότε θα πάτε; Θα σου γράψω παραπάνω ίσως και αύριο και θα πάρω τηλ το μαλάκα τον γερμανό να δώ αν είναι ακόμα εκεί , ο τύπος ξυπνάει μεθυσμένος, γαμάει μεθυσμένος, τρώει μεθυσμένος και πετάει και μεθυσμένος, είναι το τέλειο κονε νομίζω

joker00

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι το κόβεις με το πόδι μέχρι την πλατεία με τις καφετέριες… :idiot: :idiot:

Τι κάθεσαι ρε φίλε και ασχολείσαι με τέτοιες ερωτήσεις που σου κάνουνε; Δεν καταλαβαίνεις ότι κάνουν πλακίτσα και το βρισίδι είναι στημένο για να γίνεται χαβαλές. Πες την για ύπνο.
Καληνύκτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom